INVESTCOM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INVESTCOM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 413.970.660

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 30.07.2013 13361-0084-014
24/12/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van (IF-ana,

)

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Neetgelegd ter grithe ietreechtbank van Koopàaridel te Antwerpen, op

kl 3 BEC. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0413.970.660

Benaming (voluit) : INVESTCOM

(verkort):

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Boomgaardstraat 31 bus 1

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : STATUTENWIJZIGING

"INVESTCOM"

Naamloze vennootschap

te 2018 ANTWERPEN, BOOMGAARDSTRAAT, 31 BUS 1

Ondernemingsnummer: 0413.970.660 -- RPR ANTWERPEN

STATUTENWIJZIGING  DOELWIJZIGING  OMZETTING AANDELEN OP NAAM

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op negentien november.

Om veertien uur.

Voor Ons, Meester Paul WELLENS, notaris met standplaats te Mortsel, werd gehouden te Mortsel, Eggestraat 26, een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "INVESTCOM", gevestigd te 2018 Antwerpen, Boomgaardstraat, 31 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BTW BE 0413.970.660, opgericht bij akte verleden voor notaris Wellens te Mortsel op achtentwintig februari negentienhonderd vierenzeventig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien maart negentienhonderd vierenzeventig onder nummer 825-3, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij procesverbaal opgesteld door notaris Marcel Wellens te Mortsel op zestien mei tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op twee juni tweeduizend en één onder nummer 20010602-1029.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Zijn aanwezig de volgende aandeelhouders die bevestigen en verklaren het respectievelijk na hun naam vermeld aantal aandelen te bezitten:

1) De heer ZICHET Robert Julien, geboren te Leuven op drieëntwintig

januari negentienhonderd éénenveertig, nationaal nummer 49.01.23 159-90, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat, 299 bus 1.

Titularis van tweeduizend vierhonderd negentig (2.490) aandelen;

2) De heer CORREMANS François Jozef, geboren te Willebroek op drieëntwintig november negentienhonderd negenenvijftig, nationaal nummer 59.11.23 253-82, wonende te 2830 Willebroek, Vijvershoflaan 3.

Titularis van tien (10) aandelen.

Samen: tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen of de totaliteit der aandelen:

De vergadering wordt voorgezeten door voornoemde heer ZICHET Robert die uiteenzet wat volgt:

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De voorzitter opent de zitting en zet uiteen :

I. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Deze Buitengewone Algemene Vergadering is aldus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen en besluiten nemen over alle punten van de agenda, overeenkomstig de bepalingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen, zonder rechtvaardiging van voorafgaande kennisgeving of bijeenroeping, en zonder andere formaliteiten te moeten vervullen.

De voorzitter verklaart dat alle bestuurders en de eventuele commissaris kennis hebben genomen van de agenda en dat zij allen verzaakt hebben aan de oproepingsformaliteiten en de termijnen voorzien in artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen en aan de nietigheidsgrond als bedoeld in artikel 64, 1° van hetzelfde wetboek.

Alle aanwezige aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk te verzaken aan alle formaliteiten inzake bijeenroeping.

Ei. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00).

Het wordt hier vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Deze Buitengewone Algemene Vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over de volgende agenda:

De vergadering neemt eenstemmig de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat alle aandelen van de vennootschap op vijftien december tweeduizend en elf werden omgezet in aandelen op naam en werden ingeschreven in het aandelenregister, zoals in de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op vijftien december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig december tweeduizend en elf onder nummer 2011-12-30/0197021, hier aangehecht.

De vergadering beslist dan ook alle verwijzingen naar aandelen aan toonder in de statuten te schrappen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen ingevolge het eerste besluit door:

- artikel 6 te vervangen als volgt :

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen en hebben stemrecht.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

Zij kunnen bij besluit van de raad van bestuur uitgegeven worden in afzonderlijke of meervoudige titels.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een effectenmakelaar. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld."

- Artikel 15 te vervangen als volgt:

"De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de eerste werkdag van de maand juni om achttien uur, o de zetel der vennootschap behoudens andersluidende bijeenroeping.

Voor-

behouden

aan het

gelgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

24/12/2012

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luicc B - vervolg

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats om hetzelfde uur.

Zij wordt samengeroepen door haar voorzitter, de raad van bestuur of van vereffenaars of door de commissaris.

Een buitengewone Algemene Vergadering moet worden samen geroepen op vraag van de aandeelhouders die ten minste één vijfde van de aandelen vertegenwoordigen.

De aandeelhouder die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem. Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

lasthebber, al dan niet vennoot, die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen.

In ieder geval moet de vertegenwoordigingsopdracht schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur en bij diens afwezigheid door de oudst aanwezige bestuurder. De algemene vergadering besluit steeds bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor die gevallen waaromtrent andersluidende beschikkingen vermeld staan in de vennootschapswet.

De algemene vergadering mag slechts besluiten nemen over de punten die op de agenda voorkomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in het kader van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren."

DERDE BESLUIT -- DOELWIJZIGING

De vergadering neemt uitvoerig kennis van:

" het verslag van de Raad van Bestuur van de vennootschap in verband met de voorgenomen doelwijziging, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld, en keurt vervolgens dit verslag goed.

Vervolgens beslist de vergadering het doel van de vennootschap en het artikel 3 van de statuten te wijzigen en aan te passen zoals vooropgesteld op de agenda.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om artikel 10 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 10.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, benoemd door de Algemene Vergadering voor een termijn van maximum zes jaar, op elk ogenblik herroepbaar. Aftredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, in de gevallen door de wet voorzien.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders, telkens als het belang van de vennootschap dit vereist. De raad van bestuur wordt voorgezeten door zijn voorzitter of, bij diens afwezigheid door de oudste bestuurder.

Iedere oproepingsbrief wordt ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden en bevat de agenda.

De vergaderingen van de raad worden op de zetel gehouden, behoudens afwijkend akkoord van alle leden.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Viar-

behouden aan het e gisc

Staatsblad

Luik B - vervolg

anders over besluit."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit om een artikel 9 bis op te nemen in de statuten. "Artikel 9 bis luidt als volgt:

De overdracht van aandelen is te allen tijde vrij, mits de raad van bestuur ten minste vijftien dagen voorafgaand aan de overdracht bij aangetekend schrijven in kennis werd gesteld van de voorgenomen overdracht. Dit op straffe van nietigheid van de overdracht."

ZESDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coordinatie van de statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving.

ZEVENDE BESLUIT

De vennootschap haar bijzondere lasthebber aan de heer

stelt bij deze als

van indeplaatsstelling en met volgende

ZICHET Robert, voornoemd met recht

machten :

Alle inschrijvingen of aanvragen bij het Ondernemingsloket en de Federale Overheidsdienst Financiën of wijziging, doorhaling of schrapping hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

Alle administratieve verrichtingen van de vennootschap voor het verleden, het heden als voor de toekomst. Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen deel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

STEMMING

Alle voorgaande besluiten werden met éénparigheid van stemmen genomen.

SLUITING

Daar de agenda afgehandeld werd, wordt de zitting gesloten om veertien uur vijftien minuten.

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Mortsel.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de partijen

getekend met mij, notaris.

VOORONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergeIegd een afschrift van de akte + de gecoördineerde tekst van de statuten

uit te voeren zowel

voor een

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 23.08.2012 12431-0383-014
30/12/2011 : AN196767
28/07/2011 : AN196767
25/02/2011 : AN196767
27/08/2010 : AN196767
03/08/2009 : AN196767
29/07/2008 : AN196767
01/08/2007 : AN196767
22/09/2006 : AN196767
29/09/2005 : AN196767
04/02/2005 : AN196767
28/01/2005 : AN196767
27/11/2003 : AN196767
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.05.2015, NGL 24.08.2015 15448-0423-015
19/12/2002 : AN196767
02/06/2001 : AN196767
21/09/2000 : AN196767
04/08/1999 : AN196767
02/09/1995 : AN196767
01/02/1994 : AN196767
28/09/1993 : AN196767
28/09/1993 : AN196767
23/01/1993 : AN196767
15/10/1992 : AN196767
23/05/1990 : AN196767
01/01/1988 : AN196767
18/06/1986 : AN196767
01/01/1986 : AN196767
11/09/1985 : AN196767
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 06.08.2016 16404-0337-015

Coordonnées
INVESTCOM

Adresse
BOOMGAARDSTRAAT 31, BUS 1 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande