ITAB BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ITAB BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 807.621.010

Publication

12/07/2013
ÿþ Mod Wafd 11.1

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

À

R11

*1310779

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 3. 07. 2013

Ondernemingsnr : 0807.621.010.

Benaming

(voluit) : "ITAB BELGIUM"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2610 Wilrijk (Antwerpen), Terbekehofdreef 51-53

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel - Verslagen - Fusie door overneming door de naamloze vennootschap "ITAB MERTENS" - Ontbinding zonder vereffening - Statutenwijzigingen in hoofde van de overnemende vennootschap - Machtiging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, op achtentwintig juni tweeduizend dertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ITAB BELGIUM", gevestigd te 2610 Wilrijk (Antwerpen), Terbekehofdreef 51-53, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven. in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0807.621.010 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Tot fusie, overeenkomstig het fusievoorstel, door overneming van het volledig actief en passief vermogen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de naamloze vennootschap "ITAB BELGIUM", gevestigd te 2610, Wilrijk (Antwerpen), Terbekehofdreef 51-53, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer' 0807.621.010 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overgenomen vennootschap), door de naamloze vennootschap "ITAB MERTENS", gevestigd te 2610 Wilrijk (Antwerpen), Terbekehofdreef 51-53, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0413.792.003 en geregistreerd als B.T.W: plichtige (ovememende vennootschap), op grond van een balans afgesloten per 31 december 2012.

Alle sedert 1 Januari 2013 door de overgenomen vennootschap gestelde verrichtingen zullen voor rekening zijn van de ovememende vennootschap, op last voor deze vennootschap:

1/aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap drieduizend achthonderdveertien (3.814) nieuwe volledig volgestorte aandelen "ITAB MERTENS" zonder vermelding van waarde toe te kennen, die van; dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, en die in de winst zullen delen vanaf 1 januari 2013; bedoelde aandelen zullen, bij verbetering van een materiële vergissing in de agenda, worden toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen naamloze vennootschap "ITAB BELGIUM", als volgt, naar verhouding van hun respective deelname in het kapitaal van de overgenomen vennootschap:

-aan de vennootschap naar Zweeds recht "ITAB Shop Concept AB": drieduizend achthonderd en tien (3.810) aandelen (in plaats van 3.814 aandelen);

-aan de vennootschap naar Zweeds recht "ITAB Shop Concept Jönköping AB": vier (4) aandelen (in plaats van 1 aandeel);

2/al het passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en de verbintenissen uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit de fusie en de bestuurders van de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen elke vordering.

2 Onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot fusie en de eventuele statutenwijzigingen door de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap één en ander onder de voorwaarden hierboven gesteld, de vennootschap te ontbinden zonder invereffeningstelling.

De onderhavige vennootschap zal aldus ongewijzigd voortbestaan tot de vervulling van de opschortende voorwaarde.

Bij de totstandkoming van de fusie zal onderhavige vennootschap van rechtswege ophouden te bestaan, onder voorbehoud van het bepaalde in artikel 682, lid 1, 1°, eerste zin van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

oor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

3. Te notuleren dat het volledig vermogen van de overgenomen vennootschap "ITAB BELGIUM" zal overgaan onder algemene titel naar de overnemende vennootschap "ITAB MERTENS", dit onder dezelfde opschortende voorwaarde als gesteld.

4. Onder de opschortende voorwaarde van de totstandkoming van de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "ITAB MERTENS", beslissen de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, bij toepassing van het bepaalde in artikel 682, lid 1, 2' en artikel 701, lid 1 van het Wetboek van vennootschappen, de volgende wijzigingen van de statuten in hoofde van de ovememende vennootschap goed te keuren:

-de aanpassing van de tweede zin van Artikel 2, van de statuten, als volgt "Zij draagt de naam "ITAB SHOP CONCEPT BELGIUM".";

-de aanpassing van de tekst van -t < Geplaatst kapitaal van Artikel 5, van de statuten, als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt een miljoen achthonderdeenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ .1.831.500,00) en is verdeeld in tweehonderdnegenenzeventigduizend tweehonderdvijfennegentig (279.295) aandelen zonder vermelding van waarde.".

5. Machtiging te verlenen aan de heer VAN DER VORST Paul, Koenraad, geboren te Mechelen op 19 januari 1958, wonend te 3120 Tremelo, Boerenkrijglaan 11, om namens de vennootschap op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de ovememende vennootschap verklaring af te leggen betreffende de besluiten nopens de agendapunten, alsook om in uitvoering van deze besluiten en te dien einde alle handelingen te stellen, alle verklaringen af te leggen, en alle documenten, akten of bescheiden en de bijlagen daaraan te ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is in het kader van de totstandkoming van de fusie waarvan sprake hierboven.

6 Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-MINISTERIE", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70 A, met ondernemingsnummer 0474.966.438, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, en zijn gevolmachtigden, teneinde alle formaliteiten te vervullen om de wijziging van de inschrijving van de vennootschap te vorderen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd . Afschrift van de notulen dd. 28 juni 2013, met in bijlage : twee volmachten, bijlage met beschrijving van de activa en passiva bestanddelen, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 13.06.2013 13190-0283-033
05/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

L~'wllAt I- j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*1308959

Ondernemingsnr : 0807.621.010

Benaming

(voluit) : ITAB BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetei : Terbekehofdreef 51-53, 2610 Wilrijk (Antwerpen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris - Herbenoeming (gedelegeerd) bestuurders

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 29 juni 2012 blijkt dei:

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de commissaris is verlopen, Met unanimiteit herbenoemt de vergadering Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, kantoorhoudende te Joe Englishstraat 52-54, 2140 Borgerhout, rechtsgeldig vertegenwoordigd door Ronald Van den Ecker, tot commissaris voor een periode van drie jaar.

Met unanimiteit bevestigt de vergadering de herbenoeming van de Heer Mikael Gustavsson, wonende te Hâveryd 1, 56025 Bottnaryd, Zweden, en Evert Van De Glind, wonende te Gooswilligen 21, 3925 MH Scherpenzeel, Nederland, als bestuurder voor een periode van 3 jaar met ingang op 27 mei 2011. Het mandaat van bestuurders zal een einde nemen op 31/03/2014.

Bovendien bevestigt de vergadering de herbenoeming van de Heer Mikael Gustavsson, voornoemd, als voorzitter van de raad van bestuur en de herbenoeming van de Heer Evert Van De Glind, voornoemd, als gedelegeerd bestuurder voor de duur van hun mandaat als bestuurder.

Evert Van De Glind

Gedelegeerd bestuurder

i

i YI

Neerg©logd fier griffie van de $etiitmd van lfoophantiai te Antwerpenr of

/7 MEI 2013

Griffie

Vo

beho aan Belg

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 *130792 9* 1111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 5 MEI 201

Ondernemingsnr : 0807.621.010

Benaming

(voluit) : ITAB BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootséhap

Zetel : Terbekehofdreef 51-53, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

De Raad van Bestuur legt een voorstel van fusie door overneming neer in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel voorziet in de overname van de naamloze vennootschap ITAB BELGIUM NV, met maatschappelijke zetel te Terbekehofdreef 51-53, 2610 Wilrijk en met ondernemingsnummer 0807,621.010 door de naamloze vennootschap ITAB MERTENS NV met maatschappelijke zetel te Terbekehofdreef 51, 2610 Wilrijk en met ondernemingsnummer 0413.792.003

Evert Van De Glind

Gedelegeerd bestuurder

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de bestuursorganen van ITAB MERTENS NV en ITAB BELGIUM NV in onderling overleg volgend fusievoorstel opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit fusievoorstel voorziet de overname van de naamloze vennootschap ITAB BELGIUM (hierna ook de "Overgenomen Vennootschap") door de naamloze vennootschap ITAB MERTENS (hierna ook de "Overnemende Vennootschap") zodat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van ITAB BELGIUM NV naar ITAB MERTENS NV overgaat.

De bestuursorganen van ITAB BELGIUM NV en ITAB MERTENS NV zetten dan uiteen als volgt:

1.RECHTSVORM  NAAM - DOEL - ZETEL

1.1. ITAB MERTENS NV

De Overnemende Vennootschap is de naamloze vennootschap ITAB MERTENS,

De Overnemende Vennootschap werd opgericht onder de naam "N.V. JOSEPH MERTENS INTERNATIONAL", bij akte verleden voor notaris Jacques Hopchet te Antwerpen op achtentwintig december negentienhonderd drieënzeventig, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op vierentwintig januari negentienhonderd vierenzeventig onder nummer 300-3,

De Overnemende Vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel: het vervaardigen en de handel van metalen meubels en uitrustingsartikelen voor winkelinrichting, industrieel meubilair en toebehoren, aile artikelen en voorwerpen in metaal, hout of andere grondstoffen en, in het algemeen, de uitbating die iets te maken heeft met de nijverheid van voornoemde grondstoffen.

Deze opsomming is niet beperkend, enkel van aanwijzende aard.

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen en alle burgerlijke, handels-, nijverheids- of financiële handelingen stellen en volbrengen die, op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op een of andere tak van het maatschappelijk doel,

Zij zal namelijk alle bouwwerken, fabricaties en herstellingen mogen ondernemen, alle contracten en onderhandelingen sluiten, alle roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, alle brevetten nemen, afstaan en gebruiken, alle merken en firma's vertegenwoordigen, zich interesseren bij wijze van inbreng, versmelting, deelneming of op welke andere wijze ook in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen welke eenzelfde, gelijksoortig of aanverwant doel hebben en welke van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te vergemakkelijken en dit zowel in België als in het buitenland."

De maatschappelijke zetel van de Overnemende Vennootschap is gevestigd te 2610 Wilrijk, Terbekehofdreef 51.

De Overnemende Vennootschap heeft als ondememingsnummer 0413.792.003.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt 1.770.000 EUR vertegenwoordigd door 275.481 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De maatschappelijke benaming van de Overnemende Vennootschap zal met ingang van de datum van de fusie wijzigen naar "itab Shop Concept Belgium".

1.2, ITAB BELGIUM NV

De Overgenomen Vennootschap is de naamloze vennootschap ITAB BELGIUM.

De Overgenomen Vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Johan Kiebooms te Antwerpen op éénendertig oktober tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien november daarna onder nummer 08179544.

De Overgenomen Vennootschap heeft tot doel;

"De vennootschap heeft tot doel de handel, de ontwikkeling en de installatie van volledige winkelinrichtingen en toebehoren, alle artikelen en voorwerpen in metaal, hout of andere grondstoffen en, in het algemeen, de uitbating die iets te maken heeft met de nijverheid van voornoemde grondstoffen.

Deze opsomming is niet beperkend, enkel van aanwijzende aard.

Zij zal namelijk alle bouwwerken, fabricaties en herstellingen mogen ondernemen, alle contracten en onderhandelingen sluiten, alle roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, aile brevetten nemen, afstaan en gebruiken, alle merken en firma's vertegenwoordigen, zich interesseren bij wijze van inbreng, versmelting, deelneming of op welke andere wijze ook in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen welke eenzelfde, gelijksoortig of aanverwant doel hebben en welke van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te vergemakkelijken en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag:

*alle verrichtingen en alle burgerlijke, handels-, nijverheids- of financiële handelingen stellen en volbrengen die, op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op een of andere tak van het maatschappelijk doel;

*op om het even welke wijze aile intellectuele rechten, merken, modellen enlof tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

*bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland; de vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken;

*deelnemen aan het bestuur, cie directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft;

*zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

De maatschappelijke zetel van de Overgenomen Vennootschap is gevestigd te 2610 Wilrijk, Terbekehofdreef 51-53,

De Overgenomen Vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0807.621,010.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschap bedraagt 61.500 EUR vertegenwoordigd door 1,000 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde,

2.RUILVERHOUDING  OPLEG IN GELD

f. 3

)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.1. RUILVERHOUDING

De bestuursorganen van de vennootschappen hebben 2 waarderingsmethoden in overweging genomen:

1.Net Equity waarde (boekhoudkundig eigen vermogen)

2.Fractiewaarde

" De net equity waarde van ITAB MERTENS per 31 december 2012 bedraagt 7.092.236,23 EUR. De waarde per aandeel bedraagt derhalve 25,7449 EUR.

De net equity van ITAB BELGIUM NV per 31 december 2012 bedraagt 98,196,77 EUR. De waarde per aandeel bedraagt derhalve 98,1968 EUR.

" De fractiewaarde per aandeel van ITAB MERTENS NV bedraagt 6,4251 EUR.

De fractiewaarde per aandeel van ITAB BELGIUM NV bedraagt 61,50 EUR.

De methode op basis van fractiewaarde is niet de meest geschikte methode om de ruilverhouding te berekenen, aangezien ITAB MERTENS NV beschikt over aanzienlijke reserves, overgedragen winst en kapitaalsubsidies daar waar 1TAB BELGIUM niet hierover beschikt. De methode op basis van de Net Equity waarde houdt hiermee wel rekening.

Enkel de methode op basis van de Net Equity waarde wordt bijgevolg weerhouden, Aan deze waarderingsmethode wordt derhalve een betrekkelijk gewicht toegekend van 100 tegenover een betrekkelijk gewicht van 0 aan de methode op basis van de fractiewaarde.

De hoger vermelde weerhouden waarderingsmethode leidt tot de volgende waardering van aandelen:

-ITAB MERTENS NV heeft 275.481 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 25,74491972 EUR (7.092.236,23 EUR 1275.481 aandelen).

-1TAB BELGIUM NV heeft 1,000 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 98,19677 EUR (98.196,77 EUR 11.000 aandelen).

Op basis van het voorgaande Wordt de volgende ruilverhouding vastgesteld: 1 aandeel ITAB BELGIUM NV geeft recht op 3,814219312 nieuwe aandelen ITAB MERTENS NV, berekend als volgt:

Ruilverhouding per aandeel:

ITAB BELGIUM NV

ITAB MERTENS NV:

Bij deze ruilverhouding dienen ter vergoeding van de 1.000 aandelen ITAB BELGIUM NV bijgevolg 3.814 nieuwe aandelen ITAB MERTENS NV te worden uitgegeven, berekend als volgt:

1.000 X 3,814219312 = 3.814,219312 aandelen oftewel afgerond 3.814.

2.2. OPLEG IN GELD

Er zal geen opleg in geld toegekend worden aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap.

3.UITREIKING VAN DE AANDELEN

De 3.814 nieuwe aandelen ITAB MERTENS NV zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van ITAB MERTENS NV.

Zij zullen rechtstreeks worden uitgereikt aan de aandeelhouders van ITAB BELGIUM NV,

4.DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uitte geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 januari 2013.

EUR 98,19677

3,814219312

EUR 25,74491972

M Voor betlouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

5.BOEKHOUDING

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden de handelingen van de Overgenomen Vennootschap vanaf 1 januari 2013 geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit.

6.RECHTEN AAN AANDEELHOUDERS DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN I ANDERE EFFECTEN , DAN AANDELEN

Er zijn geen aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap die bijzondere rechten hebben, Er worden door de Overnemende Vennootschap dan ook geen rechten toegekend aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap.

Er zijn ook geen andere effecten dan aandelen.

7.BEZOLDIGING COMMISSARISSEN

De bezoldiging die zal worden betaald aan de commissarissen voor het opstellen van de bijzondere verslagen bedoeld in artikel 695 Wetboek van vennootschappen bedraagt:

" Voor ITAB MERTENS NV: 3.000 EUR;

" Voor ITAB BELGIUM NV: 3.000 EUR.

8.BIJZONDERE VERGOEDING BESTUURDERS

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

9.BODEMSANERING

De Overgenomen Vennootschap bezit geen onroerend goederen noch zakelijke rechten of andere rechten waarop het Vlaamse of Waalse bodemdecreet of een andere decretale wetgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

De bestuursorganen van bovenvermelde vennootschappen zullen aan hun respectieve algemene ' vergaderingen van aandeelhouders zo snel mogelijk na het verstrijken van de termijn van 6 weken vermeld in artikel 693 Wetboek van vennootschappen onderhavig fusievoorstel betreffende de fusie door overname van ITAB BELGIUM NV met inbegrip van al haar activa en passiva, door 1TAB MERTENS NV voorleggen met het oog op het verlijden van de notariële akte.

Getekend te Wilrijk op 30 april 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 10.07.2012 12272-0066-033
31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 26.10.2011 11588-0375-035
18/05/2011
ÿþMod 2.1

Luik B

111111Jt11.1111t111,11,1illi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergeflrr*d ter griffie van de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen. OP Mu 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0807.621.010

Benaming

(voluit) ITAB BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Terbekehofdreef 51-53, 2610 Wilrijk

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 30 maart 2011:

De vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen dat het ontslag van de heer Charles Sauviller, wonende te 2610 Wilrijk (Antwerpen), Oude Straat 126, als bestuurder van de vennootschap aanvaard werd met ingang van 1 januari 2011.

De Vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen de benoeming van de heer Yves Wéry, wonende te 2950 Kapellen, Koerspleindreef 73, als bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 januari 2011.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden en eindigt op de algemene vergadering te houden in 2016.

Evert van de Glind

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.04.2010, NGL 23.07.2010 10326-0289-032

Coordonnées
ITAB BELGIUM

Adresse
TERBEKEHOFDREEF 51-53 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande