INTERNATIONAL GRAPHICS & PRODUCTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERNATIONAL GRAPHICS & PRODUCTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.452.565

Publication

16/10/2014
ÿþII

11

11111

*14189349*

ke-K r" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tAr griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

07 OKT, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Celez,

Benaming International Graphics en Productions

Rechtsvorm BVBA

Zetel: 2460 Kasterlee, Poederleesteenweg 132

Ondernemingsnr : 0460.452.565

Voorwerp akte

Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout.

De Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, 2300 Turnhout, de Merodelei 11-13,

vereffeningskamer, heeft bij vonnis van 21 maart 2014 de beschikking van 30 oktober 2013

(6/13/00287) vernietigt en benoemt als vereffenaar Tom Robeyns, advocaat te 2360

Oud - Turnhout, Dorp 8,

Voor eensluidend uittreksel de vereffenaar, (get.) Tom Robeyns

ITijTagenbirlïèfilaiiséli'Staatsbiad - 16aii12014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/11/2013
ÿþ?r 1

~~ ~-"~.~~'E " . ~

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

mitill11111111

Neergeleqd ter çjif.fje NAD H1=CHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 NOV. 2013

TURNHOUT

De %MW,

Ondernemingsnr : 0460.452.565

Benaming

(voluit) : INTERNATIONAL GRAPHICS & PRODUCTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Kasterlee (Lichtaart), Poederleesteenweg 132

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding & invereffeningstelling

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig september tweeduizend dertien, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, neergelegd ter registratie: dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met ' Beperkte Aansprakelijkheid "INTERNATIONAL GRAPHICS & PRODUCTIONS", met maatschappelijk zetel te, 2460 Kasterlee (Lichtaart.), Poederleesteenweg 132; BTW BE 0460.452.565 RPR Turnhout, volgende: beslissingen genomen heeft:

" EERSTE BESLISSING

Verslaggeving bijzondere verslagen ontbinding

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voormelde revisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2013. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk deze een afschrift van te hebben ontvangen.

De heer DE DECKER Kristof, voornoemd, maakt volgende voorbehoud betreffende voormelde staat van actief en passief:

"Enige benaming van RC's, enige toewijzing van namen, of toekenning van gemeenschappelijke namen aan die rekeningen en bedragen, geschiedt onder het meest strikte voorbehoud van alle rechten, zonder nadelige: erkenning vanwege Dhr, De Decker, onder meer qua eigendom, en qua onderling' vergoedingsathandeling!verrekening, ondermeer vanuit het huwelijksvermogensrecht.» Mevrouw Ellen Van Rompaye is van oordeel dat op basis van de voorgelegde verslagen een deficitaire vereffening onafwendbaar is. Meneer De Decker protesteert dat er een deficitaire vereffening is. Hij verwijst naar de activa op de balans waaronder de zakelijke rechten op het onroerend goed en de realisatiewaarde ervan.

TWEEDE BESLISSING

Verslaggeving bijzonder verslag zaakvoerder artikel 332 Wetboek Vennootschappen

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder opgesteld in toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel, om de activiteiten van de vennootsohap stop te zetten en de vennootschap te ontbinden, gezien het eigen vermogen of het netto-actief van de onderneming gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk' kapitaal.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het gezegde verslag, om er voorafgaandelijk deze een afschrift van te hebben ontvangen

DERDE BESLISSING

Ontbinding

De vergadering besluit dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INTERNATIONAL; GRAPHICS & PRODUCTIONS", voornoemd, ontbonden wordt, en In vereffening treedt vanaf heden. Mevrouw Ellen Van Rompaye stemt tegen deze beslissing. Meneer De Decker stemt voor met 2.500 van de 4.000 aandelen. De beslissing is bijgevolg goedgekeurd.

VIERDE BESLISSING

Kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding. die voorafgaat, de' zaakvoerder, te weten de heer DE DECKER Kristof, voornoemd, van rechtswege ontslagnemend Is..

" Daarenboven wordt kwijting verleend voor zijn bestuur. Mevrouw Ellen Van Rompaye stemt tegen dezes

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voo,;-ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

beslissing. Meneer De Decker Kristof stemt voor met 2.500 van de 4.000 aandelen. De beslissing is bijgevolg goedgekeurd.

VIJFDE BESLISSING

Benoeming vereffenaar - bezoldiging

Er wordt besloten één (1) vereffenaar te benoemen.

Er wordt besloten de Heer DE DECKER Kristof, te benoemen ais vereffenaar,

Er wordt besloten dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

Er wordt besloten aile machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homolcgatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Mevrouw Ellen Van Rompaye stemt tegen deze beslissing, de Heer Kristof De Decker voor deze beslissing met 2.500 van 4.000 aandelen. De beslissing is bijgevolg goedgekeurd.

ZESDE BESLISSING

Machten van de vereffenaar

De vergadering besluit de machten van de vereffenaar als volgt vast te stellen:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in artikelen 186, 188 en 190 van het wetboek van vennootschappen met inbegrip van de voortzetting van de handel tot de tegeldemaking. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikels 187 en 190 §2 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de ba-'ten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle von-+nissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden - lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar mag zich beroe-'pen op de boeken en bescheiden van de vennootschap,

Wanneer een plaats van de vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anders-'zins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar. Mevrouw Ellen Van Rompaye stemt tegen deze beslissing, de Heer De Decker Kristof voor met 2.500 van de 4.000 aandelen. Bijgevolg is deze beslissing genomen.

ZEVENDE BESLISSING

Volmacht formaliteiten

De vergadering besluit aan te stellen als bijzondere mandataris van de vennootschap ECOVIS ACTA CONSULT, te 3010 Leuven, Kesseldallaan 6, box 0104, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder de heer Bart Franceus, en haar aangestelden, met macht van substitutie, teneinde over te gaan tot de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Deze machtiging zal eveneens geldig zijn wanneer de vereffening van de vennootschap afgesloten is, teneinde over te gaan tot de doorhaling van de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde, Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Steven Verbist, geasscoieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 30 september 2013;

-bevestiging benoeming vereffenaar

- verslag zaakvoeder: artikel 181 Wetboek van Vennootschappen - verslag zaakvoerder: artikel 332 Wetboek van Vennootschappen

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.07.2013, NGL 25.07.2013 13346-0469-012
02/07/2013
ÿþAiuuuiu0758*i miui

>1310

Mod Word 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

III

NPPrOPfAoct ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 1 JUNI 2513

TURNHOUT

defipriffier,

Ondernemingsar : 0460.452.565

Benaming

(voluit) : INTERNATIONAL GRAPHICS & PRODUCTIONS

(verkort) ;

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: Poederieesteenweg 132, 2460 Kasterlee (Lichtaart)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Ult het aangetekend schrijven ontvangen op de zetel van de vennootschap blijkt het ontslag als zaakvoerder van mevrouw Ellen Van Rompaye met ingang vanaf 1 juli 2013.

Ellen Van Rompaye

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Billagen bij h tBelgieli" taarslil r- 02/0712013 ='Aniiëxës dü-Moniteur belge

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 13.08.2012 12427-0039-010
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 15.06.2011 11179-0512-010
27/01/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

ERGELEGD

lOImuggpfwuNg

KOOPHANDEL TURNHOUT

ûe griffier

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr Benaming 0460.452.565

(voluit) : INTERNATIONAL GRAPHICS & PRODUCTIONS

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Kasterlee (Lichtaart), Poederleesteenweg 132 Onderwerp akte : kapitaalverhoging in natura - wijziging der statuten

Er blijkt uit een authentieke akte opgesteld op 29 december 2010, door Meester. Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "DE WULF & VERBIST GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel' te 9041 Gent (Oostakker), Christiaan Van der Heydenlaan 2, 0825.268.377 RPR Gent, neergelegd ter registratie:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTERNATIONAL GRAPHICS & PRODUCTIONS", met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Poederleesteenweg 132, BTW BE 0460.452.565 RPR Turnhout; volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het kapitaal van de vennootschap te: verhogen met vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) tot honderdduizend euro (¬ 100.000,00) door inbreng van een rekening-courant op naam van de beide vennoten voor een totale waarde van vijftigduizend; euro (¬ 50.000,00).

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van tweeduizend (2.0000) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten enl. voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de kapitaalsverhoging.

Verslag Bedrijfsrevisor

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit' vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift van 16 december 2010,' opgemaakt door de Heer PARMENTIER Guy, bedrijfsrevisor te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgen de termen:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de' kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid INTERNATIONAL GRAPHICS & PRODUCTIONS door middel van inbreng van een. rekening courant op naam van De Decker K.  Van Rompaye E., kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet geboekte claims en verbintenissen in de ruime zin en onder

voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. We maken voorbehoud m.b.t. het feit of de beschrijving van de inbreng in natura beantwoord aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de rekening-courant is samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oorsprong te controleren;

3. Dat voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 2.000 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid INTERNATIONAL GRAPHICS & PRODUCTIONS, zonder vermelding van nominale waarde. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 16 december 2010-12-29 BV ovv BVBA GUYPARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor

(getekend)"

Het bedrijfsrevisoraal verslag blijft aan deze akte gehecht.

Verslag van de Zaakvoerder

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de zaakvoerders van de vennootschap, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen omtrent de inbreng in natura, hier voorgebracht. Het blijft aan deze gehecht.

TWEEDE BESLISSING

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder nominale waarde toegekend aan de Heer DE DECKER Kristof en zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde aan Mevrouw VAN ROMPAYE Ellen, hetzij in totaal tweeduizend (2.000) aandelen.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijftigduizend euro (E 50.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdduizend euro (£ 100.000,00), vertegenwoordigd door vierduizend (4.000) kapitaalaandelen zonder vermelding van waarde.

VIERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de beslissing van de algemene vergadering van 1 februari 2010 om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2460 Kasterlee (Lichtaart), Poederleesteenweg 132, te bevestigen

VIJFDE BESLISSING

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, wordt met eenparigheid van stemmen besloten:

Artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000, 00) en is verdeeld in vierduizend (4.000) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde."

Artikel 2, eerste zin van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"

" De zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 2460 Kasterlee (Lachtaart), Poederleesteenweg 132."

ZESDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten opdracht en volmacht te geven aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Geassocieerd notaris Steven Verbist

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de authentieke akte dd. 29 december 2010;

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

-

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 17.07.2009 09424-0397-012
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 20.08.2008 08583-0140-012
23/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 22.08.2007 07582-0145-013
18/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 17.08.2006 06634-1038-014
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 15.07.2005 05498-0800-014
03/02/2005 : AN322678
17/06/2004 : AN322678
26/06/2003 : AN322678
25/09/2002 : AN322678
26/09/2001 : AN322678
29/07/2000 : AN322678
17/07/1999 : AN322678
23/04/1997 : AN322678
23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
INTERNATIONAL GRAPHICS & PRODUCTIONS

Adresse
POEDERLEESTEENWEG 132 2460 LICHTAART

Code postal : 2460
Localité : Lichtaart
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande