INTERNATIONAL LEGAL ADVISORS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERNATIONAL LEGAL ADVISORS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.624.451

Publication

14/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iuwuuiuni~~um~iNn~~11

+1901A16

Ond.ernemingsnr : BE0443.624.451

t:bMank

en op

van Koophandel toAntwel ° 3 JAN. $014

Griffie

et

" Benaming (voluit) : INTERNATIONAL LEGAL ADVISORS

(verkort)

Rechtsvorm : BV o.v.v. BVBA

Zetel : Dokter Theo Tutsstraat 24

2530 Boechout

Onderwerp akte ;WIJZIGING NAAM - WIJZIGING DOEL-WIJZIGING BOEKJAAR-AANPASSING STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op; 24 december 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten;; volgende besluiten heeft genomen. 1. Besluit om de naam van de vennootschap te wijzigen in: "PAISLEY".

2.1. Kennisname van het verslag van de zaakvoerder de dato 24 december 2013, waarin het voorstel tot herformulering van het doel van de vennootschap wordt:; toegelicht, met kennisname van de staat van activa en passiva van zelfde datum. 2.2: Besluit tot wijziging en volledige herformulering van het doel en vervanging van de tekst van artikel 4 van de statuten door volgende tekst:

"Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel in het algemeen.. de uitoefening van de; rechtspraktijk en meer in het bijzonder de uitoefening van het beroep van advocaat en., alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals bijvoorbeeld het publiceren van artikels en boeken en het optieden als bestuurder,;, voorlopig bewindvoerder, sekwester, commissaris inzake opschorting, bemiddelaar,;; arbiter, docent, vereffenaar of curator.

De vennootschap heeft tevens tot doel de uitoefening van alle opdrachten en het' stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat en het'; voeren van een advocatenkantoor, met inbegrip van het huren, leasen, aan- en= verkopen van alle roerende en onroerende goederen, het opnemen van kredieten, het', stellen van hypotheken of het verlenen varr andere waarborgen, het aanwerven van personeel, het aangaan van samenwerkingsverbanden en associaties met andere; advocatenkantoren, evenals het aangaan van samenwerkingsovereenkomsten met één, of meerdere individuele advocaten of met één of meerdere advocaten-stagiairs.

De vennootschap kan verder hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks; verband houdt met de uitoefening van het beroep van advocaat of die zou kunnen ' bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan. Zij mag ook leningen toestaan of leningen toegestaan door derde aanverwante vennootschappen waarborgen.

Mits voorafgaande toelating van de bevoegde Overheden van de Orde van', Advocaten, indien vereist, kan de vennootschap andere samenwerkingsverbanden'; aangaan, hetzij in het buitenland hetzij in het binnenland.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de: uitoefening van het beroep van advocaat eerbiedigen."

het lopende.boekjaar iev_erlengen_tot_31 dec~mber_2Q13.___._ __,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

mod 11.1

3.2. De volgende boekjaren, vanaf 1 januari 2014 zullen aanvangen op 1 januari om te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar.

4, Besluit om van de statuten te wijzigen als volgt, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten.

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv, verslag zaakvoerder, staat activa en passiva, gecoördineerde statuten.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 2 januari 2014.

Bijlagen bijtiet iélgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

~" behouden

aan het

Belgich

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 27.09.2013 13616-0573-010
26/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 18.02.2013 13044-0066-012
17/11/2011
ÿþ

:lut DI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f"' ::'cx fi~,_ ;; ~ icS~n~~L'cii~3

yny -~ 1 T_ _

v7"" .3 1.~.1i!, i~!~,PF~~J . , H7~P~1J..1'~" :1 JY

L

0 b MM. 2011

iJIIi llhI llhJ llhi IJI !JIi II! JIII hifi JI!

*iii~aess*



Griffie





Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0443.624.451

Benaming : INTERNATIONAL LEGAL ADVISORS

(voluit)

Rechtsvorm : BV o.v.v. BVBA

Zetel : Dokter Theo Tutsstreat 24

2530 Boechout

Onderwerp akte : INKOOP EIGEN AANDELEN - KAPITAALVERLAGING  AANPASSING STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philip Coppens te Boechout op 27 oktober 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten volgende besluiten heeft genomen.

1.1. De vergadering heeft besloten zestien aandelen van de vennootschap "International Legal Advisors", in te kopen tegen een prijs van honderdduizend euro, hetzij een prijs per aandeel van zesduizend tweehonderd vijftig euro.

De prijs wordt ten belope van:

- duizend vijfhonderd zesentachtig euro en tweeënvijftig cent aangerekend op het fiscaal gestort kapitaal, gevormd door externe inbrengen in geld en/of in natura;

- vierduizend driehonderd negenenveertig euro en achtenveertig cent aangerekend op het deel dat is gevormd door incorporatie van beschikbare reserves;

- vierennegentigduizend en vierenzestig euro aangerekend op de uitkeerbare winst. De uitbetaling gebeurt, na inhouding van de verplichte voorheffing, aan de vennoot uiterlijk twee maanden na publicatie van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlagen van het staatsblad.

1.2. De vergadering heeft vastgesteld dat de zestien aandelen die de vennootschap "International Legal Advisors" zelf inkocht, werden vernietigd, en dat derhalve het aantal aandelen is verminderd van zesenzestig aandelen naar vijftig aandelen.

2. Ingevolge de hoger vermelde inkoop van eigen aandelen en vernietiging van deze aandelen heeft de vergadering besloten om over te gaan tot een reële kapitaalvermindering met vijfduizend negenhonderd zesendertig euro om het kapitaal te brengen op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro.

De vergadering heeft de zaakvoerder gemachtigd om dit besluit uit te voeren conform de bepalingen van artikel 317, van het wetboek van vennootschappen.

3. De statuten werden aangepast aan de genomen besluiten.

4. Bijzondere volmacht werd verleend aan:

de heer Jan VERHOEYE en/of de heer Sven DE WIT, beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25;

en alle door hen aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen,

om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten (onder meer bij de kamer van ambachten en neringen);

- het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen

Byt~gen üf j iiut Betgis~ch -Staatetari - 1-71-1 MOIi ÿÿ -Annexes' du rvioniturr belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv, gecoördineerde statuten.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Philip Coppens te Boechout op 3 november 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.r+

18/01/2011 : ANT000679
08/07/2003 : ANT000679

Coordonnées
INTERNATIONAL LEGAL ADVISORS

Adresse
DR THEO TUTSSTRAAT 24 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande