INPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.749.317

Publication

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 14.06.2013 13173-0557-013
18/04/2012
ÿþ MM Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gril ic van de Rechtban van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II 1111111 1111111 IIIIIIII

" iao~s~ao*

EI

Ondernemingsnr : 0890749317

Benaming

(voluit) : INPA DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : SUIKERVOETPAD 33, 2040 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN - KAPITAALVERHOGING DEELS IN GELD DEELS DOOR INCORPORATIE - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  WIJZIGING NAAM - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - VASTSTELLING STATUTEN BVBA ONTSLAG ZAAKVOERDERS GCV BENOEMING ZAAKVOERDERS BVBA

Het Jaar tweeduizend en twaalf.

De zesentwintigste maart.

Voor ons, Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat;

WERD GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "INPA DESIGN", met maatschappelijke zetel te 2040 Antwerpen, Suikervoetpad 33.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0890.749.317 (Antwerpen).

Opgericht ingevolge onderhandse akte dd. 1 Juni 2007, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 Juli daarna, onder nummer 07107811.

Waarvan het maatschappelijk kapitaal duizend euro bedraagt, vertegenwoordigd door

honderd aandelen met een nominale waarde van tien euro.

De vergadering wordt geopend om 9 uur onder het voorzit-terschap van de heer Eijsackers, nagenoemd, die de functies van het bureau waarneemt.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hiernagenoemde vennoten, die verklaren het aantal aandelen te bezitten vermeld achter hun naam :

1. de heer EIJSACKERS Pascal, wonende te 2040 Antwerpen, Suikervoetpad 33, houder van de Belgische identiteitskaart met nummer 590.8894362.71, eigenaar van negentig aandelen;

2. mevrouw RENDERS Inne, wonende te 2040 Antwerpen, Suikervoetpad 33, houder van de Belgische identiteitskaart met nummer 591.3842013.42, eigenaar van tien aandelen.

Totaal : honderd aandelen.

Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter zet uiteen en de vergadering erkent het volgende:

I. Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

II. Deze vergadering heeft volgende agenda:

1° afschaffing nominale waarde aandelen;

2° a) kapitaalverhoging met negenhonderd tweeënvijftig euro zesenvijftig cent om het te brengen van duizend euro op duizend negenhonderd tweeënvijftig euro zesenvijftig cent, door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen;

b) kapitaalverhoging met zestienduizend zeshonderd zevenenveertig euro vierenveertig cent om het te brengen van duizend negenhonderd tweeënvijftig euro zesenvijftig cent op achttienduizend zeshonderd euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen door verhoging van de fractiewaarde van de aandeien;

op de kapitaalverhoging zal in geld ingeschreven moeten worden aan de prijs van honderd zesenzestig euro zevenenveertig cent (afgerond) per aandeel, en deze zal moeten worden volstort ten belope van minstens één/vijfde;

3° tussenkomst, inbreng;

4° verplaatsing maatschappelijke zetei;

5° wijziging naam;

6° omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

7° vaststelling statuten besioten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benoeming statutaire zaakvoerders;

8° ontslag zaakvoerders gewone commanditaire vennootschap.

ill. De heer Eijsackers verklaart in zijn hoedanigheid van zaakvoerder kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda, te vetzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van vennootschappen, en kennis genomen te hebben van de stukken die hem krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteid worden.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam zijn, noch houders van certificaten op naam die met

medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

IV. Door de aanwezigheid of vertegenwoordiging van alle vennoten, bezittende samen de geheelheid van het maat-schappelijk kapitaal, moet de geldigheid van de bijeenroeping niet worden aangetoond.

V. De vergadering is, door de aanwezigheid of vertegen-woordiging van alle vennoten, regelmatig samengesteld, en kan derhalve geldig beraadslagen-en besluiten omtrent de punten op de agenda gebracht.

VI. Hierna wordt de agenda aangevat en neemt de vergadering met algemeenheid van stemmen volgende besluiten :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT:

a) De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met negenhonderd tweeënvijftig euro zesenvijftig cent om het te brengen van duizend euro op duizend negenhonderd tweeënvijftig euro zesenvijftig cent, door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

b) De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met zestienduizend zeshonderd zevenenveertig euro vierenveertig cent om het te brengen van duizend negenhonderd tweeënvijftig euro zesenvijftig cent op achttienduizend zeshonderd euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen door verhoging van de fractiewaarde van de aandelen;

op de kapitaalverhoging zal in geld ingeschreven moeten worden aan de prijs van honderd zesenzestig euro zevenenveertig cent (afgerond) per aandeel, en deze zal moeten worden volstort ten belope van minstens éénlvijfde;

Tussenkomst, inbreng :

Onmiddellijk hebben de comparanten verklaard in te schrijven op de gezegde

kapitaalverhoging in verhouding tot het aantal aandelen In hun bezit, als volgt :

- de heer Eijsackers, ten bedrage van veertienduizend negenhonderd tweeëntachtig euro zeventig cent, voistort ten bedrage van drieduizend achthonderd tweeëntwintig euro zeventig cent;

-mevrouw Rendes, ten bedrage van duizend zeshonderd vierenzestig euro vierenzeventig cent, volstort ten bedrage van vierhonderd vierentwintig euro vierenzeventig cent.

De voistorting ten bedrage van vierduizend tweehonderd zevenenveertig euro vierenveertig cent werd verricht op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap, bij de ING 363-1023508-04, zoals blijkt uit het aan ons, notaris, overhandigde bankattest, afgeleverd op 21 MAART 2012.

DERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat de volledige ka-'pi-taalverhoging van zeventienduizend zeshonderd euro daadwerkelijk is verwezenlijkt, en dat het kapitaal aldus werd gebracht op achttienduizend zeshonderd euro.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 2180 Antwerpen-Ekeren, Kloosterstraat 1.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging van de naam van de vennootschap in "INPA".

ZESDE BESLUIT:

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van het lezen van volgende verslagen :

-het verslag van de zaakvoerder opgemaakt om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten; dit versiag dateert van één februari tweeduizend en twaalf;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

het verslag door de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder inzake de omzetting;

dit verslag dagtekent van éénentwintig februari tweeduizend en twaalf en werd opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12.

ledere vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevlsor besluit letterlijk als volgt :

BESLUIT BEDRIJFSREVISOR:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb In het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "INPA DESIGN" tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen :

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 december 2011 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een nettovermogenstoestand ten bedrage van 10.233,80 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 december 2011 HOGER Is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR en dit ten belope van 9.233,80 EUR.

4. Dat op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, de verrichting slechts kan plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buitenuit."

Vervolgens besluit de vergadering de vorm van de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering van haar rechtspersoon-lijkheid.

Aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminde-ringen en

waardevermeerderingen blijven dezelfde, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0890.749.317 waaronder de gewone commanditaire vennootschap Ingeschreven Is ln het rechtspersonenregister, rechtsgebled Antwerpen.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf, gevoegd bij voormeld verslag van de zaakvoerder.

Overeenkomstig artikel 781 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen stemt de heer Eijsackers, voornoemd, als beherend vennoot van de gewone commanditaire vennootschap in met de omzetting van de vennootschap In een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ZEVENDE BESLUIT:

De vergadering gaat over tot vaststelling van de statuten "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", waarin de doorgevoerde wijzigingen van het kapitaal, de aandelen, de zetel en de naam reeds opgenomen zijn. Tevens besluit de vergadering de heer Eijsackers en mevrouw Renders te benoemen tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN:

VORM  NAAM :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aan-r~sprakelijkheid.

Zij heeft als naam: "INPA".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2180 Antwerpen-Ekeren, Kloosterstraat 1.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig - Gewest worden verplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bljhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen of buitenland.

DOEL :

De vennootschap heeft tot doel:

- Klein en groothandel van alle roerende goederen en meer in het bijzonder van electronische goederen. Alle informaticadiensten in de meest ruime zin.

- De mogelijkheid om bestuurdersmandaten uit te oefenen en het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en onderaannemingen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, In commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Het uitoefenen van diensten met betrekking tot projecten, beheer, commerciële en activiteiten met betrekking tot personeel; deze audit, consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vorm voorkomen, en dit op alle niveaus, van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Zij mag onder meer het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven. Zij mag aile handels-, nijverheids-, financiële-, burgerlijk- en roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, zo in België ais in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard zijn de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken of te bevorderen.

Zij mag alle brevetten, licenties en handelsmerken in verband met haar doel aankopen, uitbaten of afstaan. De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen, De vennootschap mag zich borg stellen voor aanverwante vennootschappen.

DUUR:

De vennootschap is van onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN  PLAATSING :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst.

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING  BEVOEGDHEID :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, statutair te benoemen.

Omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat van zaak-'voerder besluit de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

Worden tot statutaire zaakvoerders voor de duur der vennootschap aangesteld :

- EIJSACKERS Pascal;

- RENDERS Inne;

die verklaren deze opdracht te aanvaarden.

Op vraag van de notaris bevestigt deze laatste, niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering vertegenwoordigt aile vennoten,

De jaarvergadering heeft plaats de eerste maandag van juni om 19 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Eik aandeel geeft recht op een stem.

De buitengewone algemene vergadering kan over een statuten wijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen en de wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

Op het einde van lieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST :

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re servefonds eenitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering Ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING :

Bij ontbinding der vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering een of meer vereffenaars benoemt waarvan zij de macht en de bezoldiging vaststelt.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

ACHTSTE BESLUIT:

De vergadering verleent ontslag, kwijting en volledige decharge aan de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, te weten de heer Eijsackers, voornoemd, die aanvaardt.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

De vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering, nemen met algemeenheid van stemmen volgende besluiten:

ZAAKVOERDERS:

Het mandaat van de in de statuten benoemde zaakvoerders is onbezoldigd behoudens

andersiuldende beslissing van de algemene vergadering.

COMMISSARIS:

Er wordt geen commissaris benoemd.

BIJZONDERE VOLMACHT.

BIJ deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9059 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8 te 7912 Saint-Sauveur en mevrouw

4

Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbelce, sam-en of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap In de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van aile procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Voor- behouden aan het Belgiech Staatsblad

Voor afschrift en gedeeltelijk ontledend uittreksel, uitgereikt vôôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, verslag bestuursorgaan, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 27.08.2015 15476-0367-013

Coordonnées
INPA

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 1 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande