INTEGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTEGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.743.952

Publication

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 28.03.2014 14075-0058-010
30/10/2012
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch staatsblac

Ondernemingsnr :

mod 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(e4.(3

NEERGELEGD

10 -10- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHgtritie. te MECHELEN

»_3

Itilt_11191111111j1111

30/10/2012

Benaming (voluit) : INTEGY

(verkort)

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Weerstanderslaan 8

2830 Willebroek (Tisselt)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 17 oktober 2012, dat er door de heer VAN dER TAELEN Koen, geboren te Rumst op vijfentwintig september negentienhonderd tachtig, wonende te 2830 Willebroek (Tisselt), Weerstanderslaan 8, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "INTEGY", met zetel te 2830 Willebroek (Tisselt), Weerstanderslaan 8, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,000 bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, en bij de oprichting voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,000 volstort in geld.

de statuten van de vennootschap luiden als volgt

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "INTEGY". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de ven-` nootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek (Tisselt), Weerstanderslaan 8. De zetel kan: zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, vcor eigen rekening en/of voor rekening van derden :

-De aankoop en verkoop van gronden;

-De aankoop en verkoop van woningen en gebouwen allerhande;

-Het bouwen en verbouwen van woningen en gebouwen allerhande;

-Het huren en verhuren van woningen en gebouwen allerhande;

-Het verlenen van advies en diensten  zowel consultancy als implementatie- aan bedrijven op het vlak van algemeen management, personeelsmanagement, bedrijfsbeleid, strate-gie, overname & fusie, sales; en marketing;

-Begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en: zomeer;

Adviesverlening rond recrutering en selectie van personeel;

-Handelen als interim kantcor;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

-Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

-Het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan alle belgische en buitenland se ondernemingen;

-Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden

-Het componeren, produceren en brengen van muziek;

-Het brengen van live entertainment in de ruimste zin van het woord;

-Het organiseren van cursussen, opleidingen en seminaries (met betrekking tot bedrijfsvoering, luchtvaart piloot, IT, Japanse keuken)

-Het stimuleren van natuurbehoud & ecologie

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld, is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december 1990 op de financiële transacties van de financiële markten.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij zal in het algemeen in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag eveneens belang hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderzijds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag verder de functie waarnemen van bestuurder, manager, gemandateerde of vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00¬ ). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen met fractiewaarde. Elk van

deze aandelen bezit stemrecht...

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke

ieder individueel kunnen handelen.

ARTIKEL ZEVENTIEN - SALARIS.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

ARTIKEL ACHTTIEN - INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelin-

gen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.. .

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. ln het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

E. ALGEMENE VERGADERING.

Staatsblad - 1)/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- i.. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de' laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

modil.1

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand maart om negentien uur,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar .

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De'zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen..

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN .

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf zeventien oktober tweeduizend en twaalf tot dertig september tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart tweeduizend veertien om negentien uur.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

En terstond komt de algemene vergadering der vennoten bijeen en benoemt met eenparigheid van stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder : de heer Koen VAN dER TAELEN voornoemd, die verklaart dit zaakvoerderschap te aanvaarden.

VOLMACHT.

Er wordt bij deze uitdrukkelijk volmacht verleent aan Boekhoudkantoor Reyniers BV BVBA, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Marie-Louise Verhoeven, met maatschappelijke zetel te 2830 Wifiebroek(Tisselt), Valkstraat 11, met macht tot indeplaatsstelling, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle administraties, alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INTEGY

Adresse
WEERSTANDERSLAAN 8 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande