INTERIEURINVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTERIEURINVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 538.623.677

Publication

11/03/2014
ÿþMod Word 11.1

. ~ .

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111!t118111111111

be a; 8E Sta

fiébrpegd fer (rlffle van de leader» von Koophandat le Antwerpen, pp

Griffie 2 8 FEB. 20n

Ondernemingsnr : 0538.623.677

Benaming :

(voluit) : INTERIEURINVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetei : MARKT 10, 2900 SCHOTEN

(volledig adres) .

Onderwerp akte : BENOEMING

De bijzondere algemene vergadering van 12 september 2013 benoemt de heer Serge Pauwels, wonende te 2900 Schoten, Ruitersdreef 26 als bestuurder voor een periode van 6 jaar vanaf 12/09/2013.

De raad van bestuur, aansluitend op de bijzondere algemene vergadering, benoemt de heer Serge Pauwels als afgevaardigd bestuurder.

Serge Pauwels

Afgevaardigd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Reoto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/09/2013
ÿþ Mad Word 51.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor- behoude aan het BelgiscI Staatsbfa

UII(I111~umu~~x~u~u~ul

131 5885

Neergelegd ter griffieRecphtbae Vgp Koophandel te Antwerpen,

2.413

Griffie 16 SEP

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Interieurinvest

(verkort)

3 2 3 C--9~

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : H .,(Ao te_ 9Q ~jp S~" `--À--

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting nv Interieurinvest te 2900 Schoten, Markt 10

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen op 11 september 2013, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. Oprichters

a. de heer Yves PAUWELS, geboren te Schoten op 1 februari 1979, wonende te 2900 Schoten, Verbertstraat 46.

b. de heer Serge PAUWELS, geboren te Schoten op 29 juli 1983, wonende te 2900 Schoten, Ruitersdreef

26

c, de heer Patrick PAUWELS, geboren te Schoten op 12 februari 1982, wonende te 2900 Schoten, Alfons Heulensstraat 12

d. De heer Guido Julienne Louis PAUWELS, geboren te Schoten op 6 maart 1952, wonende te 2900 Schoten, Alfons Heulensstraat 12

e. Mevrouw Monique Marie-Jeanne LUYCKX, geboren te Schoten op 27 juli 1953, wonende te 2900 Schoten, Alfons Heulensstraat 12

2. rechtsvorm en benaming: naamloze vennootschap genaamd: "INTERIEURINVEST'.

3. zetel: 2900 Schoten, Markt 10

4. doel:

-het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, winstbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

-het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

-het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alto verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, vnl. doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, consultancy, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen.

-Het verwerven van vermogens, zowel roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals elke welk danige onroerende transacties en verrichtingen.

 het verlenen van gratis woonst aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers.

-ln het algemeen mag de vennootschap alle commerciële en financiële handelingen verrichten, roerende en onroerende goederen aankopen en verkopen, in huur nemen en geven en alle bewerkingen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen dit in de ruimste zin gencmen.

-Vermogens beheren, adviezen verstrekken, marketing, agenturen en beheer van maatschappijen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeldden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

fit Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge -Uitbating van een onderneming voor alle schrijn- en timmerwerken. Plaatsing en fabricatie van zowel standaardproducten ais maatwerk van meubelen, kasten, keukens, plafonds, panelen en balken. Meubelmakerij ais groot- en kleinhandel in meubelen. Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen. Handel in machines, onderdelen en toebehoren die verband houden met de bouwnijverheid en schrijnwerkerij in het bijzonder. Het ontwerpen, opmaken en uitwerken van alle studies, plannen en projecten aangaande alle bouwactiviteiten en meer in het bijzonder keukens, inbouwkasten, dressings en maatkasten.

-Waarnemen van functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar in ander vennootschappen.

-Het nemen van participaties in andere ondernemingen en vennootschappen al dan niet met gelijkaardig

doel.

-Beheer, en dergelijke van onroerend vermogen uitsluitend voor eigen rekening.

-Alle verrichtingen van groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, vervaardiging, installatie, herstelling en onderhoud van alle elektrische apparaten voor industrieel en huishoudelijk gebruik, verlichting, drijfkracht, telefoon, alarm- en beveiligingstoestellen. Alle karweiwerken. Aannemer van elektriciteitwerken. Aannemer in metsel- en betonwerken. Aannemer in tegelzetterij en plafonneren. Installateur van centrale verwarming. Installateur van sanitair. Installateur van airconditioning. Installateur van loodgieterij en zinkwerken. Aannemer van sloopwerken. Behanger, plaatsen van wand- en vloerbekleding

5. duur: onbeperkte duur.

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd

euro (61.500 EUR).

Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volstort bij BNP Paribas Fortis, door de vijf oprichters in deze, als volgt:

- door de oprichters sub a, sub b en sub c elk ten belope van 18.450,00 euro, waarvoor aan elk van hen

negertig (90) aandelen werden toegekend.

- door de oprichters sub d en sub e elk ten belope van 3.075,00 euro, waarvoor aan elk van hen vijftien (15)

aandelen wordt toegekend

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Beperking overdracht aandelen

A.De afstand onder de levenden van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen indien zij geschiedt aan de echtgenoot van de afstanddoener of aan zijn bloedverwanten in opgaande of neerdalende lijn.

In alle andere gevallen is de afstand onder de levenden van aandelen onderworpen, ten eerste, aan het voorkooprecht van de andere aandeelhouders, en ten tweede, indien het voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de aanvaarding van de afstandhouder door de raad van bestuur.

B. De overgang van aandelen wegens overlijden is aan geen enkele beperking onderworpen indien hij geschiedt aan de echtgenoot van de overleden aandeelhouder of aan zijn bloedverwanten in de opgaande of neerdalende lijn.

In alle andere gevallen is de overgang wegens overlijden van aandelen onderworpen aan het inkooprecht van de andere aandeelhouders of, indien het inkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de aanvaarding als aandeelhouders van de erfgenamen of legatarissen door de raad van bestuur.

8. bestuur - vertegenwoordiging

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze, De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een dcor de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.:

9. salaris: Het mandaat van de bestuurders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

10. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 15 december om achttien uur.

12. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni,

13. bestemming van de winst - reserve

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

M

, Voor- r " behouden aan'het Belgisch Staatsblad

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling vande dividenden. Tijdelijke bepalingen:

1) eerste boekjaar: lopende tot 30 juni 2015.

2) eerste jaarvergadering: op 15 december 2015

3) eerste bestuurders:

de drie voornoemde oprichters, sub c., sub d en sub e

die allen verklaard hebben deze opdracht te aanvaarden.

4) gedelegeerde bestuurders: de voornoemde oprichter,sub c,

Voor uittreksel.

geassocieerde notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2015
ÿþMod Word 17.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op ele laatste ran Luik B vernielden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15 7658

111

andernemingsnr : Be¢nartning

(volug} :

(verkort)

0538.623.677

INTERIEURINVEST

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel MARKT 10, 2900 SCHOTEN

(volledig adres)

Ondemen) akte : Zetelverplaatsing

De Raad van Bestuur heeft beslist om vanaf 5 mei 2015 de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Laaglandlaan 46 a, 2170 Merksem.

Patrick Pauwels

Afgevaardigd Bestuurder

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.01.2016, NGL 31.01.2016 16035-0215-012
28/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
INTERIEURINVEST

Adresse
BOOMSETEENWEG 584 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande