INSURANCE.DUWEL.CHRISTIAENS, AFGEKORT : I.D.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INSURANCE.DUWEL.CHRISTIAENS, AFGEKORT : I.D.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.022.226

Publication

13/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van Impriancei

" Antwerpen

30 APR. 201/I

afdeling Antwerpen

r ,

I I fib :3

fl1111111 fl11 Il 111111111

*14098163*

II

111111

Ondernemingsnr : 0479.022.226

Benaming

(voluit) : INSURANCE.DUWELCHRISTIAENS

(verkort) : I.D.C.

Rechtsvorm: 5/efre

Zetel: 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 247

(volledig adres)

Onderwerp akte: MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING DOOR OVERDRACHT van bedrijfstak AAN BVBA LDB INSURANCE - STATUTENWIJZIGING - MACHTIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 2 april 2014 Geregistreerd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, op 8 april 2014, tien bladen, geen verzendingen, register 5, boek 216, blad 06, vak 16. Ontvangen: 50,00 EUR. Voor de adviseur wn, de financieel deskundige (get) Boug uenzir Y.

waaruit blijkt de de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

Op voorstel van de zaakvoerders, beslist de algemene vergadering cm overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen te verzaken aan de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg het in dit laatste artikel bedoeld verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor niet op te maken.

Daarna worden de volgende verslagen voorgelegd:

-het bijzonder verslag van de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap "LOB INSURANCE" opgemaakt in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen waarin de zaakvoerders uiteenzetten waarom zowel de inbreng in nature als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap;

-het verslag van de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap 11)13 INSURANCE", opgemaakt in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in nature.

Aangezien alle partijen erkennen kosteloos een afschrift van deze stukken konden verkrijgen overeenkomstig de voorschriften van artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen en er kennis van te hebben genomen, wordt de voorzitter ervan vrijgesteld er hier lezing te geven.

Tweede Besluit

De vergadering besluit tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voornoemde voorstel, door overdracht van de bedrijfstak verzekeringen met bijhorende ffnancieringen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INSURANCE.DUWEL.CHR1STIAENS" afgekort "I.D.C", waarvan de zetel gevestigd is te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 247, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0479.022.226 RPR Antwerpen en niet geregistreerd als B.T.W.-plichtige (de partieel te splitsen vennootschap), aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LDB INSURANCE" waarvan de zetel gevestigd is te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 247, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0827.765.138, RPR Antwerpen en niet geregistreerd als B.T,W.-plichtige (overnemende vennoot-schap),

Ruilverhouding.

Er bestaan In totaal 620 aandelen op naam in de partieel te splitsen vennootschap.

Door de splitsing zullen 92 nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven en toegekend worden aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap.

De door de verkrijgende vennootschap uit te geven nieuwe aandelen worden dus in dezelfde verhouding als in de partieel te splitsen vennootschap onderschreven door de vennoten van de partieel te splitsen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzlj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

jo: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap. De nieuw aandelen zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten ais de aandelen aangehouden door de vennoten in de partieel te splitsen vennootschap.

De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap bekomen dus als vergoeding voor de afsplitsing van de bedrijfstak verzekeringen aan de verkrijgende vennootschap per aandeel in de partieel te splitsen vennootschap 0,1483 aandelen in de verkrijgende vennootschap, in totaal 92 aandelen.

De aandelen die de vennoten in de partieel te splitsen vennootschap aanhouden, blijven onverkort bestaan. Zij ondergaan evenwel een waardedaling, gelijk aan de netto vermogenswaarde van de afgesplitste bedrijfstak. Deze waardedaling wordt evenwel integraal gecompenseerd door de ontvangst in verhouding tot hun aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap van nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap.

Aangezien de (nieuwe, gedaalde) waarde van de aandelen, die elk van de vennoten aanhouden in de partieel te splitsen vennootschap na de splitsing, samen met de waarde van de nieuwe aandelen uitgereikt aan elk van de vennoten in de verkrijgende vennootschap ter vergoeding van de inbreng van de portefeuille gelijk is aan de waarde van de aandelen die eik van de vennoten aanhield in de partieel tes splitsen vennootschap voor de doorvoering van de splitsing, is de gelijkheid in waarde gerespecteerd en wordt rekening gehouden met onderscheiden belangen van de vennoten.

Tweeënnegentig (92) nieuw volgestorte aandelen van de ovememende vennootschap worden uitgereikt aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap.

Deze tweeënnegentig (92) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de honderd zesentachtig (186) bestaande aandelen.

Deze tweeënnegentig (92) nieuwe aandelen van vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap warden toegekend als volgt:

" aan De heer DUWEL Philippe Jan Prudent, geboren te Gent op 24 december 1966, wonend te 2950 Kapellen, Philippe Spethstraat 161, negenenzestig (69) nieuw aandelen van ovememende vennootschap in ruil voor aandelen van de partieel te splitsen vennootschap;

.aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V&V SHIPPING" met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Bosschaert de Bouwellei 27, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met andememingsnummer 0432.028.003, drieëntwintig (23) nieuw aandelen van overnemende vennootschap in ruil voor aandelen van de partieel te splitsen vennootschap.

Wijze van uitreiking

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap.

De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap kunnen - na afspraak met de gedelegeerd bestuurder van de partieel te splitsen vennootschap - hun aandelen in ontvangst nemen.

Deze aandelen van de ovememende vennootschap kunnen worden opgevraagd tot 31 december 2013. Datum van deelname in de winst

De nieuwe uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van deze vennootschap vanaf 1 januari 2014.

De vennoten verklaren dat in het splitsingsvoorstel werd gemeld dat de nieuwe uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van deze vennootschap vanaf 1 augustus 2013. De vennoten verklaren uitdrukkelijk en unaniem dat de in tegenstelling tot het splitsingsvoorstel enkel de datum van 1 januari 2014 weerhouden wordt.

Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in deze overnemende vennootschap is ingebracht.

De vennoten verklaren dat in het splitslngsvoorstel werd gemeld dat de verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 augustus 2013. De vennoten verklaren uitdrukkelijk en unaniem dat de in tegenstelling tot het splitsingsvoorstel enkel de datum van 1 januari 2014 weerhouden wordt.

Bijzondere rechten

De partieel te splitsen vennootschap heeft geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend uitgegeven. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de partieel te splitsen vennootschap. Vermits aldus geen van de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap bijzondere rechten heeft, worden in het kader van de partiële splitsing door overneming geen bijzondere rechten toegekend.

Bijzondere bezoldiging

Zoals vermeld wordt door het bestuursorgaan vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in art. 731 W.Venn. en zal enkel een verslag dienen opgesteld te warden met betrekking tot de inbreng in natura overeenkomst de bepalingen van art. 313 W.Venn. De bezoldiging hiervoor bedraagt EUR 1.750 excl. BTW.

Bijzondere voordelen

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing door overneming betrokken zijn.

Overdracht

De partieel te splitsen vennootschap is eigenaar in voile eigendom van voormelde bedrijfstak verzekeringen. Vereisten om aandeelhouder te kunnen worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De houders van de aandelen van de partieel te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om

vennoot te kunnen worden van de overnemende vennootschap.

Samenstelling van de af te splitsen activa en passive

De volgende delen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat

van activa en passiva per 31 december 2013 worden afgesplitst naar LOB INSURANCE bvba.

De vennoten verklaren dat het splitsing svoorstel opgemaakt is op basis van de staat van activa en passive

afgesloten per 31 juli 2013.

Zij verklaren kennis te hebben genomen van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december

2013 zoals vermeld in het revisoraal verslag.

De overnemende vennootschap verwerft de volledige bedrijfstak verzekeringen met bijhorende financieringen met een boekwaarde van één miljoen vijfhonderd achtentachtigduizend veertien euro (E 1.588.014,00).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1.0e verkrijgende vennootschap "LOB INSURANCE" werd volkomen ingelicht over de hierboven beschreven overdracht

Er Wordt uitdrukkelijk vastgesteld dat deze overdracht aile zakelijke en andere rechten omvat die in bezit zijn van de overdragende vennoot-'schap met betrekking tot de aan de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOB INSURANCE" overgedragen vermogensbestanddelen, zonder enige uitzondering noch voorbehoud, zelfs indien zij niet zijn weergegeven in deze notulen of de bijlagen daarloe.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LDB INSURANCE" wordt in de plaats gesteld en gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing zou kunnen voortvloeien, in aile rechten en vorderingen van de partieel te splitsen vennootschap verbonden aan de overgedragen bestand-'delen.

3.0e verkrijgende vennootschap "LOB iNSURANCE" vertkrijgt de eigendom van de overgedragen goederen vanaf heden, ingevolge de overgang onder algemene Cet

Alle sedert 1 januari 2014 door de partieel te splitsen vennoot-'schap gestelde verrichtingen betreffende de overgedragen bestanddelen zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap "LDB INSURANCE".

De vennoten verklaren dat in het splitsingsvoorstel werd gemeld dat de verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 augustus 2013.

BOEKINGEN

De nettowaarde van het overgedragen vermogen wordt per balanspost overgeboekt bij de verkrijgende vennootschap ""LDB INSURANCE",

VERGOEDING VOOR DE OVER TE NEMEN GOEDEREN

De ingebrachte onroerende goederen worden uitsluitend vergoed met aandelen die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen.

Als vergoeding voor de overgang worden tweeënnegentig voistorte nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "LDB INSURANCE"toegekend; deze nieuwe aandelen zullen door de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap verdeeld worden onder de aandeelhouders in de hiervoor opgenomen verhouding.

VASTSTELLING

De vergadering stelt vast dat indien de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de verkrijgende vennootschap (welke heden na deze akte voor de ondergetekende geassocieerd Notaris zal bijeenkomen) de overeenstemmende besluiten tot kapitaalverhoging ingevolge de met splitsing gelijkgestelde verrichting en tot overgang van de activa en passiva zal goedkeuren, deze met splitsing gelijkgestelde verrichting van het Wetboek van vennootschappen, zal tot stand zijn gekomen.

Derde Besluit

Onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot kapitaalverhoging ingevolge met de splitsing gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOB INSURANCE" (de overnemende vennootschap), beslist de algemene vergadering de volgende wijzigingen van de statuten van de overnemende vennootschap goed te keuren

a)Sesiissing tot eerste kapitaalverhoging door inbreng in nature met verhoging van het maatschappelijk kapitaal ten belope van negenduizend tweehonderd euro (E 9.200,00) om het kapitaal te brengen van

achttienduizend zeshonderd euro 18.600,00) naar zevenentwintigduizend achthonderd euro (E 27.800,00),

Uitgifte van tweeënnegentig (92) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen ais de thans bestaande aandelen, en de toekenning ervan aan de inbrengers.

6)Inschrijving op deze nieuwe aandelen tegen een prijs van zeventienduizend tweehonderd eenenzestig euro twee cent (¬ 17.261,02) per aandeel, waarvan

a.honderd euro (E 100,00) zal geboekt worden ais kapitaal zijnde in totaal negenduizend tweehonderd euro (¬ 9.200,00)

b.zeventienduizend honderd eenenzestig euro twee cent (¬ 17.161,02) zal geboekt worden als uitgiftepremie, in totaal afgerond één miljoen vijfhonderd achtenzeventigduizend achthonderd veertien euro (¬ 1.576.814,00)

c)Vaststelling van de eerste kapitaalverhoging.

d)Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremies".

e)Beslissing tot tweede kapitaalverhoging ten belope van één miljoen vijfhonderd achtenzeventigduizend achthonderd veertien euro (¬ 1.578.814,00) om het kapitaal te brengen van zevenentwintigduizend achthonderd euro (¬ 27.800,00) op één miljoen zeshonderd en zesduizend zeshonderd veertien euro (¬ 1.606.614,00) door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van van één miljoen vijfhonderd achtenzeventigdutzend achthonderd veertien euro (¬ 1.578.814,00) zonder creatie van nieuwe aandelen.

f)Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging.

Vierde Besluit

De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de heer DUWEL Philippe, voornoemd om namens de vennootschap op de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de ovememende vennootschap verklaring af te leggen betreffende de besluiten nopens de bovenstaande agendapunten, alsook om in uitvoering van deze besluiten en te dien einde aile handelingen te stellen, aile verklaringen af te leggen, en alle documenten, akten of bescheiden en de bagen daaraan te ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is in het kader van de totstandkoming van de met splitsing gelijkgestelde verrichting waarvan sprake hierboven.

Vijfde Besluit

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neeriegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen en om ze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen.

Zesde Besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 2/4/2014,

Inhoudende coördinatie van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.04.2014, NGL 24.06.2014 14215-0104-014
27/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

lu = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het optreden als bemiddelaar voor het afsluiten van verzekeringscontracten van gelijk welke aard Kortom

de verzekeringsmakelarij in de breedste zin van het woord;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tunol

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

15 N0V.2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0479.022.226

Benaming

(voluit) : INSURANCE DUWEL CHRISTIAENS

(verkort) : LD.C.

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ANTWERPSESTEENWEG 247 - 2950 KAPELLEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING DD 10 oktober 2013 - INSURANCE DUWEL CHRISTIAENS afgekort I.D.0 BVBA - L.D.B. INSURANCE BVBA

Uittreksel uit het fusievoorstel dd 10 oktober 2013 uitgaande van de resp, zaakvoerders van BVBA INSURANCE DUWEL CHRISTIAENS en van de BVBA LOB INSURANCE

tiOELSTELLING

Overeenkomstig artikel 677 juncto 728 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van BVBA INSURANCE DUWEL CHRISTIAENS en de zaakvoerders van de BVBA LDB INSURANCE beslist over de opmaak en goedkeuring van een voorstel tot partiële splitsing door overneming. Zij leggen dit voorstel hierbij neer.

Het voorstel strekt ertoe om tot een partiële splitsing door overneming over te gaan waarbij de bedrijfstak verzekeringen, eigendom van de vennootschap INSURANCE DUWEL CHRISTIAENS BVBA overgedragen zal worden op een bestaande vennootschap, met name de BVBA LDB INSURANCE.

0e afsplitsing wordt doorgevoerd naar een bestaande en verwante vennootschap.

0e door de deelnemende vennootschappen beoogde verrichting is een overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek Vennootschappen met splitsing gelijkgestelde verrichting, waarbij de partieel te splitsen vennootschap een onderscheiden deel van haar vermogen overdraagt aan de verkrijgende vennootschap, zonder ontbinding en zonder op te houden te bestaan.

identificatie van de partieel te splitsen vennootschap

INSURANCE DUWEL CHRISTIAENS BVBA

afgekort I.D.0 BVBA

Met maatschappelijke zetel te:

Philippe Spethstraat 161

2950 Kapellen

Met administratieve zetel te:

Antwerpsesteenweg 247

2950 Kapellen

Ondernemingsnummer 0479.022.226.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Het bemiddelen voor het afsluiten van financieringen en hypotheken; de verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

3. Het verstrekken van bedrijfsadvies op het vlak van management, financieel-, marketing-, communicatie-en commercieel beheer in de ruimste zin, alsmede het verlenen van elke vomi van bijstand op dit domein voor;

4. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden; het kopen verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken;

5. Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zjn der maatschappelijke behoeften;

6. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Deze opsomming is niet beperkend. Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan doormiddel van inbreng, inschrijving fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming vereniging bestaande of nog op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig analoog aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs ais deze noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Op het ogenblik van het opstellen van dit splitsingsvoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van IDG tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000), vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen op naam, volledig volgestort en zonder aanduiding van nominale waarde.

Identificatie van de Verkrijgende Vennootschap

LDB Insurance BVBA

Met maatschappelijke zetel te:

Antwerpsesteenweg 247

2950 Kapellen

Ondememingsnummer 0827.765.138.

De vennootschap heeft tot doel:

1.De verwerving van participaties onder gelijk welke vomi ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zowel Belgisch als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels;

2. het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook;

3. het optreden als bemiddelaar voor het afsluiten van verzekeringscontracten van gelijk welke aard, kortom de verzekeringsmakelaardij in de breedste zin van het woord;

4. het bemiddelen voor het afsluiten van financieringen en hypotheken, uitgezonderd de verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zin voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs;

5. het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratie, economisch en algemeen beheer van ondernemingen. 6.het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten; 7.het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen aile onroerende verrichtingen;

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Dec vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Op het ogenblik van het opstellen van dit splitsingsvoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van LDB Insurance achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600),

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, volstort ten belope van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00) en zonder aanduiding van nominale waarde.

Zakelijke overwegingen van de voorgestelde verrichting

Door de partiële splitsing door overneming van de bedrijfstak verzekeringen van IDC en LDB die tevens het makelaarskantoor LP2 BVBA zal verwerven om uit te groeien tot een solide verzekeringsmakelaar, worden de activiteiten en de tewerkstelling en dus ook de continuïteit van de verzekeringsactiviteit van IDC op lange termijn gewaarborgd.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN - GEEN OPLEG IN GELD

Er bestaan in totaal 625 aandelen op naam in de partieel te splitsen vennootschap.

Door de splitsing zullen 92 nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de verkrijgende vennootschap worden

uitgegeven en toegekend worden aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap.

De door de verkrijgende vennootschap uit te geven nieuwe aandelen worden dus in dezelfde verhouding ais in de partieel te splitsen vennootschap onderschreven door de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap. De nieuw aandelen zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten als de aandelen aangehouden door de vennoten in de partieel te splitsen vennootschap.

De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap bekomen dus als vergoeding voor de afsplitsing van de bedrijfstak verzekeringen aan de verkrijgende vennootschap per aandeel in de partieel te splitsen vennootschap 0,1472 aandelen in de verkrijgende vennootschap, in totaal 92 aandelen.

De aandelen die de vennoten in de partieel te splitsen vennootschap aanhouden, blijven onverkort bestaan. Zij ondergaan evenwel een waardedaling, gelijk aan de netto vermogenswaarde van de afgesplitste bedrijfstak. Deze waardedaling wordt evenwel integraal gecompenseerd door de ontvangst in verhouding tot hun aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap van nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap.

Aangezien de (nieuwe, gedaalde) waarde van de aandelen, die elk van de vennoten aanhouden in de partieel te splitsen vennootschap na de splitsing, samen met de waarde van de nieuwe aandelen uitgereikt aan elk van de vennoten in de verkrijgende vennootschap ter vergoeding van de inbreng van de portefeuille gelijk is aan de waarde van de aandelen die elk van de vennoten aanhield in de partieel te splitsen vennootschap voor de doorvoering van de splitsing, is de gelijkheid in waarde gerespecteerd en wordt rekening gehouden met onderscheiden belangen van de vennoten,

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT Binnen de maand na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad tekenen de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap

-het aantal aandelen van de uit de partieel te splitsen vennootschap ontstane nieuwe aandelen dat hen toekomen

-de datum van het splitsingsbesluit.

DATUM VANAF DEWELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST EN

EVENTUELE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De nieuwe uitgegeven aandelen in de verkrijgende vennootschap hebben dezelfde rechten als de

,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

bestaande aandelen.

Zij delen in het resultaat en hebben recht op dividend vanaf 1 augustus 2013. Er werden geen bijzondere

regelingen getroffen betreffende dit recht.

DATUM VANAF DEWELKE DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVERGEDRAGEN ACTIEFBESTANDDELEN VANUIT BOEKHOUDKUNDIG STANDPUNT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN GEACHT TE ZIJN

De verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 augustus 2013, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in de verkrijgende vennootschap is ingebracht.

BESCHRIJVING VAN DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De partieel te splitsen vennootschap heeft geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend uitgegeven. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de partieel te splitsen vennootschap. Vermits aldus geen van de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap bijzondere rechten heeft, worden in het kader van de partiële splitsing door overneming geen bijzondere rechten toegekend

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS, BEDRIJFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ART. 731 BEDOELDE VERSLAG

Zoals hierna vernield wordt door het bestuursorgaan vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in art. 731 W,Venn. en zal enkel een verslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in natura overeenkomst de bepalingen van art. 313 W.Venn. De bezoldiging hiervoor bedraagt EUR 1.750 excl. BTW,

BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing door overneming betrokken zijn.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VANUIT HET VERMOGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

1n het kader van de partiële splitsing door overneming zal een bedrag aan activa overgedragen worden voor een totaal bedrag van EUR 1.588.014.

Aan de verkrijgende vennootschap wordt een deel van het boekhoudkundig eigen vermogen, gelijk aan de netto-boekwaarde van het afgesplitste bestanddeel overgedragen. Het betreft de netto-boekwaarde per 31 juli 2013 van volgend activum:

De bedrijfstak verzekeringen, die in 2002 werd ingebracht middels een quasi-inbreng ten belope van EUR 220.986 onder aftrek van de per 31 juli 2013 geboekte afschrijvingen van EUR 220.986. De nettoboekwaarde per 31 juli 2013 bedraagt aldus EUR 0, Deze de bedrijfstak verzekeringen werd in boekjaar 2013 echter geherwaardeerd ten belope van EUR 1,588.014.

De boekwaarde van EUR 1.588.014 zal worden toegewezen aan het kapitaal, de wettelijke reserve, de beschikbare reserves en de overgedragen winst per 31 juli 2013 op basis van het aandeel in het eigen vermogen van de partieel te splitsen vennootschap.

Het eigen vermogen van de partieel te splitsen vennootschap van EUR 1.712.439,64 wordt verminderd met EUR 1.588.014 door afname van het integrale bedrag van EUR 1.588.014 onder grootboekrekening "121000 Herwaarderingsmeerwaarde op IVA".

Overeenkomstig art. 729 W.Venn. wordt gesteld dat, wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit partieel splitsingsvoorstel geen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verondersteld te zijn gebleven in de partieel te splitsen vennootschap. Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit partieel splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, blijft het passief in hoofde van de partieel te splitsen vennootschap, niettegenstaande de Verkrijgende Vennootschap ervoor mede hoofdelijk aansprakelijk is.

Het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap verklaart dat er in de afsplitsing geen onroerende goederen bevinden waarvoor bijzondere overdrachts- formaliteiten vereist zijn.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP, ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

De aandelen van de verkrijgende vennootschap worden toebedeeld aan aile vennoten van de partieel te splitsen vennootschap. De 92 nieuwe aandelen zullen worden toebedeeld aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding tot hun huidige aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap

BIJZONDERE VERSLAGEN

Het bestuursorgaan van beide vennootschappen kan bevestigen dat de vennoten, overeenkomstig artikel 734 W, Venn., aan het bestuursorgaan hun voornemen te kennen hebben gegeven om afstand te doen van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 W.Venn., voor wat betreft de voorgeschreven verslagen. De huidige en toekomstige vennoten hebben het bestuursorgaan van de vennootschappen ervan geïnformeerd dat zij zich er toe engageren om op de buitengewone algemene vergadering van vennoten die over de partiële splitsing door overneming moet beslissen, de agendapunten met betrekking tot de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van het bestuursorgaan (artikel 730 W. Venn.) en de afstand van het verslag van de bedrijfsrevisor (artikel 731 Wetboek Vennootschappen) unaniem goed te keuren, Bij gebrek aan kennisgeving in de zin van artikel 734 W, Venn. door de vennoten van de Verkrijgende Vennootschappen aangaande het afzien van de bijzondere verslagen vereist in het kader van de partiële splitsing door overneming, zullen de bestuursorganen en de bedrijfsrevisor gehouden zijn tot de opmaak van respectievelijk een omstandig verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 730 W. Venn. aangaande deze partiële splitsing door overneming en een verslag van de bedrijfsrevisor over onderhavig splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 731 W. Venn.

Bij toepassing van artikel 313 W.Venn. wordt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, belast met de opmaak van het verslag zoals bedoeld bij zelfde artikel betreffende de inbreng in natura in de verkrijgende vennootschap naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing door overneming.

ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

a.De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig splitsingsvoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van beide vennootschappen is eind november 2013 De exacte timing van de goedkeuring zal in gemeenschappelijk overleg vastgesteld worden De splitsing zal voltrokken zijn zodra de twee betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

b.ln geval van verwezenlijking van de voorgestelde splitsing dienen de statuten van de

partieel te splitsen vennootschap en verkrijgende vennootschap te worden gewijzigd, waarbij voornamelijk in beide vennootschappen het statutair bepaald maatschappelijk kapitaal wordt gewijzigd.

o. het doel van de verkrijgende vennootschap verantwoordt de inbreng van de portefeuille en de verdere exploitatie ervan en behoeft geen wijziging.

NEERLEGGING

Het bovenstaande voorstel tot partiële splitsing door overneming wordt door respectievelijke bestuursorganen neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen na bovenvermelde goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering,

KOSTEN

elk van de bij de partiële splitsing door overneming betrokken vennootschappen draagt zelf alle kosten van zijn raadgevers, en in het algemeen van alle kosten verbonden met deze partiële splitsing door overneming, waaronder doch niet beperkt tot de kosten verbonden aan het opstellen van de notariële akten.

SLOTVERKLARINGEN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze, De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk,

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. i De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

Tevens wordt gemeld dat, overeenkomstig de bepaling van artikel 733 W.Venn., het partieel

splitsingsvoorstel alsmede de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsmede de verslagen van het bestuursorgaan en de verslagen van de algemene vergaderingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap IDC ter inzage liggen van de vennoten.

Getekend,

Philippe Duwel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.04.2013, NGL 07.08.2013 13402-0411-015
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.06.2012 12239-0268-018
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.08.2011 11455-0363-018
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 19.08.2010 10428-0530-017
17/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.06.2009, NGL 11.08.2009 09567-0241-015
12/06/2009 : AN352914
18/08/2008 : AN352914
31/07/2007 : AN352914
28/06/2006 : AN352914
09/11/2005 : AN352914
02/06/2005 : AN352914
28/10/2004 : AN352914
30/10/2003 : AN352914
10/02/2003 : AN352914
19/12/2002 : ANA073601

Coordonnées
INSURANCE.DUWEL.CHRISTIAENS, AFGEKORT : I.D.…

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 247 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande