INTERTEK BELGIUM

NV


Dénomination : INTERTEK BELGIUM
Forme juridique : NV
N° entreprise : 404.568.687

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 01.07.2014 14258-0452-041
12/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Lfl; In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NI



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

31 OKT. 2t14

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0404.568.687

Benaming

(voluit) : INTERTEK BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kruisschansweg 11, 2040 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag-(her)benoeming bestuurders! herbenoeming commissaris 1 ontslagbenoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op 26 mei 2014:

Op voorstel van de raad van bestuur, en met instemming van de ondernemingsraad, herbenoemt de algemene vergadering tot commissaris voor een nieuwe periode van drie jaar dewelke zal eindigen na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders van 2017:

KPMG Bedrijfsrevisoren burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Haren (Brussel), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Olivier Declercq, bedrijfsrevisor.

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van volgende bestuurder en dit met ingang vanaf

heden:

-De Heer Gutierrez Jay Antony, wonende te Pinnacle Clove Court 310, TX 77573 Texas, Verenigde Staten

De algemene vergadering benoemt met ingang van heden volgende bestuurders en dit voor een periode

van 3 jaar dewelke zal eindigen na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders van

2017:

-De Heer Henricus Ris, wonende te 6438 AJ Oirsbeek, Nederland, Hulterweg 24

-De Heer Cornell van Geemen, wonende te 4191 VE Geldermalsen, Nederland, Lingedijk 28 a

-De Heer Guy Vanerwegen, wonende te 2930 Brasschaat, Kerkedreef 12.

Het mandaat van alle bestuurders is onbezoldigd. De bestuurders handelen binnen de Intertek regels met

bijbehorende cascade. Bestuurder Roger Degrieck werkt onder toezicht van de Country manager Henricus Ris.

Bestuurder Guy Vanerwegen werkt onder de Benelux finance manager Cornell van Geemen.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 6 augustus 2014:

Gelet op de beëindiging van het bestuursmandaat van de heer Jay Anthony Gutierrez, bevestigt de raad van bestuur voor de goede orde en voor zover als nodig hierbij de intrekking per 26 mei 2014 van alle andere. mandaten, volmachten en functies die aan hem werden toegekend.

De raad van bestuur bevestigt hierbij de hernieuwing van het mandaat van de heer Roger Degrieck als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang van 5 augustus 2011 dat werd beëindigd op 26 met', 2014.

De raad van bestuur bevestigt en, voor zover als nodig, bekrachtigt alle handelingen gesteld door de heer Roger Degrieck, ais gedelegeerd bestuurder van de vennootschap tussen de datum van hernieuwing van zijn mandaat (5 augustus 2011) en 26 mei 2014.

Verder beslist de raad van bestuur de heer Henricus Ris, wonende te Hulterweg 24, 6438 AJ Oirsbeek,

Nederland, aan te stellen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang van 26 mei 2014.

De heer Henricus Ris oefent zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder onbezoldigd uit.

Overeenkomstig artikel 28 van de statuten van de vennootschap, wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, in en buiten rechte rechtsgeldig

verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders of één (1) gedelegeerd bestuurder alleen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

handelend. De vennootschap wordt eveneens in een buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat:

-hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur;

-hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur.





y



Voor analytisch uittreksel

Guy Vanerwegen Bestuurder

Eddy Dominicus Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12Lt112D14-AnnexeA.duMoniteur_belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CII lUu90017m

*1

Id

Ife griffie van de Rechte vat? 1Coo,plaaiadel te 11ntwgr~aen, op

Griffie

-.1'.17r,

~

, ~,~ ~

Ondernemingsnr : 0404.568.687.

Benaming

(voluit) : "1NTERTEK BELGIUM"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2040 Antwerpen, Kruisschansweg 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door bijstorting in geld op bestaande aandelen  Kapitaalvermindering door aanzuivering van geleden verliezen  Kapitaalvermindering door vorming van een reserve voor dekking van een voorzienbaar verlies  Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zeventien december tweeduizend dertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "INTERTEK BELGIUM", gevestigd te 2040 Antwerpen, Kruisschansweg 11, RPR Antwerpen met ondememingsnummer 0404.568.687, B.T.W. plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

I. Het kapitaal te verhogen met een bedrag van drie miljoen vierhonderd duizend euro (¬ 3.400.000,00) om het van drie miljoen honderd zesentachtig duizend achthonderd zevenenvijftig euro één cent (¬ 3.186.857,01) te brengen op zes miljoen vijfhonderd zesentachtig duizend achthonderd zevenenvijftig euro één cent (¬ , 6.586.857,01) zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door bijstorting door de bestaande aandeelhouders van een bedrag van afgerond tweeënvijftig euro tweeënnegentig cent (¬ 52,92) op elk aandeel waarvan zij eigenaar zijn, en waarbij het bedrag van deze bijkomende storting op elk aandeel onmiddellijk volledig zal worden volgestort in speciën.

Il. Het kapitaal te verminderen met zesendertig duizend vierhonderd drieëntwintig euro veertien cent (¬ 36.423,14) om het van zes miljoen vijfhonderd zesentachtig duizend achthonderd zevenenvijftig euro één cent (¬ 6.586.857,01) te herleiden tot zes miljoen vijfhonderd vijftig duizend vierhonderd drieëndertig euro zevenentachtig cent (¬ 6.550.433,87) door aanzuivering van de geleden verliezen per 31 december 2012 en zonder vermindering van het aantal aandelen.

Op fiscaal vlak zal deze kapitaalvermindering eerst worden aangerekend op de in het kapitaal geïncorporeerde reserves, tot uitputting daarvan, vervolgens op het werkelijk gestorte kapitaal.

Het kapitaal te verminderen met vijfhonderd vijfennegentig duizend vierhonderd drieëndertig euro zevenentachtig cent (¬ 595.433,87) om het van zes miljoen vijfhonderd vijftig duizend vierhonderd drieëndertig euro zevenentachtig cent (¬ 6.550.433,87) te herleiden tot vijf miljoen negenhonderd vijfenvijftig duizend euro (¬ 5.955.000,00) door vorming van een reserve tot dekking van een voorzienbaar verlies, en zonder vermindering van het aantal aandelen.

De aldus gecreëerde reserve mag, behoudens in geval van latere vermindering van het kapitaal, niet aan de> aandeelhouders worden uitgekeerd; ze mag slechts worden aangewend voor de aanzuivering van geleden. verlies of tot verhoging van het kapitaal door omzetting van reserves.

Op fiscaal vlak zal deze kapitaalvermindering eerst worden aangerekend op de in het kapitaal geïncorporeerde reserves, tot uitputting daarvan, vervolgens op het werkelijk gestorte kapitaal.

IV. -de tekst van Artikel 2 van de statuten, zonder inhoudelijke wijziging te herformuleren als volgt :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2040 Antwerpen, Kruisschansweg 11, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De raad van bestuur kan, zonder wijziging van de statuten, de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

lae zetelverplaatsing wordt bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge ti -de tekst van Artikel 5 van de statuten aan te passen aan de nieuwe toestand van het kapitaal en deze tekst te laten luiden als volgt

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijf miljoen negenhonderd vijfenvijftig duizend euro (¬ 5955.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierenzestig duizend tweehonderd vijftig (64250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort."

-de volledige tekst van de statuten aan te passen aan de thans in voege zijnde wetgeving en terminologie, en bij deze gelegenheid de tekst om te werken, te herformuleren, te hernummeren, bepaalde aanvullingen en/of vereenvoudigingen door te voeren, zonder evenwel te raken aan de essentiële bepalingen bedoeld in artikel 69 van het Wetboek van vennootschappen, en dienvolgens een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen, overeenkomstig het ontwerp dat samen met de uitnodiging tot deze vergadering werd overhandigd aan alle aandeelhouders.

UIT DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP BLIJKEN ONDERMEER VOLGENDE GEGEVENS:

1. a) De rechtsvorm van de vennootschap: naamloze vennootschap, afgekort "NV"

b) De naam van de vennootschap: "INTERTEK BELGIUM"; naast de vennootschapsnaam mag de

vennootschap ook activiteiten uitvoeren onder de handelsnaam "ITS CALEB BRETT BELGIUM",

2. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel:

de expertise van en de controle op in tanks vervoerde goederen, het nemen van monsters, het ijken, het controleren van gewichten en maten, het wegen, het meten, de controle, het merken van goederen van alle aard; het vervoer over de weg en de behandeling in de haven en elders; het uitbrengen van een deskundige mening over de kwaliteit, hoeveelheid, schade en andere algemene zaken met betrekking tot goederen van alle aard; de verzending en meer in `t bijzonder aile werkzaamheden betreffende goederen in tanks en andere onverpakte goederen te Antwerpen en overal elders in België.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en voos deze leningen alle waarborgen toestaan, zelfs gebeurlijk zakelijke panden.

Onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële- en hand elsondememingen deelnemen.

3. De zetel van de vennootschap: 2040 Antwerpen, Kruisschansweg 11, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

4. De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde tijd.

5. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijf miljoen negenhonderd vijfenvijftig duizend euro (¬ 5.955.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door vierenzestig duizend tweehonderd vijftig (64.250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort.

c) Overdracht van aandelen

De overdracht van aandelen is vrij. De overdracht van een aandeel is slechts tegenstelbaar aan de

vennootschap en aan derden na de inschrijving ervan in het register van aandelen op naam.

6. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst en uitkering van een interimdividend:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenornen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de

raad van bestuur.

Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze

dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet

rekening gehouden worden met

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata temporis").

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van Vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren.

b) de wijze van vereffening

onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

7. Het begin en einde van het boekjaar:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge i één januari - eenendertig december van elk jaar

8. a) Gewone algemene vergadering:

de laatste maandag van de maand mei om elf (11:00) uur

b) De voorwaarden voor toelating:

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen op naam, of hun vertegenwoordigers, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

c) Stemrecht :

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

*geven alle aandelen recht op één (1) stem wanneer alle aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

*geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij respectievelijk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens in de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Stemming op afstand per brief

Elke aandeelhouder heeft het recht om vôôr de algemene vergadering op afstand te stemmen per brief, dit door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier.

Dit formulier dient de volgende vermeldingen te bevatten:

-de aanduiding van de naam en van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder, inbegrepen zijn woonplaats of zetel;

-de vorm van de gehouden aandelen;

-de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen van besluit;

-het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen, alsmede zijn stemwijze (voor of tegen) of zijn onthouding aangaande de punten van de agenda; de aandeelhouder mag zijn stemwijze of zijn onthouding daarbij verduidelijken en motiveren.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van voormeld formulier dat bij een ter post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen vôôr de datum van de vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs).

De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding door de aandeelhouder zijn vermeld zijn nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die stemming nietig geacht,

Het voormeld fórmulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering, geldt voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen.

De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, mag geen andere wijze van deelname aan de vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemmen.

9« a) Bevoegdheden van de raad:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds als college.

b) Vertegenwoordiging van de vennootschap:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders of één (1) gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd op de wijze zoals zal worden bepaald door de raad van bestuur.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat :

-hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

-hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met ltet dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers

Voor- I ahouden aan het Belgisch Staatsblad

een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam, en voor rekening van de vennootschap.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", gevestigd te 1935 Zaventem, The Corporate Village, Da Vincilaan 9, Box E6, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0892.456.715, teneinde alle formaliteiten te vervulién om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

"

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 17 december 2013, met in bijlage ; twee volmachten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 01.08.2013 13392-0528-040
12/09/2012
ÿþ Mad Wart111.1

0.l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

11111NItlnVRI~I~VIM

*121535&3*

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsbaai

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 3 SEP. 2012

Griffie

Ondernemi ngsnr : 0404.568.687

Benaming

(voluit) ; INTERTEK BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kruisschansweg 11, 2040 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging wettelijke vertegenwoordiger commissaris- herbenoeming bestuurders- herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 2 maart 2011 blijkt het volgende:

De raad van bestuur heeft kennis genomen van het feit dat de commissaris van de Vennootschap, KPMG Bedrijfsrevisoren CVBA, met ingang vanaf 1 januari 2011, niet langer wettelijk wordt vertegenwoordigd door de heer Erik Clinck, bedrijfsrevisor, maar vanaf voornoemde datum wettelijk wordt vertegenwoordigd door de heer Olivier Declercq, bedrijfsrevisor.

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders dd, 30 mei 2011 blijkt het volgende:

De algemene vergadering beslist unaniem om vanaf heden te herbenoemen als bestuurder van de

vennootschap en dit voor een periode van zes jaar:

- de heer Roger DEGRIECK, wonende te 2970 Schilde, Alfons Van De Sandelaan 6

- de heer Eddy DOMINICUS, wonende te 2930 Brasschaat, Vagevuurvelden 107/2

De algemene vergadering beslist eveneens unaniem om vanaf heden te bencemen als commissaris van de vennootschap en dit voor de jaren 2011, 2012 en 2013:

-Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren BCV, vertegenwoordigd door Olivier Declercq, gevestigd te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 80.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Roger Degrieck Eddy Dominicus

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 19.07.2012 12320-0145-039
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 30.06.2011 11237-0572-038
10/11/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 03.11.2010 10600-0039-035
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 16.06.2010 10192-0092-035
26/02/2010 : AN114231
21/08/2009 : AN114231
16/07/2009 : AN114231
01/09/2008 : AN114231
27/06/2008 : AN114231
17/07/2007 : AN114231
10/07/2006 : AN114231
28/06/2006 : AN114231
15/12/2005 : AN114231
10/10/2005 : AN114231
25/01/2005 : AN114231
17/11/2003 : AN114231
29/10/2002 : AN114231
29/10/2002 : AN114231
24/08/2002 : AN114231
24/08/2002 : AN114231
01/08/2001 : AN114231
22/03/2001 : AN114231
08/02/2000 : AN114231
04/02/2000 : AN114231
09/06/1999 : AN114231
12/09/1997 : AN114231
23/08/1997 : AN114231
23/04/1997 : AN114231
16/06/1995 : AN114231
21/06/1994 : AN114231
16/02/1989 : AN114231
08/04/1988 : AN114231
01/01/1988 : AN114231
01/01/1986 : AN114231

Coordonnées
INTERTEK BELGIUM

Adresse
KRUISSSCHANSWEG 11 2040 ANTWERPEN 4

Code postal : 2040
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande