INES HEYLEN

Divers


Dénomination : INES HEYLEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 838.429.891

Publication

22/08/2011
ÿþM

Nad 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank van KoopheliCel te Antwerpen

op - fi All'. . ~l

De Griffier,

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming "

(voluit) : Ines Heylen

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap onder firma

Zetel : Van der Grachtstraat 23, 2531 Vremde

Onderwem, akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden :

a) Heylen Ines, geboren op 12-05-1970, wonend te 2531 Vremde, Van der Grachtstraat 23

b) Van Damme Gregory, geboren op 17-03-1970, wonend te 2531 Vremde, Van der Grachtstraat 23

wordt overeengekomen een vennootschap onder firma op te richten onder de benaming "Ines Heylen", met:

zetel te 2531 - Vremde, Van der Grachtstraat 23, waarvan het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op:

" duizend euro (1.000 EUR).

De ondergetekenden verklaren op het maatschappelijk kapitaal in te tekenen als volgt:

1) Ines Heylen tekent in op 999 euro;

2) Van Damme Gregory tekent in op 1 euro.

De inschrijvers erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van 1.000 euro waarop zij hebben ingeschreven,: volledig werd afbetaald en vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is.

Zij verklaren de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen:

STATUTEN

Rechtsvorm - naam

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma en draagt=

de naam "lues Heylen".

Zetel

Artikel 2

De vennootschap is gevestigd te Vremde, Van der Grachtstraat 23. Bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder kan de zetel, zonder statutenwijziging, overgebracht worden naar iedere plaats in België, doch met`

inachtneming van de taalwetgeving ter zake.

Doel

Artikel 3

vennootschap heeft tot doel

de uitoefening van de activiteit als gerechtsdeurwaarder, middels haar vennoten, het vervullen van taken

van juridische, administratieve en organisatorische aard op een gerechtsdeurwaarderskantoor. Als!

gerechtdeurwaarder, kandidaat-gerechtsdeurwaarder of plaatsvervangend gerechtsdeurwaarder in vervanging;

van een titularisgerechtsdeurwaarder, volgens de deontologische regels van de gerechtsdeurwaarders en!

binnen de wettelijk voorziene opdrachten en reglementering, de volgende handelingen stellen:

-het opstellen en betekenen van alle exploten en het tenuitvoerteggen van alle gerechtelijke beslissingen,;

akten of titels in uitvoerbare vorm;

-het doen van vaststellingen van zuiver materiële feiten hetzij op verzoek van particulieren, hetzij in het;

kader van de wettelijke uitoefening van het ambt;

-het lichten ter griffie van uitgiften, afschriften en uitreksels van alle processtukken;

-het indienen van verzoekschriften die krachtens de wet door de gerechtsdeurwaarder kunnen worden;

ondertekend;

-alle andere verzoekschriften neerleggen ter griffie op verzoek van de advocaten van de partijen;

u i iuiuI 111111 II b

" 11128386*

0838 , 4 29 89 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

-voor éénsluidend tekenen van afschriften en vertalingen van documenten in het bezit van de gerechtdeurwaarder; opstellen van uitreksels van aile akten van het ambt;

-verrichten van schattingen en openbare verkopingen van meubelen en roerende goederen, met inachtneming van de ter zake geldende wetten en verordeningen;

-schulden op minnelijk wijze innen;

-optreden als schuldbemiddelaar;

-andere taken uitvoeren welke toevertrouwd worden aan gerechtsdeurwaarders.

Dit alle in de meest ruime zin van het woord en zonder beperkingen, behalve wettelijk voorzien. De vennootschap kan alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van gerechtdeurwaarder uitoefenen, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken, het uitoefen van consultancyactiviteiten en het uitvoeren van gerechtelijke opdrachten. Deze lijst is niet beperkend zolang de uitoefening van deze activiteiten gebeurt volgens de toepasselijke wetten en besluiten, en volgens deontologische regels neergelegd door de bevoegde tuchtoverheid, met name de Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders. De vennootschap heeft tevens tot doel het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken. De vennootschap kan alle handelingen verrichten zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige doeleinden. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken op de wijze van volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken binnen de perken van de deontologie. Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op een andere wijze in elke vennootschap, onderneming, groepering of verrichtingen die gelijkaardig doel nastreeft of die van aard zijn de verwezenlijking van het eigen maatschappelijk doel te vergemakkelijken.

Duur

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Artikel 5

Bij de oprichting werd het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op 1.000 euro; dit wordt

vertegenwoordigd door 1.000 delen met een fractiewaarde van 1 euro per deel. Het kapitaal werd bij de

oprichting volstort.

Artikel 6

De maatschappelijke delen zijn op naam. Op de maatschappelijke zetel wordt een register gehouden van de delen op naam. De eigendom van een deel op naam wordt vastgesteld door een inschrijving in het register. Iedere vennoot mag kennis nemen van dat register.

Overdracht van deelbewijzen bij leven : alle overdrachten onder levenden, dus ook de overdrachten aan medevennoten, ascendenten, of descendenten en aan de echtgenoten, zijn onderworpen aan het akkoord van 90% van alle vennoten.

Overdracht van deelbewijzen bij overlijden : de erfgenamen van een oveneden vennoot worden hierdoor automatisch vennoot. Zij kunnen dit evenwel weigeren. Bij weigering wordt er een vergoeding uitbetaald van de intrinsieke waarde van de deelbewijzen op het moment van overlijden. Betaalbaar binnen 9 maanden na weigering. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige.

Artikel 7

Het kapitaal van de vennootschap kan mits éénparige toestemming van alle vennoten worden verhoogd door : een nieuwe inbreng van bestaande vennoten, het aantrekken van nieuwe vennoten, het incorporeren van gereserveerde winsten, het opslorpen van een éénmanszaak of van een andere vennootschap. Het kapitaal van de vennootschap kan door eenparige toestemming van alle vennoten verminderd worden wanneer : een vennoot zich terugtrekt uit de vennootschap, de vennootschap belangrijke verliezen heeft geleden, het kapitaal in aanzienlijke mate de financiële behoeften overtreft.

Bestuur

Artikel 8

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Hierbij wordt de mevrouw Ines Heylen aangesteld als zaakvoerder.

Artikel 9

De zaakvoerder(s) , onverminderd de vergoeding van hun kosten en/of de nodige verzekeringen, worden een wedde toegekend betreffende een voorbije periode zonder dat dit enige garantie of verworven rechten inhoudt voor de toekomst, en waarvan het bedrag door de (gewone of buitengewone) algemene vergadering wordt vastgelegd.

Algemene vergadering

Artikel 10

Op 31 december van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de vennoten de rekeningen en stukken op die voorgeschreven zijn door de wet. Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van deze akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en eindigt op 31 december 2012.

De jaarvergadering wordt gehouden op 12 mei om 20 uur en voor de eerste keer op 12 mei 2013.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping. De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten over : de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst, de wijziging van de statuten, de benoeming en het ontslag van een zaakvoerder, de vaststelling van zijn wedde, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting. Elk deelbewijs geeft recht op één stem. In de vergadering worden besluiten genomen bij meerderheid van stemmen. Bij wijziging van statuten is een meerderheid vereist van minstens twee derde van de stemmen.

Winsten

Artikel 11

Ter berekening van de winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn. Van de netto-winst wordt elk jaar ten minste één !twintigste gereserveerd om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt; Het saldo van de winst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Ontbinding-vereffening

Artikel 12

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de vereffening gedaan worden door

de zorgen van een vennoot. Aile vennoten kunnen aangesteld worden als vereffenaar. Na de aanzuivering van

de schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen tussen alle

" vennoten verdeeld in verhouding tot hun delen in het kapitaal.

Artikel 13

De vennootschap zal niet ontbonden worden door overlijden van één of meerdere vennoten. De erfgenamen kunnen slechts vennoot worden zoals bepaald in artikel 6, mits éénparige toestemming van de andere vennoten. De erfgenamen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen of wensen te worden, na toepassing van artikel 6, hebben slechts recht op de waarde van het aandeel van de overleden vennoot dat zal worden vastgelegd op basis van de laatst beschikbare jaarrekening van de vennootschap.

Keuze van woonplaats

Artikel 14

Alle zaakvoerder(s) en vereffenaar(s), die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht hun

woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap.

Artikel 15

In geval van betwisting tussen de vennoten of de erfgenamen van de vennoten, zijn enkel de rechtbanken

van Antwerpen bevoegd.

Toezicht

Artikel 16

Iedere vennoot heeft een onbeperkt recht van toezicht en controle op alle verrichtingen van de vennootschap. ,

Opgemaakt te Vremde op 1 augustus 2011,

Ines Heylen

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INES HEYLEN

Adresse
VAN DER GRACHTSTRAAT 23 2531 VREMDE

Code postal : 2531
Localité : Vremde
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande