INDUSTRIELE PROJECT ONTWIKKELING, AFGEKORT : IPO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INDUSTRIELE PROJECT ONTWIKKELING, AFGEKORT : IPO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 875.096.485

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 27.05.2013, NGL 30.05.2013 13143-0238-011
10/01/2013
ÿþMod wond 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de te

Neergelegd ter griffie van de

RECI ITIJAN1< VAN KOOPHANDEL

2 8 DEC. 2012

TURNHOUT De Griffier, Grime

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vo beho

aan

Belç Staat

Ondernemingsnr : 0875.096.485

Benaming

(voluit) : INDUSTRIËLE PROJECT ONTWIKKELING

(verkort) : I P 0

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BEERSEBAAN 61 B - 2310 RIJKEVORSEL

(voffedig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering van 18 december 2012 wordt vanaf heden het adres van de maatschappelijke zetel verplaatst naar : Gemeenteplaats 31 - 2960 Brecht.

De Keyser Construct BVBA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Jef De Keyser

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 ~uuuAn~~~~i~u

26/01/2012
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" LZ02442," Ip

Voc IM

behou aan I Belgi:

Staats

NEEP: GFL EGD GRIFFIF_ ACN t l<ANlC VAN

1 6 J6Yid. 212

KOOPHÉneriL TURNHOUT

n,. e-i r! f f".a r

Ondernemingsnr :0875.096.485

Benaming (voluit) : Industriële Project Ontwikkeling

(verkort): 1P0

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :B-2310 Rijkevorsel, Beersebaan 61B (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OMZETTING AANDELEN IN AANDELEN OP NAAM OF GEDEMATERIALISEERDE AANDELEN - STATUTENWIJZIGING

Tekst :

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Philippe Verlinden te Rijkevorsel op 30 december 2011, neergelegd ter registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

Eerste besluit

De vergadering besluit het regime van de categorieën der aandelen aan te passen.

Zij verklaren dat alle aandelen worden omgezet in aandelen op naam met de mogelijkheid deze om te zetten in gedematerialiseerde aandelen.

Ingevolge voormelde aanpassing luidt artikel 5 van de statuten thans als volgt :

"Artikel 5. - Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000, 00)

Het wordt verdeeld in honderdvierentwintig (124) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdvierentwintigste (1/1245'e) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Ingevolge voormelde aanpassing luidt artikel 6 van de statuten thans als volgt :

"Artikel 6. - Soort aandelen

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

i 2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

13. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van

de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op- naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zin kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tentdeze individueel, uitdrukkelijk en_ schriftelijk heeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vóor- Luik B - vervolg

behouden ingestemd om deze aanvraag vla een andere communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur af zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van del aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden ! deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

aan het 5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de Vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende ! ! rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen. " Tweede Besluit

~~~tSch De vergadering overhandigt bij deze alle aandelen aan toonder aan de voorzitter, dewelke de verbintenis op zich neemt ze onmiddellijk te vernietigen.

Staatsblad De vergadering stelt bij deze vast dat alle aandelen aan toonder zijn vervangen door aandelen op naam hetwelk bij deze werd genoteerd in het aandeelhoudersregister.

De vergadering stelt derhalve de verwezenlijking van de materiële omzetting van alle aandelen aan toonder in aandelen op naam, door de inschrijving in het aandeelhoudersregister vast.

Derde Besluit

jDe vergadering besluit de tekst van "Artikel 21  Oproeping en dagorde" te schrappen en te vervangen door:

"Artikel 21. - Dproepin t en dalorde

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. "

Vierde Besluit

De vergadering besluit de tekst van "Artikel 22  Deponering van effecten" te schrappen en te vervangen door:

`Artikel 22.  Deponering van effecten

De raad van bestuur kan eisen dat ten einde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen : - de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van I jde algemene vergadering wordt vastgesteld. "

i BIJZONDERE VOLMACHT Bijzondere volmacht wordt verleend aan A&B Kantoor, kantoorhoudende te 2960 Brecht, Gemeenteplaats 31, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot:

a) inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de I diensten van het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen (aanvragen van een ondernemingsnummer);

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de belasting over de toegevoegde waarde.

j De vergadering besluit de coordinatie van de statuten toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris.





































































Luik B - vervolg

I VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel.

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten.

behouden aan het

----B-Oe a--Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/10/2011
ÿþ~ a

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit):

In 't kort "IPO"

Rechtsvorm :

Zetel :

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN_

.

1 9 OKT. 2011

KOOPHAND%ri RNHOUT

e griffier

~

0875.096.485

INDUSTRIËLE PROJECT ONTWIKKELING

Naamloze Vennootschap

B-2310 Rijkevorsel, Beersebaan, 61B

{

11111R1mggin

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Tekst :

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor het ambt van Philippe

VERLINDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. Dupont & P. Verlinden", met zetel te Rijkevorsel op 05

oktober 2011, blijkt dat volgende besluiten werden genomen:

Eerste Besluit

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het huidig boekjaar te verlengen tot 30 november

2012

Tweede Besluit

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het boekjaar te laten lopen van 01 december tot 30

november.

Derde Besluit

De algemene vergadering besluit de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de laatste maandag van de maand

mei om 18 uur.

Vierde besluit

A) De algemene vergadering besluit met algemeenheid van stemmen te herbenoemen als bestuurders en

1) "DE KEYSER CONSTRUCT" BVBA met maatschappelijke zetel te B-2310 Rijkevorsel, Beersebaan 61B, I I ondernemingsnummer BTW  BE 0460.696.352, waarvoor de heer De Keyser Jozef, voornoemd, optreedt als vaste; vertegenwoordiger;

2) "DE KEYSER RENT" BVBA met maatschappelijke zetel te B-2310 Rijkevorsel, Beersebaan 61B, ondernemingsnummer BTW  BE 0464.608.917, waarvoor de heer De Keyser Jozef, voornoemd, optreedt als vaste vertegenwoordiger;

3) "TSM" BVBA met maatschappelijke zetel te B-2560 Nijlen, Azalealaan, 7 met ondernemingsnummer BTW  I BE 0894.231.617, waarvoor de heer Schepers Guy, voornoemd, optreedt als vaste vertegenwoordiger;

B) De algemene vergadering besluit tevens met eenparigheid van stemmen bijkomend te benoemen tot afgevaardigde bestuurder, voor een periode van zes jaar tot aan de algemene vergadering van 2017: "VAN GOMPEL BOUWERVICE" BVBA, met maatschappelijke zetel te B-2320 Hoogstraten, Heidries 10,1 ondernemingsnummer BTW  BE 0821.692.740, waarvoor de heer Van Gompel Marc, voornoemd, optreedt als vaste vertegenwoordiger

Voornoemde herbenoemde en benoemde bestuurders/afgevaardigde bestuurders verklaren bij monde van haar voornoemde volmachtdragers hun mandaten te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

afgevaardigde bestuurders voor een periode van zes jaar tot aan de algemene vergadering van 2017:

Voor-

behouden aan het lié-Igisc~º%--

Staatsbfad

Luik B - vervolg

Vijfde besluit

I De algemene vergadering besluit artikels 20 en29 van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel.

sTegelijk hierbij neergelegd: expeditie inhoudende onderhandse volmachten, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.06.2011 11236-0425-011
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 29.06.2010 10239-0102-012
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 29.06.2009 09330-0018-011
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 08.07.2008 08384-0238-010
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 20.07.2007 07478-0287-009
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.11.2014, GGK 26.05.2015, NGL 16.06.2015 15182-0412-012

Coordonnées
INDUSTRIELE PROJECT ONTWIKKELING, AFGEKORT :…

Adresse
GEMEENTEPLAATS 31 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande