ISTARI SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISTARI SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.487.648

Publication

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 25.06.2013, GGK 25.06.2013, NGL 20.09.2013 13589-0466-010
10/07/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



á

'Lltl'ï

1111%!11111111

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN  % , te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0466A87.648

Benaming

(voluit) : ISTARI SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aanspraklijkheid

Zetel : Nekkerspoelstraat 20 te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Ult een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de andeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ISTARI SERVICES", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Nekkerspoelstraat 20, gehouden voor notaris Rita Heylen te Heist-op-den-Berg op 25 juni 2013.

E3LIJKT HET VOLGENDE:

EERSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat er thans duizend (1.000) gelijke aan-delen aanwezig zijn met een

nominale waarde hebben van honderd euro (100,00 ¬ ) per aandeel.

De vergadering beslist om deze nominale waarde van de aandelen af te schaffen en haar aantal te

verdubbelen om het te brengen op tweeduizend (2.000) met respect voor de bestaande aandeelverhoudin-gen

en behoud van het maatschappelijk kapitaal.

r)e vergadering beslist het desbetreffende artikel van de statuten aan te passen als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op HON-DERDDUIZEND EURO (100.000,00 ¬ ),

vertegenwoordigd door twee-duizend (2.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde en die

bijgevolg elk een waarde zullen vertegenwoordigen van één/tweeduizendste (1/2.000e) van het maatschappelijk

kapitaal."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist tot coördinatie van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita Heylen

Tegelijk hiermee neergelegd:

» expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

09/07/2013
ÿþOndernemingsnr : 0466.487.648

Benaming

(voluit) : ISTARI SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nerkkerspoelstraat 30 te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Fusie door overname

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "G.S.B.", met maatschappelijke zetel te 2288 Bouwel, Liersesteenweg 11, gehouden voor notaris Rita Heylen te Heist-op-den-Berg op 25 juni 2013

BLIJKT HET VOLGENDE:

VASTSTELLING DAT AAN DE VOORAFGAANDE WETTELIJKE VEREISTEN VOLDAAN WERD

De comparanten verklaren dat:

1.Op zevenentwintig december tweeduizend en twaalf een fusie-voorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen van de twee voornoemde vennootschappen.

2.Het fusievoorstel werd op de respectieve griffies van de Recht-banken van Koophandel van de zetels van de fuserende vennoot-schappen neergelegd op vijftien en tweeëntwintig februari twee-duizend dertien.

3.De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling be-kendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven-entwintig februari tweeduizend dertien onder nummer 13034331 en vijf maart tweeduizend dertien onder nummer 13037680.

4.Alle vennoten/aandeelhouders van beiden vennootschappen hebben unaniem afgezien van het bekomen', van het bijzonder ver-slag van de bestuursorganen conform artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

5.De heer Ostyn Luk, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3000 Leuven, Karel Van Lotharingenstraat 23, heeft op verzoek van de fuserende vennootschappen, een schriftelijk verslag opgesteld over het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

6.De stukken bedoeld in artikel 697 van het Wetboek van Ven-nootachappen lagen minstens één maand voor de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap ter inzage.

7.Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder van de betrokken vennootschappen.

VERSLAGEN

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Tot besluit van mijn werkzaamheden in het kader van de fusie door overneming van de BVBA ISTARI' SERVICES dcor de NV G.S.B., verklaar ik, onder voorbehoud dat voorafgaandelijk aan de fusie de nominale waarde van de aandelen BVBA ISTARI SERVICES wordt opgeheven en hun aantal wordt verdubbeld hetzij van 1.000 naar 2.000, dat:

1.Mijn werkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen.

2.In ons verslag wordt een oordeel uitgesproken over de ruilver-houding zoals opgenomen in het fusievoorstel. Partijen verklaarden dat de aandeelhouders/vennoten unaniem hebben ingestemd dat het omstandig schriftelijk verslag van de bestuursorganen zoals wordt omschreven in artikel 694 W. Venn. niet vereist is.

3.De ruilverhouding werd vastgelegd op basis van één enkele waarderingsmethode uitgaande van de gecorrigeerde netto-substantiële waarde per aandeel. In het fusievoorstel werd uitgegaan van de gecorrigeerde netto-substantiële waarde per 30 juni 2012. De gehanteerde waarderingsmethode is in het gegeven geval en uitslui-tend met het oog op de berekening van de ruilverhouding passend. Deze methode leidt tot een waarde per aandeel van de NV G.S.B. van ¬ 1.391,45 en van de BVBA ISTARI SERVICES Van ¬ 54,70.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2 8 JilNI 2013

Mud Word 17.5

Iir~ fgifll In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

III I IIIIVIIII III

*13105148*

KOOPFIE RECHTBANK van HAND L te MECHELEN

. ~  %

A

N

1 bel



Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

4.De voorgestelde ruilverhouding, bestaande uit de toekenning van 1 nieuw uit te geven aandelen NV G.S.B. per 25 aandelen van de over te nemen vennootschap, BVBA ISTARI SERVICES is redelijk.

5.Er zullen bij de fusie 80 nieuwe aandelen NV G.S.B. worden uitgegeven die met ingang van 1 juli 2012 dezelfde rechten en voor-delen zullen genieten als de bestaande 250 aandelen NV G.S.B.

6.Na de fusie zal het kapitaal van NV G.S.B. ¬ 162.000 bedragen en vertegenwoordigd worden door 330 aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen vol-doende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten daarin vervat.

Alle voormelde verslagen worden aan deze akte gehecht, na door de notaris ne varietur te zijn getekend.

II.BESLUITEN TOT FUSIE

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij éénparigheid van stemmen, volgende besluiten;

BESLUITEN TOT FUSIE

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de naamloze vennootschap G.S.B., overnemende ven-nootschap, het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ISTAR! SERVICES, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a.De ruilverhouding van de aandelen wordt bepaald als volgt;

Tachtig (80) volstorte nieuwe aandelen van de naamloze vennoot-schap G.S.B. worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ISTARI SER-VICES, hetzij tachtig (80) van de naamloze vennootschap G.S.B. tegen tweeduizend (2.000) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ISTARI SERVICES.

b.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt vastgesteld op één juli tweeduizend en twaalf.

c.De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelin-gen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig verricht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennoot-schap, als bepaalde in voorgaande paragraaf.

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluiten met éénparigheid van stemmen dat het maat-schappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap G.S.B. verhoogd wordt met HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 ¬ ), om het aldus te brengen van TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (62.000,00 ¬ ) tot HONDERD TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (162.000,00 ¬ ), door uitgifte van Lach-tig (80) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de be-staande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoor gezegd vanaf één juli tweeduizend en twaalf. Zij zullen toegekend worden aan de onderschei-den aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid ISTARI SERVICES op de wijze en in de verhouding zoals hiervoor gezegd.

OVERGANG VAN DE VERMOGENS

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het hele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ISTARI SERVICES ten alge-menen titel over op de overnemende vennootschap.

Het overgedragen vermogen is uitvoerig beschreven in voormeld ver-slag opgemaakt door de bedrijfsrevisor dat aan deze akte gehecht blijft.

LASTEN EN VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

De overgang van het vermogen geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1.Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten. De overne-mende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen. Comparanten verklaren uitdrukkelijk dat de overgenomen vennootschap geen zakelijke rechten op enig onroerend goed bezit.

2.De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, ais hierboven bepaald, alle belastin-gen, taksen premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvoreringen en de rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegenover een der welke debiteuren.

4,De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundi-ge documenten van de overgenomen vennootschap op last voor de overnemende vennootschap om deze te bewaren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

5.AIle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn

van de overnemende vennootschap,

GOEDKEURING VAN DE NIEUWE STATUTEN VAN DE OVER-NEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergaderingen besluiten, in aansluiting niet onderhavige fusie, de nieuwe statuten van de overnemende

vennootschap goed te keuren als volgt:

"TITEL I. NAAM  ZETEL  DUUR  DOEL

Artikel 1.- De vennootschap draagt de naam "G.S.B." naamloze vennoot-schap.

Artikel 2,- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de ver-eisten voor statutenwijziging.

Artikel 3.- De vennootschap is gevestigd te 2288 Bouwel, Liersesteenweg 11.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlands taalgebied door besluit van de

raad van bestuur, of Brussel.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijkantoren of agent-schappen oprichten door besluit

van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

Artikel 4.- De vennootschap heeft tot doel:

- de handel in schoonheidsproducten en  apparaten en de diensten die hiermee verband houden. Het

uitbaten van een schoonheidssalon.

- de handel in informaticaproducten en de breedste betekenis, Hierin is inbegrepen, maar niet beperkt: aan-

en verkoop van hardware en software  opleidingen  verhuur  leasing  het schrijven van programma's enz...

het verlenen van algemene diensten voor derden met betrekking tot management, boekhouding,

administratie, verzekeringen, informatica en an-dere diensten.

- beheren en uitbaten van adressenbestanden, het verzamelen, updaten, verhuren en verkopen van deze

gegevens aan derden.

- bouwen en beheren van onroerende goederen, dit zowel voor particu-lier ais voor industrieel gebruik. Aan-en verkoop voor alle mogelijke maten-alen hiervoor.

- het aan- en verkopen van elektronische benodigdheden en toestellen en hieraan de nodige herstellingen uitvoeren en deze zowel in- als uitvoeren en optreden als klein- en groothandel.

- het organiseren en beheren van verzamelingen in allerlei vormen en hiervoor alle stappen ondernemen zoals aankoop, verkoop en verhuur van verzamelobjecten.

- het organiseren van evenementen zoals productvoorstellingen, kunst-tentoonstellingen, feesten en vergaderingen en aanverwanten.

- demonstraties van sportvoorstellingen, organiseren van fitnes en life-style-sessies, persoonlijke begeleidingen en aanverwanten rond dit onder-werp.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondememin-gen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toe-staan , zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handleszaak.

-In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, welke

rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel;

-De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

TITEL Il. KAPITAAL AANDELEN

Artikel 5.- Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt HON-DERD TWEEËNZESTIGDUIZEND

EURO (162.000,00 ¬ ),

Het is verdeeld in driehonderd dertig (330) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk

één/driehonderd dertigste (11330) van het kapitaal uitmaken.

Artikel 6.- Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapi-taal kan slechts besloten worden

door de buitengewone algemene vergade-ring die beraadslaagt volgens de regels gesteld voor de wijziging van

de sta-tuten.

Artikel 7.- De volgestorte aandelen zijn op naam.

Artikel 8.- De raad van bestuur kan overgaan tot uitgifte van obligaties, al dan niet gewaarborgd door

zakelijke zekerheden. De obligaties zijn op naam; zij worden ingeschreven in een daartoe gehouden register.

TITEL III. BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Artikel 9; De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur sa-mengesteld uit ten minste drie

bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wan-neer op een algemene

vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee

aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone

algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle midde-len, dat er meer dan twee aandeelhouders

zijn.

Artikel 10.- De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. leder lid van de raad van be-stuur Kan ontslag nemen door

schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11.- Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt zijn de overblijvende bestuur-ders bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

Artikel 12.- De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien bin-nen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter, of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 13.- De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wan-neer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Bij staking van stemmen is de stem van de bestuurder die de vergadering voorzit, doorslaggevend.

De bestuurder die belet is kan door eenvoudige brief, telegram, telefax of te-lex, volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoor-digen.

Artikel 14.- In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijk-heid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen met eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Artikel 15.- Aan de bestuurders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de alge-mene kosten van de vennootschap.

Artikel 16.- De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder el-kaar verdelen. De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zo een verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 17.- Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders of door de gedelegeerde bestuurder alleen handelend.

Artikel 18.- Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de ven-nootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aan-stellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onver-minderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

TITEL IV. CONTROLE

Artikel 19.- De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weergegeven in de jaarrekening wordt geregeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 20.- De algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de ven-nootschap of op een andere plaats die zal aangeduid zijn in de bijeenroe-ping.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om 15.00 uur,

indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uit-gesteld tot de eerstvolgende werkdag. Telkens de belangen van de vennootschap dit eisen mag echter ook een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen door de zaak-voerders.

Op verzoek van de vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen moeten de zaakvoerders een bijzondere algemene verga-dering bijeenroepen.

Artikel 21,- De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene verga-deringen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel gevestigd is, aan-gewezen in de oproeping.

Artikel 22.- De raad van bestuur en iedere commissaris afzonderlijk kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of buitengewone vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de in deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer aandeel-houders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, dit vragen.

Artikel 23.- Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan el-ke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een ge-volmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de door de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergade-ring te worden toegelaten.

Artikel 24; De raad van bestuur heeft het recht elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering een enkele maal drie weken te verda-gen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van een of meer aandeelhouders die ten minste een vijfde van het kapitaal vertegenwoordi-gen of door de commissarissen.

Artikel 25.- Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgende artikel is bepaald.

Artikel 26; Wanneer een of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zo een aanwijzing niet gedaan is blijven alle aan de aandelen ver-bonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

TITEL VI. INVENTARIS  JAARREKENING  RESERVE  WINSTVERDEL[NG

Artikel 27.- Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

leder jaar op éénendertig december zullen de boeken van de vennoot-schap worden afgesloten.

De bestuurders maken de jaarrekening op bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Indien de vennootschap beantwoordt aan de criteria bepaald in artikel 12 van de Boekhoudwet is zij niet verplicht een jaarverslag op te maken.

Artikel 28,- Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afge-trokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wet-telijke reserve te vormen totdat deze eentiende van het maatschappelijk ka-pitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Artikel 29.- De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, overeenkomstig de door de wet bepaalde voorwaarden, op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren.

TITEL VII.ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 30.- Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de be-stuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswe-ge vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars bene-men of ontslaan.

Artikel 31.- De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld het Wetboek van Vennootschappen, TITEL VIII. KEUZE VAN WOONPLAATS

Artikel 32.- De aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders, commissaris-sen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun aile dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan be-treffende de zaken van de vennootschap."

ONTSLAG

De vergadering verleent ontslag aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ISTARI SERVICES; te weten de heer Vervoort Augustinus, voornoemd, die zijn ontslag aanvaard.

De vergadering keurt zijn bestuur goed en verleent hem décharge voor het gevoerde mandaat. VERKLARING PRO FISCO

De fusie door overneming heeft plaats met toepassing van artikel 117 van het Wetboek der Registratierechten, met toepassing van artikel 11 van het Wetboek der Belastingen over de Toegevoegde Waarde en met toeken-ning van de voordelen van artikel 211 van het Wetboek der Inkomstenbelas-tingen.

ALLE VOORGAANDE BESLUITEN WORDEN AFZONDERLIJK EN ACHTEREENVOLGENS GENOMEN MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita Heylen

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

- verslag bedrijfsrevisor nopens de fusie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/03/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod wad 11.1

LuikB

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

130 6 0

NEERGELEGD

22 -02- 2013

HTBANK van

1~C~C~ H~ÁN~~ te M CtIEL;;N

Ondememingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

On.erwerp akte :

0466.487.648

ISTARI SERVICES

ISTARI SERVICES

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Nekkerspoelstraat 30, 2800 Mechelen

Neerlegging fusievoorstel

De bestuursorganen van (1) NV G.S.B., met maatschappelijke zetel te 2288 Bouwel, Liersesteenweg 11, RPR Turnhout 0450.765.433 en (2) BVBA ISTARI SERVICES, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Nekkerspoelstraat 30, RPR Mechelen 0466.487.648 hebben op 27 december 2012 een fusievoorstel goedgekeurd.

De NV G.S.S., overnemende vennootschap, zou de BVBA ISTARI SERVICES, over te nemen vennootschap, overnemen bij wijze van fusie door overneming.

Ais vergoeding zullen aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap 80 nieuwe volledig volgestorte aandelen worden uitgereikt. Na de fusie zal het kapitaal van NV G.S.B. 162.000 EUR bedragen en vertegenwoordigd worden door 330 aandelen.

Boekhoudkundig wordt 1 juli 2012 de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap geacht worden te zijn verricht voor de ovememende vennootschap.

Het fusievoorstel wordt neergelegd ter griffie.

Vervoort Augustinus

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisc1i taatsblad - 05/03/2913 - Annexes du Nlonitear_belge

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 04.01.2013 13003-0377-010
17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 14.02.2012 12034-0002-010
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 24.12.2010, NGL 31.01.2011 11018-0230-011
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 29.01.2010 10028-0042-013
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 30.01.2009 09026-0052-013
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 30.01.2008 08027-0115-013
29/06/2007 : ME085759
15/01/2007 : ME085759
24/01/2006 : ME085759
02/08/2005 : ME085759
28/01/2005 : ME085759
19/01/2005 : ME085759
19/02/2004 : ME085759
25/03/2003 : ME085759
24/03/2003 : ME085759
20/07/2002 : ME085759
21/12/2001 : ME085759
11/01/2001 : ME085759
27/01/2000 : ME085759
21/07/1999 : MEA012692

Coordonnées
ISTARI SERVICES

Adresse
NEKKERSPOELSTRAAT 30 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande