JACQUELINE CIGRANG

Divers


Dénomination : JACQUELINE CIGRANG
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 553.824.963

Publication

25/06/2014
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1

11

" 19123950*

Vos behot aan Belgl Staat_

8

---------~---__..

CD.C.S.3 - ~4.,(cke,3

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : PRIVATE STICHTING JACQUELINE CIGRANG (verkort) :

Rechtsvorm : private stichting

Zetel : te 2020 Antwerpen, Alfred Coolsstraat 20

s O derwerp akte : OPRICHTING PRIVATE STICHTING

Op drieëntwintig mei tweeduizend en veertien,

Is voor mij, Meester Charles DECKERS, geassocieerd notaris Antwerpen, Broederminstraat 9, verschenen :

Mevrouw Jacqueline CIGRANG, geboren te Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg) op 9 oktober 1933, van Franse nationaliteit en met rijksregisternummer 33.10.09-288.11, wonende te Antwerpen, Alfred Coolsstraat 20;

Hierna genoemd : "de stichtster".

TITEL I ; OPRICHTING.

De stichtster verzoekt mij, notaris, authentieke akte te verlenen van een private stichting, die zij opricht met de hiernavolgende statuten.

Deze statuten zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de statutaire zetel van private stichting gevestigd is en zullen worden gepubliceerd In de bijisgen tot het Belgisch Staatsblad

TITEL Il : INBRENG - VERMOGEN.

De stichtster verklaart ten titel van inbreng om niet (sui generis) een geldsom ten bedrage van; negentigduizend euro (¬ 90.000,00), aangehouden op een rekening met nummer 678-7117793-51 op haar; naam bij bank DELEN te Antwerpen, in volle eigendom in te brengen in de private stichting, door middel van; overschrijving van de geldsom op een rekening op naam van de private stichting in oprichting, aangehouden bij: bank DELEN te Antwerpen met rekeningnummer 678-7122469-71 (hierna genoemd ; "de inbreng of de: ingebrachte goederen").

De stichtster verklaart dat zij de enige eigenaar is van de ingebrachte goederen, dat zij er geen zakelijk recht; op heeft verleend ten voordele van derden, geen overeenkomst met derden heeft gesloten die haar; beschikkingsbevoegdheid op de ingebrachte goederen zou kunnen beperken of uitsluiten en dat zij niet onderwerpen is aan wettelijke of statutaire bepalingen die een invloed zouden kunnen hebben op haar` beschikkingsbevoegdheid. Zij verklaart met andere woorden dat zij aldus vrij kan beschikking over de; ingebrachte goederen, zodat het vrij en zuiver onbezwaarde volle eigendomsrecht van de ingebrachte goederen, vanaf heden wordt overgedragen aan de private stichting.

TITEL III  STATUTEN.

BENAMING  ZETEL  ACTIVITEITEN - DUURTIJD

ARTIKEL 1 : Benaming.

De private stichting draagt de naam "PRIVATE STICHTING JACQUELINE CIGRANG".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de stichting; moeten de naam ervan vernielden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden « private stichting » alsook het adres ervan.

ARTIKEL 2 ; Zetel.

De maatschappelijke zetel van de private stichting is gevestigd te 2020 Antwerpen, Alfred Coolsstraat 20, in het arrondissement Antwerpen,

De maatschappelijke zetel kan, mits inachtneming van de taalwetgeving, bij beslissing van de algemene: vergadering, verplaatst worden naar een plaats in België of op het grondgebied van de Europese Economische Ruimte, Dit besluit zal gepubliceerd worden door neerlegging ervan in het dossier op de griffie van de bevoegde rechtbank en in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

ARTIKEL 3 : Doel , Activiteiten,

Het belangeloos doel van de private stichting bestaat erin om initiatieven en projecten van de hierna genoemde verenigingen zonder winstoogmerk of liefdadigheidsinstellingen te ondersteunen:

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOa 2.2

- K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- « l'Institut Pasteur », gevestigd te 75015 Parijs (Frankrijk), 25-28 rue du Docteur Roux,

http://www.pasteurfr;

- « Rode Kruis België », gevestigd te 1180 Brussel, Statiestraat 96;

- de stichting van openbaar nut « Koning Boudewijnstichting », gevestigd te 1000 Brussel, Brederodestraat 21;

- de vereniging zonder winstoogmerk « Les Amis de l'Institut Bordet », gevestigd te 1000 Brussel, Waterloolaan 121;

- de vereniging zonder winstoogmerk « Brailleliga», gevestigd te 1060 Brussel, Engelandstraat 57, http://www.braille.be;

- de private stichting « Sant'Egidio », gevestigd te 1000 Brussel, Rijkeklarenstraat 26

de « Federatie van Belgische Restos du Coeur », gevestigd te 5380 Femelmont, rue du Tronquoy 5, http://www.restosducoeur.be

Om het doel van de private stichting te realiseren zal de raad van bestuur jaarlijks discretionair beoordelen welke middelen ter vrije beschikking zullen worden gesteld van de respectievelijke vereniging(en) of liefdadigheidsinstelling(en). De uitkering aan de vereniging(en) of liefdadigheidsinstelling(en) kan slechts aangewend worden voor het realiseren van projecten en initiatieven die worden ondersteund door de respectievelijke vereniging of liefdadigheidsinstelling.

Gedurende het leven van de stichtster kan de raad van bestuur, mits unanimiteit van stemmen, rechtsgeldig beslissen om andere dan de hierboven vermelde Liefdadigheidsinstellingen of verenigingen te ondersteunen.

In de hierna 1/ tot en met 3/ opgesomde gevallen zal de raad van bestuur van de stichting, mits unanimiteit van stemmen, zelfs na overlijden van de stichtster, kunnen beslissen om initiatieven en projecten van andere verenigingen of liefdadigheidsinstellingen met een vergelijkbaar belangeloos doel te ondersteunen

1/ als het belangeloos doel van de vermelde vereniging/ liefdadigheidsinstelling is gerealiseerd of wanneer de vereniging) liefdadigheidsinstelling niet meer in staat is om het doeleindenden waarvoor zij werd opgericht te realiseren; of

2/ wanneer de vermelde vereniging! liefdadigheidsinstelling haar vermogen of inkomsten bestemt aan andere doelstellingen dan diegene waarvoor zij was opgericht; of

3/ wanneer de vermelde vereniging/ liefdadigheidsinstelling in ernstige mate handelt in strijd met haar statuten, de openbare orde of de wet.

De private stichting mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het doel, en mag daartoe alle roerende en onroerende goederen verwerven of bezitten, zowel In eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren, ten dienste stellen of verkopen.

De private stichting onthoudt zich ervan om enige handeling te stellen die in strijd is met de doeleinden waarvoor zij werd opgelicht en op die manier een aantasting zou kunnen veroorzaken van haar vermogen of inkomsten. Het is de private stichting verboden om garant te staan voor derden, zich sterk te maken voor derden, borg te staan voor derden, hoofdelijk of solidair gehouden te zijn voor schulden van derden.

ARTIKEL 4 : Duurtijd.

De private stichting bestaat voor een bepaalde duur van maximum tien jaar, te rekenen vanaf de datum van overlijden van de stichtster.

Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging ter griffie van haar statuten en van de akte betreffende de benoeming van de bestuurders.

Zij houdt op te bestaan volgens het in artikel 13 van de statuten bepaalde.

BESTUUR, WERKING, VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 5 : Raad van bestuur.

De private stichting wordt bestuurd door een orgaan, belast met het bestuur, genaamd « de raad van bestuur ».

De raad van bestuur bestaat uit minstens drie leden. De bestuurders zijn benoemd voor onbepaalde duur.

De eerste bestuurders worden benoemd door de stichtster, Bij ontslag van een bestuurder, benoemen de andere bestuurders een nieuwe bestuurder bij gewone meerderheid van stemmen, met dien verstande dat tot zo lang de stichtster zetelt in de raad van bestuur, het besluit tot benoeming van een nieuwe bestuurder slechts rechtsgeldig werd genomen indien zij haar goedkeurende stem heeft verleend.

Elke benoeming en ambtsbeëindiging moet worden openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit in het stichtingsdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank en moet worden bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Behalve ingeval van vrijwillige ambtsbeëindiging, overlijden of onbekwaamheid, is het mandaat van bestuurder ad nutum herroepbaar door beslissing van de raad van bestuur (uitgenomen de stem van de bestuurder wiens mandaat het voorwerp uitmaakt van de te nemen beslissing) of, in de gevallen door de wet bepaald, door de rechtbank, die met inachtneming van de statuten (een) nieuwe bestuurder(s) aanduidt.

In afwijking tot het hierboven bepaalde, zal het ontslag of de herroepbaarheid van het mandaat als bestuurder in hoofde van mevrouw Jacqueline CIGRANG,.voornoemd, slechts aanvaard worden wanneer dit besluit wordt genomen met unanimiteit van stemmen, inclusief de stem van mevrouw Jacqueline CIGRANG, voornoemd,

Het komt slechts aan de bevoegde rechtbank toe om de beslissing tot ontslag te nemen van mevrouw Jacqueline CIGRANG, voornoemd.

ARTIKEL 6 : Werking van de raad van bestuur,

De raad van bestuur duidt onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester aan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge MOD 2,2

e De raad van bestuur komt samen op de zetel van de stichting of op een in de uitnodiging vermelde plaats en

telkens het belang van de private stichting dit vereist, maar in ieder geval minstens iedere zes maand en telkens een bestuurder om bijeenroeping verzoekt.

De raad van bestuur wordt samengeroepen door middel van een uitnodiging, die de agenda van de vergadering bevat en die minstens acht dagen voor de vergadering wordt verstuurd. De uitnodiging wordt verstuurd door eender welk communicatiemiddel dat bij machte is een geschreven tekst over te maken dat op papier kan worden overgebracht.

De raad van bestuur kan slechts rechtsgeldig besluiten indien de meerderheid van de bestuurder aanwezig is of vertegenwoordigd is. Een bestuurder mag niet meer dan één van zijn collega's vertegenwoordigen en moet houder zijn van een schriftelijke volmacht, ledere bestuurder beschikt over één stem.

Behoudens andersluidende vermelding in de statuten, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor een statutenwijziging waarvoor een unanimiteit van stemmen vereist is. Tot zo lang de stichtster deel uitmaakt van de raad van bestuur, kan een besluit van de raad van bestuur bovendien slechts rechtsgeldig worden genomen indien de stichtster haar goedkeurende stem heeft gegeven,

ln geval van dringende noodzakelijkheid en telkens als het belang van de stichting zulks vereist, kan tot een schriftelijke besluitvorming worden besloten, mits eenparigheid van stemmen onder de bestuurders en met uitsluiting van een wijziging der statuten.

Er worden notulen opgemaakt van elke bestuurdersvergadering.

ARTIKEL 7 : Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan alle nodige of dienstige rechtshandelingen tellen om het doel van de private stichting te realiseren.

De raad van bestuur is eveneens bevoegd om de statuten van de stichting te wijzigen mits naleving van de voorwaarden zoals bepaald in artikel 12 van de statuten.

Iedere wijziging van de gegevens, vermeld in artikel 28, 3° et 5° à 8° van de wet op de verenigingen en stichtingen dient daarenboven bij authentieke akte te worden vastgesteld.

De leden van de raad van bestuur oefenen hun ambt ais college uit.

De leden van de raad van bestuur kunnen overeenkomen om de taken onderling te verdelen, doch deze verdeling kan niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs niet ais deze belissing behoorlijk is bekendgemaakt,

ARTIKEL 8 : Vertegenwoordiging.

De private stichting wordt vertegenwoordigd in en buiten rechte door de raad van bestuur, handelend als college.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de stichting in rechte en tegenover derden rechtsgeldig verbonden door de handtekening van twee bestuurders, waarvan minstens één voorzitter, secretaris of penningmeester is.

In afwijking op het in de vorige zin bepaalde en onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, zal gedurende de periode dat de stichtster haar mandaat als bestuurder uitoefent, enkel zij de private stichting in rechte en tegenover derden rechtsgeldig kunnen verbinden.

De raad van bestuur van de private stichting mag bijzondere machten toekennen en mag het dagelijks bestuur toevertrouwen aan personen die zij op elk ogenblik kan herroepen.

ARTIKEL 9 Bezoldiging.

De bestuurders oefenen hun ambt onbezoldigd uit.

De raad van bestuur kan evenwel te allen tijde een vergoeding toekennen aan één of meerdere bestuurders, gekoppeld aan hun activiteiten binnen de private stichting.

Het bedrag van deze vergoeding en de modaliteiten ervan worden vastgesteld door de raad van bestuur. ARTIKEL 10 Regeling bij belangenconflicten.

De bestuurder, die bij een handeling met de stichting rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de raad van bestuur, moet dit meedelen aan de andere bestuurders voordat de raad van bestuur een besluit neemt, Deze bestuurder neemt deel aan de beraadslaging, doch niet aan de stemming. Zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur. Deze omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen.

Bij deze procedure wordt het controleorgaan betrokken dat bij de stichting in functie zou zijn,

BOEKJAAR  JAARREKENING _ BEGROTING

ARTIEL 11 : Maatschappelijk doel  Jaarrekening  Begroting.

Het boekjaar van de private stichting gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Ieder jaar en ten laatste binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar maakt de raad van bestuur

de jaarrekening van het voorbije boekjaar op, alsook de begroting van het volgende boekjaar en dit op de wijze bepaald in artikel 37 van de wet op de verenigingen en stichtingen.

Indien de private stichting bij afsluiting van het boekjaar minstens twee van de drie bij de wet bepaalde drempels bereikt, houdt zij een boekhouding en maakt zij een jaarrekening op overeenkomstig de boekhoudwet van 17 juli 1975, behoudens aanpassingen omwille van haar bijzondere aard.

Stichtingen moeten de controle op hun financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de in de jaarrekening weer te geven verrichtingen opdragen aan één of meer commissaris(sen), te benoemen door de raad van bestuur, indien zij beantwoordt aan de criteria bepaald in artikel 37 paragraaf 5 van de wet op de verenigingen en stichtingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge MoD 2.2

Binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening legt de raad van bestuur deze, voor zover de stichting daartoe door de wet gehouden is, neer bij een plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België, samen met de lijst van de bestuurders en eventuele commissaris(sen) in functie en, in voorkomend geval, het verslag van de commissaris(sen).

AANPASSING VAN DE STATUTEN

ARTIKEL 12 Aanpassing van de statuten.

De statuten kunnen worden aangepast door een beslissing van de raad van bestuur, beslissend met unanimiteit van stemmen.

Van zodra het mandaat van de stichtster als bestuurder van de private stichting een einde heeft genomen, kan er geen wijzigingen van de statuten meer plaatsvinden die afbreuk doet aan de filosofie van de private stichting zoals bepaald in haar initiële statuten, en is het strikt verboden om nog wijzigingen aan te brengen aan onderhavig artikel 12 van de statuten,

ledere statutenwijzigingen maakt het voorwerp uit van een authentieke akte.

ONTBINDING -- VEREFFENING  BESTEMMING VAN HET VERMOGEN  DIVERSE BEPALINGEN ARTIKEL 13 : Ontbinding.

De beslissing tot ontbinding van de private stichting kan slechts genomen worden door de rechtbank van eerste aanleg in een van de volgende gevallen:

1/ wanneer de doelstellingen of de doeleinden waarvoor de private stichting werd opgericht werden gerealiseerd of wanneer de stichting niet meer in staat is om de doelstellingen of doeleinden na streven of te realiseren;

2/ wanneer de private stichting haar vermogen of inkomsten aanwendt aan andere doelstellingen dan diegene waarvoor zij werd opgericht ;

3/ wanneer zij op ernstige wijze handelt in strijd met haar statuten, de openbare orde of de wet;

4/ wanneer zij in gebreke blijft om de wettelijke verplichtingen inzake de neerlegging van de jaarrekening na te leven gedurende drie opeenvolgende boekjaren, behoudens indien zij dit gebrek regulariseert door de ontbrekende gegevens neer te leggen voor de sluiting van de debatten.

ARTIKEL 14 : Vereffening,

Tenzij de rechtbank die de ontbinding uitspreekt besluit tot onmiddellijke sluiting van de vereffening, bepaalt zij de wijze van vereffening en stelt zij één of meer vereffenaars aan.

In dat laatste geval blijft de private stichting met haar afgescheiden vermogen als rechtspersoon bestaan, tot wanneer de vereffening ervan afgesloten wordt.

Alsdan moeten alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken uitgaande van de stichting de naam ervan vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "private stichting in vereffening".

ARTIKEL 15 : Bestemming van het vermogen.

Het netto-actief van de ontbonden private stichting dient bij voorrang bestemd te worden voor de liefdadigheidsinstellingen en verenigingen zoals vermeld in artikel 3 van de statuten. Indien de bestemming zoals in de vorige regel bepaald om enige reden niet mogelijk zou zijn, dient het netto-actief van de ontbonden private stichting te worden bestemd aan vereniging(en) of Eiefdadigheidsinstelling(en) waarvan het maatschappelijk doel zo dicht mogelijk aanleunt bij dat van de verenigingen en liefdadigheidsinstellingen zoals bepaald in artikel 3 van de statuten.

De vereffenaar dient van de bestuurders unanieme goedkeuring te verkrijgen over de wijze van bestemming van het netto-actief bij ontbinding van de private stichting. Bij ontstentenis van unanieme goedkeuring, bepaalt de rechtbank van eerste aanleg de bestemming van het netto-actief.

ARTIKEL 16: Diverse bepalingen.

Alles wat niet uitdrukkelijk wordt geregeld door de statuten, zal onderworpen zijn aan de bepalingen van de wet van 27 juni 1921 op de verenigingen en stichtingen en de latere wijzigingen die aan deze wet werden aangebracht,

TITEL 1V  VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN.

1

Het eerste boekjaar van de private stichting neemt aanvang op het ogenblik dat de stichting

rechtspersoonlijkheid verkrijgt en sluit af op 31 december 2014.

2. Benoemingen

2.a/ Benoeming van de eerste bestuurders

De stichtster benoemt tot bestuurders van de private stichting voor een onbepaalde tijd :

- Mevrouw Jacqueline LIGRANG, voornoemd. " `"'

- Mijnheer Michel Jan CIGRANG, geboren te Antwerpen (district Wilrijk) op 31 december 1970, van Belgische nationaliteit, en met rijksregïstemummer 70.12.31-389.41, wonende te 2020 Antwerpen, Palmenlaan 8, in dezer vertegenwoordigd door mevrouw Jacqueline CIGRANG, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht, gegeven te Antwerpen op 14 mei 2014;

- Mijnheer Nico Aloyse HIRTT, geboren te Grevenmacher (Groothertogdom Luxemburg) op 21 juni 1954, van Belgische nationaliteit en met rijksregistemummer 54.06.21-271.81, wonende te 7180 Seneffe, rue du Sart 8, in dezer vertegenwoordigd door mevrouw Jacqueline CIGRANG, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht gegeven te Seneffe op 08 mei 2014.

Zijn alhier tussengekomen, de voormelde bestuurders, vertegenwoordigd als gezegd, die ieder hun mandaat van bestuurder aanvaarden en bevestigen, op vraag van de notaris, dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

2.b/ Benoeming van de voorzitter, de secretaris, de penningmeester en de commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De voormelde bestuurders, vertegenwoordigd als gezegd, benoemen met unanimiteit van stemmen als voorzitter : mevrouw Jacqueline CIGRANG, voornoemd, die haar mandaat als voorzitter aanvaardt.

Gelet op de goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen ter zake, wordt beslist thans geen commissaris ie benoemen, Desgewenst kan daartoe na verloop van tijd nog beslist worden.

3. De voormelde benoemingen zijn gedaan onder de opschortende voorwaarde dat de private stichting rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

4. De stichtster erkent door de notaris te zijn gewezen op artikel 29, § 3 van de wet van 27 juni 1921 en onder meer dat, indien iemand een verbintenis heeft aangegaan of aangaat voor een private stichting in oprichting, hij daarvoor persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk is, behalve wanneer de private stichting binnen de twee jaar na het ontstaan van de verbintenis rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en de verbintenis binnen de zes maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte heeft overgenomen.

TITEL V : FISCALE VERKLARINGEN.

1. In verband met de fiscale waardering van de in te brengen goederen verklaart de stichtster de in te

brengen goederen in volle eigendom pro fisco te waarderen op negentigduizend euro (90.000,00 euro),

De totale waarde van de inbreng bedraagt derhalve pro fisco negentigduizend euro (¬ 90.000,00).

2. De stichtster verklaart dat zij haar fiscale woonplaats heeft op het voormeld adres en dat haar fiscale woonplaats op dit adres gevestigd is voor een periode van meer dan vijf jaar voorafgaand aan heden.

3, Ondergetekende notaris bevestigt dat hij lezing heeft gegeven van artikel 203, eerste alinea van het Wetboek der Registratierechten, waarvan de tekst letterlijk luidt als volgt : "In geval van bewimpeling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde, is elke der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd.

4, Op de vraag of de stichtster de hoedanigheid heeft van btw-belastingplichtige, heeft zij ontkennend geantwoord.

5, Recht op geschriften (wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig (95,00) euro.

TITEL VI  SLOTVERKLARINGEN.

1. De stichtster verklaart dat de notaris haar gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan notarissen

opgelegd bij artikel 9, paragraaf 1, alinea twee en drie van de Organieke Wet Notariaat en haar heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris manifest tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelijk onevenwichtige bedingen vaststelt, hij daarop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman en dat de notaris elke partij volledig moet inlichtingen over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en dat hij alle partijen op onpartijdige wijze raad moet geven. De stichtster heeft hierop geantwoord dat zich volgens haar geen manifeste tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt. De stichtster bevestigt tevens dat de notaris haar naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten voortvloeiend uit onderhavige akte en haar op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

2. De stichtster verzoekt mij, notaris, te akteren en te bevestigen dat de wettelijke bepalingen bedoeld in titel II van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd tot op heden, betreffende de wet op de verenigingen en ; , stichtingen werden nageleefd.

3. De notaris verklaart dat de identiteit en het rijksregisternummer van de comparanten hem werd

aangetoond aan de hand van een uittreksel uit het rijksregister.

WAARVAN AKTE

Verleden te Antwerpen, ten kantore op voormelde datum en plaats.

Nadat de akte integraal werden voorgelezen en toegelicht, hebben de stichtster en de voormelde

bestuurders, aanwezig als gezegd, de akte met mij, notaris, ondertekend.

(volgen de handtekeningen).

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL :

Notaris Charles DECKERS

Vbor-behouden

aan het

Belgisch $táatsbEad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JACQUELINE CIGRANG

Adresse
Zetel : te 2020 Antwerpen, Alfred Coolsstraat 20

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande