J. HEYNINCK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : J. HEYNINCK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.448.537

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 28.06.2013 13246-0326-012
24/09/2012
ÿþo

"

Voor behoud aan he Belgise Staatshl

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

7< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0446448.537

Benaming

(voluit) : BLOEMBINDER JAN HEYNINCK

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2570 Duffel, Leopoldstraat 112-114

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. OMZETTING AANDELEN  AANPASSING STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Jan Verreth te Lier op 6 september 2012, geregistreerd te Lier op 11 september 2012, boek 206, blad 37, vak 1, elf bladen, geen verzendingen, Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 E), getekend S, VAN BRITSOM Eerstaanwezend Inspecteur bij een fiscaal bestuur ai., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering besluit de naam te wijzigen in J. HEYNINCK.

Tweede Besluit

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap enkel te vestigen te Duffel, Leopoldstraat nummer 114. Derde Besluit

De vergadering besluit het kapitaal uit te drukken in euro, hetzij dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69 EUR).

Vierde Besluit

De vergadering bespreekt het verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de inbreng in natura, waarvan een staat van activa en passiva die werd opgemaakt op 30 juni 2012 deel uitmaakt, samen met het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Clybouw Bedrijfsrevisoren" met kantoor te 2610 Antwerpen, district Wilrijk, Oosterveldlaan 246, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer André Clybouw, de dato 4 september 2012, waarvan de conclusie letterlijk luidt ais volgt:

"8. BESLUIT

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging van nv Bloembinder Jan Heyninck ten bedrage van 86.762,73 EUR bestaat uit de inbreng van een achtergestelde schuldvordering op naam van de inbrengers voor hetzelfde bedrag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dal`

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

NEERGELEGD

13 -03.. 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL 4ECHELEN

t

" iaisso4o

11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat conventioneel niet uit nieuwe aandelen maar enkel uit de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Deze vergoedingswijze is vérantwoord gelet op de bestaande aandeelhoudersstructuur.

Er moet vermeld worden dat het eigen vermogen van de vennootschap voor de kapitaalverhoging negatief is, maar na de kapitaalverhoging positief wordt, hetgeen impliceert dat een andere door de raad van bestuur geplande verrichting, met name de omzetting van de rechtsvorm van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid doorgang zal kunnen vinden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no faimess opinion,

Antwerpen, 4 september 2012

Clybouw Bedrijfsrevisoren Burg.BVBA

Vertegenwoordigd door (getekend) André Clybouw, zaakvoerder."

De vergadering besluit vervolgens het kapitaal te verhogen met zesentachtigduizend zevenhonderd twee en zestig euro drie en zeventig cent (86.762,73 EUR) om het te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69 EUR) op honderd zeventienduizend zevenhonderd negenenveertig euro tweeënveertig cent (117.749,42 EUR), door inbreng in natura door de heer Jan Heyninck en zijn echtgenote mevrouw Goals Arm van hun achtergestelde lening verstrekt aan de naamloze vennootschap BLOEMBINDERIJ JAN HEYNINCK.

De kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt naar evenredigheid verhoogd.

Vijfde Besluit:

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor, André Clybouw, hoger vermeld, over de staat van activa en passiva van de vennootschap op 30 juni 2012, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen voor deze

De vergadering bespreekt vervolgens het verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor.

Het besluit van het verslag van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "C¬ ybouw Bedrijfsrevisoren", voornoemd, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer André Clybouw, de dato 4 september 2012, luidt letterlijk als volgt:

"9. BESLUIT

In het kader van de procedure tot omzetting voorzien door het vennootschapsrecht heeft de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap "Bloembinder Jan Heynink" een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de omvorming van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 114.974,50 EUR en een netto-actief van -54.871,95 EUR,

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van -54.871,95 EUR is 73.421,95 EUR kleiner dan hef minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de bestuurders, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Terzake vestigen wij de aandacht op hetgeen gesteld in puni 4.5 infra van ons verslag. De raad van bestuur heeft immers voorgesteld om voorafgaandelijk de omzetting van de rechtsvorm over te gaan fol het doorvoeren

van een kapitaalverhoging ad 86.762,73 EUR middels een inbreng in natura van een achtergestelde

schuldvordering. Over deze inbreng in natura werd door ons een afzonderlijk bednjfsrevisoraal verslag opgesteld. Indien deze kapitaalverhoging zich werkelijk verwezenlijkt voor de omvorming van rechtsvorm, dan

zal het netto-actief evolueren van -54.871,94 EUR naar 31.890, 78 EUR, Het netto-actief zal dan weliswaar nog

steeds kleiner zijn dan het maatschappelijk kapitaal ad 117.749,42 EUR, Artikel 332 W. Venn zal nog wel van toepassing blijven doordat het 31.890,78 EUR netto-actief beneden de helft van het nieuwe maatschappelijk

kapitaal zal liggen (117.749,42 EUR). Doch het netto-actief zal door de kapitaalverhoging middels inbreng in natura wel groter zijn dan het minimumkapitaal van 18.550, 00 EUR vereist voor de oprichting van een Besloten

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge a Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waardoor de omvorming van de rechtsvorm van naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kan plaatsvinden.

In het kader van de volledige informatieverstrekking verwijzen wij naar hetgeen in punt 4.4 infra van ons verslag is gesteld. ln casu bevindt de vennootschap zich momenteel (voorafgaandelijk aan enige kapitaalverhoging) in een toestand van de artikels 664 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij elke belanghebbende, gelet op het negatieve netto-actief, gerechtigd is om de vennootschap te laten ontbinden. Door de kapitaalverhoging gevolgd door de omvorming van naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt deze toestand geregulariseerd"

Zesde Besluit:

a) De vergadering besluit vervolgens de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit, het maatschappelijk doel, de naam, de duur en het aantal aandelen van de vennootschap blijven ongewijzigd.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal de boeken en de maatschappelijke geschriften die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is.

De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2012, waarvan de staat opgenomen werd in het genoemd verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

b) Ingevolge hoger gemeld besluit tot omvorming besluit de vergadering de aandelen aan toonder om te zetten

in aandelen op naam.

De aandelen worden aan de vennoten toegekend in een verhouding van één aandeel van de naamloze

vennootschap voor één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de

naamloze vennootschap "Bloembinder Jan Heyninck" omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan,

Zevende besluit

De vergadering besluit de tekst van de statuten volledig te herzien, aan te passen en te wijzigen en te

hernummeren om deze in overeenstemming te brengen, enerzijds, met de voorgaande besluiten en, anderzijds,

met het voormelde omzettingsbesluit.

Zij besluit de tekst van de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid goed te

keuren,

Achtste besluit

De vergadering verleent ontslag aan alle in functie zijnde bestuurders van de vennootschap.

Negende Besluit

De vergadering beslist tot zaakvoerder te benoemen: de bovenvermelde heer HEYNINCK Jan, die verklaart zijn

opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich

hiertegen verzet.

De functie wordt niet vergoed, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Tiende Besluit

De vergadering geeft de zaakvoerder de opdracht om over te gaan tot het uitvoeren van de hiervoor genomen

beslissingen,

Volmacht

Ter vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen en van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, wordt bij deze door de zaakvoerder, volmacht verleend aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Fiduciaire Eulaers, te 2500 Lier, Eeuwfeestlaan 56, en aan de heer Michael Eulaers, wonende te 2950 Kapellen, Haagdoornlaan 52, met de bevoegdheid afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling.

e r s

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 6 september 2012.

2° Uittreksel.

30 Gecoordineerde statuten.

4° Verslag van de bedrijfsrevisor naar aanleiding van de kapitaalverhoging.

5° Verslag uitgebracht omtrent de omvorming van nv naar een bvba.

6°Bijzonder verslag raad van bestuur dd. 06.09.2012

Voor-behoûden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 18.06.2012 12182-0413-013
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 18.08.2011 11416-0059-013
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 26.08.2009 09656-0105-013
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 07.08.2008 08548-0338-012
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 28.09.2007 07744-0221-016
04/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 12.06.2006, NGL 31.07.2006 06559-0035-015
04/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 13.06.2005, NGL 26.10.2005 05835-0034-015
01/12/2004 : ME072105
02/07/2004 : ME072105
28/06/2004 : ME072105
07/07/2003 : ME072105
30/09/2002 : ME072105
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 29.09.2015 15604-0342-012
06/10/2001 : ME072105
25/07/2000 : ME072105
03/09/1994 : ME72105
18/02/1992 : ME72105

Coordonnées
J. HEYNINCK

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 114 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande