ISVG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ISVG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 829.696.428

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 07.07.2014 14279-0085-019
03/01/2014
ÿþ,~.

~

Mod Word 11.1

L-: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

=°r°

I1111NNN11.NM~111~~~;II11WI

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, ap0 DEC. 203

Griffie

Ondernemingsnr : 0829.696.428.

Benaming

(voluit) : "ISVG"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2140 Borgerhout (Antwerpen), Noordersingel 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelwijziging - Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen, op

zeventien december tweeduizend dertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ISVG", gevestigd te 2140

Borgerhout (Antwerpen), Noordersingel 19, RPR Antwerpen met ondememingsnummer 0829.696.428, niet

B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Overeenkomstig het voorstel van de raad van bestuur het doel van de vennootschap dat thans is voorzien voor de activiteiten van een vastgoedbevak, te wijzigen in dit van handelaar in onroerend goed en subsidiair holdingvennootschap, en dienvolgens de tekst van Artikel 3 : Doel van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, het stellen van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op:

1.Aankopen, verkopen, huren, verhuren, ruilen, leasen, productief maken, beheren en uitbaten en anderszins verwerven en vervreemden van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen.

2.Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen,; ondernemingen, bedrij-vigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buiten-land.

3.Het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen, alsook het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

4.Het verlenen van alle advies en bijstand op aile mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering aan het bestuur en de directie van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, en in het algemeen het stellen van alle handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot de activiteiten van een holding.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke -, commerciële -, industriële -, financiële -, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger,, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

2. -Om in Artikel 34 : Vertegenwoordiging van aandeelhouders de tekst van het punt 34.2. Stemming per

brief te vervangen door de volgende tekst:

"Stemming op afstand per brief

Elke aandeelhouder heeft het recht om vóór de algemene vergadering op afstand te stemmen per brief, dit

door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier.

Dit formulier dient de volgende vermeldingen te bevatten:

-de aanduiding van de naam en van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder,

inbegrepen zijn woonplaats of zetel;

-de vorm van de gehouden aandelen;

-de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen van besluit;

Op de laatste lez, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen, alsmede zijn stemwijze (voor of tegen) of zijn onthouding aangaande de punten van de agenda; de aandeelhouder mag zijn stemwijze of zijn onthouding daarbij verduidelijken en motiveren,

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van voormeld formulier dat bij een ter post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen vóór de datum van de vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs).

De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding door de aandeelhouder zijn vermeld zijn nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die stemming nietig geacht.

Het voormeld formulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering, geldt voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen.

De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, mag geen andere wijze van deelname aan de vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemmen

-Om in Artikel 46 ; Bevoegdheden van vereffenaars de eerste zin van het punt 46.2. te vervangen door de volgende zin :

"De vereffenaars leggen in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar over aan de griffie van de rechtbank van koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen."

-Om op het einde van de statuten een nieuw Artikel 52 ; Kennisgeving controlerend aandeelhouder aan de statuten toe te voegen, luidend;

"Artikel 52 : Kennisgeving controlerend aandeelhouder

Overeenkomstig artikel 515bis van het Wetboek van vennootschappen, dient elke persoon die tenminste 25% van het totaal van de stemrecht verlenende effecten verwerft, die al dan niet het kapitaal vertegenwoordigen, ten laatste binnen de vijf (5) werkdagen volgende op de dag van verwerving, de vennootschap daarvan in kennis te stellen.

Eenzelfde kennisgeving is verplicht wanneer de deze stemrechten zakken onder de drempel van 25%."

3. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de vennootschap onder firma "Administratie, Secretariaat en Consulting", afgekort "ASBIC", gevestigd te 2100 Deume, Dascottelei 9 bus 6, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0863.958.808, BTW-plichtige, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne Moyaert, wonend te 2100 Deume, Dascottelei 9 bus 6, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 17 december 2013, met in bijlage ; gecoördineerde statuten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.08.2013 13439-0244-019
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.08.2012, NGL 31.08.2012 12542-0203-017
12/10/2011
ÿþRechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2140 Borgerhout (Antwerpen), Noordersingel 19

Onderwerp akte : Naamwiiziginq  Statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op zevenentwintig september tweeduizend en elf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Amandel", gevestigd te 2140, Borgerhout (Antwerpen), Noordersingel 19, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0829.696.428, niet geregistreerd als BTW-plichtige ;

BESLIST HEEFT:

De naam van de vennootschap te wijzigen in "ISVG" en dienvolgens de tweede zin van Artikel 1 : Naam van de statuten te laten luiden :

"Haar naam luidt "LSVG"."

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de vennootschap onder firma "Administratie, Secretariaat en Consulting", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100, Deurre, Dascottelei 9 bus 6, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0863.958.808, BTW-plichtige, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne Moyaert, wonend te 2100 Deurre, Dascottelei 9 bus 6, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister - VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -, Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris, Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen

dd. 29 april 2011, met in bijlage : gecoördineerde statuten,

en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Moi 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'I1I1lI lII lll liuI I'II Ill lIl 1111 lII ll

" 1115361]"

ileergeleg41F ter griffie ifc7 x:'M~:rbarsIû

.

van itaa~;i ~~~t:~` to Aniwerpeo, op

Griffie 3 0 SEP, 2011

Ondernemingsnr : 0829.696.428.

Benaming

(voluit) : "Amandel"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0829.696.428.

Benaming

(voluit) : "Optima Vastgoed"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2930 Brasschaat, Bisschoppenhoflei 20

Onderwerp akte :_Naamwlizioinsl. Zetelverplaatsing --Statutenwiizipin(en -

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op

zevenentwintig april tweeduizend en elf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Optima Vastgoed", gevestigd te

2930 Brasschaat, Bisschoppenhoflei 20, RPR Antwerpen met ondememingsnummer 0829.696.428, niet

geregistreerd als BTW-plichtige ;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. De naam van de vennootschap te wijzigen in "AMANDEL" en dienvolgens de tweede zin van Artikel I :É

Naam van de statuten te Iaten luiden :

"Haar naam luidt "AMANDEL"."

2. Overeenkomstig het voorstel van de raad van bestuur, de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar; 2140 Borgerhout (Antwerpen), Noordersingel 19, en dienvolgens de eerste zin van Artikel 2 : Zetel van de statuten te laten luiden :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Noordersingel 19, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen."

3. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de heer Johan LAGAE en/of Mevrouw Els BRULS, adocaten, beide woonplaats kiezend te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103 teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -- Frederik Vlaminck, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen

dd. 27 april 2011, met in bijlage : gecoördineerde statuten,

en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl 3.0

Ldh E

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beha aa Bel Staa

heement; tin gr:tfie van de

Rechtbank van Koo ,c ~ 1n ~en

op

~~t. . :{~1R

W iNier, rl le

'11070901"

in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0829696428

Benaming

(voluit) : OPTIMA VASTGOED

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2930 BRASSCHAAT, BISSCHOPPENHOF 20

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING VERTEGENWOORDIGER

In het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van 14 december 2010 wordt met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten genomen:

- om, in tegenstelling tot wat werd bepaald in de overgangsbepalingen, vervat in de akte van oprichting dd. 27 september 2010 verleden voor Meester Frederik Vlaminckx, geassocieerd notaris te Antwerpen, het einde van het boekjaar vast te stellen op 31 december 2011.

- om de heer Rik Neckebroeck als vertegenwoordiger van de commissaris i.e. de burgerlijke vennootschap "DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN" gevestigd te 1831 Diegem, Pegasus Park, Berkenlaan 8/8 te vervangen door mevrouw Kathleen De Brabander. Haar opdracht eindigt bij sluiting van de gewone Algemene Vergadering van 2014.

Brasschaat Financial Holding NV

vertegenwoordigd door

Guido Bemaerts

Gedelegeerd bestuurder

d ter griffie van de Re~

~~tgeieg ~e5 f3 An~erpe~l, q

I(oop~~ 2 3 CEC. 20'

Griffie

" iio ooiaa*

1101

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/04/2015
ÿþ r~-~r°~ " , F!3 ~~; " ~ ~~< I Motl word 1 t.1

=a~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

tl

I

DI

Ondernemingsnr : 0829696428

Benaming

(voluit) : ISVG

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NOORDERSINGEL 19 2140 BORGERHOUT (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel verslag Raad van Bestuur 27/09/2010:

De bestuurders beslissen om Brasschaat Financial Holding NV, vertegenwoordigd door de heer Guida' Bernaerts, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en dit voor de duurtijd van het bestuursmandaat.

Brasschaat Financial Holding NV vertegenwoordigd door

Bernaerts Guido

gedelegeerd bestuurder

Rechtbank van koophandel Antwerpen

~ 5 APR. 2015

afdelïgirffeerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

17/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

111111.M1M111111111111111

Ondernemingsnr : 0829.696.428

Benaming

(voluit) ; ISVG

(verkort) :

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

o 8 JUNI 2015

afdelln Antwerpen

_Dtiffie

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Noordersingel 19, 2140 Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen

Neergelegd stuk: eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders d.d. 5 juni 2015 in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen,

Er blijkt uit bovengenoemde besluitvorming dat de aandeelhouders hebben beslist om een bijzondere, volmacht te verlenen aan Catherine Macken, advocaat, woonplaats kiezend te 2600 Berchem, Rodesveldlaan 3, Anne-Claire Leuckx en Philippe Willemsens, advocaten, woonplaats kiezend te 1050 Brussel, Louizafaan 235,: elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij aile' neerleggingsverpiichtingen die vervuld moeten worden in overeenstemming met de bovenstaande besluiten en in het bijzonder in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend

Catherine Macken

Gevolmachtigd lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

23/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Redfitbénk van koophandel Antwerpen

~`-

1 2 JUNI 2015

afdaling Antwerpen

1I1I1wiww~W~~e~u~w~i

*15088559

Ondernemingsnr : 0829.696.428.

Benaming

(voluit) : "ISVG"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2140 Borgerhout (Antwerpen), Noordersingel 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura Bestemming van de inbrengbonus - Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen, op tien

juni tweeduizend vijftien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ISVG", gevestigd te 2140

Borgerhout (Antwerpen), Noordersingel 19, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0829.696,428, niet

B,T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Het kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd dertig miljoen zevenhonderd zevenentachtig duizend honderd euro (¬ 130.787.100,00) om het van éénenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) te brengen op honderd éénendertig miljoen achthonderd " achtenveertig duizend zeshonderd euro (E 131.848.600,00) door uitgifte van één miljoen driehonderd en zeven duizend achthonderd éénenzeventig (1.307.871) nieuwe aandelen, genummerd van 616 tot en met 1.308.486, die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, die in de winst zullen delen vanaf de datum van hun uitgifte, pro rata temporis.

Deze één miljoen driehonderd en zeven duizend achthonderd éénenzeventig (1.307.871) nieuwe aandelen zullen als volledig volgestorte aandelen zullen worden toegekend aan de naamloze vennootschap "Brasschaat Financial Holding", gevestigd te 2930 Brasschaat, Bisschoppenhoflei 20, RPR Antwerpen met ondememingsnumrner 0891.958.550, BTW-plichtige in vergoeding voor de niet geldelijke inbreng van:

*tweehonderd vierenveertig duizend zevenhonderd zesentachtig (244.786) volledig volgestorte aandelen, genummerd van 187 tot en met 244.972, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brass 1", gevestigd te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Noordersingel 19, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0629.787.148, niet B.T.W.-plichtige,

*één miljoen drieënzestig duizend vijfentachtig (1.063.085) volledig volgestorte aandelen, genummerd van 187 tot en met 1.063.271, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brass 2", gevestigd te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Noordersingel 19, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0629.790.514, niet B.T.W,-plichtige,

voor een totale inbrengwaarde van honderd dertig miljoen zevenhonderd zevenentachtig duizend honderd negenentwintig euro drieënvijftig cent (¬ 130.787.129,53) welke inbrengwaarde zal worden bestemd

-op de rekening "Kapitaal" tot beloop van het overeenstemmende bedrag van de fractiewaarde van de bestaande aandelen in functie van het aantal nieuw uitgegeven aandelen, zijnde honderd dertig miljoen zevenhonderd zevenentachtig duizend honderd euro (¬ 130.787.100,00);

-op de rekening "Uitgiftepremies" voor het saldo van negenentwintig euro drieënvijftig cent (¬ 29,53).

2. Het verschil van negenentwintig euro drieënvijftig cent (¬ 29,53) tussen de totale inbrengwaarde van de hierboven beschreven niet-geldelijke inbreng van honderd dertig miljoen zevenhonderd zevenentachtig duizend honderd negenentwintig euro drieënvijftig cent (¬ 130.787.129,53) en het bedrag van de kapitaalverhoging van honderd dertig miljoen zevenhonderd zevenentachtig duizend honderd euro (¬ 130.787,100,00), ten titel van inbrengbonus te bestemmen op de rekening "Uitgiftepremies" die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden; beschikt met inachtneming van de voorwaarden gesteld voor wijziging van de statuten.

REVISORAAL VERSLAG

De besluiten van het revisoraal verslag opgemaakt op vier juni 2015 door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boudewijn Van Ussel &

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes dû Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes dû Moniteur belge

Co", gevestigd te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 71, RPR Antwerpen met ondememingsnummer 0461.104.247, BTW-plichtige, vertegenwoordigd door de heer Boudewijn Van Ussel, bedrijfsrevisor, luiden als volgt :

"In het kader van de voorgenomen inbreng in natura in de NV ISVG, vennootschap met als zetel te 2140 Antwerpen, Noordersingel 19 werden wij op 5 mei 2015 verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor zover de beschreven kapitaalverhogingen in Brass 1 BVBA en Brass 2 BVBA hebben plaats gevonden zal de voorgenomen inbreng in natura door de NV ISVG, de inbreng van aandelen voor een totale inbrengwaarde van 130.787.129,53 EUR betreffen. Ten overstaan van de inbreng in natura zal dan aan de inbrengers 1.307.871 aandelen van de NV ISVG, zonder vermelding van nominale waarde, worden toegekend.

Als besluit van dit onderzoek, verklaart ondergetekende dat:

1)de beschrijving van de inbreng naar vorm en inhoud aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2)de methode van waardering van de inbreng bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 130.787.129,53 EUR. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

3)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

4)terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen "fairness-opinion" inhoudt.

Het onderhavige controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van voormelde inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden."

3. -in de derde zin van Artikel 2 : Zetel van de statuten de woorden "bijlage van het Belgisch Staatsblad" te vervangen door 'bijlagen bij het Belgisch Staatsblad".

-in Artikel 5 ; Kapitaal van de statuten

a)de eerste twee zinnen van het punt 5.1. Kapitaal en aandelen aan te passen aan de nieuwe toestand van het kapitaal en van de aandelen ingevolge de hierboven beschreven kapitaalverhoging, en deze te laten luiden als volgt

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd éénendertig miljoen achthonderd achtenveertig duizend zeshonderd euro (¬ 131.848.600,00).

Het is verdeeld één miljoen driehonderd achttien duizend vierhonderd zesentachtig (1.318.486) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

b)op het einde van het punt 5.2. Historiek van het kapitaal een nieuw punt 2 toe te voegen waarin de huidige kapitaalverhoging wordt beschreven, luidend als volgt :

"2.Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 10 juni 2015 werd het kapitaal verhoogd met honderd dertig miljoen zevenhonderd zevenentachtig duizend honderd euro (¬ 130.787A 00,00) en gebracht op honderd éénendertig miljoen achthonderd achtenveertig duizend zeshonderd euro (@ 131.848.600,00) door uitgifte van één miljoen driehonderd en zeven duizend achthonderd éénenzeventig (1.307.871) nieuwe aandelen, die als volledig volgestorte aandelen werden toegekend aan de naamloze vennootschap "Brasschaat Financial Holding", gevestigd te 2930 Brasschaat, Bisschoppenhoflei 20, RPR Antwerpen met ondememingsnummer 0891.958.550, BTW-plichtige in vergoeding voor de niet geldelijke inbreng van:

*tweehonderd vierenveertig duizend negenhonderd tweeënzeventig (244.972) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brass 1", gevestigd te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Noordersingel 19, RPR Antwerpen met ondememingsnummer 0#, niet B.T.W.-plichtige;

*één miljoen drieënzestig duizend tweehonderd éénenzeventig (1.063.271) aandelen van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Brass 2", gevestigd te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Noordersingel 19, RPR Antwerpen niet ondememingsnummer 0#, niet B.T.W.-plichtige;

voor een totale inbrengwaarde van honderd dertig miljoen zevenhonderd zevenentachtig duizend honderd negenentwintig euro drieënvijftig cent (¬ 130.787.129,53)."

-in Artikel 45 : Benoeming van vereffenaars van de statuten

a)op het einde van het punt 45.2 de woorden "bijlage tot het Belgisch Staatsblad" te vervangen door "bijlagen bij het Belgisch Staatsblad".

b)de tekst van het punt 45.3. aan te passen aan de thans in voege zijnde wetgeving en te vervangen door de volgende tekst:

"45.3.De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,"

4. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de vennootschap onder firma "ADMINISTRATIE, SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Deume (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne MOYAERT, wonend te 2100 Deume (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, teneinde aile formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonen register.

Voort ahottden aan hét Belgisch Staatsblad



- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris, -





Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 10 juni 2015, met in bijlage ; twee volmachten, verslag raad van bestuur, revisoraal verslag, gecoördineerde statuten, en uittreksel.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 20.07.2015 15325-0310-017

Coordonnées
ISVG

Adresse
NOORDERSINGEL 19 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande