ITIM - SNELDERS

Société en commandite simple


Dénomination : ITIM - SNELDERS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.693.456

Publication

10/01/2014
ÿþe*C\

IN~I~NI~I~~NNI~~IVllIN

" ZA~ll4~2<

Ondernemingsnr : 0840 693 456

Benaming

(voluit) : ITIM Snelders

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Azalealaan 26 te 2531 Boechout- Vremde

(volledig adres)

Onderwwera akte : Kapitaalsverhoging

Na beraadslaging neemt de vergadering, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten: De vergadering vat de agenda aan en neemt de volgende besluiten:

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, 81 588,91 EUR bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van eenendertig december tweeduizend en twaalf.

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van

artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, 81 588,91 EUR bedraagt.

DERDE BESLISSING: BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van 81 000,00 EUR. De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

VIERDE BESLISSING: LEZING EN ONDERZOEK VAN DE VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen.

VIJFDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

a) Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, om het kapitaal te verhogen ten belope van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, hetzij met een bedrag van 72 900,00 EUR, om het kapitaal van 150,00 EUR te brengen op 73: 050,00 EUR, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de aandeelhouders verhouding niet wijzigt door deze inbreng, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de bestaande aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap, en welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de zaakvoerder.

ZESDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de

financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap, en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod WoM 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ti0rreke! fer ergio ver> eo. Rnciitàt'íû

i`© kinderen,'

op.

Griffie

3? D r 9í113

en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap, die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van 72 900,00 EUR in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt aan de aandeelhouders ter vergoeding van hun storting, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 73 050,00 EUR, vertegenwoordigd door 3 aandelen, zonder nominale waarde.

ACHTSTE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betalingen van de roerende voorheffing ten belope van 10 procent van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

oor-

er-

behouden

aan het

Belgisch

Staatgbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEGENDE BESLISSING VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer SMITS Steven, voormeld, en diens aangestelden en/of lasthebbers, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van aile eventuele formaliteiten voor wijzigingen bij de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

TIENDE BESLISSING: OPDRACHT VOOR DE AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATU-17EN

De vergadering beslist tot aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en overeenkomstig de wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen, en last de zaakvoerder, om de statuten te coördineren en het nodige te doen voor de neerlegging ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Meer bepaald wordt de tekst van artikel 5 vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 73 050,00 euro. (drieënzeventigduizend en vijftig euro).

Het is vertegenwoordigd door 3 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel

van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden

op de zetel van de vennootschap"

Deze besluiten worden unaniem ondertekend door alle vennoten. Het wordt van kracht op de datum van ondertekening zoals voormeld.

Florimond Snelders

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/11/2011
ÿþZijlagen bij fiët elgisdi Staats iN d - 87T1126I I - Annexes dü Moniteur belge

Mod 3.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Tseh. I 11111111111 1111! 111111111111111111111111111111111

aa " iii~aosa*

Bel Staa

Onderrtemingsnr : 0840.693.456

._

(i~ewa,~r¢Blro~i

(voluit) : ITIM - Snelders

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Azalealaan 26 te Boechout - Vremde 2531

®uuderwe~ akte : Oprichtingsakte

ZIJN VERSCHENEN

1. Mevrouw Bonte Maria, woonachtig te Azalealaan 26, Boechout  Vremde 2531, optredend als stille vennoot

2. De Heer Snelders Florimond, woonachtig te Azalealaan 26, Boechout-Vremde 2531, optredend als gecommanditeerde / beheerder.

3. De Heer Snelders Jan, woonachtig te Lange Kroonstraat 147, Boechout-Vremde 2531, optredend als gecommanditeerde / beheerder

TITEL I: VERSCHIJNING VAN PARTIJEN, OPRICHTING EN INBRENGEN:

A.Verklaring van oprichting

De comparanten verklaren dat tussen hen een gewone commanditeerde vennootschap onder de naam ITIM - Snelders wordt opgericht, voor onbepaalde tijd en welke begint te lopen vanaf 16 oktober 2011, met maatschappelijke zetel te 2531 BoechoutNremde, Azalealaan 26.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 150,00 euro (honderdvijftig) en wordt vertegenwoordigd door 3 aandelen zonder nominale waarde, maar wel met een fractiewaarde van 1/3 per aandeel van het kapitaal.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt inzake de stille vennoot ten belopen van zijn inbreng. Wat de beheerder betreft is de aansprakelijkheid onbeperkt gezien de aard van de vennootschap.

B.Inbreng in geld

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat het ten belopen van 150,00 euro volstort werd door inbreng in speciën te weten door:

1. Bonte Maria : 50.00 euro , zijnde 1 aandeel

2. Snelders Florimond : 50.00 euro , zijnde 1 aandeel

3. Snelders Jan : 50.00 euro , zijnde 1 aandeel

De oprichters verklaren dat voormelde bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere bankrekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC, IBAN BE80 7310 2089 4377 en BIC KREDBEBB

TITEL II RECHTSVORM BENAMING ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1: Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

heeft aangenomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ '? -Y~-

F-laolvlTEu~

~ D[F;EC

3 :BELGE ï f pK!

Neergelegd

vat)~Kcl3Pr

ELGISCH ST',ATS~3~ D

Gro~e 2 $ ma. 2011

er ariftte van de Rechtbank

Lá,at te Antwerpen, op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat onder de benaming : ITIM - Snelders, maar als handelsbenaming kan "ITIM" eveneens afzonderlijk gebruikt worden.

In alle akten en stukken wordt die naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Gewone commanditaire vennootschap" of "G.C.V.."

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2531 BoechouiNremde, Azalealaan 26.

Hij kan zonder wijziging van de statuten naar om het even welke plaats in België worden overgebracht bij

gewoon besluit van het bestuur. Dit besluit moet worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

Het bestuur mag in België en in het buitenland administratieve en bedrijfszetels, bijkantoren, opslagplaatsen

en agentschappen oprichten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft als burgerlijk doel :

-de organisatie van administratieve diensten en raadgeving omtrent informatica;

-studie  organisatie  en raadgevend bureau betreffende organisatorische en sociale aangelegenheden, in

zoverre zij iets met informatica te maken hebben ;

-de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van

andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

-de vennootschap mag alle veerichtingen , met inbegrip van financiële en roerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Het beheren van eigen onroerend patrimonium; het verwerven , verbeteren en overdragen van onroerende goederen voor eigen rekening met uitsluiting van alle handelingen welke door de wet aan bepaalde beroepen zoals vastgoedmakelaar zouden zijn voorbehouden.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf 16 oktober 2011.

Behoudens een rechterlijke beslissing, kan zij niet worden ontbonden dan door een besluit van de algemene

vergadering genomen met inachtneming van de vorm en de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

TITEL III - KAPITAAL AANDELEN AANSPRAKELIJKHEID

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 150,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 3 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel

van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden

op de zetel van de vennootschap.

Artikel 6: Wijzigingen van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal mag in één of meerdere keren worden verhoogd of verminderd door een

beslissing van de buitengewone algemene vergadering.

De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in het register van aandelen dat bewaard wordt op de

zetel van de vennootschap en daar ter inzage is van de vennootschap.

Artikel 7 : Overdracht aandelen

A. De afstand van aandelen onder levenden is vrij:

a.aan een medevennoot

b.aan de kinderen/ouders van een vennoot.

In alle andere gevallen moet de overdracht, op straf van nietigheid, onderworpen worden aan de goedkeuring van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Indien de medevennoten in gebreke blijven binnen de maand te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring, hen bij aangetekend schrijven toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de afstand te verzetten.

De weigering van goedkeuring tot afstand van aandelen zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de rechtbanken.

De medevennoot heeft steeds de voorrang van aankoop van de aandelen van de andere vennoot, wanneer deze beslist om zijn aandelen te verkopen.

B. De overdracht of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

a.aan een medevennoot

b. aan de echtgenoot van de overledene en aan erfgenamen in rechte lijn.

De erfgenamen van deelbewijzen, die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de

overgelaten aandelen. Zij mogen de afkoop vragen bij een ter post aangetekend schrijven.

De vennoten genieten dan een voorkeurrecht tot het afkopen van de aandelen.

De prijs waaraan de vennoot die van zijn voorkeurrecht wenst gebruik te maken de aandelen kan overnemen, is de waarde van de aandelen die jaarlijks, na de goedkeuring van de balans door de Algemene Vergadering, met eenparigheid van stemmen zal vastgesteld worden, rekening houdend met de werkelijke waarde van het maatschappelijk vermogen, of bij gebreke aan dergelijke vaststelling en behoudens minnelijke overeenkomst, door twee deskundigen, waarvan één door de overlater en één door de andere vennoten benoemd wordt.

TITEL IV - BESTUUR EN TOEZICHT

Artikel 8: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, welke vennoot moeten zijn, benoemd

door de algemene vergadering.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald.

Zij zijn ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering.

Indien slechts een zaakvoerder aangesteld is en deze zijn ontslag geeft , is hij ! zij verplicht na zijn/haar

ontslag zijn/haar opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging voorzien kan worden.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

De individuele onderzoeks en controlebevoegdheden van de vennoten kan worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat.

Artikel 9: Werking

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te beslissen.

Zijn er meer dan twee zaakvoerders dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt met

een gewone meerderheid.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

De bezoldiging van de zaakvoerders wordt door de Algemene Vergadering of door de oprichter vastgesteld en onder de algemene onkosten geboekt.

Artikel 10: Bevoegdheid

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beheer te verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder heeft de macht om, onder meer

-alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, kortom

alle goederen verhandelen op alle mogelijke wijze en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan;

-leningen aan te gaan;

-het vermogen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk in pand te geven of met hypotheek te bezwaren;

-het verlenen van opheffing van hypothecaire en andere inschrijvingen, beslag en andere acties die een vrije

en onbezwaarde levering van goederen belemmeren;

-dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap;

-de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

-zijn verleende macht te delegeren bij wijze van bijzondere lastgeving.

f -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

TITEL V - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11: Werking

De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de voorlaatste maandag van juni om 21.00 u.

De vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, of een plaats gelegen in België en op de dag en het uur aangewezen in de uitnodiging.

Artikel 12: Bijeenroeping

De zaakvoerder roept de gewone algemene vergaderingen en de buitengewone algemene vergaderingen bijeen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt hetzij mondeling, hetzij bij mail/ brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder ten minste 15 dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder, alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Artikel 13: Beslissingen

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels die in het Wetboek van

Vennootschappen voorzien zijn, voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien.

In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, bij gewone meerderheid.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot beschikt over een aantal stemmen dat gelijk is aan het aantal aandelen dat hij bezit.

De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is een voorstel verworpen.

Het stemrecht van vennoten die de eisbare stortingen niet hebben verricht, wordt geschorst tot op het ogenblik van de storting.

Voor een statutenwijziging gelden volgende aanwezigheids - en meerderheidsvereisten; op de vergadering dient ten minste 1/2 van het aantal aandelen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd, zoniet moet een tweede vergadering worden samenge-'roepen met dezelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van tenminste 3/4 der stemmen.

Dit alles onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere voorschriften bepaald bij de omzetting van vennootschappen, artikel 671 en volgende van genoemd Wetboek betreffende de fusie en de splitsing van vennootschappen en artikel 678 en volgende van genoemd Wetboek betreffende de inbreng van een algemeenheid of een bedrijfstak.

Artikel 14: Vertegenwoordiging

Een vennoot mag zich bij geschreven volmacht laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door

een andere vennoot die stemrecht heeft.

Mede eigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars en pandhoudende schuldeisers en schuldenaars dienen zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt warden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Ingeval het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in naakte eigendom, en dit behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, zal de vruchtgebruiker alleen alle maatschappelijke rechten uitoefenen verbonden aan het aandeel, behoudens hetgeen bepaald is betreffende de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalsverhoging.

Bij het in pand geven van een aandeel mag het eraan verbonden stemrecht niet worden uitgeoefend door de pandhoudende schuldeiser.

Het orgaan dat de vergadering bijeenroept, mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze op de door dat orgaan aangeduide plaats en binnen de vastgestelde termijn worden neergelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten kunnen bovendien per brief stemmen door middel van een formulier dat door het orgaan van bestuur is opgemaakt en dat hun volledige identiteit (naam, voornaam, beroep, woonplaats of zetel van de vennootschap), het aantal aandelen waarvoor zij aan de stemming deelnemen, de agenda en de stemwijze voor elk voorstel, vermeldt. Dat formulier moet worden gedagtekend en ondertekend (die handtekening moet worden gelegaliseerd door een notaris of een ander overheidsorgaan) en minstens drie dagen vóór de vergadering per aangetekende brief teruggestuurd naar de in de oproepingen vermelde plaats.

De vennoten of hun volmachtdragers moeten om toegang te krijgen tot de vergadering een aanwezigheidslijst ondertekenen en hun identiteit en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, opgeven.

Artikel 15: Beraadslaging

Behalve in geval van statutenwijzigingen, beraadslaagt de algemene vergadering geldig welke ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der geldig uitgedrukte stemmen. De algemene vergadering mag slechts beraadslagen over de punten die op de agenda staan.

Artikel 16: Verdaging

Ongeacht de in de agenda opgenomen punten heeft het bestuur het recht om zowel een gewone als een buitengewone algemene vergadering na de opening van de debatten met drie weken uit te stellen.

Door dat uitstel, dat vóór de sluiting van de vergadering door de voorzitter (het bestuur) ter kennis wordt gebracht en wordt vermeld in de notulen van die vergadering, vervallen enkel de beslissingen m.b.t. de goedkeuring van de jaarrekening. De verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen beslissingen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennoten dienen opnieuw te worden opgeroepen tegen de datum die door de raad wordt vastgesteld. Die oproeping vermeldt dezelfde agenda.

De formaliteiten die werden vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (waaronder de neerlegging van aandelen of volmachten), blijven geldig voor de tweede. Nieuwe neerleggingen worden toegelaten binnen de statutaire termijnen.

Een uitstel kan slechts eenmaal plaatsvinden. De tweede vergadering beslist op definitieve wijze over de jaarrekening.

Artikel 17: Buitengewone algemene vergadering

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerders , telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moeten er een bijeenroepen telkens een of meer vennoten die één vijfde van de aandelen in handen hebben dit vragen, op voorwaarde dat precieze punten voor behandeling door de algemene vergadering worden aangeduid.

Zij moet samenkomen binnen één maand na het verzoek.

TITEL VI - BOEKJAAR - JAARREKENING

Artikel 18: Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum

van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie tot 31 december 2012.

Artikel 19: Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de balans, de resultatenrekening en zijn bijlagen. Deze zullen ter goedkeuring aan de algemene vergadering worden onderworpen.

Artikel 20: Verslag

De jaarlijkse algemene vergadering hoort het verslag van de zaakvoerder en doet uitspraak over de

aanvaarding van de jaarrekening.

Na de goedkeuring van de jaarrekening doet de algemene vergadering uitspraak over de kwijting van de

zaakvoerders.

TITEL VII - UITKERING VAN DE WINST

Artikel 21: Uitkering winst

De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden:

- vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; -op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuur vastgestelde plaatsen en tijdstippen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

TITEL VIII - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 22: Vervroegde ontbinding

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 23: Vereffenaar(s)

Ingeval van ontbinding duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt eveneens

hun bevoegdheden en hun vergoedingen.

Zolang de vereffenaars niet zullen aangeduid zijn, is de zaakvoerder van rechtswege belast met de vereffening.

De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de macht van de zaakvoerder.

Artikel 24: Liquidatiebonus

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

De gelijkheid met de niet-afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

TITEL IX  DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 25: Wetboek van Vennootschappen

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, verklaren de partijen te verwijzen naar de

Vennootschappenwet.

Bijgevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen:

1. Het eerste maatschappelijk boekjaar gaat in op datum van 16 oktober 2011, datum waarop de vennootschap volgens de oprichtingsakte begint te werken en eindigt op 31 december 2012.

2. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

3. De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan in naam van de vennootschap en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen dat deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en aile akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

4. De oprichters benoemen met éénparigheid van stemmen als zaakvoerders voor onbepaalde tijd,

Dhr. Snelders Florimond met een onbezoldigd mandaat en de Dhr. Snelders Jan met een onbezoldigd

mandaat. De zaakvoerders zullen pas hun taak kunnen waarnemen vanaf 16 oktober 2011.

4 Voor./ behouden

aan het Belgisch Staatsblad

5. De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen, evenmin worden controlerende vennoten aangesteld.

6. De oprichters beslissen met éénparigheid van stemmen de zaakvoerder te bekleden met alle machten noodzakelijk voor de uitvoering van onderhavige oprichting, en geven tevens toestemming aan Dhr. Smits Steven, woonachtig te 2531 Boechout  Vremde, Begonialaan 18 om alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij de Kruispuntbank.

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden te Antwerpen op 16 oktober 2011

Florimond Snelders, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ITIM - SNELDERS

Adresse
AZALEALAAN 26 2531 VREMDE

Code postal : 2531
Localité : Vremde
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande