INGKAM

Société en commandite simple


Dénomination : INGKAM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 880.367.050

Publication

06/04/2012
ÿþV beh aa Bel Staa

Ï 11Ï1 ïil'l 11 11111 11 liii 11111 ïi1l ÏI1Ï 11Ï

*12069932*

In de bijlagen bij het na neerlegging ter g

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0880.367.050 Benaming

(voluit) : ING KAM (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lichtaartsebaan 8, 2460 Kasterlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING RECHTSVORM  WIJZIGING DOEL  STATUTENWIJZIGING EN COORDINATIE

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, gehouden op 1 januari 2012, blijkt dat de vergadering volgende besluiten genomen heeft :

Eerste besluit:

Gezien de wijziging van het doel van de vennootschap beslist de vergadering de huidige gewone commanditaire vennootschap om te vormen in een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een: vennootschap onder firma.

Tweede besluit:

Het doel van de vennootschap wordt aangepast om het in overeenstemming te brengen met de deontologische regels van de Orde der Dierenartsen, en luidt voortaan:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit

het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit

het uitbouwen van een eerstelijns- en tweedelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van bard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden bllft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde. De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking." eerde besluit:

De vergadering bevestigt dat de heer Kamiel WARNANTS, wonende te 2460 Kasterlee, Lichtaartsebaan 8, optreedt als zaakvoerder en alsdusdanig vanaf de oprichting aangesteld is in deze functie. Aan de uitoefening van zijn functie kan een bezoldiging worden toegekend die ten laste valt van de vennootschap en waarvan het bedrag bepaald wordt door de algemene vergadering.

Tot nieuwe bijkomende zaakvoerder wordt met ingang van heden, een januari tweeduizend en twaalf, en voor onbepaalde duur benoemd, mevrouw Ingrid VANDENREYT, wonende te 2460 Kasterlee, Lichtaartsebaan 8, en die aanvaardt. Haar mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Vierde besluit:

De statuten worden aangepast aan voornoemde wijzigingen en volledig gecoördineerd om ze in overeenstemming met de deontologische regels van de Orde der Dierenartsen. Aan de voorzitter wordt de bevoegdheid gegeven om de coördinatie te akteren en neer te leggen bij de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liët $elgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

de vennoot  zaakvoerder, VANDENREYT Ingrid

11

Kusterlee, 1 januari 2012. De voorzitter  zaakvoerder, WARNANTS Kamiel

Hierbij neergelegd; verslag buitengewone algemene vergadering met coördinatie van de statuten

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

Coordonnées
INGKAM

Adresse
LICHTAARTSEBAAN 8 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : Lichtaart
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande