INTERNATIONAL DIAMOND LABORATORIES DMCC, AFGEKORT : IDL DMCC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERNATIONAL DIAMOND LABORATORIES DMCC, AFGEKORT : IDL DMCC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.315.422

Publication

09/10/2012
ÿþ Had Wad 11.1

aft," In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Fleergetegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op 2 8 SEP Z

Griffie

Voor behoor

aan h Betgis

Staatst

*12166496"

012

Ondernemingsnr : 0865.315.422

Benaming

(voluit) : INTERNATIONAL DIAMOND LABORATORIES (verkort) : IDL DMCC

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : 2000 Antwerpen, Ernest van Dijckkaai 28

(volledig adres)

Onderwerp akte: SLUITING VEREFFENING

A/ Voorafgaand aan het besluit tot sluiting van de vereffening werden volgende wettelijke formaliteiten vervuld:

1/ Op 16 december 2011 werd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd meester Jan LOYENS, kantoorhoudende te 2600 Antwerpen, Grote Steenweg 417, benoemd tot vereffenaar van de vennootschap. 2/ Bij vonnis van 3 januari 2012 van de rechtbank van koophandel te Antwerpen werd de benoeming van meester Jan LOYENS tot vereffenaar gehomologeerd.

31 De beslissing tot ontbinding werd gepubliceerd in de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 januari 2012, onder het nummer 12017447.

4/ Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het Wetboek van vennootschappen heeft de vereffenaar het verdelingsplan voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

5/ Op 11 september 2012 heeft de rechtbank van koophandel te Antwerpen een akkoord-vonnis afgeleverd over het verdelingsplan.

B! Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 27 september 2012 gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt:

1/ dat de vereffening per 27 september 2012 gesloten is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening "INTERNATIONAL DIAMOND LABORATORIES DMCC", afgekort "1DL DMCC`, vanaf dezelfde datum definitief opgehouden heeft te bestaan.

2/ dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden ten huize van meester Jan LOYENS, vereffenaar, te 2600 Antwerpen, Grote Steenweg 417, die zich met de bewaring ervan gelast.

3/ dat niets gedeponeerd dient te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

4/ dat de vennoten akkoord zijn om eventuele na de sluiting van de vereffening nog opduikende

tegoeden onder elkaar te verdelen.

5! dat volmacht tot ontvangst wordt gegeven aan meester Jan LOYENS, wonende te 2600 Antwerpen, Grote Steenweg 417, voor wat betreft alle eventueel nog aan de vennootschap toekomende tegoeden. 6/ dat algehele kwijting wordt verleend aan de vereffenaar, zijnde meester Jan LOYENS, kantoorhoudende te 2600 Antwerpen, Grote Steenweg 417, en aan de zaakvoerder, zijnde mevrouw Anne SMET, wonende te Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) Dubaï Marina, Murjan Tower app. 1601, voor de uitoefening van hun mandaat.

7/ dat bijzondere volmacht wordt gegeven aan de hierna genoemde personen, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en tikten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denis-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

- Myriam Dietens

- Liesbeth De Bruyne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

1.

Voor- Y

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-Sarah Verkimpe

Jan 1-OVENS

vereffenaar









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*

19/01/2012
ÿþVoorbehoud) aan he Belgisc Staats bl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mai word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



/

aeer~$elegd ter grtl~aw~.v..on de Rochât»!7inge~Fpl~lp~ "'r ~~ >58 A~ofirQrgen, op

~ 9 .i" eGriffie

Ondernemingsnr : 0865.315.422

Benaming

(vr~lua) : INTERNATIONAL DIAMOND LABORATORIES DMCC (verkort} " IDL DMCC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Ernest van Dijckkaai 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR - MACHTEN

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INTERNATIONAL DIAMOND LABORATORIES DMCC", afgekort "IDL DMCC", met zetel te 2000 Antwerpen, Ernest van Dijckkaai 28, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Wilrijk op 16 december 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

De zaakvoerder, te weten Anne SMET, wonende te Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), Dubai Marina, Murjan Tower app. 1601, heeft schriftelijk verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING BOEKJAAR  JAARVERGADERING  OVERGANGSBEPALING

De vergadering besluit in het kader van de vereffening van de vennootschap het lopende boekjaar uitzonderlijk te verlengen tot dertig september tweeduizend en twaalf. De jaarvergadering over het lopende boekjaar zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand maart.

Voor zover de vereffening niet kan gesloten worden vôôr 30 september 2012, zullen de daaropvolgende boekjaren telkens lopen van 1 oktober tot en met 30 september en zal de jaarvergadering plaatsvinden op de derde woensdag van de maand maart van elk jaar.

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen :

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOSLOWSKI BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 9170 Sint-Pauwels, Potterstraat 63, vertegenwoordigd door de heer Georges KOSLOWSKI, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9170 Sint-Pauwels, Potterstraat 63. De beide verslagen worden aangehecht.

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per éénendertia oktober tweeduizend en elf.

b) bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c) besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOSLOWSKI BEDRIJFSREVISOREN", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld; luiden als volgt:

'Besluit

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA IDL DMCC een boekhoudkundige staat afgesloten op 31-10-2011

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een

balanstotaal opgeeft van ¬ 40.790,60 en een netto actief van ¬ - 144.071,84.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke

professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist

weergeeft.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Aldus opgemaakt te Sint-Niklaas op 9-12-2011

CVBA MckinleyAlaska Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

G. Koslowski

Bedrijfsrevisor "

DERDE BESLUIT  BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering benoemt als vereffenaar, meester Jan LOYENS, advocaat, kantoorhoudende te 2600 Antwerpen, Grote Steenweg 417,

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar zal bezoldigd uitgeoefend worden.

VIERDE BESLUIT MACHTIGING BEVESTIGING BENOEMING

De vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift

in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

Zijn mandaat werd bevestigd door de Rechtbank van Koophandel bij beschikking van 3 januari 2012.

VIJFDE BESLUIT  KWIJTING ZAAKVOERDER

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, (voornoemd).

De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

1/ De vergadering besluit de huidige tekst van artikel negentien, eerste alinea te schrappen en te vervangen

door de hierna volgende tekst:

"De gewone algemene vergaderingen zal jaarlijks gehouden worden op de derde woensdag van de maand

maart, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping."

2/ Vervolgens besluit de vergadering de huidige tekst van artikel vierentwintig van de statuten te schrappen

en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het boekjaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar."

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De vereffenaar stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook

anten lekenen, 11i41uj1Cl olie benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde

instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die

woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

-Myriam Dietens;

-Sarah Verkimpe;

-Liesbeth De Bruyne.

Voor ontledend uittreksel,

notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk

samen hiermee neergelegd:

- afschrift akte ;

- gecoördineerde statuten;

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van juii( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

18/10/2011
ÿþe r

MGd 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

II 11111111 111111P i

*11157034*



Ondernemingsnr : 0865.315.422

Benaming

(voluit) : INTERNATIONAL DIAMOND LABORATIORIES DMCC

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 27

Onderwerp akte : Intrekking bijzondere volmacht - verplaatsing van de maatschappelijk zetel

Uit het besluit van de zaakvoerder de dato 8 september 2011, blijkt :

- De intrekking van aile bijzondere machten die werden toegekend aan mevrouw Céline GOUWY,

wonende te 2000 Antwerpen, Tabakvest 106, bij besluit van 1 augustus 2008 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 oktober 2008 onder het nummer 08162383, en dit met ingang van 8 september 2011.

- De verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 8 september 2011, van 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 27, naar 2000 Antwerpen, Ernest van Dijckkaai 28.

Anne SMET

Zaakvoerder

Op de laatste biz van t.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 15.06.2011 11171-0152-030
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.05.2010, NGL 05.07.2010 10276-0028-025
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.05.2009, NGL 18.06.2009 09246-0281-023
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.05.2008, NGL 16.07.2008 08414-0085-027
09/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.05.2007, NGL 02.08.2007 07537-0139-014
16/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 17.05.2006, NGL 12.10.2006 06837-2810-013

Coordonnées
INTERNATIONAL DIAMOND LABORATORIES DMCC, AFG…

Adresse
ERNEST VAN DIJCKKAAI 28 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande