INVESTIN'QA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVESTIN'QA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.901.350

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 29.04.2014 14108-0351-013
19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 06.03.2013, NGL 15.03.2013 13063-0473-012
23/06/2011
ÿþ

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

10 -06- 2011

GRIFFIE}1TBANK van KOOPHAR te MECHELEN

Vool behout

aan h

Belgis Staatst

fli III i lin



*11093593*

1 I

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : INVESTIN'QA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Barbelgemstraat, 39

Onderwerp akte Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc De Becker, te Mechelen, op 8 juni 2011, neergelegd vóór' registratie, dat de heer Tim Coremans, wonende te 2800 Mechelen, Barbelgemstraat, 39, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Investin'QA" heeft opgericht.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven, doch slechts volstort tot beloop van 12.400 euro, door voornoemde heer Coremans; als vergoeding wordt hem toebedeeld : 100 aandelen.

De vennootschap werd opgericht als volgt :

NAAM -DUUR- -ZETEL `DOEL- -  ... - - - - - - --  - --

Artikel 1: De vennootschap is opgericht onder de benaming: "Investin'QA", een besloten vennootschap mets beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2: De vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Barbelgemstraat, 39.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse gedeelte van het land, alsook in het arrondissement Brussel, bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen.

Artikel 3: De vennootschap wordt voor onbepalde duur aangegaan. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Artikel 4: De vennootschap heeft tot doel:

+ De vennootschap kan kwalitatief hoogstaande kennis leveren, direct of als tussenpersoon, gespecialiseerd in testing van software en de toepassing hiervan in bedrijfsinformatiesystemen en i-business oplossingen door : - het leveren van consultancy en administratieve dienstverlening aan derden;

- realisatie van oplossingen en het hiervoor ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van software;

+Het uitvoeren van studie-, organisatie- en adviesverleningsopdrachten, alsook alle ondersteunende diensten inzake informatica-, handels-, telecommunicatie- en managementaangelegenheden voor ondernemingen, instellingen, en organisaties in de ruimste zin. Hieronder valt ondermeer allerhande consultancy opdrachten van zowel technische als niet technische aard;

+ Het ontwikkelen en commercialiseren, alsook het geven van trainingen in verband met alle vormen van communicatie-technieken en softwaretoepassingen;

+ De vennootschap mag alle onderzoekswerkzaamheden ondernemen in verband met producten en procédés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten en verkopen;

+ Inrichting van privaat - of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps - technische of wetenschappelijke vorming;

+ De organisatie van evenementen, beurzen, congressen, conferenties, lezingen en andere manifestaties, inbegrepen de verhuur van alle roerende en onroerende goederen en uitrusting die hiermede verband houden;

+ Invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, verhuur, distributie, ontvangst, expeditie, opslag, vervoer, bewaring, in- en uitklaring, makelarij, vertegenwoordiging, promotie, voorlegging, behandeling, verwerking,, productie, verzorging, klein- en groothandel van handelsgoederen, producten en diensten;

+ Tussenpersoon in de handel; alle mogelijke vertegenwoordigingen;

+ Het participeren in, managen, structureren, opzetten, beheren en vereffenen van bedrijven, al dan niet met een verschillend doel;

+ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht -en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,verkavelen, prospecteren, promotie en uitbaten aan onroerende goederen, de aan -en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen

% MO °t O,t 3~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland, alleen of in participatie.

Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van andere vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken, optreden als haar agent of vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel té interpreteren.

KAPITAAL AANDELEN.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600 euro verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en met inachtneming van het Wetboek van Vennootschappen. Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

De vennootschap kan geen lening aangaan door uitgifte van obligaties aan order of aan toonder of van in aandelen converteerbare obligaties en evenmin kan zij warrants uitgeven.

Bij elke kapitaalverhoging in geld, worden de nieuwe aandelen eerst aangeboden aan de vennoten in evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. Dé uuitgif ë met -N-/óórkeûrrécht ën-hét-tijdvak waarin dât kë`n worden uiteoefénd, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven door de alsdan bestaande vennoten, kan slechts worden ingeschreven door de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. In de oproeping tot de algemene vergadering die over een vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld.

Inzake de kapitaalvermindering door terugbetaling aan de vennoten of door vrijstelling van de verplichting tot volstorting, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 6: De vennootschap mag niet op haar eigen aandelen inschrijven, noch rechtstreeks, noch door een dochtervennootschap, noch door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap of de dochtervennootschap.

De persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap of de dochtervennootschap op aandelen heeft ingeschreven, wordt geacht voor eigen rekening te hebben gehandeld.

Aile rechten verbonden aan aandelen waarop de vennootschap of haar dochtervennootschap heeft ingeschreven, blijven geschorst zolang die aandelen niet zijn vervreemd.

Artikel 7: Tot opvraging van storting wordt soeverein door de zaakvoerder besloten.

De vennoten- oprichters in geval van oprichting, en de zaakvoerders ingeval van kapitaalverhoging, zijn hoofdelijk gehouden tot volstorting van de aandelen, waarop is ingeschreven met miskenning van de regelgeving vervat in het Wetboek van Vennootschappen.

Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend, die de vennoot heeft ingeschreven. "

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende opvraging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder vrijstaan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te laten overnemen door de andere vennoten of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste, overeenkomstig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd van het reeds op deze aandelen gestorte bedrag en aan de vennootschap van het te storten saldo.

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van aandelen, zal de zaakvoerder hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen.

Bleef deze aanmaning zonder gevolg, dan zat de zaakvoerder, na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

Artikel 8: De afstand onder levenden of overdracht van de aandelen in geval van overlijden, zullen beheerd worden door het Wetboek van Vennootschappen.

Evenwel zal geen enkele vennoot geheel of gedeeltelijk afstand kunnen doen onder levenden of overdracht bij overlijden van zijn, aandelen, zelfs niet aan een mede vennoot, aan zijn echtgenote of echtgenoot en afstammelingen, zonder vooraf de verkoop ervan te hebben aangeboden aan alle mede vennoten, die behoudens overeenkomst tussen hen, alle aandelen proportioneel zullen verdelen.

Ingeval van overdracht van aandelen wegens overlijden, zullen de erfgenamen of begiftigden, slechts recht hebben op de waarde van de overgedragen aandelen.

Indien de vennootschap zelf aandelen wenst te verwerven, dient worden gehandeld conform het Wetboek van Vennootschappen.

De waarde van elk aandeel zal bepaald worden door een bij gemeen akkoord benoemde accountant of revisor. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elke partij te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Artikel 9: De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de daaraan verbonden rechten te schorsen, totdat één enkel persoon schriftelijk als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap aangewezen wordt.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen wordt de eigendom van aandelen, en meer algemeen van de effecten, bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register dat volgens het Wetboek van Vennootschappen moet worden bijgehouden.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen en meer in het algemeen van de effecten.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 10: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

-----De-opdracht-valtde-zaakvoerder-kan-om-gewichtige redenen-geheel-of gedeeltelijk worden-herroepen-door- - - een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Ingeval de statutaire zaakvoerder zelf ontslag zou nemen, hetzij in geval van zijn overlijden, zal zijn mandaat van rechtswege een einde nemen zonder dat daarvoor de statuten moeien worden gewijzigd.

Wordt voor de duur van de vennootschap tot statutaire zaakvoerder aangesteld, voornoemde heer Tim Coremans,die aanvaardt, onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enig verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Artikel 10bis: - Rechtspersonen kunnen aak het mandaat van zaakvoerder uitoefenen. Zij worden in hun hoedanigheid van zaakvoerder vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

Artikel 11: Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit mededelen aan de andere zaakvoerders vóór het college van zaakvoerders een besluit neemt, dit alles overeenkomstig de bepalingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap kan de nietigheid vorderen van beslissingen of verrichtingen die hebben plaatsgevonden met overtreding van de in dit artikel bepaalde regels, indien de wederpartij bij die beslissingen of verrichtingen

van die overtreding op de hoogte was of had moeten zijn. -

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Artikel 12: Aan de zaakvoerders kan de algemene vergadering buiten en boven de emolumenten door haar bepaald en de representatie , reis en andere kosten, vaste vergoedingen toekennen, in te schrijven op rekening van de algemene kosten.

Artikel 13: De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen; alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de hoofdelijke verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven macht.

Artikel 14: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, benoemd door de algemene vergadering, welke tevens hun bezoldiging vaststelt.

Wanneer er verscheidene commissarissen zijn benoemd, vormen zij een college. Zij kunnen de controle op de vennootschap onder elkaar verdelen. Het college beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergadering.

Deze bepalingen gelden enkel voor het geval de bovenvermelde vennootschap zou vallen onder het criterium van grote ondernemingen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap, indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Ais geen commissaris is benoemd, wordt van dit feit melding gemaakt in de uittreksels van akten en stukken die de commissaris betreffen, en welke worden bekend gemaakt.

ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 15: De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. De gewone algemene vergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste woensdag van de maand maart om zeventien uur, ten maatschappelijke zetel of op een ander uur en plaats vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Artikel 16: De gewone en de buitengewone algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake onder meer:

de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder en in voorkomend geval van de commissarissen; het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder en de commissarissen; de goedkeuring van de jaarrekening;

de bestemming van het resultaat.

Artikel 17: De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name te besluiten tot ongevraagde uittreding van de zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijzigingen van het doel van de

vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm__ _

Artikel 18: De zaakvoerder en in voorkomend geval de commissaris, kunnen zowel een gewone algemene

vergadering als een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten tevens een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen wanneer één of meer vennoten

die alleen of gezamenlijk éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19: De processen verbaal van de algemene vergadering worden door de aanwezige vennoten, die

dit wensen, ondertekend. De afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte, worden door een

zaakvoerder ondertekend.

Artikel 19bis: - De aandeelhouders kunnen evenwel eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de

bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte

moeten worden verleden.

INVENTARIS JAARREKENING RESERVE WINSTVERDELING.

Artikel 20: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober om telkens te eindigen op dertig

september.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris alsmede de jaarrekening op overeenkomstig de bepalingen dienaangaande opgenomen in het

Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 21: Het saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

afschrijvingen en voorzieningen zijn verrekend, maakt het netto resultaat van de vennootschap uit.

Ingeval van positief resultaat wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van de

wettelijke reserve, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan

zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het Wetboek van

Vennootschappen.

ONTBINDING VEREFFENING DIVERSE BEPALINGEN.

Artikel 22: De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone

algemene vergadering.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege

of gerechtelijk wordt ontbonden.

Wordt een rechtspersoon eigenaar van alle aandelen door vereniging van alle aandelen in één hand, dan

zat hij hoofdelijk borg staan voor alle verbintenissen van de vennootschap die ontstaan na de vereniging van

alle aandelen in één hand, totdat een nieuwe vennoot is opgenomen, of tot aan de bekendmaking van de

ontbinding van de vennootschap. Deze sanctie zal echter enkel van toepassing zijn wanneer binnen het jaar

geen nieuwe vennoot is opgenomen of de vennootschap niet is ontbonden.

Een natuurlijke persoon kan eveneens enige vennoot zijn in één besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Wordt hij tevens enige vennoot in een tweede (of meerdere) besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hetzij door oprichting, hetzij doordat hij alle aandelen in één hand verwerft, zal dit meebrengen dat hij geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van deze tweede (of meerdere) vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarin hij enige vennoot wordt en dit tot een bijkomende vennoot wordt opgenomen of tot de bekendmaking van de ontbinding van de vennootschap. Deze sanctie geldt niet wanneer de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, enige vennoot van een andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt ingevolge het erven van de aandelen ervan.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om in voorkomend geval, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap, en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dal verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door éénlvierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Vanaf één juli negentienhonderd zesennegentig, dient tevens gehandeld conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 23: Werden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de

ontbinding in-functie zijn;.van-rechtswege" vereffenaars. - --  ~  - De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de

algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 24: De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de directeurs en de vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de zetel van de vennootschap, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Artikel 25: Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig september tweeduizend twaalf.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Wordt zoals voormeld voor de duur van de vennootschap tot statutaire zaakvoerder aangesteld, voomoemde heer Coremans,die aanvaardt, onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enig verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot vijftien augustus tweeduizend elf, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht.

De zaakvoerder heeft bij deze volmacht verleend aan 'Accountantskantoor G. Rens", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2800 Mechelen, Liersesteenweg, 400, teneinde voor hen en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van het ondememingsloket, de post en de fiscale en sociale administraties.

Deze volmacht is delegeerbaar met macht om alleen te handelen.

Voor ontledend uittreksel. -------------------------------

Samen hiermee neergelegd:

uitgifte oprichtingsakte met bankattest;

- uittreksel.

Notaris Marc De Becker

Voor-behodden' aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INVESTIN'QA

Adresse
BARBELGEMSTRAAT 39 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande