J & L SPORTMANAGEMENT

Société en commandite simple


Dénomination : J & L SPORTMANAGEMENT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.655.887

Publication

27/06/2012
ÿþMod Word 11.1

Sir

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

iIIIIllII IIIIlllIi 11111 IIi IlI IIII 11111111

*iaiisss3*



NEERGELEGD

18 -06- 2012

 ,,4

GRIFFIE REOteikANK van KOOPHANDEL te MECHFLFN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) '.

J&L SPORTMANAGEMENT

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Mispelweg 6B, 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting vennootschap

Uit een onderhandse akte opgemaakt te Antwerpen op 3 juni 2012 blijkt dat:

Een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met Dhr. Nimmegeers Guy, geboren te Sint-,

Amandsberg op 18 augustus 1962 en wonende te Mispelweg 6B te 2830 Willebroek als beherend vennoot.

De statuten bevatten onder andere de volgende bepalingen:

Benaming: J&L SPORTMANAGEMENT

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel: Mispelweg 6B 2830 Willebroek

Doel:

1. Het uitoefenen van de activiteiten van spelersmakelaar, waaronder onder meer maar niet uitsluitend wordt begrepen: het optreden als zaakwaarnemer van profvoetballers of bepaalde voetbalorganisaties, het behartigen van hun belangen in het kader van arbeidsovereenkomsten of transfers.

2. Het uitoefenen van de activiteiten van technisch directeur en trainer in de sportwereld en in het bijzonder; in de voetbalwereld, het verlenen van diensten aan sportclubs in het algemeen en in het bijzonder aan; voetbalclubs omvattende onder meer maar niet uitsluitend het uitbouwen van de organisatie van deze clubs.

3. Administratie, consultancy en management-activiteiten in het algemeen, in het bijzonder in de: sportwereld, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, het verlenen van advies en praktische hulp aan: bedrijven in het algemeen en sportclubs in het bijzonder in verband met public relations en communicatie, op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het berekenen van de kosten en baten van: de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen: op het gebied van beheer in het algemeen;

- het begeleiden van sportclubs op het gebied van administratie en beheer, het verrichten van: secretariaatswerk'zaamhe-den, het ter beschikking stellen van kantoren, zalen, oefenterreinen,: sportaccommodaties en -infrastructuren, met inbegrip van alle handelingen op het vlak van teambuilding, personeelsbeleid en -motivering, human resources, marketing, budgetonderzoek en -controle, public relations, persvoorlichting, publiciteit, campagnes, bemiddeling en tussenkomst bij het afsluiten van contracten voor het: verlenen van diensten aan sportverenigingen en de leden en de spelers van sportverenigingen;

- de promotie van sporttalenten en jonge aankomende professionele sportbeoefenaars, omvattende onder, meer het stimuleren, begeleiden en ondersteunen van jonge professionele sporters in de opstartfase van hun. carrière, het organiseren van diverse acties en campagnes met het oog op hun promoting en hun naambekendheid, kortom alle activiteiten die gericht zijn op de lancering van nieuwe sporttalenten.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de. aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichtingen en uitrusting van:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Neame d derechtspersoondnige van de

?de aanzien

notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

gn derden te vertegenwoordigen

en

Verso : Naam en handtekening.

" sà, '"

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de

verwezenlijking van het maatschappelijk doen vergemakkelijken.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, zowel roerende, onroerende, industriële ais financiëfe, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap zal zich dienen te houden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Kapitaal: Het vermogen van de vennootschap bedraagt 2.500,00 euro en is volledig volgestort in speciën.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september. Het eerste boekjaar begint vanaf de oprichting en eindigt op 30 september 2013. Op de 2e dinsdag van de maand maart om 17u wordt de jaarvergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Als zaakvoerder wordt benoemd Dhr. Nimmegeers Guy, wonende Mispelweg 6B 2830 Willebroek, die verklaart de hem opgedragen opdracht te aanvaarden. Hij is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezelijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

Nimmegeers Guy

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de lealste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
J & L SPORTMANAGEMENT

Adresse
MISPELWEG 6B 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande