ITALIAN SHOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ITALIAN SHOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.423.347

Publication

31/10/2012
ÿþi

Mod WoM iS.t

Ffi`(Xrjr",y1, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoudó

aan hel

Beigisct Staatsbla

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank val) Ko phAdel te Antwerpen, op

2 2 OKT 2ti12

Griffie

*12179184*

Ondernemingsar : 0419.423.347

Benaming

(voluit) : iTALIAN SHOP in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lamoriniërestraat 235, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 10 oktober 2012 blijkt dat de vereffening van de vennootschap afgesloten is.

De vereffeningsrekeningen, afgesloten op 31 augustus 2012, worden goedgekeurd.

Het vereffeningsresultaat zal verdeeld worden onder de aandeelhouders naar evenredigheid van hun inbreng.

De vereffenaar, mevrouw Anna De Jong, bekomt volledige en onbeperkte décharge voor de door haar vervulde opdracht. De vereffenaar zal ook na de afsluiting van de vereffening de openstaande vorderingen kunnen Innen en alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften opstellen dia na de afsluiting door de wet toekomen. De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Italien Shop in vereffening, met zetel te 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 235, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Aile boeken en bescheiden zullen gedurende vijf jaar bewaard worden op het adres Lamorinlèrestraat 235, 2018 Antwerpen.

Anna De Jong,

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

08/05/2012
ÿþ Mod 11.1

º% In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr :0419 423 347

E3enaming (voluit) :ITALIAN SHOP

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 235.

(volledig adres)

Akte van ontbinding met aanstelling van vereffenaar

iet blijkt uit een akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen op 28 maart 2012 "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 3 april 2012 boek 281 lad 28 vak 15 ontvangen vijfentwintig euro.De eerstaanwezend inspectéur(getekend) wn i.Huberland" dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ITALIAN SHOP", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 235.

DENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Vandekerckhove Rik te Antwerpen 1 op 20 april 1979, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei 1979 onder nummer 803-17.

De statuten, werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Romain Coppin te Antwerpen op 26 maart 1990, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 20 april 1990 onder nummer 1990-04-20/163.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen bij eenparigheid van stemmen:

eerste Besluit - Bespreking voorafgaande verslagen

De voorzitter geeft toelichting aan de vergadering omtrent de staat van activa en passiva en omtrent de in de agenda aangekondigde verslagen.

De aanwezigen verklaren voldoende ingelicht te zijn en de bezorging van de verslagen als tijdig te aanzien.

er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 26 maart 2012 overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen door de heer Guy Parmentier bedrijfsrevisor te Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12 luiden als volgt :

""Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mi" toe" ewezen opdracht, in uitvoering van artikel 181 W. Venn ter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffe van de Richibanl van Koophandel te Wetripen, eF

2 5 APR. 2012

Griffie

IIIII~aoIII IIIIIIIIII~II

*iesssa*

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

[gelegenheid van de vereffening van de Bsloten Vennootschap met Beperkte lAansprakelijkehid 'ITALIAN SHOP" kan ik verklaren dat:

- op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 29 februari 2012.

- De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per

29 februari 2012 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-

vermogenstoestand ten bedrage van 10.240,62 EUR volledig en getrouw

weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen. De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook = de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe. ""

Bevestiging door de notaris

!Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe lwettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de [

vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen

gehouden is.

lIn aansluiting daarbij worden volgende documenten aan onderhavige akte

gehecht

1- het verslag van het bestuursorgaan;

I-- de staat van activa en passiva;

1- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

1Tweede Besluit - Ontbinding van de vennootschap

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte (aansprakelijkheid ITALIAN SHOP gevestigd te 2018 Antwerpen, 1Lamorinièrestraat 235 voortijdig ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf 28 maart 2012..

1

[Derde besluit - benoeming vereffenaar(s)

IDe vergadering besluit als vereffenaar te benoemen: Mevrouw dE JONG Anna, [geboren te Sneek (Nederland) op 2 april 1951, nationaal nummer 51.04.02 1358-02, wonende te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 41 . tegenwoordig en aanvaardend deze functie.

Deze benoeming geschied onder opschortende voorwaarde van bevestiging of jhomologatie van deze benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

1 Om het verzoekschrift te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie Ivan de Rechtbank van Koophandel, duidt de algemene vergadering als ;bijzondere lasthebbers aan, met de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen:

-Mevrouw Anna dE JONG, voornoemd

-Mevrouw Annemie GEUENS, bediende, wonende te 2140 Borgerhout, René ICarelsstraat 35.

Afzonderlijk handelend heeft de vereffenaar de meest uitgebreide macht bij

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

De algemene vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van

stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD

OP VRIJ PAPIER TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH

STAATSBLAD

DE NOTARIS

HERMAN DESSERS

Tegelijk hiermede neergelegd:-uitgifte der akte-verslag van de zaakvoerder-verslag van de bedrijfsrevisor-volmacht

08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

~~eTg1 h

Staatsblad

03/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.03.2012, NGL 29.03.2012 12075-0155-016
20/02/2012 : AN217549
04/07/2011 : AN217549
03/02/2010 : AN217549
14/10/2009 : AN217549
09/07/2009 : AN217549
08/07/2008 : AN217549
12/07/2007 : AN217549
19/01/2007 : AN217549
30/06/2006 : AN217549
15/06/2005 : AN217549
31/03/2005 : AN217549
24/06/2004 : AN217549
22/06/2004 : AN217549
17/06/2003 : AN217549
15/06/2000 : AN217549
25/06/1999 : AN217549
01/01/1993 : AN217549
01/01/1992 : AN217549
01/01/1986 : AN217549

Coordonnées
ITALIAN SHOP

Adresse
LAMORINIERESTRAAT 235 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande