INSUREX-GROEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INSUREX-GROEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.940.494

Publication

21/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 9 MEI 20111

arde iiwerpen



llittenp

Voor, behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0432.940.494

Benaming

(voluit) : INSUREX-GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 64

(volledig adres)

Onderwerp akte ; PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING NIEUWE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris met standplaats te Zwijndrecht op 29 april 2014, ter registratie aangeboden, blijkt

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid "INSUREX-GROEP" volgende beslissingen genomen heeft:

BERAADSLAGING EN BESLUITEN:

§ 1. VASTSTELLING

Het bestuursorganen van de vennootschap heeft er zich van vergewist dat er zich vanaf de datum van het splitsingsvoorstel tot op 29 april 2014 geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het actief en passief van het vermogen van de vennootschappen. De vergadering bevestigt kennis te hebben genomen van het splitsingsvoorstel.

§ 2, AFSTAND VAN VERSLAGEN

Alle leden van de vergadering besluiten overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen af te zien van de toepassing van de artikelen 745, 746 en 748 van zelfde Wetboek. Voor zoveel als nodig wordt evenwel verwezen naar het desbetreffende verslag omtrent de inbreng in natura, opgemaakt dcor Verscheiden-Walkiers 8t Co Bedrijfsrevisiren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, kantoorhoudende te ' 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, vertegenwoordigd door de Heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor. Partijen erkennen een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen, er kennis van te hebben genomen en ontslaan de voorzitter van voorlezing van dit verslag.

§ 3, BESLUITEN

EERSTE BESLUIT

De vergadering aanvaardt het splitsingsvoorstel en beslist, overeenkomstig het splitsingsvoorstel, tot partiële splitsing van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INSUREX-GROEP, en tot overgang van het afgesplitste deel van dit vermogen naar de op te richten coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INSUREX INVEST.

De vergadering stelt vast dat aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INSUREX INVEST geen onroerende goederen toegewezen worden en verwijst voor de verdere omschrijving van de andere goederen naar het bedrijfsrevisoraal verslag.

Er wordt geen opleg in geld betaald. De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 3.628 aandelen van de nieuw op te richten CVBA INSUREX INVEST, Elke aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap BVBA INSUREX-GROEP ontvangt in dezelfde mate nieuwe aandelen van de nieuw op te richten vennootschap.

TWEEDE BESLUIT

A) De vergadering beslist om een nieuwe coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten, met name de vennootschap INSUREX INVEST, waarvan de zetel gevestigd is te 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 64.

De vergadering aanvaardt het splitsingsvoorstel en besluit dat het afgesplitste vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INSUREX GROEP, overeenkomstig het splitsingsvoorstel, bij wijze van inbreng in natura overgaat op de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INSUREX INVEST.

Het vermogen dat ingebracht wordt in de nieuw op te richten vennootschap is uitvcerig beschreven in het voormelde verslag, opgemaakt door bedrijfsrevisor Johan Van Mieghem, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3.

De overgang van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INSUREX

GROEP naar de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INSUREX INVEST geschiedt Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tre onder de lasten en voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende

voorwaarden:

1/Alle goederen gaan over in de staat waarin deze zich thans bevinden.

2/ De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap ais hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, lasten, premies en bijdragen betalen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone last die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren.

3/ De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en plichten van de gesplitste vennootschap

41 Teneinde betwisting te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap, ingeval de vermelde toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toewijzing van de vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, rechten of plichten waarvan niet uitdrukkelijk bedongen is dat zij aan de CVBA INSUREX INVEST worden toegewezen, geacht worden deel te blijven uitmaken van de partieel gesplitste vennootschap INSUREX-GROEP.

B) Aangezien iedere aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van de verslagen van het bestuursorgaan en van Verschelden-Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, vertegenwoordigd door de Heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor, dit alles overeenkomstig artikelen 395 van het Wetboek van vennootschappen nopens de inbreng in natura, ontslaat de vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van deze verslagen.

Het verslag van bedrijfsrevisor Johan Van Mieghem, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, de dato 20 maart 2014, waarvan één exemplaar samen met het bijzondere verslag van het bestuursorgaan en met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, besluit als volgt:

"6.CONCLUSIES

Ondergetekende, Verscheiden  Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor, aangesteld op 18 januari 2014 door de oprichters van de BVBA INSUREX INVEST (in oprichting), Statiestraat 41, 2070 Zwijndrecht, met als opdracht, overeenkomstig art. 395 § 1 W.Venn., met als opdracht het verslag op te maken over de inbreng in natura bij de oprichting van voornoemde vennootschap.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 3.628 aandelen.

De oprichters zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De partiële splitsing gebeurt met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime overeenkomstig art, 211, § 1, tweede lid W.I.B. en met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit overeenkomstig art. 80 van het Koninklijk Besluit van 30 juni 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedoeling is dat het af te splitsen vermogen met terugwerkende kracht vanaf 1 november 2013 wordt overgenomen. De nettoboekwaarde van het af te splitsen vermogen per 31 oktober 2013 bedraagt ¬ 128.283,25.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

" Een inbrengwaarde aan boekwaarde als waarderingsmethode niet bedrijfseconomisch verantwoord is, maar noodzakelijk indien partijen wensen gebruik te maken van het fiscaal vrijstellingsregime en de daarbij horende boekhoudkundige continuïteit;

'De inbrengwaarde tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Antwerpen, 20 maart 2014, Verschelden-Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, vertegenwoordigd door (getekend) Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor,"

C/ Bij deze wordt een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met de naam INSUREX INVEST, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd zal zijn te 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 64, en waarvan het vaste gedeelte van het kapitaal nooit minder mag bedragen dan negentienduizend en zesenzeventig euro en vier cent (19.076,04 EUR).

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt de algemene voorwaarden van de overdracht vast als volgt:

De overgang van de vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap en die overgaan op de verkrijgende vennootschap omvat benevens de hierboven in samenvatting opgesomde materiële bestanddelen, tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de re-'gistratie ervan, het recht de (handels)namen, de merken en de logo's van de inbrengende vennootschap te gebruiken.

VIERDE BESLUIT

Wijzigingen in het vermogen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er heeft zich geen belangrijke wijziging voorgedaan in het vermogen van de vennootschap tussen de datum van het splitsingsvoorstel en de datum van de vergadering.

Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap wordt bepaald op 1 november 2013,

Alle verrichtingen sedert gemelde datum door de partieel gesplitste vennootschap gedaan, komen voor rekening van de op te richten vennootschap.

Het eerste boekjaar loopt vanaf voormelde datum tot en met 30 juni 2015. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de tweede vrijdag van december 2015 om 17.00 uur.

Bijzondere voorwaarden

Er zijn in de BVBA INSUREX-GROEP geen houders van aandelen die bijzondere rechten hebben en er zijn in zelfde vennoot-'schap evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat er geen bijzondere voorwaarden moeten toegekend worden of specifieke maatregelen voorgesteld.

Bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Vergoeding

Als vergoeding voor de inbreng in natura worden aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap INSUREX-GROEP drieduizend zeshonderd achtentwintig aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap INSUREX INVEST toegekend, zonder aanduiding van nominale waarde.

De datum waarop de uitgereikte aandelen recht geven op deelname in de winst is bepaald op heden. Er worden geen bijzondere regelingen uitgewerkt.

De aandelen worden aan de aandeelhouders uitgereikt als volgt:

Binnen de zestig dagen na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad nodigt het bestuursorgaan van de nieuwe vennootschap de houders van aandelen van de partieel gesplitste vennootschap uit om op plaats en datum vermeld in de uitnodiging, de aandelen waarop ze naar verhouding recht hebben, in ontvangst te nemen middels aantekening in het aandeelhoudersregister.

Vermits de nieuw uitgegeven aandelen binnen de verkrijgende vennootschap op naam zijn, zullen de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij bezitten terstond ingeschreven worden in het aan deelkou d ersreg ister.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng welke ter beschikking is van de vennootschap, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de comparanten.

Benoemingen

De vergadering bepaalt het aantal bestuurders van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INSUREX INVEST op één en beslist om met ingang van 29 april 2014 volgende bestuurder aan te stellen:

-De Meer HULLEBROECK Lieven, die dit mandaat aanvaardt.

De bestuurder wordt benoemd voor onbepaalde duur, Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de vergadering.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist dat ingevolge de partiële splitsing het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 1NSUREX-GROEP verminderd dient te worden om het te brengen van veertigduizend zeshonderd tweeëntwintig euro en achtenzestig cent tot eenentwintigduizend vijfhonderd zesenveertig euro en vierenzestig cent, vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderd achtentwintig gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten aan te passen teneinde dit in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenentwintigduizend vijfhonderd zesenveertig euro en vierenzestig cent, vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderd achtentwintig gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde,

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering gelast het bestuursorgaan met de uitvoering van wat voorafgaat en verleent volmacht aan de BVBA BOEKHOUDKANTOOR MALSCHAERT-VERBRAEKEN, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Richard Orlentstraat 25, vertegenwoordigd door Mevrouw Els VERBRAEKEN, Richard Orlentstraat 27, alsook de aange-Tstelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van 1ndeplaatsstehling en met macht voor ieder van hen om afzon-aderlijk te hande-'len, om alle verrich-itin-'gen te doen tenein-+de:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemings-'loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-'tingad-iministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

AVoor-b ouden n het Belgiscl4

Staatsblad

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijzi-'ging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR UITTREKSEL--

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + volmacht + verslag van de oprichters + verslag

bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2014 : AN262322
04/12/2013 : AN262322
02/08/2013 : AN262322
30/08/2012 : AN262322
24/11/2011 : AN262322
02/08/2011 : AN262322
13/08/2010 : AN262322
19/08/2009 : AN262322
18/08/2008 : AN262322
02/10/2007 : AN262322
03/08/2007 : AN262322
14/05/2007 : AN262322
01/08/2006 : AN262322
03/10/2005 : AN262322
12/08/2004 : AN262322
28/07/2003 : AN262322
22/08/2002 : AN262322
09/11/2015 : AN262322
16/12/2000 : AN262322
25/11/1993 : AN262322
01/01/1993 : AN262322
19/01/1988 : AN262322

Coordonnées
INSUREX-GROEP

Adresse
STATIESTRAAT 64 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande