ITAS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ITAS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.340.748

Publication

28/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 26.02.2014 14049-0088-013
01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 28.02.2013 13049-0509-015
28/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.12.2011, NGL 27.02.2012 12044-0565-015
02/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.12.2010, NGL 25.02.2011 11046-0062-014
07/02/2011
ÿþ V V ` Maà 2.1

LAft In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de_akte

NEERGELEGD



%MF

26-01-2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming 0446.34'0.748

(voluit) : ITAS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Torstraat 3 - 2880 BORNEM

Onderwerp akte : AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN  OMZETTING KAPITAAL IN EURO  KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES  OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM STATUTENWIJZIGINGEN





Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "ITAS", met maatschappelijke zetel te 2880 Bomem, Torstraat 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Bomem met ondernemingsnummer 0446.340.748, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op dertien januari tweeduizend en elf, dragende de registratiemelding "Geboekt te Puurs, de 18 JAN. 2011 Deel 480, blad 16, vak 13 vijf bladen en geen verzendingen Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25) De ontvanger, ai (getekend) CARINE VERGAUWEN FISCAAL DESKUNDIGE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat deze voortaan elk één / tweehonderd vijftigste (1/254ste) deel van het maatschappelijk kapitaal zullen vertegenwoordigen.

2. het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro zodat het voortaan honderd éénenzestigduizend honderd dertig euro negenenzeventig cent (161 130,79 EUR) zal bedragen.

3. het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van achthonderd negenenzestig euro eenentwintig cent (869,21 EUR) om het te brengen van honderd éénenzestigduizend honderd dertig euro negenenzeventig cent (161 130,79 EUR) naar honderd tweeënzestigduizend euro (162 000,00 EUR), door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

4. artikel vijf van de statuten aan te passen aan de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van "Bornem, Hommelstraat 14-16" naar "Bornem, Torstraat 3", ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van zevenentwintig januari tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig juli daarna onder nummer 09109249.

5. de laatste alinea van artikel 27 van de statuten te vervangen door een nieuw artikel 21 luidende als volgt:

"Met uitzondering van de besluiten te nemen in het kader van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit en met de vraag aan de vennoten om binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, de voorstellen van besluit goed te keuren en het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats die in het rondschrijven wordt vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, niettegenstaande het antwoord binnen de termijn wordt ontvangen, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet, de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

6. de laatste alinea van artikel 31 van de statuten te vervangen door volgende tekst

"Ingeval van vruchtgebruik wordt de blote eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker bij de vennootschap vertegenwoordigd, behoudens uitdrukkelijke schriftelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager."

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

7. de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en dienovereenkomstig artikel 7 van de

statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam.

Een register wordt gehouden voor deze aandelen op naam alsook voor eventuele winstbewijzen, warrants

en obligaties op naam.

Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect

een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Alle effecten dragen een volgnummer."

8. de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en aan de vigerende wetgeving en in

het bijzonder aan het Wetboek van Vennootschappen en over te gaan tot volledige herwerking, herschrijving en

hernummering van de statuten en vaststelling van een nieuwe tekst der statuten, met behoud van de essentiële

kenmerken van de vennootschap.

De nieuwe tekst der statuten luidt voortaan als volgt:

Rechtsvorm van de vennootschap

naamloze vennootschap.

Naam van de vennootschap

ITAS.

Zetel van de vennootschap

te Bornem, Torstraat 3.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, voor zichzelf of voor derden:

1) alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen in binnen en buitenland, zoals de aankoop en/of verkoop van textielproducten voor eigen rekening of voor rekening van derden, dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen- als in buitenland.

2) Administratieve diensten en werkzaamheden van bestuur voor andere vennootschappen of personen.

3) Het verhuren van onroerende goederen.

4) Alsook alle roerende en onroerende handelingen die al of niet met het doel verband houden of de verwezenlijking ervan of de uitbreiding van het bedrijf kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle handels- nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen, al of niet in verband met het hierboven vermelde doel.

De hierboven gegeven opsomming van het doel der vennootschap is slechts ten titel van inlichting en aanwijzing, maar geenszins beperkend, wat de toegelaten activiteiten van de vennootschap betreft.

De vennootschap mag alle wettelijk toegelaten activiteiten, eveneens hetzij bij middel van inbreng, afstand, volledige of gedeeltelijke samensmelting, onderschrijving, financiële tussenkomst onder om het even welke vorm en voor zover de wet zulks zal toelaten, zich interesseren in alle bedrijven of vennootschappen waarvan het doet al of niet gelijkaardig is. Zij zal ondermeer mogen deelnemen in hun bestuur en alle assistentie verlenen op om het even welke wijze, onder andere in technische, commerciële, administratieve en financiële aangelegenheden, hierin begrepen onder de vorm van borgstelling, avalverlening, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire en/of andere waarborgen verstrekken, dit alle voor zover de wet zulks zal toelaten.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt honderd tweeënzestigduizend euro (162 000,00 EUR) en is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders, of door twee bestuurders in die gevallen toegelaten door de wet. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Verhinderde bestuurders kunnen schriftelijk stemmen.

Zij mogen insgelijks aan een ander lid van de raad opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen. De vorm van de volmacht wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Geen enkel bestuurder zal meer dan één collega mogen vertegenwoordigen.

De beslissingen worden getroffen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter beslissen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag één of meer gedelegeerde bestuurders aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De raad van bestuur kan tevens bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Voorbehouden aait het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Jaarvergadering

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een andere

in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de tweede maandag van de

maand december om negen uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar

begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de

wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617

Wetboek van Vennootschappen.

9. volmacht te verlenen aan "ADVICEGROUP LECLERCQ" besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Absveldstraat 21, alsook aan haar

zaakvoerders, elk met de bevoegdheid afzonderlijk op te treden met recht van indeplaatsstelling, om in naam en

voor rekening van de vennootschap, over te gaan tot de wijzigingen bij de B.T.W. en in het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.03.2010, NGL 01.04.2010 10083-0092-014
30/07/2009 : ME071282
26/02/2009 : ME071282
27/11/2008 : ME071282
24/12/2007 : ME071282
02/04/2007 : ME071282
23/01/2006 : ME071282
08/02/2005 : ME071282
07/08/2015
ÿþrT

IIIIII,E5111),11111*

I.Iod Word il t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va GE

GID

~`

ir

n JUL1 M5,3

RECHTSANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

iff te

Ündernemingsnr , 0446.340.748

Benaming

(voluil) ITAS

f vork, irl f

Rechtsvoren naamloze vennootschap

Zetel : Torstraat 3 - 2880

tvolledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de algemene vergadering d.dL 08/12/2014:

Volgende bestuurders worden herbenoemd met ingang vanaf 08 december 2014 voor de duur van 13 jaar:

- Smet Prosper, Torstraat 5, 2880 Bornem

- Cuyt Annie, Torstraat 5, 2880 bornem

Hun mandaat blijft bezoldigd.

Er wordt met eenparigheid van stemmen decharge verleend aan beide bestuurders voor de uitoefening van hun afgelopen mandaat.

Volmacht wordt gegeven aan Advicegroup Leclercq Bvba, met maatschappelijke zetel te 2880 Bomem, Absveldstraat 21, alsook aan haar zaakvoerder, mevr. ©ielen Rita, elk met de bevoegdheid afzonderlijk op te treden met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde alle akte en stukken te tekenen tot

Publicatie van deze beslissing in de Bijlagen aan het Belgisch Staatsblad

De inschrijving te wijzigen bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en of het ondernemersloket

Aanvragen tot het bekomen van attesten en/of vergunningen dewelke dienstig zijn voor de

diverse administraties van de rechtbanken, kamers van ambachten en neringen, ministerie van financiën en

ministerie van sociale zaken.

Smet Prosper

Zaakvoerder

Q{p rlr+ la.:It&tC b37 Lruk v¬ )rrnt^iclnri : Recto RJ<rdrn r;r7 41->FdanigIirmi ,mti r1e rnsfrufnrsrrrf,r enc3r; rrnlari5 Ir?^Erg iari ils. PNW5'u'rAlni~nl

bc:'m,t;cfel rís rechtypr'r:;i.aurr ten ,rnr5a,wn van riKrtiqer Verso , Naam frrr h,3r+dtekemny

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

19/01/2004 : ME071282
12/12/2003 : ME071282
02/01/2003 : ME071282
19/12/2001 : ME071282
20/01/1999 : ME071282
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 12.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0181-013

Coordonnées
ITAS

Adresse
TORSTRAAT 3 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande