INVESTRI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INVESTRI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 606.997.690

Publication

31/03/2015
ÿþmod 77.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 MAART 2015

afdeutu ergen

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblaf

Ondernemingsnr : 0 6 0 6 9 9 7 ~ 6 9 0

tJ~

Benaming (voluit) :1nVeStri

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prins Boudewijnlaan 30

2550 Kontich

Onderwerp akte :Oprichting - Benoemingen - Overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 16 maart 2015,1? blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "INVESTRI".

2. Zetel 3;

De zetel is gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 30.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

4. Aandeelhouders

1. De heer VERMEIREN Johan Jozef Maria, geboren te Niel op één november; negentienhonderd vijfenzestig, wonend te 2100 Antwerpen (Deurne), Van Notenstraat 21,:; echtgenoot van mevrouw DE KIMPE Annick Johan Marcel.

2. De heer JANSSENS Luc Leon Thérèse, geboren te Antwerpen op dertien oktober;, negentienhonderd achtenvijftig, wonend te 2880 Bornem, Doregem 58, echtgenoot van mevrouw CASIER Magda Jacqueline.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NECOSS" met zetel te 2880,; Bornem, Doregem 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE:;

0474.875.970 RPR Antwerpen afdeling Mechelen. ..

5. Kapitaal en volstorting 1.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DRIE MILJOEN ZEVENHONDERD ZEVENEN-li TACHTIGDUIZEND NEGENHONDERD ACHTENZEVENTIG EURO NUL CENT (¬ 3.787.978,00); en wordt vertegenwoordigd door zevenduizend vierhonderd tweeënveertig (7.442) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal wordt integraal onderschreven in natura en volledig volgestort zoals hierna uiteengezet. Inbreng in natura

De inbreng in natura betreft drieduizend zevenhonderd eenentwintig (3.721) aandelen klasse A; aandelen die de oprichters aanhouden in de naamloze vennootschap "TRILATIONS", met;; maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 30, ingeschreven in het:; rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0474.831.331 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen. i;

De oprichters verklaren bij deze elk het volgende aantal aandelen in te brengen : .,

1. De heer Johan Vermeiren, voornoemd, is volle eigenaar van duizend achthonderd zestig;; (1.860) aandelen klasse A van Trilations NV, die door hem worden ingebracht.

2. De heer Luc Janssens, voornoemd, is volle eigenaar van duizend tweeënzestig (1.062)1;

aandelen klasse A van Trilations NV, die door hem worden ingebracht.

De BVBA Necoss, voornoemd, is volle eigenaar van zevenhonderd achtennegentig (798)1; aandelen klasse A van Trilations NV, die door haar worden ingebracht.

De heer Johan Vermeiren en de heer Luc Janssens, voornoemd, zijn gezamenlijke de, onverdeelde eigenaars, elk voor de helft, van één aandeel klasse A van Trilations NV, dat;; door hen wordt ingebracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

'T4a mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden aan de oprichters zevenduizend vierhonderd tweeënveertig (7.442) volledige volgestorte aandelen toegekend (twee aandelen Investri NV als vergoeding voor elk ingebracht aandeel klasse A Trilations NV) die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, verdeeld als volgt:

1. aan de heer Johan Vermeiren, voornoemd, worden drieduizend zevenhonderd twintig (3.720) aandelen toegekend voor de inbreng van duizend achthonderd zestig (1,860) aandelen klasse A van Trilations NV;

2. aan de heer Luc Janssens, voornoemd, worden tweeduizend honderd vierentwintig (2.124) andelen toegekend voor de inbreng van duizend tweeënzestig (1.062) aandelen klasse A van Trilations NV;

3. aan de BVBA Necoss, voornoemd, worden duizend vijfhonderd zesennegentig (1,596) aandelen toegekend voor de inbreng van zevenhonderd achtennegentig (798) aandelen klasse A van Trilations NV;

4. aan ieder van de heer Johan Vermeiren en de heer Luc Janssens, beide voornoemd wordt één (1) aandeel in volle eigendom toegekend (dus twee in totaal) voor de inbreng door elk van hen van een onverdeelde helft van één aandeel klasse A van Trilations NV.

Overeenkomstig artikel 395 § 1, tweede en derde lid van het Wetboek van Vennootschappen hebben de oprichters de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mertens, Dewaele, Achten & Co, Bedrijfsrevisoren, afgekort MDA Bedrijfsrevisoren met zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 183, vertegenwoordigd door de heer W. Mertens, bedrijfsrevisor, aangesteld om een verslag op te maken met betrekking tot de inbreng in natura. De BVBA MDA Bedrijfsrevisoren heeft op veertien maart tweeduizend vijftien een verslag opgemaakt als hoger bedoeld. De conclusies van dit verslag luiden als volgt

"Hoofdstuk V : Besluit

Ondergetekende, de BVBA MDA Bedrijfsrevisoren, Langestraat 183 te 2240 Zandhoven, met ais vaste vertegenwoordiger dhr. W. Mertens, bedrijfsrevisor, werd op 9 maart 2015 aangesteld door de oprichters van de vennootschap NV INVESTRI om een verslag op te stellen inzake de inbreng van roerende goederen, zijnde aandelen van de NV TRILAïIONS, ten beloop van in totaal netto 3,787,978 Euro.

Ons onderzoek laat ons toe volgende besluiten te formuleren

- het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen.

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

- de toegepaste methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord

- de waarderingsmethode, zoals voorgesteld door de oprichter-inbrenger, leidt tot een waarde van 3.787.978 Euro welke overeenstemt met de fractiewaarde verbonden aan dé 7,442 uit te geven aandelen die als tegenprestatie van de inbreng zullen worden verstrekt.

- er worden geen andere bijzondere voordelen aan de inbreng toegekend.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen " faiirness opinion " is."

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven door inbreng in natura.

7. Boekiaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst op voorstel van de raad van bestuur.

Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen.

Indien dit saldo niet volstaat om alle gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, dan worden de gestcrte inbrengen proportioneel terugbetaald. Indien dit saldo niet volstaat om alle gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, dan wordt het bruto-vereffeningssaldo in eerste orde aangewend om de volstortingsgraad voor alle aandelen te verminderen tot die van de aandelen met de laagste volstortingsgraad, waarna het saldo aangewend om de resterende stortingen proportioneel terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort en indien het bruto-vereffeningssaldo niet volstaat om alle stortingen boven de laagste graad van





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

volstorting terug te betalen, dan is de vereffenaar uitdrukkelijk gemachtigd om bijkomende stortingen te vragen van de houders van aandelen die in mindere mate zijn volgestort, teneinde te waarborgen dat alle aandeelhouders de door hen gestorte bedragen in dezelfde verhouding terugkrijgen.

Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle aandeelhouders naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en in het algemeen om alles te doen wat niet door de wet of door deze statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering is voorbehouden.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder voeren, en/of aan één of meer directeurs, die geen aandeelhouder moeten zijn. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bevoegdheid en vergoeding. Wanneer meerdere personen zijn belast met het dagelijks bestuur, bepaalt de raad van bestuur of zij de hen toegekende bevoegdheid individueel dan wel gezamenlijk of collegiaal uitoefenen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, als eiser en als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn hetzij door twee bestuurders gezamenlijk handelend, hetzij door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Wanneer er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door het orgaan van dagelijks bestuur. Wanneer twee personen zijn belast met het dagelijks bestuur, dan is elk van hen individueel handelend bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wat betreft handelingen van dagelijks bestuur. Wanneer het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd aan drie of meerdere personen, dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd ten aanzien van derden door twee leden van het orgaan van dagelijks bestuur gezamenlijk handelend, met uitzondering van de leden die tevens bestuurder zijn en de titel van

gedelegeerd bestuurder voeren. Laatstgenoemden beschikken steeds over de volledige

alleenvertegenwoordigingsbevoegdheid.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen binnen de perken van hun bevoegdheden gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

10. Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel

het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen, met inbegrip van het aangaan in gelijk welke hoedanigheid van leasing, opstal en erfpachtcontracten;

het nemen van allerhande participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten ondernemingen;

- het beheren en verwerven van roerende goederen in het algemeen en van aandelen- en

effectenportefeuilles in het bijzonder; het investeren in vennootschappen en ondernemingen op welkdanige wijze ook. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren. De vennootschap kan tevens in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële activa verwerven of verkopen, trading- en deviezenoperaties uitvoeren, en tussenkomen in de overname en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande voor zover deze niet door een specifieke wetgeving geregeld zijn.

Op de laatste blz. van L B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11r V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

' y r t mod 11.1

1"



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- het verlenen van alle diensten.

- alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen;

- het verlenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van managementadvies, als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is; het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris alsmede het waarnemen van de functie van vereffenaar van vennootschappen,

bedrijven en administraties bij te staan en te adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten, zowel commercieel, industrieel als financieel. Dit omvat tevens taken van administratieve, juridische en fiscale aard met vertrouwelijk karakter.

de financiering en het management van Belgische of buitenlandse vennootschappen.

het ter beschikking stellen van alle hulpmiddelen, methodes en materialen die derden opdrachtgevers verlangen in binnen- en buitenland, hetzij bij hen, hetzij bij onze instellingen. het rekruteren, testen en seleoteren van personeel.

het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen, het uitgeven van artikels en boeken.

het optreden als organisator bij manifestaties van wetenschappelijke of culturele aard. het aankopen en verkopen, ruilen, huren, en verhuren, zowel in binnen- als buitenland, van alle onroerende goederen en alle goederen in verband met of dienstig voor bureeluitrusting omvattende onder meer : bureelmeubilair, kantoormachines, toestellen en materieel met inbegrip van wagens, computers, boeken, tijdschriften, papierwaren en andere kantoorbehoeften, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag zich borg stellen voor anderen, vennootschappen of personen;

De vennootschap kan alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen, zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens als deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of werken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, uitbaten of afstaan.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorsohotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan,

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle nijverheids-, handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

11. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van juni om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingen vermeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Houders van aandelen op naam worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vaar de vergadering. De raad van bestuur kan evenwel in de oproeping bepalen dat houders van aandelen op naam enkel tot de vergadering warden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen. Onder werkdag wordt verstaan alle dagen met uitzondering van zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen.

12. Benoemingen en overgangsbepalingen

a) De volgende personen werden aangesteld als bestuurder

de BVBA Necoss, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Janssens, voornoemd, die aanvaardt;

de heer Luc Janssens, voornoemd, die aanvaardt;

de BVBA Thobean met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Van Notenstraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0475.579.419 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Johan Vermeiren, voornoemd, die aanvaardt;

- de heer Johan Vermeiren, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd en zal eindigen na de jaarvergadering die zal

worden gehouden in het jaar tweeduizend negentien,

b) Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien,

d) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W., en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren 1 en Il in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : Boekhoudkantoor Greet Casier BV Comm.V met zetel te 2000 Antwerpen, Keizerstraat 70, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0809.167.760 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 17 maart 2015.

Billagen

- volledig afschrift

verslag oprichter inzake de inbreng in natura

verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" a, L

3 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge



mod 11.1

20/04/2015
ÿþmod 11.1

[Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



7

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 8 APB, 2015

afdeling

i

's-

IN





Ondememingsnr : 8E0606.997,690 Benaming (voluit) : Investri

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel ; Prins Boudewijnlaan 30 2550 Kontich

Onderwerp akte : Correctie

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 16 maart 2015 werd de naamloze vennootschap Investri opgericht. Het uittreksel uit de oprichtingsakte werd neergelegd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 19 maart 2015.

Ingevolge een materiële missing werd in dit uittreksel een foutieve regeling vermeld inzake de externe vertegenwoordiging van de vennootschap.

Luidens artikel 21 van de statuten wordt de vennootschap tegenover derden vertegenwoordigd door de raad;; van bestuur. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap rechtsgeldig tegenover derden; vertegenwoordigd, zowel voor wat de handelingen van dagelijks bestuur betreft als voor deze die daar buiten, vallen, door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend (en dus niet door twee bestuurders gezamenlijk;; handelend, zoals vermeld in het neergelegde uittreksel).

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 26 maart'. 2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge r.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2015
ÿþmod 11.1

rLuik B In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~ bij 9~ p~

na neerlegging ter griffie van de akte

NMGMTE .i " _Rechtbank van koophandel'

Antwerpen

21i "0- 3ELG4SCH ;;~t~ ,,

16 RlL1 2015

i

Ondernemingsnr; BE0606.997.690

Benaming (voluit) : Investri

afdeling 4simt3en

IIiiia~,iugiju

" ZAl

i

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Prins Boudewijnlaan 30

2550 Kontich

Onderverp akte :Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 13 juli 2015 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen niet een bedrag van tweehonderd zeventigduizend zevenhonderd achtentachtig euro nul cent (E 270.788,00), om het te brengen van drie miljoen zevenhonderd zevenentachtigduizend negenhonderdachtenzeventig euro nul cent (¬ 3.787.978,00) op vier miljoen achtenvijftigduizend zevenhonderdzesenzestig euro nul cent (E 4.058.766,00),; door de hierna beschreven inbreng in natura door de hierna vermelde personen en tegen de hierna bepaalde; voorwaarden, met uitgifte van vijfhonderd tweeëndertig (532) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, waaraan dezelfde rechten en plichten zijn verbonden als aan de bestaande aandelen en die zullen delen in de winst vanaf hun uitgifte. De nieuwe aandelen zullen volledig worden volgestort bij hun uitgifte.

INBRENG IN NATURA

Identiteit van de inbrengers

- de heer Johan Vermeiren, geboren te Niel op een november negentienhonderd vijfenzestig, wonende; te 2100 Antwerpen-Deurre, Van Notenstraat 2 I,

- de heer Luc Janssens, geboren te Antwerpen op dertien oktober negentienhonderdachtenvijftig,; wonende te 2880 Bornem, Doregem 58,

Hierna ook genoemd de "inbrenger".

Beschrijving van de inbreng in natura

De inbreng in natura betreft aandelen die de inbrengers aanhouden in de naamloze vennootschap; "TRILATIONS", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 30, ingeschreven in het: rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0474.831.331 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, welke vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op negen mei; tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig mei daarna onder: nummer 20010530-270 en waarvan de statuten de laatste maal werden gewijzigd bij akte verleden door ondergetekende notaris op één april tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch: Staatsblad van zesentwintig april daarna onder nummer 20040426/0064038.

De inbrengers verklaren bij deze elk het volgende aantal aandelen in te brengen

1. De heer Johan Vermeiren, voornoemd, is volle eigenaar van honderd drieëndertig (133) aandelen klasse A van Trilations NV, die door hem worden ingebracht.

2. De heer Luc Janssens, voornoemd, is volle eigenaar van honderd drieëndertig (133) aandelen klasse A; van Trilations NV, die door hem worden ingebracht.

De inbreng betreft dus in totaal tweehonderdzesenzestig (266) aandelen klasse A van Trilations NV. Het' kapitaal van Trilatons NV wordt vertegenwoordigd door vijfduizend driehonderd vijftien (5.315) aandelen klasse A, zodat de ingebrachte aandelen vijf komma nul procent (5,0 %) van het kapitaal vertegenwoordigen. De waarde van de aandelen klasse A van Trilations NV werd vastgesteld op duizend achttien euro nuI cent (E 1.018,00) per aandeel, zodat de totale waarde van de ingebrachte deelneming tweehonderdzeventigduizend zevenhonderdachtentachtig euro nul cent (E 270,788,00) bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Lui! BB vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Ais vergoeding voor deze inbreng in natura worden aan de inbrengers vijfhonderd tweeëndertig (532) volledige volgestorte aandelen toegekend (twee aandelen Investri NV als vergoeding voor elk ingebracht aandeel klasse A TriIations NV) die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, verdeeld als volgt:

1, aan de heer Johan Vermeiren, voornoemd, worden tweehonderdzesenzestig (266) aandelen toegekend

voor de inbreng van honderddrieëndertig (133) aandelen klasse A van Trilations NV;

2. aan de heer Luc Janssens, voornoemd, worden tweehonderdzesenzestig (266) aandelen toegekend voor

de inbreng van honderddrieëndertig (133) aandelen klasse A van Trilations NV.

Overeenkomstig artikel 602 § 2, eerste lid, 2° W.Venn. heeft de raad van bestuur geen inbrengverslag opgemaakt en werd geen controleverslag opgemaakt door een bedrijfsrevisor aangesteld door de raad van bestuur.

Op dertien juli tweeduizend vijftien heeft de raad van bestuur van Investri NV een verslag opgemaakt dat geldt als verklaring in de zin van artikel 602 § 3 W,Venn., en dat alle door dit artikel vereiste vermeldingen bevat. Een exemplaar van dit verslag wordt samen met een afschrift van onderhavige notulen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Antwerpen,

Statutenwiiziging

De vergadering heeft besloten om artikel vijf (5) van de statuten in zijn geheel te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIER MILJOEN ACHTENVIJFTIGDUIZEND ZEVENHONDERDZESENZESTIG EURO NUL CENT (E 4.058.766,00) en wordt vertegenwoordigd door zevenduizend negenhonderdvierenzeventig (7.974) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Aan alle aandelen wordt een volgnummer toegekend"

Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen:

a) Boekhoudkantoor Greet Casier BV Comm.V met zetel te 2000 Antwerpen, Keizerstraat 70, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0809.167,760 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, wordt gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen en haar registratie bij de BTW aan te passen, na eventueel de nodige aanpassingen aan en/of verbeteringen van de bestaande inschrijving respectievelijk registratie te hebben doorgevoerd;

b) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd, met recht van indeplaatsstelling, om de inbrenger en de vennootschap te vertegenwoordigen in alle verbeterende of bijkomende akten op te stellen in geval van vergissing of weglating bij de beschrijving van de ingebrachte goederen;

c) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 14 juli 2015

Billagen : volledig afschrift + gecoördineerde statuten + verslag overeenkomstig artikel 602 § 3

W.Venn.

Voorbehouden

aan hee Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INVESTRI

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 30 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande