J-MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J-MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.161.539

Publication

11/04/2014
ÿþ  mt





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Mod Word II.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend maken kopie

OFAME E G ID

PECHTBANK VAN

111111

lUI III IlIflhlli 11H III

*14079394*

na neerlegging ter gri

1

1 -04- 2014

i0d3PHANDàl. TURNHOUT

orittlêr

Griffie

Ondernemingsnr : 0894.161.539.

Benaming

(voluit) : J-MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorrn : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 2260 Westerlo, Brukelen 20

(volledig adres)

Onderwerp akte VERVROEGDE ONTBINDING - VEREFFENING - SLUITING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zevenentwintig maart twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MANAGEMENT gevestigd te 2260 Westerlo, Brukelen 20, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op elf december twee duizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig december daarna onder het nummer 07184818, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. GOEDKEURING JAARREKENING - KWIJTING.

a. De enige vennoot verwijst naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 10 januari 2014 met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening per 31 december 2013 en bevestigt bij deze voor zoveel ais nodig de dan genomen besluiten.

b. De huidige (vanaf 1 januari 2014 tot op heden lopende) jaarrekening wordt op vandaag afgesloten en wordt bij deze eveneens goedgekeurd op basis van voormelde staat van activa en passiva de dato éénendertig december tweeduizend dertien.

Dienaangaande verklaart de enige vennoot dat alle passive sindsdien werden vereffend of betaald en/of dat hiervoor de nodige voorzieningen werden aangelegd.

c. De enige vennoot verleent zichzelf als zaakvoerder algehele en volledige kwijting en decharge voor zijn

mandaat uitgeoefend tijdens huidig boekjaar.

TWEEDE BESLISSING. VERSLAGEN.

a. De enige vennoot verklaart en erkent kennis te hebben van zowel zijn verslag ais zaakvoerder, vermeld ln de agenda en waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, ais het (controle)verslag van de bedrijfsrevisor Eli Verstappen Bedrijfsrevisor BV ovv BVBA, te 9400 Ninove, Ophemstraat 19, aangewezen door hemzelf als zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, boekhoudkundig afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien, hetzij minder dan drie maanden voorafgaandelijk dezer.

Voormelde staat werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen.

b. Er wordt akte genomen dat de besluiten van het (controle)verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, door voornoemde bedrijfsrevisor, op datum van zeventien februari tweeduizend veertien, letterlijk luiden als volgt:

Cf

Ter afronding van mijn beperkt onderzoek, verricht in overeenstemming met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat:

a. De staat van activa en passive 31 december 2013 voortvloeit uit de boekhouding en werd niet volkomen opgesteld op basis van de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van de 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening bij de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap,

b. Over de staat van activa en passiva per 31 december 2013 met een balanstotaal van 65.770,29 euro en een resultaat over het boekjaar van positief 23.277,73 euro een verklaring met voorbehoud geef over de getrouwheid en volledigheid van de cijfers bij toepassing van de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van de 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening bij de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap en onder voorbehoud van de opmerkingen gemaakt in punt c hieronder.

c. De staat van activa en passiva per 31 december een positief te realiseren saldo weergeeft van 16.261,71 euro volgens de opgegeven staat van activa en passiva bij toepassing van de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van de 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening onder voorbehoud van de nog verschuldigde belastingen over het resultaat van de staat van activa en passive, en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik I vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

liquidatiebelasting, en onder voorbehoud van de goede realisatie van de activa door de vereffenaar en onder

voorbehoud van het feit dat eventuele nagekomen vorderingen en verplichtingen ten leste worden genomen

door de aandeelhouders.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen en mag enkel in dit kader worden gebruikt. Tevens bevestig ik dat mijn opdracht eindigt bij de

ondertekening van dit verslag.

Ninove, 17 februari 2014

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor BV ovv BVBA

Vertegenwoordigd door (getekend) Eli Verstappen, Bedrijfsrevisor.

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris - na onderzoek- het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is..

DERDE BESLISSING. (VERVROEGDE) ONTBINDING.

Aangezien de vennootschap niet meer actief is en besloten heeft de activiteiten te beëindigen en in de toekomst ook geen activiteit meer zal hebben, beslist de enige vennoot uitdrukkelijk tot de (vervroegde) ontbinding van de vennootschap op datum van heden.

VIERDE BESLISSING. VASTSTELLING VAN DE "DE FACTO" VEREFFENING.

- De enige vennoot stelt vast dat de vereffening van de vennootschap reeds veldr haar ontbinding "de facto" bewerkstelligd werd en dat bijgevolg het ganse vermogen van de vennootschap op heden geheel werd vereffend en verdeeld en dat de afrekening mag of kan gesloten worden.

- De enige vennoot bevestigt voldoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en documenten in verband met deze vereffening.

- De enige vennoot stelt vast

1. dat er geen vereffenaar is aangeduid;

2. dat er geen passive zijn luidens voormelde staat van activa en passive zoals bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen;

3. dat er geen schulden (meer) te vereffenen zijn en/of dat met betrekking tot de nog verwachte schulden (zoals vereffeningskosten) de nodige gelden werden geconsigneerd of geprovisioneerd zijn.

Bijgevolg kan de ontbinding en vereffening in één akte geschieden overeenkomstig artikel 184, paragraaf 5 van het Wetboek van Vennootschappen en kan de sluiting van de vereffening van de vennootschap waarvan hierna sprake, dadelijk voltrokken worden.

VIJFDE BESLUIT. SLUITING (VEREFFENING).

a. De enige vennoot verklaart de afrekening als afgesloten en stelt vast dat de vereffening is beëindigd en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J-MANAGEMENT definitief opgehouden heeft te bestaan op heden (onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar).

Bijgevolg brengt deze beslissing van rechtswege overdracht mee van het maatschappelijk vermogen aan de enige vennoot, ondergetekende comparant, die er zich persoonlijk, uitdrukkelijk en onvoorwaardelijk toe verbindt aile eventuele nog niet gekende en/of niet geconsigneerde passive voor zijn rekening te nemen, te vereffenen en te betalen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf.

b. De enige vennoot beslist nog dat de maatschappelijke boeken, bescheiden en documenten van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar zullen neergelegd en bewaard worden ten huize van de heer Joeri Verbinnen te 2260 Westerlo, Brukelen 20, die dit op zich neemt.

c. De sommen en waarden die (nog) zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht aan hen niet is kunnen gebeuren, zullen gestort worden in de Deposito- en Consignatiekas.

OVERDRACHT ONROEREND GOED.

In het bijzonder heeft de sluiting van de vereffening tot gevolg dat het hierna beschreven onroerend goed voor de geheelheid wordt verkregen door en/of toebedeeld aan de enige vennoot, zijnde de heer VERBINNEN Joad, geboren te Herentals op veertien februari negentienhonderd vijfenzeventig, rijksregisternummer 75.02.14155.44, wonend te Westerlo, Bru kelen 20.

Gehuwd met mevrouw Beyers Dominique onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vier juli twee duizend en zes, tot op heden ongewijzigd,

voornoemde enige vennoot, die hier tussenkomt en dit uitdrukkelijk aanvaardt,

hierna genoemd: "de vennoot".

BESCHRIJVING VAN HET GOED.

ZEVENENNEGENTIG PROCENT in volte eigendom van:

GEMEENTE WESTERLO Eerste Afdeling.

Een perceel bouwgrond gelegen te Westerlo, ter plaatse uBruekelen", volgens titel ten kadaster bekend sectie A onder deel van nummer 502 voor een grootte volgens meting van tien are éénennegentig centiare, thans ten kadaster bekend sectie A nummer 502/C voor een grootte van tien are éénennegentig centiare..

LAATSTE BESLUIT: MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent aan Driessens Accountants BV-BVBA, Houwstraat 41, 2580 Putte (Beerzel), evenals haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, aile bevoegdheden om alles te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige

: oor-

. behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

akte en in het bijzonder, maar daartoe niet beperkt, alle nodige verklaringen te doen, alle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen bij aRe bevoegde overheidsdiensten zoals het ondernemingsloket, het handelsregister, het Ministerie van Financiën, de Administratie van de BTW en de Administratie van de Directe Belastingen en in het algemeen aile nodige verklaringen te doen, elle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen bij aile bevoegde overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte vervroegde ontbinding, vereffening, sluiting - verslag van de zaakvoerder - verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 19.07.2013 13337-0100-010
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 18.07.2012 12319-0329-010
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 28.07.2011 11356-0601-010
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 19.07.2010 10314-0012-010
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 22.07.2009 09453-0228-010

Coordonnées
J-MANAGEMENT

Adresse
BRUKELEN 20 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande