JALENA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JALENA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.266.202

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 23.07.2014 14337-0026-009
07/06/2013
ÿþ*13086041

i

IA

mod 11.1

`<'- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd !er eila van de Rechtbank van Koophandel te QntwwrFone of

i 9 MEI 1013

Griffie

Ondernemingsnr : BE0480.266.202

Benaming (voluit) : Calochem

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Taxanderlei 49

2900 Schoten

Onderwerp akte : BVBA: Doelwijziging  naamwijziging  statutenwijziging

Uit een akte opgemaakt door notaris Patrick Knevels te Mortsel op zevenentwintig meii tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Calochem", gevestigd te Schoten,' Taxanderlei 49, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Patrick Knevels te Mortseh op acht mei tweeduizend en drie, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig;' mei nadien onder nummer 03060513, waarvan de statuten, volgens verklaring van nagemelde vennoten, tot op heden niet werden gewijzigd, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen en hebbende als B.T.W.- en ondernemingsnummer (0)480,266.202, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

* Voorafgaandelijk verslag van de zaakvoerders in verband met de voorgenomen doelwijziging met aangehechte staat van actief en passief afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en dertien. * Vervanging van de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap door volgende tekst: "-Dienstverlening aan bedrijven met betrekking tot het archiveren van documenten en telecommunicatie

-Aan- en verkoop, zowel in groot-als kleinhandel, import en export, doorvoer van micrografische en fotografische apparatuur en documentbeheersystemen, alsook alle toebehoren en verbruiksgoederen die hiermee verband houden.

-De groot  en kleinhandel, de import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, telecommunicatie, multimedia- en communicatietoepassingen en spraaktechnologie, waaronder bookscanners, computers, onderdelen , randapparatuur en benodigheden evenals allerhande softwarepakketten, knowhow en licenties. Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde produkten, materialen en materieel.

-Groothandel- en kleinhandel in audio- en, video apparatuur, in foto- en filmapparatuur en overige optische artikelen

-Verhuur van audio-,video en foto-apparatuur

-Fotostudio's en overige fotografische activiteiten.

-Databanken

-Overige activiteiten in verband met bookscanners en computers.

-De bewerking van digitale gegevens : verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevensdragers.

-Reproductie van geluidsopnamen, video-opnamen, computermedia

-Fotostudio's en overige fotografische activiteiten

-Alle verrichtingen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, commerciële, administratieve en management aangelegenheden.

-Tussenpersonen (n de handel en het optreden als commissionair voor alle Belgische en buitenlandse fabricaten en handelaars in de breedste zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

tee Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

-Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggingen in effecten en alle andere waarde elementen, dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

* Wijziging van artikel drie van de statuten ingevolge de voorgaande beslissing.

Aanpassing van artikel twee van de statuten aan de zetelverplaatsing naar het huidige adres waartoe werd besloten door de bijzondere algemene vergadering de dato acht februari tweeduizend en dertien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier maart nadien onder nummer 13036857.

Vervanging van de tekst van artikel zevenentwintig van de statuten door volgende tekst:,

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door één of meerdere vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering en die ook de bevoegdheden en bezoldigingen van de vereffenaar(s) vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Daartoe zal een eenzijdig verzoekschrift tot bevestiging of homologatie van de vereffenaar samen met eén afschrift van de akte in vereffeningstelling moeten worden ingeleid bij de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Antwerpen die daarover uiterlijk binnen de vijf dagen uitspraak doet. Bij gebreke van een beschikking binnen deze termijn wordt de eerst aangewezen vereffenaar beschouwd als bevestigd dan wel gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

* Wijziging van de maatschappelijke benaming in "Jalena".

* Aanpassing van de statuten.

Verlenen van volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS





Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift  coordinatie met lijst  verslag van de zaakvoerders in verband met de voorgenomen doelwijziging met aangehechte staat van actief en passief afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en dertien.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2013 : ANA075258
13/02/2013 : ANA075258
16/07/2012 : ANA075258
07/06/2012 : ANA075258
05/07/2011 : ANA075258
10/06/2010 : ANA075258
12/06/2009 : ANA075258
12/06/2008 : ANA075258
21/06/2007 : ANA075258
09/06/2005 : ANA075258
30/05/2003 : ANA075258

Coordonnées
JALENA

Adresse
TAXANDERLEI 49 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande