INVERSIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVERSIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.013.106

Publication

11/07/2012
ÿþ Mod Word 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VSIIIVI I~IUIVIIVIVVI~

+12121994*

be

B St,

111

Neergelegd ir:r grif van Koc7pÎlarrÛiil i^ /lri ,,crJ1El1, nn

Griffie 0 2 »L12012

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tea aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr Benaming 0847.013 .106

(voluit) INVERSIO

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkt aansprakelijkheid

Zetel : Londenstraat 45 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-INBRENG

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan Janssens te Stabroek op achtentwintig juni tweeduizend en twaalf dat door :

1° De heer VERCAMMEN Andy, geboren te Antwerpen-Merksein op twintig juli negentienhonderd zesentachtig (rijksregister nummer 86.07.20-259.26), wonende te 2000 Antwerpen Londenstraat 47 bus 102;

2° De heer SLAATS Tom Antoine Josephine, geboren te Antwerpen op achtentwintig april negentienhonderd zesentachtig (rijksregister nummer 86.04.28-401.11), wonende te 2170 Antwerpen-Merksem Pauwstraat 52.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "INVERSIO" met zetel te Antwerpen met als eerste adres Londenstraat 45 te 2000 Antwerpen.

De vennootschap heeft tot doel :

- de uitbating, het laten uitbaten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van alle horecabedrijven, restaurants, handelshuizen en aanverwanten;

- de handel in voedingswaren, dranken, alle huishoudartikelen, aile materialen en machines in voormelde bedrijven, het ten dienst stellen van allerlei amusementstoestellen in voormelde bedrijven;

- de onderneming van alle feestelijkheden, recepties, ceremonieën niet alle aanverwante bedrijvigheden,

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- de uitbating van hotels en pensionhuizen;

- het voeren van de directie over andere ondernemingen en dit alles in de meest ruime zin van het woord;

- het beheer en participatie in andere ondernemingen;

- het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrustten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur, inzake onroerende goederen van aile aard, al dan niet gemeubeld en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap be-draagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is ver-deeld in honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen zijn volstort door geldelijke inbreng ten belope van minstens één derde of zevenduizend euro. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 6E94 0688 9537 6614 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de naamloze vennootschap "Belfius Bank" te Brussel, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering be-voegd is.ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfduizend euro overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist zo er verscheidene zaakvoerders zijn.

De jaarvergadering moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur; in-dien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de verga-dering de eerst-vol-gende werkdag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aange-'wezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aan-deel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien en neemt een aanvang op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle las-ten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrij-vingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aande-mien en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de no-dige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van ge-lijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Worden tot zaakvoerder benoemd :

De oprichters beiden voornoemd.

Deze opdrachten gelden voor onbelpaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en nemen aanvang op

heden. De functies zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Krachtens artikel

negen der statuten is aan hen ieder afzonderlijk volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, onder voorbehoud echter van de beperking hierin opgenomen.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf vijftien mei tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 80 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Wordt als bijzondere lasthebber aangesteld de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HELLEMAMS Accountants en Belastingconsulenten" te 286l Onze-Lieve-Vrouw-Waver Dijk 99 bus 2, alsook haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend ieder afzonderlijk om de nodige verrichtingen te doen blj de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan Janssens

"

Voor-#Jolhoucen

aanliet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
INVERSIO

Adresse
LONDENSDTRAAT 45 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande