INFERNO PROTECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INFERNO PROTECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.261.505

Publication

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 18.07.2012 12311-0455-011
18/06/2012
ÿþ~~.

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan het

Belgisc Staatsbh

ilit111.1!Ne111111111

Neeebgi,l it~i lll l;~l~ ~t,wi e Recfitbag Koophandel te Ateer,oen, op

07 JUN 2012

nnexes du Moniteur belge

18/06/2012

Griffie

Ondernemingsnr :0819261.505

Benaming (voluit) :INFERNO PROTECT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2000 Antwerpen, Lakenstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Fusie door overneming

Tekst :

Uit een akte verleden voor ons, Meester Jacques Van Roosbroeck, notaris te Merksem op 5 juni 2012, neergelegd vóór registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat

I. VOORAFGAANDE VERRICHTINGEN

Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd

De comparanten verklaren dat :

1. Op 29 maart 2012 een fusievoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap BRUMATEX en van de besloten I vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INFERNO PROTECT.

2. Het fusievoorstel werd op de respectieve griffie(s) van de rechtbank(en) van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen neergelegd op 30 maart 2012.

3. De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 20120412/0072209 en 2012-04-12/0072208.

4. De bestuursorganen van de fuserende vennootschappen hebben een omstandig schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

5. De heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, heeft op verzoek van de fuserende vennootschappen, voor elke vennootschap een schriftelijk verslag opgesteld over het fusievoorstel overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

16. De stukken bedoeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen

lagen minstens één maand vóór de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap ter inzage.

7. Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden,

hebben er zich geen belangrijke wijzingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

Verslagen

A. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, te weten :

1. het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan

voor elke vennootschap overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Lûik B - vervolg

Vennootschappen op datum van I mei 2012

2. het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld voor elke vennootschap overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor op datum van 24 mei 2012.

B. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt : "Tot, besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb ik het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 602 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Naamloze Vennootschap BRUMATEX door middel van inbreng van geheel van activa en passiva die voortvloeien uit de fusie door overname van INFERNO PROTECT, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 495 'aandelen van de Naamloze Vennootschap BRUMATEX, zonder vermelding van een nominale waarde. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 24 mei 2012

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor"

C. De aanwezige aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Na vorenstaande inleidende verrichtingen, gaan de onderscheiden algemene vergaderingen over tot de behandeling van de agenda's op volgende wijze : II. BESLUITEN TOT FUSIE

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten : (indien geen eenparigheid, voor iedere vennootschap afzonderlijk het resultaat van de stemming vermelden)

S 1. Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de naamloze vennootschap BRUMATEX, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de vennootschap INFERNO PROTECT, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt :

vierhonderd vijfennegentig (495) volstorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap BRUMATEX worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INFERNO PROTECT.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoûdèn

pan het

1---Egrgirer

Staatsblad



Voor- l

'behoGdén Liîik B - vervolg

aan het _

 11-6rgTscfi " van de overnemende vennootschap BRUMATEX, wordt vastgesteld op 1 januari 2012.

Staatsblad Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf.

§ 2. Kapitaalverhoging

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap BRUMATEX verhoogd wordt met veertigduizend negenhonderd éénentwintig euro vijfenzestig cent (¬ 40.921,65), om het aldus te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000) tot honderd en teweeduizend negenhonderd éénentwintig euro vijfenzestig cent (6 102.921,65), door uitgifte van vierhonderd vijfennegentig (495) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd.

§ 3. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de vennootschap INFERNO PROTECT ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap BRUMATEX.

Het vermogen van de vennootschap INFERNO PROTECT is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12

§ 4. Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het vermogen van de vennootschap INFERNO PROTECT op de overnemende vennootschap BRUMATEX geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden :

1. Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschappen zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en ancienniteit, door de overnemende vennootschap.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren,

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige

overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende

vennootschap.

§ 5. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de

statuten van de overnemende vennootschap als volgt te wijzigen

Artikel 5; dit artikel wordt vervangen door volgende tekst "Het geplaatst























~



y t

Luik B - vervolg

maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en tweeduizend negenhonderd éénentwintig euro vijfenzestig cent (e 102.921,65), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijfenveertig (1.245) aandelen, zonder vermelding van waarde.

§ 6. Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen

IVOLMACHT:

Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van ondernemingen, te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging, stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten de BTW-administraties alsook voor alle andere administraties als belastingen en RSZ wordt volmacht verleend met de bevoegdheid om afzonderlijk handelend op te treden aan bvba AGIVER, Bisschoppenhoflaan 588 te Antwerpen-Deurne of één van haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jacques Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte.

Voor, behoten

aan het

Belgisch Staatsblad

es du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Anne

12/04/2012
ÿþ ; Mod Word 11,1

s, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

*iaovaaoe*

V beh aa Be Sta;

VI

Ondernemingsnr : 0819.261.505

Benaming

(voluit) : INFERNO PROTECT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lakenstraat 16 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

Vooreensluidend afschrift - uittreksel van het fusievoorstel dd 29 maart 2012.

De zaakvoerder van de Vennootschap stelt vast dat :

Op datum van 29 maart 2012 is overeenkomstig art. 693 W, Venn. door de Bestuursorganen van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld,

1. Coördinaten van de vennootschappen:

BRUMATEX nv, Lage Kaart 533 - 2930 Brasschaat

RPR Antwerpen - BTW nummer 0430.261.514

INFERNO PROTECT bvba, Lakenstraat 16 - 2000 Antwerpen

RPR Antwerpen - BTW nummer : 0819.261.505

De fusie zal als volgt doorgevoerd worden

De vennootschap BRUMATEX nv zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de vennootschap INFERNO PROTECT bvba, die de overgenomen vennootschap is.

2. Ruilverhouding van de aandelen

De waarderingsmethoden hebben geleid tot een waardering van het netto-vermogen van de vennootschap BRUMATEX nv ten belope van : ¬ 598.000,00 bestaande uit 750 aandelen met intrinsieke waarde van ¬ 797,33 per aandeel.

De waarderingsmethoden hebben geleld tot een waardering van het netto-vermogen van de vennootschap INFERNO PROTECT bvba ten belope van: ¬ 394.680,00 bestaande uit 250 aandelen met intrinsieke waarde van ¬ 1.578,72 per aandeel,

De bestuursorganen beslissen dat er geen opleg in geld wordt toegekend.

De ruilverhouding bedraagt derhalve : De 250 aandelen INFERNO PROTECT bvba stemmen overeen met 495 nieuw te crëeren aandelen BRUMATEX nv, zijnde een ruilverhouding van afgerond 1 aandeel INFERNO PROTECT bvba voor 1,98 nieuwe aandelen BRUMATEX nv.

3. Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt.

De netto-inbreng bij BRUMATEX nv bedraagt ten gevolge van de fusie 92.350,51 EUR, zijnde het eigen vermogen van INFERNO PROTECT bvba per 31 december 2011.

De fractiewaarde van één aandeel BRUMATEX nv voor de fusie bedraagt ¬ 82,67 bestaande uit een geplaatst kapitaal van ¬ 62.000,00 met 750 aandelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Geplaatst kapitaal voor de fusie in BRUMATEX nv bedraagt ¬ 62.000,00.

Geplaatst kapitaal voor de fusie in INFERNO PROTECT bvba bedraagt ¬ 25.000,00.

De kapitaalverhoging bij boekhoudkundige continuïteit bedraagt derhalve ¬ 25.000,00.

Ten gevolge van de fusie worden er 495 nieuwe aandelen gecreëerd met een fractiewaarde van ¬ 82,67.

Bijgevolg bedraagt de kapitaalverhoging ¬ 40.921,65.

Bijgevolg dient er gedeelte van de overgedragen resultaten te worden geincorporeerd in het kapitaal zijnde

¬ 15.921,65.

Geplaatst kapitaal na de fusie bedraagt ¬ 102,921,65 verdeeld in 1.245 aandelen met een fractiewaarde ¬ ;

82,67 per aandeel.

Binnen de maand na de fusie zullen de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap door het bestuur van de overnemende vennootschap worden uitgenodigd om hun aandelen te komen inruilen/afhalen op , de zetel. Deze uitnodiging zat geschieden door middel van één publicatie in één krant of een uitnodiging per brief.

4. De datum vanaf welke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst :

De aandelen geven recht te delen in de winst=vanaf 1 januari 2012.

Er wordt geen bijzondere regeling voorzien betreffende-dit recht.

5. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

Vanaf 1 januari 2012 zullen de handelingen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

6. Bijzondere rechten

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten van de over te nemen vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben noch houders van

andere effecten dan aandelen.

7.Bezoldiging aan de bedrijfsrevisor

In toepassing van art. 695 W.Venn. dient een controleverslag opgemaakt te worden over de aangewende ruilverhouding.

Mits unaniem akkoord door alle aandeelhouders, kan afgeweken worden van deze procedure en dient het genoemd controleverslag niet opgemaakt te worden. In voorkomend geval dient we! een verslag van inbreng in natura opgemaakt te worden.

De Raden van Bestuur stellen voor om af te zien van het controleverslag en stellen bijgevolg voor om een verslag van inbreng in natura op te maken.

De nodige verslagen in het kader van deze fusie zullen opgemaakt worden door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor.

8.Bijzondere voordelen toegekend aan het Bestuursorgaan :

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Gedaan te Brasschaat op datum van 29 maart 2012.

Inferno Protect bvba

vertegenwoordigd door de zaakvoerder,

Dhr. Graven Hans

, Voor.

tx, n aren

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening "

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.08.2011 11500-0110-011

Coordonnées
INFERNO PROTECT

Adresse
LAKENSTRAAT 16 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande