INVAST

Société en commandite simple


Dénomination : INVAST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.202.932

Publication

10/08/2011
ÿþ Motr 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NÈERRGELt OIá



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblar

GRIFFIE RECHTBANK VAN

11 111

" iiiass9s"

Ondernerningsnr : Q 8.3 8. 2_0 Z" 93 2

Benaming

(voluit) : Invast Comm. V

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap Zetel : Veldenbergstraat 77 / 2330 Merksplas Onderwerp akte : OPRICHTING

INVAST COMM. V - STATUTEN

2 9 JULI 2011

KOOPHA kQEL TURNHOUT

De griffier

Artikel 1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt Invast Comm. V.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Veldenbergstraat 7712330 Merksplas.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3°

- 5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

-Expertises in verband met de waarde van eigendommen, huurwaarden van panden en dergelijke; -Commerciële en logistieke ondersteuning bij aankopen en verkopen, bij huren en verhuren van immobiliën zowel inzake private woningen als industriële gebouwen, zowel in binnenland als in buitenland;

-Aankopen al dan niet met verbouwingen en wederverkoop zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden;

-Het uitoefenen van de beroepswerkzaamheid van vastgoedmakelaar;

-EPC  adviseur;

-Home staging, interieur- en exterieur projecten;

-Adviesverlening, consultancy, ... aan het bedrijfsleven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 500,00 euro.

Artikel 6: Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volgestort zijn.

Artikel 7. Overdracht van aandelen

Een participatie mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

Artikel 8. Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten : beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoot is :

Doms Raf, woonachtig te Veldenbergstraat 7712330 Merksplas.

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoot is :

Doms Leo, woonachtig te Veldenbergstraat 7712330 Merksplas.

Hij is slechts ten belope van zijn inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Zowel de stille als beherende vennoten verbinden er zich toe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Artikel 9. Bestuur

9.1. Aantal

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder

wordt voor onbepaalde duur benoemd :

Doms Raf, Veldenbergstraat 77, 2330 Merksplas

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

9.2. Bestuursbevoegdheid en externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10. Controle

i

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 11. Algemene vergadering

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni, cm 18.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten : de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, bestemming van de winst en kwijting aan de zaakvoerder.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 12. Besluitvorming - notulen

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elke aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding is de unanimiteit van alle vennoten vereist.

Artikel 13. Boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 01/01 tot 31/12 van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag verkrijging rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31.12.2012.

Artikel 14. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering unaniem anders besluit.

Het netto - vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen. Artikel 15. Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan 2 vennoten zijn.

Aldus opgemaakt te Merksplas op 27/07/2011, in zoveel originelen als er partijen zijn waarvan elke partij erkent er één ontvangen te hebben.

Gelezen en goedgekeurd,

Doms Raf Doms Leo

Beherend vennoot Stille vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INVAST

Adresse
VELDENBERGSTRAAT 77 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande