JADE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JADE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.888.752

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 20.08.2014 14437-0337-011
27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 24.08.2013 13454-0016-009
14/10/2011
ÿþ4 rnod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

," " " " m.F

NEERGELEGD

- 4 -10- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANGEbte MECHELEN



Orat9ernemingsnr : , `d 2

II~NMNMV~RmRmVMN~VI0INN

iiissa3n*

Benaming : JADE

(voluit)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hoorstraat 12

2870 Puurs (Breendonk)

Onderwerp akte : OPRICHTING

ei

:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 30 september 2011, dat er door 1) de heer JACOBS Kurt Laurence Johan, geboren te Antwerpen op achttien juni negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2870 Puurs (Breendonk), Moorstraat 12;

2) mevrouw DEDECKER Gisèle Eugène Josée, geboren te Willebroek op twintig mei negentienhonderdzeventig, wonende te 2870 Puurs (Breendonk), Moorstraat 12, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "JADE", met zetel te 2870 Puurs (Breendonk), Moorstraat 12, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderd (100) aandelen met fractiewaarde, en bij de oprichting voor een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur) volstort in geld.

de vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het, Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één september tweeduizend en elf.

de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "JADE". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2870 Puurs (Breendonk), Moorstraat 12.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en/of voor rekening van derden :

-het verlenen van advies, diensten, ondersteuning en

bijstand op het gebied van bedrijfsvoering aan bedrijven, organisaties of instellingen van allerlei aard; onder andere op projectmatig, administratief, financieel, organisatorisch, marketing, commercieel, informatief en operationeel vlak;

-het verlenen van advies en begeleiding aan het management en dit in de meeste brede zin;

-het uitvoeren van interim-management;

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en noedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persso(o)nteni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

-Verpleging op consultatie en aan huis van alle mensen die permanente of tijdelijke verzorging nodig hebben;

- het leveren van goederen en diensten aan medici en para-medici;

-de aan- en verkoop, het terbeschikking stellen van verbruiksgoederen, onderhoudsproducten, verzorgingsproducten, schoonheidsproducten , randapparatuur en materieel dienstig aan patiënten, zieken en verbruiker, alsmede het uitbouwen van diensten van dagopvang en permanente dagopvang; -oprichting en uitbaten van verzorgingstehuizen en rusthuizen;

-alle handelingen die het voorwerp zijn van thuisverpleging, medische verzorging en medische therapie -verzorging van patiënten alsmede het verstrekken van hygiëne, voeding, toilet, medische en paramedische verzorging en elke vorm van hulp aan zieken, bejaarden en hulpbehoevenden; gezondheidsvoorlichting; lactatiebegeleiding;

-uitoefening van de verloskunde;

-uitbating van een crèche of dagverblijf voor opvang van kinderen; het verzorgen van alle soorten kinderopvang; het verzorgen van naschoolse kinderopvang; ondersteunen en coördineren van kinderopvanginitiatieven.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij zal in het algemeen in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag eveneens belang hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderzijds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag verder de functie waarnemen van bestuurder, manager, gemandateerde of vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

" zeshonderd euro (18.600,00 eur). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen met fractiewaarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht

ARTIKEL TIEN - AANDELEN OP NAAM - REGISTER - OVERDRACHT.

De aandelen zijn steeds op naam. Indien de vennootschapwetgeving zou wijzigen en aandelen aan toonder zou toelaten, zal de nieuwe regeling van rechtswege en zonder statutenwijziging van toepassing zijn.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend :

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overtijden.

Naar aanleiding van de inschrijving In het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De

statutaire zaakvoerders kunnen ieder individueel handelen. Niet statutaire zaakvoerders kunnen niet

individueel handelen. Zij kunnen enkel handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel achttien.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de Heer Kurt JACOBS,

voornoemd die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd

door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten,

met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen "

J

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiçert

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

,.. _

geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering mot inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL ZEVENTIEN - SALARIS.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd behoudens wanneer de algemene vergadering anders beslist.

ARTIKEL ACHTTIEN - INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vunnoonuhup, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

KWALITATIEVE BEPERKINGEN.

De niet-statutaire zaakvoerder kan evenwel niet zonder instemming van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet warden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

KWANTITATIEVE BEPERKINGEN.

De niet-statutaire zaakvoerder kan evenwel niet zonder toestemming van de algemene vuqgadu'' ring besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijftigduizend euno(5D.00DE)

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan dandan, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

! ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en dient hierbij de

bepalingen van voorgaande artikelen na te leven.

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTVVINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

~a vennoot~~i~~~~de~~a~e~an ~næm~mm~a~~~

_-controlebevoegdheid

vennootschap bij toepassing van de geldende vennoot-schapswetgeving niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse, inzage nemen van de boekon, de bheven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een oom' m)ssahs, dia door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissaris-revisor.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE

VERGADERING.

" De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zondag van de maand juni om dertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING. ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van dat zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

" De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Op de laatste blz. van Luit::overrnelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persojo)n(eri) bevoegd de rechtsersaon Ion anzen van derden te ueregenwQordgen

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN .

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf dertig september tweeduizend en elf tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste zondag van de maand juni tweeduizend dertien om dertien uur,

VOLMACHT.

Er wordt bij deze uitdrukkelijk volmacht verleent aan "FIVERBO" te 2830 Willebroek (Blaasveld), Bezelaarstraat 69a; met macht tot indeplaatsstelling, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile administraties, alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

in bijlage : afschrift akte

Op de laatste blz. van Luits, B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
JADE

Adresse
MOORSTRAAT 12 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande