IVALDIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IVALDIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.506.274

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 23.07.2014 14336-0307-013
09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 02.08.2012 12388-0034-012
27/01/2012
ÿþf } d

Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

. j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

na neerlegging ter griffie van d

 " lebie"

NEEROELEGD

GRlF:',id FiECl" Id#A n' VAN

17 JAN. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

.: K:

" IiIa IoIaNIs Ia flo11i"

1

Ondernemingsnr : 0464.506.274

Benaming : IVALDIR

(voluit)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2460 Kasterlee, Klein Plaats 2

Onderwerp akte : BAV

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op achtentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd: "Geboekt vier bladen geen verzendingen te TURNHOUT Kantoor Der Registratie de 11 JAN. 2012 D. 685 BL. 07 V. 19 Ontvangen vijfentwintig euro. Voor de ea. inspecteur J.. VAN DEN BROECK.", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IVALDIR", te 2460 Kasterfee, Klein Plaats 2, BTW-nummer BE 0464.506.274 RPR Turnhout, met eenparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 28 december 2011 en de bijhorende staat van actief en passief per 30 september 2011, welke aan de akte gehecht blijft om er samen mee te worden geregistreerd. Ze ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag en ze besluit artikel 3 van de statuten inzake het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heen tot doel.'

Hel concipiëren, patenteren van ideeën, het ontwikkelen, de ergonomische design en veiligheidsstudie, de industrialisering, de productie, de promotie, het commercialiseren, installeren, doorvoeren en het leveren van naverkoopdiensten voor computers en randapparatuur, connectie apparatuur, medische en research apparatuur, energie en regelapparatuur, verbrandingsmotoren en motorvoertuigen, werkmachines.

Het tot stand brengen van commerciële activiteiten door het leveren van advies, het negotiëren, het uitvoeren van auditwerken en studies, het begeleiden of coördineren van projecten, het creëren en modificeren van intellectuele producten door input, captatie, opname, verwerking, verzending en weergave van klank, beeld, tekst en data voor hetzij de koper hetzij de verkoper.

Het kopen, verkopen en verhuren, het importeren en exporteren van rechten zowel als handelsgoederen, zowel nieuw als tweedehands, in groot als in detail handel, in de meest uitgebreide zin te interpreteren, zoals daar zijn:

- alle bouwmaterialen, materialen voor loodgieterij en elektrische installaties als slotenmakerij, behang producten

- elektrisch en elektronisch materieel, electrische huishoudtoestellen

- alle voedingswaren zoals vlees, fruit, groenten, conserven, melk producten, producten van de zee, vishandel, beenhouwerj, huishoudartikelen, cadeau artikelen, kruiden, specerijen,

- videotheek artikelen, film, multimedia artikelen en games, magnetische dragers, casettes, gedrukte artikelen geregistreerde artikelen, artikelen die lezing, visie of auditie ervan toelaten en aanverwante artikelen

- ontspanningsartikelen

- alle artikelen van textiel in het algemeen, diverse kleding voor vrouwen, mannen en kinderen, schoenen, lederwaren, brei- en naai artikelen.

- alle artikelen voor tuin, bloemen, planten, tuinartikelen, inrichting en onderhoud van tuinen.

- producten van handambacht alsook artikelen uit de derde wereld.

- alle artikelen van parfumerie, toiletartikelen, cosmetica, schoonheidsartikelen, make-up alsook zepen en detergenten.

- bureaumateriaal en informatica materiaal, zoals daar ondermeer zijn: netwerk- en opslagapparatuur, computers, printers en scanners.

- fotografisch materiaal, foto- en filmstudio's, kaders, albums, batterijen, diaraampjes, fotografisch papier, ontwikkelingsproducten en dit alles in de meest uitgebreide zin.

- producten die verband houden met fitness, sport en zonnebankcentra, sportuitrusting, fitness materiaal en kleding, hartslagmeters, dieet producten, voedingssupplementen en voedingsadvies.

- artikelen voor pedicure, wellness, schoonheidsartikelen, verzorgingsartikelen, sauna, fitness, relaxatie, drogisterij, parfumerie, cosmetica, parafarmacie, hulpmiddelen alsook van alle toestellen die, electrische en andere accessoires die in het algemeen lichaamsverzorging en relaxatie kunnen bewerkstelligen en

laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

bevorderen.

Bijstand in programmatie, informatica cursussen, bijstand voor hard en software, raadgeving en bijstand inzake informatica

Het produceren van interactieve multimedia-, foto- en filmshoots, het verlenen van diensten in de mediasector, het vervaardigen van decorstukken voor interactieve multimedia-, foto en filmshoots, het vervaardigen van accessoires en kleding, styling voor interactieve multimedia-, foto- en filmshoots, cameraman, voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan foto-, multimedia- en filmproductie verwant zijn: nasynchroniseren, speciale effecten, ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben, ondertiteling, enzovoorts. Werkplaats voor fotografie, fotografie van portretten en handelsfotografie.

Herstellingen aan fotografisch, elektronisch en computer, netwerk en opslag materiaal.

Het uitoefenen van alle verrichtingen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op het ontwerpen, oprichten, installeren, uitbaten, verhandelen, verkopen of verhuren, leasen en in francise geven van sportcentra, fitnessclubs en zonnebankcentra en door de nodige onderdelen, grondstoffen, materialen, apparatuur en concepties te exploiteren.

Alle activiteiten te verrichten welke betrekking hebben op de uitbating van activiteiten in de sector van fitness, tiguurverbetering, afslanking en lichaamsverzorging.

Het uitoefenen van pedicure, wellnesscentrum, alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met pedicure, wellnes en lichaamsverzorging,

Het bezit, de instandhouding en beheer van onroerende goederen. Binnen dit kader zal de vennootschap mogen overgaan tot aankoop en verkoop, realisatie, ontwikkeling en exploitatie, bouwen en doen verbouwen, uitbaten, huren en verhuren, opschikken, uitrusten, valoriseren, renoveren, verkavelen van aile onroerende handelingen met inbegrip van onroerende leasing.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derde borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, financiële en industriële verrichtingen doen die in de verwezenlijking of uitbreiding van te vergemakkelijken.

De organisatie van seminaries, demonstraties, opleidingen, cursussen en lessen die met bovenstaande verband houden, in de meest ruime zin van het woord.

Het verstrekken van adviezen, het begeleiden en het onderrichten van cliënten in verband met de boven vermelde activiteiten.

De vennootschap kan deze handelingen zowel in België als het buitenland verrichten. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of ander waarborgen verstrekken, wat dit laatste betreft doch met uitzondering van deze activiteiten waarvoor een bijzondere toelating is vereist.

Deze opsomming is limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Deze opsomming is niet limitatief."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit het kapitaal voortaan uit te drukken in euro en de aandelen met nominale waarde te vervangen door aandelen met fractiewaarde. Dientengevolge zal het nieuwe artikel 5 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend éénizevenhonderd vijftigste van het kapitaal, die bij de oprichting voor volledig en tegen pari werden ingeschreven."

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de meermaals gewijzigde vennootschapswetgeving, waardoor de vergadering besluit:

" in het artikel 6, tweede lid der statuten, de bepaling "artikel 128bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" te vervangen door de bepaling "de artikels 321 en volgende ven het wetboek van vennootschappen".

" in het artikel 6, laatste lid der statuten houdende overname van de wettelijke bepaling inzake de kapitaalverhoging waarop wordt ingetekend door vennoten, hun echtgenoten of bloedverwanten in opgaande en neergaande lijn, volledig uit te schrijven, zodat het nieuwe laatste lid voortaan zal luiden als volgt: "Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, behoudens wanneer uiteindelijk wordt ingetekend door een vennoot, de echtgenoot van een vennoot en bloedverwanten in opgaande en nederdalende lijn van een vennoot."

" in het artikel 12 der statuten, de bepaling "natuurlijke personen" te schrappen.

" in het artikel 17 der statuten:

4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge - de bepalingen inzake de verplichting tot het benoemen van een commissaris te wijzigen door volgende tekst: Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd warden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen.

- de term commissaris-revisor te vervangen door de term "commissaris".

" in artikel 18 der statuten, de minimum-termijn voor oproeping tot de algemene vergadering en de personen op te roepen in algemene vergadering aan te passen aan de wettelijke vereisten terzake, waardoor de nieuwe laatste zin van artikel 18 zal voortaan zal luiden als volgt: De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan door middel van ter post aangetekende brieven, gericht tot de in artikel 268 aangeduide natuurlijke of rechtspersonen, ten minste vijftien volte dagen voor de vergadering.

" in het artikel 22 der statuten, de bepaling "artikel 137 van de vennootschappenwet" te vervangen door de bepaling "artikel 283 en volgende van het wetboek van vennootschappen".

" in het artikel 25 der statuten, de bepaling "artikel 179 en volgende van de gecoordineerde wetten" te vervangen door de bepaling "artikel 183 en volgende van het wetboek van vennootschappen".

" in het artikel 28 der statuten, de bepaling "de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" te vervangen door de bepaling "het wetboek van vennootschappen".

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit in het kader van de wet op corporate governance zoals in werking getreden op één september tweeduizend en twee, een nieuwe bepaling in te voegen inzake de vaste vertegenwoordiging zoals voorzien in artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit nieuwe artikel dat zal ingevoegd worden na artikel 14 der statuten zal luiden als volgt:

indien een zaakvoerder, de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersonen-zaakvoerder. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon-zaakvoerder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-zaakvoerder mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit artikel 24 inzake de ontbinding van de vennootschap uit te breiden, houdende ondermeer invoeging van de bepaling van de verplichte alarmbelprocedure bij aanmerkelijke en grote verliezen binnen de vennootschap. Het nieuwe artikel 24 zal voortaan luiden als volgt:

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

" Het in een hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

" Indien tengevolge van een verlies het batig actief is verminderd tot een bedrag van lager dan de helft van maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering worden samengeroepen binnen een tijdspanne van maximaal twee maanden te rekenen van het ogenblik dat het verlies werd vastgesteld of had moeten zijn vastgesteld krachtens wettelijke en statutaire verplichtingen, teneinde te beraadslagen, desgevallend onder de voorwaarden voor statutenwijziging, over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere maatregelen bekendgemaakt in de agenda.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders rechtvaardigt haar besluiten in een bijzonder verslag gehouden ten behoeve van de vennoten.

In het geval er één vennoot is, neemt deze de beslissing binnen zelfde termijn van twee maand na kennis genomen te hebben van het zaakvoerdersverslag, indien hij zelf geen zaakvoerder is of indien hij niet alleen deze functie uitoefent.

" Wanneer het netto-actief gedaald is tot een bedrag lager dan één/vierde van het kapitaal dan kan de ontbinding worden uitgesproken door de algemene vergadering met één/vierde der stemmen.

" Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden zesduizend tweehonderd euro kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit de artikels 3, 5, 6, 12, 17, 18, 22, 24, 25 en 28 van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten en ondergetekende notaris te machtigen over te gaan tot de coördinatie der statuten. ZEVENDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANTHIENEN, VERCAUTEREN & CO BVBA" te 2460 Lichtaart Herentalsesteenweg 22, teneinde te zorgen voor de afhandeling van de formaliteiten de kruispuntbank voor de ondernemingen en ondernemingsloketten en de diverse fiscale administraties, waaronder de B.T.W-administratie en de administratie van de vennootschapsbelasting en dit zowel in het kader van onderhavige akte, als in het kader van de toekomstige handelingen van de vennootschap.

OOR ONTLEDEND UITTREKSEL, dienstig ter publicatie tot de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Tegelijk mee neergelegd: expeditie der akte, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief en ordineerde statuten.





05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 01.08.2011 11372-0435-011
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 30.06.2010 10270-0014-012
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 30.06.2009 09343-0140-012
16/09/2008 : TU085950
11/07/2008 : TU085950
02/08/2007 : TU085950
14/07/2006 : TU085950
13/07/2005 : TU085950
06/08/2004 : TU085950
06/10/2003 : TU085950
24/06/2003 : TU085950
08/09/2001 : TU085950

Coordonnées
IVALDIR

Adresse
KLEIN PLAATS 2 2460 LICHTAART

Code postal : 2460
Localité : Lichtaart
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande