INFRARO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INFRARO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.730.211

Publication

21/11/2014
ÿþmod 11.1

144 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2144268 na neerlegging ter griffie van de akte

~

i W

*1921069

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : ©S 0744

(verkort) INFRARO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpselaan 20

(volledig adres) 1000 Brussel

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd védr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel` te Brussel.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Celis, notaris te Antwerpen, op 4 november 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "INFRARO".

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Brussel, Antwerpselaan 20.

3. Oprichter: De heer DECKX Nicolas Frans Regina Cornelis, gebaren te Mol op 17 juli 1966, wonende te; 2970 Schilde, Ruitersdreef 23

4. Kaaitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro; (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag: 12.400,00euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 6.200,00 euro door de heer DECKX Nicolas, voornoemd.

7. Samenstelling: ln geld,

8. Boekiaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31; december 2015.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een: twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op; wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze, laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of aIs verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij; het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: De oprichter stelde aan als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde; termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer DECKX Nicolas, voornoemd

13. Commissarissen: Geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

A - DIENSTVERLENING - MANAGEMENT

1. De uitbating van een engineering-, studie- en planbureau omvattende:

- het ontwerpen, het bestuderen, de ontwikkeling, uitwerking, realisatie, optimalisering, opvolging, controle,

(veiligheids-)coordinatie evenals het verstrekken van opleiding van en inzake projecten en procédés op hete;

gebied van de elektriciteit en elektronica, informatica, mijnbouw, chemie, metallurgie, machine- en

werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling en -vormgeving, veiligheid, bouwwerken en vastgoedprojecten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

neergetEgdtdntvungc:r r tip

12 NOV. 201/1

ter griffie van rierfàrédziclaI :dwáallgs

re htta; vc.r Vcorhe,-nr~ c.l Rnissel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



- het uitvoeren van technische en economische audits en (haalbaarheids)studies van projecten, installaties' en procédés zowel op veiligheids-, technisch- als op economisch vlak;

- de vertegenwoordiging van andere gespecialiseerde studie- en adviesbureau's werkzaam in hogergemelde sectoren of domeinen;

- het afsluiten van samenwerkingsakkoorden voor import, export, aan- en verkoop, huur- en verhuur en/of vertegenwoordiging van en in:

*Industriële uitrusting;

* productie-procédés;

* productie-systemen;

* productie-technieken;

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen, private- en overheidsinstellingen alsmede privé-personen, voornamelijk, doch niet uitsluitend, op het vlak van bedrijfsvoering en economiisch-financieel beleid en organisatie.

- de uitbating van een informatiekantoor en een agentschap voor pers en distributie omvattende het verstrekken, centraliseren, verwerken en doorsturen van eigen, verworven of gecollecteerde informatie, tips, adviezen, aanbevelingen en beoordelingen over producten en diensten evenals het leveren van diverse daaraan gerelateerde diensten naar consumenten, verbruikers, bedrijven, organisaties evenals naar het grote publiek en dit via allerhande publicaties, zoals onder meer via publicitaire en toeristische gidsen en portaalsites.

2. Het verlenen van bijstand, advies, belangenbehartiging, coaching, (op)leiding alsmede het verstrekken van diensten en informatie in de meest ruime betekenis van de woorden, zowel op nationaal als op internationaal niveau en in welke sector ook, aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen, private- en overheidsinstellingen en -administraties, alsmede privé-personen, voornamelijk, doch niet uitsluitend, op het vlak van management, bedrijfsvoering, -financiering en -organisatie, controle en toezicht, sociaal-, economisch-, financieel-, industrieel-, technisch-, strategisch- en organisatorisch beleid, strategie, marketing, prospectie, productie en ontwikkeling, communicatie, human ressources, personeelsselectie, headhunting en executive search, de implementatie en begeleiding van herstructureringen, change management, het begeleiden en managen van culturele verschillen, het optreden als change agent of consultant, als transformation expert of als lean consultant.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming dan wel in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt zowel onder de vorm van Interim- als onder de vorm van project- of crisismanagement.

Aldus kan de vennootschap:

- de functies en opdrachten van lasthebber, zaakvoerder, (onafhankelijk) bestuurder, corporate govemance mandaten, kaderlid of expert, lid van het directie- of enig ander comité, toezichthouder, (voorlopig) bewindvoerder, sekwester of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen;

- technische, administratieve en financiële bijstand verlenen aan vennootschappen en ondernemingen;

- alle commerciële handelingen stellen op het vlak van bedrijfsfinanciering.

3. Het verstrekken van cursussen en opleidingen alsmede het geven van uiteenzettingen, voordrachten en conferences inzake beroeps-, technische of algemeen culturele en maatschappelijke vorming omvattende onder meer de organisatie van conferenties en seminaries en alle bijhorende dienstverlening; het uitgeven van alle vakliteratuur en publicaties dienaangaande.

4. Het verschaffen van alle hulpmiddelen en het verlenen of coördineren van informatie door middel van elke mogelijke vorm van informatiedrager en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met voormelde activiteiten.

B - HOLDING

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, valuta en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dcchtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen alsmede in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin de vennootschap een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in onderhavige statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten (intellectueel, commercieel, industrieel) van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur en de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, octrooien, licenties, brevetten en handelsmerken.

5. Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het promoten, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin de vennootschap een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

+ 5

mod 11.1

alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondememingen,

6. Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen omvattende alle verrichtingen van welke aard ook, zoals onder meer de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, valorisatie, ontlening en uitlening, ruil, verpanding, inbewaringgeving, met betrekking tot alle om het even welke roerende goederen en rechten (intellectueel, commercieel, industrieel) in het algemeen en in het bijzonder van;

- octrooien, brevetten, licenties en handelsmerken;

- aile verhandelbare waardepapieren en waardeinstrumenten;

- opties, futures en warrants;

- grondstoffen;

- edele metalen;

- (half-)edelstenen;

- munten;

kunstvoorwerpen;

- verzamelobjecten.

C - ONROEREND VERMOGEN

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de projectontwikkeling, de leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Alle investeringen, beleggingen en verrichtingen met betrekking tot gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, ter beschikking stellen aan de zaakvoerder ten titel van vergoeding der prestaties, uitbaten van gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

D - HANDEL

De activiteit van tussenpersoon in de handel, omvattende de makelaars en "traders" in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs evenals het in- en uitvoeren van alle om het even welke handelsgoederen.

Voorafgaande opsomming is niet beperkend en de vennootschap zal, voor rekening van derden, geen enkele activiteiten uitoefenen noch diensten verstrekken noch advies verlenen die vallen onder de gereglementeerde dienstverlenende intellectuele beroepen, zoals bedoeld namelijk (a) door de wet van 6 april 1995 op de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en (b) de wet van 22 april 1999 met betrekking tot boekhoudkundige en fiscale beroepen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende-en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

E - KUNSTHANDEL

De uitbating van een kunstgalerij en veilinghuis omvattende de aankoop, verkoop, agentuur, commissiehandel, bemiddeling, verhuring en terbeschikkingstelling, tentoonstelling en veiling, in- en uitvoer, onderhoud, restauratie, conservering, reiniging en herstelling, schatting en expertise van alle kunstwerken, kunstvoorwerpen en kunstambacht producten, antiquiteiten, verzamelobjecten, rariteiten, boeken, oude geschriften, oude kledij en textielwaren, tapijten, juwelen, edele metalen, archeologische vondsten, muziekinstrumenten, partituren, snuisterijen en tweedehands goederen, decoratie- en geschenkartikelen omvattende eveneens het inlijsten of het verwerken in andere presentatievormen van bedoelde voorwerpen alsmede de handel in onderhoudsproducten en benodigdheden aangaande kunstvoorwerpen en antiquiteiten.

Het organiseren van tentoonstellingen alsmede het inrichten en verzorgen van allerhande culturele manifestaties en publicaties.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede vrijdag van de maand juni om elf uur (11u); indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eprstvof_gende werkdag, zelfde uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

, r ~ f r  % ~ mod 11.1

"



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil,

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door INC.

18. Bijzondere volmacht Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VEDIMA", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0879.160.983, met zetel te 2240 Zandhoven, Liersebaan 238 B, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.



























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge













































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/01/2015
ÿþ Moa Word lt.1

; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1101113 1§11111

39*

Ondernemingsnr : 0567.730.211

Benaming

(voluit) : INFRARO

(verkort) :

neergelegd/ontvangen op

2 CEC. 2014

ter griffie van de NeCiéândstaltge

rechtbank van koophandei-Bru e1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpselaan 20, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 17 december 2014

te 1000 Brussel, Antwerpselaan 20 blijkt de benoeming van mevrouw Godelieva Van der Voort, met

rijksregistemummer 42.04.04-136.72, tot onbezoldigd zaakvoerder en dit met ingang vanaf 4 november 2014.

Vedima

vertegenwoordigd door Steven Vyvey

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.08.2016 16527-0260-012

Coordonnées
INFRARO

Adresse
RUITERDREEF 23 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande