J.F. PETERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.F. PETERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.477.511

Publication

07/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 30.09.2013 13611-0281-008
13/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

k

Illl I II I II I lI lII Il I II I I II II1 1111

*iiioesae~

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op - 1 JU! 111t

GRf#i§rifflera

0837. 477. 511

Benaming ; J.F. Peters

(voluit)

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ce-- e"-'

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Benoit Meert op 30 juni 2011, neergelegd voor registratie , dat:

' 1. De Heer PETERS Jean François Albert ongehuwd, geboren te Antwerpen op achttien mei

negentienhonderdvierenzestig, wonend te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Cederlaan 15.

2. een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "J.F, PETERS".

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Witrijk, Cederlaan 15. Het bestuursorgaan kan de zetel:: ' verplaatsen in het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest overeenkomstig de geldende: deontologische voorschriften.

4.-De vennootschap heeft tot doel: De uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het publiceren van artikels en boeken en het optreden onder meer als bestuurder, vereffenaar of curator, inclusief het optreden als. scheidsrechter in juridische geschillen.

De uitoefening van alle opdrachten en het stellen van aile handelingen die verenigbaar zijn met het beroep. van advocaat zoals die in België en binnen de Europeese gemeenschap omschreven is, inclusief het optreden als scheidsrechter in juridische geschillen.

De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechstreeks, voor haar eigen rekening of rekening van derden elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van het beroep of die de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen dan wel vergemakkelijken.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander, samenwerkingsverband.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten regels eigen aan de uitoefening van het beroep,, van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

5.-Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

6.-De aandelen werden in speciën onderschreven ais volgt door de Heer Peters Jean voornoemd,namelijk voor', achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor hem 186 aandelen worden toegekend

Ieder aandeel werd volstort tot beloop van twee derde. De inbreng van twaalfduizend vierhonderd euro werd gestort op een bijzondere bankrekening nummer 001-6436187-22 bij de BNP Paribas Fortis Bank

7.-De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag der neerlegging der oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, op welke dag de bedrijvigheid van de vennootschap zal aanvangen. 8.-De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de': algemene vergadering benoemd, en wordt tot niet-statutair bezoldigd zaakvoerder benoemd voor onbepaalde; duur, de Heer PETERS Jean voornoemd, die aanvaardt.

Iedere zaakvoerder-vennoot is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te', verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle: daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Dë vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep Van-advocaat uitsluitend .handelendoor haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die advocaat moeten zijn en op het Tableau van de Orde van advocaten moeten zijn ingeschreven.

Iedere zaakvoerder-vennoot kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden.

Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve : , bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of de Orde van advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht.

9.-Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste ' boekjaar loopt vanaf de stichtingsdatum tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

10.-De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in ' de bijeenroeping op de eerste dinsdag van de maand juni om 17 uur en voor de eerste maal in het jaar 2013. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap en zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uit te keren aan de vennoten. De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht, met macht om in de plaats te stellen en met macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan Mevrouw IMBRECHTS Johanna, wonende te 2960 Sint Job in 't Goor, Rozenlaan 16 en aan Mevrouw MELO Christine, wonende te 2970 Schilde, Vijverlaan 54, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op hef ondernemingsloket, en/of BTW- en , Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Benoît MEERT

Samen neergelegd :

afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 27.07.2015 15357-0269-009
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 18.07.2016 16333-0492-009

Coordonnées
J.F. PETERS

Adresse
CEDERLAAN 15 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande