J.W.L.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.W.L.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.393.953

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 22.07.2014 14320-0325-013
13/10/2014
ÿþPr

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod POP 11.1

; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0839.393.953

Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Schoolstraat 82- 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Ontslag Overdracht aandelen

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 04/09/2014

De vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerder vanaf heden van Dhr. Jan TENIERS, 2500 Lier - Leopold Ill-Laan 4.

Dhr. Jan Teniers meldt dat hij zijn 100 aandelen als volgt heeft overgedragen; 50 aandelen aan Michielsen Werner en 50 aandelen Teniers Liesbet.

De aandelen zijn als volgt verdeeld;

- Dhr. Werner Michielsen 150 aandelen

- MYr. Liesbet Teniers 150 aandelen

Tegelijk neergelegd PV dd 04/09/2014

Werner MICHIELSEN

Zaakvoerder

11111%111111111111

Op de laatste bl . van JIU( B Vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 07.08.2013 13399-0175-013
29/09/2011
ÿþ ;( i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I ii niuiim 913 iii " hl

bF

é

st,

ePeew ter rr~r~.'® vo de RechtbeW llooeutei;v1 c, "r`wGrjrB'A, op

1 9 SEP, 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: Oó 39. 393. 95-3

Benaming : J.Iffif.L.

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Schoolstraat 82

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS - VOLMACHTDRAGER - VASTE VERTEGENWOORDIGER

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Karin Poelemans, notaris te Schilde op 12 september. 2011 dat:

1.de heer MICHIELSEN Werner Paula Leo, geboren te Lier op 1 november 1972 en zijn echtgenote 2.Mevrouw TENIERS Liesbet, geboren te Lier op 11 mei 1973, samenwonende te 2970 Schilde,. Dorpsstraat 44.

3.de heer TENIERS Jan, ongehuwd, geboren te Lier op 19 december 1977, wonende te 2500 Lier,' Leopold 111-laan 4.

Een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

1.naam: "J.W.L."

2.zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2970 Schilde, Schoolstraat 82. De zaakvoerder; kan, zonder statutenwijziging, de zetel verplaatsen in Belgïe.

3.doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in het Binnenland, de Europese Unie en het Buitenland:

- het uitbaten van een kleinhandel in boeken, kranten, tijdschriften, kantoorbehoeften, spellen,' speelgoed, souvenirs, imitatiesieraden, gadgets, bloemstukken, geschenkartikelen;

- de kleinhandel in dranken, algemene voedingswaren, tabaksproducten en artikelen andere dan voedingsmiddelen; - de kleinhandel in brood- banketbakkerijproducten, belegde broodjes, ijs, charcuterie en snoepgoed; - het verlenen van diensten aan klanten zoals copijservice, faxservice;

- het uitvoeren van de activiteiten in verband met de verkoop van loterijbriefjes, het afleveren en inzamelen van deelnemingsformulieren, enzovoort;

- en in het algemeen alle verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden, en/of nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van haar doel. Zij mag aile roerende en onroerende verhandelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het. maatschappelijk doel aansluiten, agentschappen en vertegenwoordigingen aannemen en waarnemen, en alles wat met het maatschappelijk doel in verband staat of nuttig is tot het verwezenlijken van dit doel.

" De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

4. duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met aanvang op 12 september 2011.

5. kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is, bedraagt twintigduizend. euro (20.000,00 EUR) en is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, ieder met een fractiewaarde van één/driehonderdste van het kapitaal, die bij deze oprichting voor volledig' en tegen pari werden ingeschreven.

- De Heer Michielsen Werner voornoemd, heeft ingetekend op honderd (100) aandelen en stort hiervoor drieduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (3.333,33 EUR)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

F

Verso : Naam en handtekening n

" or-

t oud.9n aan het Belgch StaatMblad

Luik B - Vervolg

- Mevrouw Teniers Liesbet voornoemd, heeft ingetekend op honderd (100) aandelen en stort hiervoor drieduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (3.333,33 EUR)

- De Heer Teniers Jan voornoemd, heeft ingetekend op honderd (100) aandelen en stort hiervoor drieduizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (3.333,34 EUR)

Samen: driehonderd (300) aandelen met een fractiewaarde van één/driehonderdste van het kapitaal, te weten twintigduizend euro (20.000,00 EUR), volstort ten belope van tienduizend euro (10.000,00 EUR).

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. Als niet-statutaire zaakvoerders werden aangesteld de Heer Michielsen Werner, Mevrouw Teniers Liesbet en de Heer Teniers Jan, allen voornoemd. De benoemde zaakvoerders hebben hun mandaat aanvaard, en hebben verklaard niet getroffen te zijn door maatregelen die zich hiertegen verzetten.

Hun mandaat is bezoldigd, voor zover de algemene vergadering niet anders beslist;" Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit. Krachtens artikel 14 van de statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid gegeven om namens de vennootschap op te treden in of buiten rechte.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder is onbeperkt.

7. controle: De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is door één of meer commissarissen. Zoniet zal elke vennoot individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt, en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

8. jaarvergadering: De gewone algemene vergadering heeft plaats elk jaar op de 3de maandag van juni om 15.00 uur.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

9. boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar begintop 12 september 2011 en eindigt op 31 december 2012.

10. winstverdeling:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld ander aile vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd niet alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Vaste vertegenwoordiger

Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid genoemde heer Jan Teniers.

VOLMACHT

' Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangeduid de Heer Bruno Kuylen, zaakvoerder Fiducount, Elisabethlaan la te 2600 Berchem, met recht van indeplaatsstelling teneinde alle dokumenten te ondertekenen en handelingen te stellen met het oog op de inschrijving en alle latere wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap bij een erkend ondernemingsloket en dit voor alle administratieve verplichtingen ten overstaan van de

,

Kruispuntbank voor Ondernemingen, FOD Financiën, FOD z.. *m iaat Verzekeringsfonds,

alsook handelingen te stellen naar fiscale instanties. Qp ~l~,

Voor ontledend uittreksel  Notaris Kari f~. e -ns _ ,~

''~Ir-.

Samen met dit uittreksel neergelegd: t`  ;, CO

- afschrift der akte ~``

- IiittrPksPl der akte

>1" 1'

go

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam .an de instrumente s, hetzij van de perso(o)n(e

bevoe ë rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

_

Verso : Naam en handtekening £

/AIL

-e ei0U2Mile.

Coordonnées
J.W.L.

Adresse
SCHOOLSTRAAT 82 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande