INTEL INTERNATIONAL FINANCE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTEL INTERNATIONAL FINANCE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.212.195

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 26.06.2014 14232-0346-034
02/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 2 2 AUf, 2014

Griffie

111J1,1.111.1111,111911,111

Vc bohc

aar

Belt Staal

IV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0810.212.195

(voluit) : (verkort) : INTEL INTERNATIONAL FINANCE

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldkant 31, Kings Square te 2550 Kontich

(volledig adres) WIJZIGING DER STATUTEN  ONTSLAG

Onderwerp akte



Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 14 augustus 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. de statuten te wijzigen, onder meer als volgt:

Artikel 12: door dit artikel te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, benoemd voor ten hoogste zes jaar. De bestuurders zijn herkiesbaar. Indien meer dan I bestuurder wordt benoemd, vormen de bestuurders een college, "Raad van Bestuur" genaamd.

De functies van de uittredende bestuurders nemen een einde onmiddellijk na de algemene jaarvergadering."

Artikel 17: door dit artikel te vervangen door volgende tekst: "ARTIKEL 17  BEVOEGDHEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN

De enige bestuurder of de Raad van Bestuur, als college, heeft de macht om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering." Artikel 18: door dit artikel te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd in alle handelingen, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte:

hetzij door één bestuurder, alleen handelend;

hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, door een persoon die met dat dagelijks bestuur is belast, individueel handelend; hetzij, binnen de perken van zijn mandaat, door een bijzondere volmachthouder.

Deze personen dienen ten opzichte van derden geen bewijs te leveren van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur."

Artikel 21: door de eerste alinea van dit artikel te vervangen door volgende tekst: "De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of elke andere plaats aangeduid in het bijeenroepingsbericht. Zij worden bijeengeroepen door de enige bestuurder of door de Raad van Bestuur of door de commissarissen."

Artikel 21: door aan dit artikel volgende tekst toe te voegen: "Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voori behouden aan het Be!C, jisch Staatsblad



tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de ,vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de Ede dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen."

2. kennis te nemen van het ontslag van mevrouw Tiffany Doon Silva als bestuurder van de vennootschap met ingang van 14 augustus 2014.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, drie volmachten en een coördinatie der statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2014
ÿþMod Word 1 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111Mell

r

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophm del te Antwerpen, op

1 6 JAN. 20t4

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.212.195

Benaming

{voluit) : INTEL INTERNATIONAL FINANCE

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : VELDKANT 31 - KINGS SQUARE - 2550 KONTICH - BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een bestuurder - Ontslag van een gedelegeerd bestuurder - Benoeming van een gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige eri schriftelijke. besluitvorming overeenkomstig artikel 382, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, d.d. 18 september 2013

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van vennoten:

1, De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Keiichi Mitsuno als bestuurder vang de Vennootschap, met ingang vanaf 13 september 2013. De algemene vergadering bedankt de heer Mitsuno: voor de bewezen diensten.

2. De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Régis PANISI' en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de; Vennootschap te wijzigingen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan aile administratieve, formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van; Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 18 september 2013

De raad van bestuur neemt vervolgens met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

1, De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van de heer Keiichi Mitsuno als gedelegeerd; bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 13 september 2013. De raad van bestuur bedankt de heer Mitsuno voor de bewezen diensten.

2. De raad van bestuur verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Régis PANISI en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksurnstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de raad van bestuur te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersonrt ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 7 november 2013

De raad van bestuur neemt vervolgens met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hot

'erreglgisch

Staatsblad

1. De raad van bestuur benoemt met onmiddellijke werking de heer Gert Van Dyck ais persoon belast met het dagelijks bestuur van de Vennootschap. Hij draagt de titel van gedelegeerd bestuurder, Hij zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel,

2. De raad van bestuur verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Marcos LAMIN-BUSSCHOTS en Laura CHARLIER, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de raad van bestuur' te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck

Mandataris

Samen neergelegd

- notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke besluitvorming overeenkomstig artikel 382, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, d.d. 18 september 2013 en

- ontslagbrief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden tevertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 19.06.2013 13196-0251-034
29/08/2012
ÿþMod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Van Koophandel te Antwerpen& op

20AU6.2012

1111111,1,!! IIII WMI~RW IVNiav~os*

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.212.195

Benaming

(vota) : INTEL INTERNATIONAL FINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : VELDKANT 31 - KINGS SQUARE - 2550 KONTICH - BELGIE (volledig adres)

Onderwerp akte ; Hernieuwing van het mandaat van de commissaris - Volmacht

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke besluitvorming overeenkomstig artikel 382, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, d.d. 31 mei 2012

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten:

1. Het mandaat van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door Harry Everaerts, ais' commissaris van de Vennootschap zal verstrijken na afloop van deze jaarlijkse algemene vergadering. De. algemene vergadering beslist het mandaat van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigde door Harry Everaerts, als commissaris van de Vennootschap te hernieuwen.

Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2015.

2. De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie Deconinck, Anouk Hermans en Marcos Lamin-Busschots, allen kantoor houdende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de' beslissingen van de algemene vergadering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondememingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Anouk Hermans

Mandataris

Op de laatste blz. vair Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~} ..~., ~~~ ,E l {'~a:ll~ ~'~"~ r _ ,' ~" il?'1', lis

'Jf9 ie Ar liveererl, op

0 7 AUG 2012

Griffie

Voorbehouden

aan het Belgisch .Staatsbla+

*iz iaaes3=

11

J

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0810.212.195

INTEL INTERNATIONAL FINANCE

Coöperatieve vennootschap met beperkte aanprakelijkheid VELDKANT, 31 - KINGS SQUARE - 2550 KONTICH - BELGIË

Benoeming van een Financieel Directeur van de Vennootschap - Volmacht

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur, d.d. 10 juli 2012

De raad van bestuur neemt vervolgens met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

1. De raad van bestuur beslist unaniem om, met onmiddellijke werking, de persoon die benoemd is als CFO i bij de vennootschap Intel Corporation, Inc. te benoemen als Financieel Directeur van de Vennootschap. Deze: persoon zal bijgevolg de bank- en financiële volmachten die door de raad van bestuur onmiddellijk volgend op; de oprichting van de Vennootschap op 27 februari 2009 werden toegekend, uitoefenen.

2. De raad van bestuur verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Régis PANISI en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de raad' van bestuur te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Anouk Hermans

Mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 13.06.2012 12170-0549-037
16/12/2011
ÿþ " Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j 111l III liu1 11111 11 I 11 liii 11

*11188941*

be

B st

Ondernemingsnr : 0810.212.195

Benaming

(voluit) : INTEL INTERNATIONAL FINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : KINGS SQUARE - VELDKANT, 31 - 2550 KONTICH - BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag ! Benoeming van een bestuurder - Volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke besluitvorming overeenkomstig artikel 382, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, d.d. 22 november 2011

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders:

1. De algemene vergadering aanvaardt met onmiddellijke werking het ontslag van de heer Ronald Dickel als bestuurder van de Vennootschap. De algemene vergadering bedankt de heer Dickel voor de bewezen diensten.

2. De algemene vergadering benoemt met onmiddellijke werking de heer Gert Van Dyck als bestuurder van de Vennootschap.

Hij zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene' vergadering van 2017.

3. De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Régis PANISI en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Anouk Hermans

Mandataris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2011
ÿþ" . ÿ ~ " n..~

ui

hlotl Z

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C mcezred 71* lr re_ licetiSne, ~ . flttpWdí ÿ Antrierpee, ap

2 5 Al16, 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.212.195

Benaming

(voluil) : INTEL INTERNATIONAL FINANCE

Rechtsvoren : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Kings Square - Veldkant, 31 - 2550 Kontich - Belgïe Onderwerp akte : Commissaris

1111111181 11U1 1)11111.1 n

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke besluitvorming overeenkomstig artikel 382, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, dd. 26 mei 2011

t:41

T

De algemene vergadering stelt vast dat er een fout is geslopen in de benoemingsbeslissing van de

s.+ commissaris, i.e. Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door H. Everaerts en K. Verhaert, dd 7

februari 2009. K. Verhaert werd verkeerdelijk opgenomen als vertegenwoordiger van Ernst & Young bedrijfsrevisoren en dient geschrapt te worden.

eDe algemene vergadering verleent volmacht aan mevrouw Sylvie Deconinck, mevrouw Anouk Hermans en de heer Marcos Lamin-Busschots, allen kantoor houdende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

N ;

Sylvie Deconinck

Mandataris

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 30.06.2011 11240-0427-037
18/01/2011
ÿþ Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111 II1 VIII100 IIVI 8865" ~I~I~II~

8

Neergelegd ter griffie van de

Rechtbank vars KOWirdit4E1 tG Antwerpen- Op

Gatridarrifier

Ondernemingsnr : 0810.212.195

Benaming

(voluit) : INTEL INTERNATIONAL FINANCE

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Kings Square - Veldkant, 31 - 2550 Kontich - Belgïe Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming van een bestuurder - Volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke besluitvorming overeenkomstig artikel 382, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, op 30 november: 2010

Elk van de vennoten verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van vennoten:

- De algemene vergadering aanvaardt met onmiddellijke werking het ontslag van mevrouw Nanci Palmintere als bestuurder van de Vennootschap. De algemene vergadering bedankt Nanci Palmintere voor de bewezen diensten.

- De algemene vergadering benoemt met onmiddellijke werking de heer Ronald Dickel als bestuurder van de Vennootschap.

Hij zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene. vergadering van 2016.

- De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Régis PANISI: en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigingen bij het rechts personenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van. Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Anouk Hermans

Mandataris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 29.06.2010 10249-0311-034
20/08/2015
ÿþ Mort Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

sumo

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

11Ale2015

afdeIP4iÂiWerpen

Ondernemingsnr : 0810.212.195

Benaming

(voluit) : INTEL INTERNATIONAL FINANCE

(verkort)

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : VELDKANT 31 - KINGS SQUARE - 2550 KONTICH - BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing mandaat - ontslag - benoeming

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke. besluitvorming overeenkomstig artikel 382, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, 28 mei 2015

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke be-sluiten van de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten;

1, Het mandaat van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door H. Everaerts, als commissaris van de Vennootschap zal verstrijken na afloop van deze jaarlijkse algemene vergadering. De algemene vergadering beslist het mandaat van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door H. Everaerts, als commissaris van de Vennootschap te hernieuwen.

Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2018.

2, De algemene vergadering aanvaardt met onmiddellijke werking het ontslag van de heer Douglas MacDonald Lusk als bestuurder van de Vennootschap. De algemene vergadering bedankt hem voor de bewezen diensten.

3. De algemene vergadering benoemt met onmiddellijke werking de heer Gary Kershaw als bestuurder van de Vennootschap.

Hij zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2021.

4. De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Marcos LAMIN-BUSSCHOTS en Josephine VANNEROM, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene' vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigingen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen' en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Lamin-Busschots

Mandataris

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
INTEL INTERNATIONAL FINANCE

Adresse
VELDKANT 31 - KINGS SQUARE 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande