JAGUAR LAND ROVER BELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JAGUAR LAND ROVER BELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.612.553

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 02.06.2014, NGL 19.06.2014 14207-0197-038
04/04/2014
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MUNI gui

Neergelegd tir grif T!, 'r^ri rk nprhitbank van Koophandel fie, ArlivFr l-pot op

GrI~Yi~ MRT 2DVF

l'_hici ri 4r ulin,É;_ nt : 0456.612.553

Jaguar Land Rover Belux

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Naamloze vennootschap

tiat 1 Generaal Lemanstraat 47 - 2018 Antwerpen

undoi° vEzi-;1(enljakie Benoeming Commissaris

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 03/06/2013

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Deloitte Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 80, vertegenwoordigd door de heer William Blomme, bedrijfsrevisor, te benoemen als commissaris, en dit voor een termijn van drie jaar die eindigt na de gewone algemene vergadering van het jaar 2016.

Bienemann Marcus

Gedelegeerd bestuurder

Gh 1< I:r+I;re Lui!, 5' i" ,'i-1. i; Recto i" f~F,,11 c' I" , 0,7, i-i nlie,r; " iie ,In ÎriGtrurlertteref1dt? notaris I}nLZI!

l, n,,,nzlcfl V3r1 dc,:rd.sr. ti."'f'rfeyrrP ' Fnui Ien

k+rrsee



12/12/2013
ÿþ mod 11.1

ituïk In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"~-

l'lrlJ ll,rJOplli~Rti~, !t ,`?ó',

Griffie 2 1.={4

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

Ondememingsnr : 456.612.553

Benaming (voluit) : JAGUAR BELUX (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2018 Antwerpen, Generaal Lémanstraat 47

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - AANPASSING STATUTEN

!!Uit een akte verleden voor notaris Harold DECKERS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,; Broedeirmminstraat 9, op twaalf november tweeduizend dertien, dragende de melding : "Geregistreerd twee; bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 26 NOV 2013 boek 178 blad 38 vak: 20 ontvangen : VIJFTIG EURO (50E) De Ontvanger (getekend) I. MICHIELSEN Adviseur", blijkt dat de; buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "JAGUAR BELUX", gevestigd te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister;; van Antwerpen met ondernemingsnummer 0456612'.553, beslist heeft de naam van de vennootschap met=,

onmiddellijke uitwerking te wijzigen in "Jaguar Land Rover Belux", 's

De eerste zin van artikel 1 van de statuten zal worden gewijzigd als volgt:

"De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam: "Jaguar Land Rover,;

Belux""

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank der ondernemingen, de

ondernemingsloketten en de diensten van de btw en andere administraties wordt, met recht van;;

indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan mevrouw Micha VAN dEN ABEELE en/of de heer Frédéric

VERSPREEUWEN, welke woonplaats kiezen op het adres van de burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASTREA", met zetel te 2600 Antwerpen

(district Berchem), Roderveldlaan 3.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

:; - gecobrdineer-

de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij Van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2014
ÿþi

~ Mod POF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*19 17422'

1fl11

I I

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

0456.612.553

Jaguar Land Rover Belux

Naamloze vennootschap

Generaal Lemanstraat 47 - 2018 Antwerpen

Wijziging vaste vertegenwoordiger Commissaris

De vaste vertegenwoordiger van de commissaris, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen Deloitte Bedrijfsrevisoren/Reviseurs d'Entreprises, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, zal voortaan Jurgen Kesselaers zijn in plaats van William Blomme. Deze beslissing zal ingaan vanaf het boekjaar beginnend op 31 maart 2015 en is van toepassing voor de resterende duur van het commissarismandaat, zijnde tot het boekjaar afsluit op 31 maart 2016.

Marcus Bienemann

Gedelegeerd bestuurder

16/10/2013
ÿþ'~

.Lu~k B

~,__~~~_

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr ; 456.612.553 Benaming (voluit) : JAGUAR BELUX

Neergelegd ter griffie van de Rechfba l van Koophandel te Antwerpen, op

07OKi2013

Griffie

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte

i

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,;; !; Broederminstraat 9, op één oktober tweeduizend dertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel tel, worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene;; vergadering van de naamloze vennootschap "JAGUAR BELUX", gevestigd te 2018 Antwerpen, Generaal;; Lemanstraat 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer ;: 0456.612.553, onder meer

1. beslist heeft het fusievoorstel goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en in te stemmen met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie de naamloze vennootschap "LAND ROVER BELUX", gevestigd te 2018 Antwerpen, Generaal Lernanstraat 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0444.831.508, !' overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch,i~ voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap,

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap,; f; wordt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en uitreiking van aandelen plaats.

Vanaf één april tweeduizend dertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap>; boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. vastgesteld heeft dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap het fusievoorstelej eveneens heeft goedgekeurd, de opschortende voorwaarde van de besluiten van de vergadering van de;; overgenomen vennootschap in vervulling is gegaan en dat deze vennootschap vanaf één oktober tweeduizend!' dertien ophoudt te bestaan.

3. het maatschappelijk doel van de vennootschap te herformuleren en uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap door vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel: de in- en uitvoer, de aankoop, verkoop, verhuring, in het groot en het kIein van alle transportvoertuigen, zoals auto's, vrachtwagens, tractoren, voertuigen om grondwerken of constructies;( ;! uit te voeren, van alle motoren, losse onderdelen, alle toebehoren en alle producten, welke rechtstreeks of :j onrechtstreeks betrekking hebben op voormelde voertuigen, of het gebruik ervan.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren( of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële(: handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel,;; met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en!; industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag aIIe roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch; ; onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Op de laatste piz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

naamloze vennootschap

te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 47

:FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - HERFORMULERING EN UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL MET DE ACTIVITEITEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

mod 11.1

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor de vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng van speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financië.Ie tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkenil

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen".

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan mevrouw Micha VAN dEN ABEELE en/of de heer Frédéric VERSPREEUWEN, welke woonplaats kiezen op het adres van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASTREA", met zetel te 2600 Antwerpen (district Berchem), Roderveldiaan 3, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge onderhavige fusieoperatie.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee

neergelegd :

afschrift van

de akte;

volmacht;

gecoördineer-

de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2013
ÿþOndernemingsnr : 0456.692.553

Benaming

(voluit) : JAGUAR BELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel van 17 juli 2013:

Voorafgaande uiteenzettingen

(a)JAGUAR BELUX NV en LAND ROVER BELUX NV hebben de bedoeling om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren per 1 oktober 2013, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van LAND ROVER BELUX NV door ontbinding zonder vereffening overgaat op haar enige aandeelhouder, zijnde JAGUAR BELUX NV, overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen (hierna 'W.Venn."),

(b)Bij toepassing van artikel 719 W,Venn., zijn de bestuursorganen van de vennootschappen JAGUAR BELUX NV en LAND ROVER BELUX NV samengekomen op 17 juli 2013 cm in gemeenschappelijk overleg een fusievoorstel op te stellen.

(c)De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

(d)De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken v66r de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 719 in fine W.Venn.).

Deel 1: Identificatie van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen

1.Overnemende Vennootschap

-Naam: "JAGUAR BELUX"

-Rechtsvorm: naamloze vennootschap

-Maatschappelijke zetel: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

-Rechtspersonenregister (Antwerpen): 0456.612.553

-Doel (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel : de invoer en exclusieve distributie van Jaguar Producten in België en alle hiermee verwante activiteiten.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 6 AUG 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen ín aile verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor de vennootschappen,

Zij mag biij wijze van inbreng van speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen".

2. Over te Nemen Vennootschap

-Naam: "LAND ROVER BELUX"

-Rechtsvorm: naamloze vennootschap

-Maatschappelijke zetel: Generaal Lemanstraat 47, 201 B Antwerpen

-Rechtspersonenregister (Antwerpen): 0444.831.508

-Doel (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel: de in- en uitvoer, de aankoop, verkoop, verhuring, in het groot en het klein, van alle transportvoertuigen, zoals auto's, vrachtwagens, tractoren, voertuigen om grondwerken of constructies uit te voeren, van alle motoren, losse onderdelen, alle toebehoren en alle producten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op voormelde voertuigen, of het gebruik ervan.

De vennootschap mag belangen nemen in alle ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, een verwant of gelijkaardig doel als het hare, door middel van inbreng, inschrijving op of aankoop van aandelen, deelbewijzen of bevoorrechte aandelen, van fusie, van verenigingen in deelneming, van groepering, vereniging of commandiet. Al het voorgaande is uit te leggen in de breedste betekenis van de hierboven gebruikte termen.

Zij mag, voor dezelfde doeleinden, alle financiële verrichtingen, met inbegrip van deze met betrekking op kredieten en leningen, uitvoeren, namelijk ontlenen mits pandgeving of hypotheekstelling, waarborgen of garanties geven voor alle leningen en kredieten, met of zonder voorrechten en andere zakelijke waarborgen.

In het algemeen, mag de vennootschap, in alle plaatsen, bij alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt blijken, te verrichten, aile operaties van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard, die met haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele verband houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking hiervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen, binnen de perken van de wet.

Het maatschappelijk doel kan, onder de voorwaarden gesteld door artikel 70bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, uitgebreid of beperkt worden bij wijze van verandering van de statuten",

Deel 2; Datum vanaf dewelke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 April 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Deel 3: Aandeelhouders met bijzondere rechten en houders van andere effecten dan aandelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders met bijzondere rechten of houders van andere effecten dan aandelen.

Deel 4: Bijzondere voordelen van de leden van de bestuursorganen

Aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Deel 5: Aandelenruil en formaliteiten na fusie

Er worden geen aandelen van de Over te Nemen Vennootschap omgewisseld tegen aandelen van de Overnemende Vennootschap (artikel 703, §2, 1° W.Venn.).

De aandelenregisters van de betrokken vennootschappen zullen worden aangepast teneinde de fusieoperatie weer te geven.

Deel 6: Wijziging maatschappelijk doel

Met de fusie zal ook het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap door de volgende tekst vervangen worden:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel: de in- en uitvoer, de aankoop, verkoop, verhuring, in het groot en het klein, van aile transportvoertuigen, zoals auto's, vrachtwagens, tractoren, voertuigen om grondwerken of constructies uit te voeren, van aile motoren, losse onderdelen, alle toebehoren en aile producten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op voormelde voertuigen, of het gebruik ervan.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor de vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng van speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze rijst is exemplatief en niet beperkend,

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen".

Fiscale verklaring

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het W.Venn.

De tussen de betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 september 2013. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel zal ten laatste op 16 augustus 2013 in het vennootschapsdossier van de betrokken vennootschappen bij de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel (vennootschapsakten) worden neergelegd ter naleving van de termijn voorgeschreven door artikel 719 in fine W.Venn.

Opgemaakt te Antwerpen in vier exemplaren op 17 juli 2013. De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Getekend

Micha Van den Abeele

Volmachthouder

l f i

Neerlegging: fusievoorstel

notulèn van Raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 03.06.2013, NGL 17.06.2013 13194-0514-035
21/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 111111191111111111 I

*13075955*

















~,~~,,~, ~rc~ ~~~~. ra 0 8 M E12013

Griffie

Ondernemingsnr : 0456.612.553

Benaming

(voluit) : Jaguar Belux

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hunderenveldlaan 10, 1082 Sint-Agatha-Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 6 augustus 2012: Eerste besluit: voorstel tot wijziging van de maatschappelijke zetel

De raad van bestuur beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Hunderenveldlaan 10, 1082 Sint-Agatha-Berchem naar Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen, en dit met ingang van 25 maart 2013.

Tweede besluit: toekenning bijzondere volmacht aan Astrea

De bestuurders beslissen verder om een bijzondere volmacht te verlenen aan ASTREA BV CVBA, meer in het bijzonder aan de heer Frédéric Verspreeuwen en mevrouw Micha Van den Abeele, advocaten, woonplaats kiezende te 2600 Berchem, Roderveldlaan 3, teneinde ieder alleen handelend en met de mogelijheid tot in de plaatstelling, alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen die nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van aile publicatieformulieren en andere documenten).

Voor eensluidend,

Frédéric Verspreeuwen

Gevolmachtigd lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 04.06.2012, NGL 05.07.2012 12269-0217-034
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 06.06.2011, NGL 12.07.2011 11296-0001-036
14/03/2011
ÿþMod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIII

" 11039416"

Ondernemingr : 0456.612:553

Benaming

(voluit) : JAGUAR BELUX

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hunderenveldlaan 10, 1082 Sint-Agatha-Berchem

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - ONTSLAG EN BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders d.d. 17 januari 2011:

De aandeelhouders nemen akte van en aanvaarden, voor zover nodig, het ontslag van mevrouw Sara:

Cummings ais bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van 17 januari 2011.

De aandeelhouders nemen akte van en aanvaarden, voor zover nodig, het ontslag van de heer Richard:

Shore als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van 17 januari 2011.

De aandeelhouders bevestigen voorts dat de volgende bestuurders worden benoemd met ingang van 17

januari 2011:

-De heer Marcus Bienemann, wonende te Lingedijk 15, 4002 XH Tiel, Nederland;

-De heer Barry Carsley, wonende te 11 Pine Close, Shottery, Stratford-Upon-Avon, Warwickshire, CV37:

9FB, Verenigd Koninkrijk;

-De heer Bernhard Kuhnt, wonende te Angermainweg 7, 82335 Berg, Duitsland. "

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd en voor een periode van 6 jaar uit, eindigend per 17 januari 2017.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 17 januari 2011:

De raad van bestuur bevestigt het ontslag van mevrouw Sara Curnmings als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit vanaf 17 januari 2011.

De raad van bestuur beslist voorts de heer Marcus Bienemann als gedelegeerd bestuurder te benoemen en dit met ingang van 17 januari 2011. Het mandaat van gedelegeerd bestuurder wordt voor onbepaalde duur en op onbezoldigde wijze uitgeoefend. De gedelegeerd bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap zowel intern als naar derden toe conform artikel 17 van de statuten.

Voor eensluidend uittreksel, Getekend,

Frédéric Verspreeuwen Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2011
ÿþ Mati 2.0

Lut In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1II1I11111u1mu111u11 .111 JAN 2011

~BR

Griffie





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0456.612.553

Benaming

(voluit) : JAGUAR BELUX

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 1082 Sint-Agatha Berchem, Hunderenveldlaan 10

Onderwerp akte : wijziging boekjaar  wijziging statuten

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op dertig december tweeduizend tien, dragende de melding: "Geregistreerd één bladen twee renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 12 JAN. 2011 boek 223 blad 13 vak 2 ontvangen : vijfentwintig euro (25E) De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "JAGUAR BELUX", gevestigd te 1082 Sint-Agatha Berchem, Hunderenveldlaan 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0456.612.553, onder meer beslist heeft:

1. het ontslag te aanvaarden dat met ingang van 15 januari 2010 als bestuurder werd ingediend door de heer Vittorio SENSO, wonende te VC379RL Stratford Upon Avon (Verenigd Koninkrijk), Gretel House Cottage Lane.

2. het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op eenendertig december tweeduizend en tien, ten uitzonderlijken titel te verlengen tot eenendertig maart tweeduizend elf.

De volgende boekjaren zullen voortaan lopen van één april tot eenendertig maart van het daaropvolgende jaar. De eerste zin van artikel 31 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar." Volmacht

Bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt verleend aan de heer Frederic Verspreeuwen en/of de heer Niels Van den Heuvel, die beiden keuze van woonst doen op het adres van "ASTREA" burgerlijke vennootschap met de vorm van een cvba te Berchem, Roderveldlaan 3, beiden afzonderlijk bevoegd, teneinde bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties, zowel voor heden als in de toekomst, alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

De Notaris

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecoördineer-

de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 16.07.2010 10322-0259-036
17/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.09.2009, NGL 10.09.2009 09756-0367-036
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 31.07.2008 08517-0136-036
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 31.07.2007 07515-0129-037
31/05/2007 : BL313607
29/05/2007 : BL313607
07/08/2006 : BL313607
10/10/2005 : AN313607
27/06/2005 : AN313607
04/02/2005 : AN313607
05/02/2004 : AN313607
04/12/2003 : AN313607
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.06.2015, NGL 10.08.2015 15416-0159-037
07/08/2003 : AN313607
15/07/2003 : AN313607
17/04/2003 : AN313607
17/04/2003 : AN313607
22/08/2002 : AN313607
01/11/2001 : AN313607
25/08/2001 : AN313607
21/06/2000 : AN313607
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 06.06.2016, NGL 24.06.2016 16226-0473-037

Coordonnées
JAGUAR LAND ROVER BELUX

Adresse
GENERAAL LEMANSTRAAT 47 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande