ISTEM

Société en commandite simple


Dénomination : ISTEM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 556.679.634

Publication

29/07/2014
ÿþ KW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

17 _KI 2014

Griffie

II

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : OSÇO

Benaming

(voluit) : ISTEM

(verkort):

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Italiëlei 39 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Tussen ondergetekenden

Tom Vandebroeck, Italiëlei 39 te 2000 Antwerpen, met rijksregistemummer 740910 20743, en een niet nader genoemde stille vennoot, wordt overeengekomen wat volgt:

Ondergetekenden komen overeen tot oprichting van een vennootschap volgens de volgende artikelen 1.Volgens art. 15 e.v. van de vennootschapswet wordt een vennootschap opgericht op 16 juli 2014 onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als naam !STEM. De activiteiten nemen aanvang op 16 jull 2014

2.De vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende ondermeer het uitbaten en inrichten van restaurants en drankgelegenheid in het algemeen, onder meer cafés, nachtclub, bar.

Het uitvoeren van aannemingswerken zoals elektriciteitswerken, elektrotechnische werken, en diverse andere aannemingswerken.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derde onroerende goederen en vastgoed projecten aankopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, in erfpachtgeven en nemen, oprichten ontwikkelen, exploiteren en beheren. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best geschikt lijken.

Zij mag commerciële en industriële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en inzonderheid zonder de volgende opsomming kan gelden als beperking ; alle onroerende en handelszaken huren, verhuren en verkrijgen of vervreemden, aile octrooien, vergunningen, fabrieksmerken en handelsmerken verkrijgen, doen ontstaan, concessioneren, overdragen of uitbaten op gelijk welke wijze, alsmede belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel gelijk of verwant is met het hare.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. 3.0e zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, italiëlei 39,

4.De heer Tom Vandebroeck heeft het recht om in naam van de vennootschap daden van beheer te stellen en beschikt over de maatschappelijke handtekening van de vennootschap. Hij wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap en is beherend vennoot

5.0e vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Door geen van de vennoten kan de vennootschap in de eerste 5 boekjaren worden ontbonden, tenzij bij onderhandse geregistreerde acte met wederzijdse toestemming.

6.0e kapitaalinbreng van de vennootschap gebeurt tri speciën , zijnde

Tom Vandebroeck als beherend en hoofdelijk aansprakelijk vennoot : 500.00 EUR en de stille vennoot 500,00 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt in totaal 1.000.00 EUR

7.Elk boekjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december. Het eerste boekjaar loopt bij wijze van overgangsmaatregel van de oprichtingsdatum tot 31 december 2015.

8.0p de laatste maandag van de maand juni zef een statutaire vergadering der vennootschap worden gehouden ter goedkeuring van de resultaten van het afgelopen boekjaar en om gezamenlijk belangrijke beslissingen te nemen.

Tom Vandebroeck, Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ISTEM

Adresse
ITALIELEI 39 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande