JAN LATHOUWERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAN LATHOUWERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.214.648

Publication

24/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b

Ilp

Si

- 2014 TAATSE R BELG~L~

=r ~LL~~

07 -07- 2014

g, Cl~~`l~r`~f~K van KOOPHANDEL

MECHELEN



MONITEU

10 -0

ELGISCH S

1t111111,1,1111411111111

E

Ondememingsnr: 0446.214.648

Benaming (voluit) : Jan Lathouwers

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onze-Lieve-Vrouwlaan 14

2570 Duffel

Onderwerp akte :BVBA: Euroconversie - kapitaalverhoging na dividenduitkering -wijziging van de statuten

Uit de notulen verleden voor meester Katrien MAES, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE HERDT & MAES", geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 8 mei 2014, geregistreerd 7 blad(en), 0 verzending(en) op het 1 ste registratiekantoor Antwerpen 3, op 21 mei 2014, Register 5, boek 248, blad 34, vak 3. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00). De adviseur-ontvanger, (getekend) VAN ELSEN Christ11, blijkt;, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een;, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jan Lathouwers" met zetel te 2570 Duffel, O.L.Vrouwiaan 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder ondernemingsnummer'' 0446.214.648. gehouden werd en dat volgende beslissingen genomen werden met éénparigheid van stemmen:

Eerste beslissing - euroconversie

De vergadering stelt vast dat ingevolge de invoering van de euro, het maatschappelijk kapitaal thans. achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (18.592,001) bedraagt.

Tweede beslissing - kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 5 mei 2014;; waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 Wetboek°= Inkomstenbelastingen 1992. Een exemplaar van die notulen blijft in het dossier van de notaris,

Derde beslissing - kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderdzestigduizend;; honderdnegenenveertig euro vierentwintig cent (¬ 560,149,24) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van:, achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro (¬ 18.592,00)  tot vijfhonderdachtenzeventigduizend; zevenhonderdeenenveertig euro vierentwintig cent (¬ 578.741,24).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen ingevolge de dividenduitkering waartoe werd beslist in de vergadering de dato 5 mei 2014 en dat deze niet zal gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen,

Vierde beslissing - inschrijving op de kapitaalverhoginq

1.Vervolgens hebben comparanten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "Jan Lathouwers". Zij verklaren, met toepassing van artikel 537 Wetboek. Inkomstenbelastingen 1992, in te schrijven op deze kapitaalverhoging met gelden verkregen uit de voormelde dividenduitkering, als volgt:

- de heer LATHOUWERS Jan Maurice Jozef, geboren te Stabroek op 13 juni 1953, wonende te 2570 Duffel, O.L. Vrouwlaan 14, betaalt vijfhonderd achtenveertigduizend negenhonderd zesenveertig euro vijfentwintig cent (¬ 548.946,25);

- mevrouw VANGEEL Lutgardis Gaby Francisca, geboren te Geel op 28 mei 1955, wonende te 2570 Duffel,. O.L. Vrouwlaan 14, betaalt elfduizend tweehonderd en twee euro negenennegentig cent (¬ 11.202,99);

SAMEN: vijfhonderd zestigduizend honderd negenenveertig euro vierentwintig cent (¬ 560,749,24) of de totaliteit van de af te betalen gelden.

2. De inbreng in geld werd, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, gestort op een bijzondere;, rekening met nummer BE07 6451 0507 3566 op naam van de vennootschap bij de Bank J. van Breda'& Co; zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze financiële instelling op 7 mei 2014, dat aan de instrumenterende notaris werd overhandigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

ttehoUden aan het Belgisch

Staatsblad

+k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De instrumenterende notaris bevestigt deze deponering, zoals blijkt uit het bankattest dat aan haar werd overhandigd.

3. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

4. De vergadering verklaart door ondergetekende notaris te zijn gewezen op de integrale regelgeving van

artikel 537 WIB 1992 en hieromtrent voldoende toelichting te hebben bekomen.

Vijfde beslissing  vaststelling van de kapitaalverhoging

' De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van vijfhonderd zestigduizend honderd negenenveertig euro vierentwintig cent (¬ 560.149,24) , = daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd ; achtenzeventigduizend zevenhonderd eenenveertig euro vierentwintig cent (¬ 578.741,24) vertegenwoordigd ; door tweehonderd vijftig (250) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Zesde beslissing  wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdachtenzeventigduizend zevenhonderdeenenveertig euro vierentwintig cent (ê 578.741,24) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

Zevende beslissing  Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder van de vennootschap om de , voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste beslissing  wijziging van artikel 8 van de statuten

De vergadering beslist de tekst van de tweede alinea van artikel 8 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

'Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, wordt' de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen, Deze persoon oefent dan ten aanzien van de vennootschap die rechten uit, in geval van splitsing van de eigendom ervan in blote eigendom en vruchtgebruik, komen de rechten van die effecten toe aan de vruchtgebruiker.'

Negende beslissing , Aanpassing van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving

De vergadering beslist om de statuten in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving en " besluit dan ook een nieuwe tekst van statuten aan te nemen:

Naam: Jan Lathouwers

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2570 Duffel, O.L. Vrouwlaan 14.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het inrichten en de uitbating van een infrastruktuur voor tandheelkunde en tandverzorging en alles wat met de mondhygiëne, de preventie, de diagnose en de behandeling op tandheelkundig vlak te maken heeft,

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor de gèhele of gedeeltelijké verwezenlijking van haar maatscháppelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

" handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden,

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 578.741,24 EUR vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boeklaar: van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgend jaar

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen,.hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De opdracht van de zaakvoerders is bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Loek l3 verme4den : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering:

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste donderdag van de maand december om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap ' werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen ' mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Julie DE HERDT, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd :

expeditie van de akte;

gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-tehdudran aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.12.2013, NGL 24.01.2014 14014-0415-012
16/01/2013 : MET000192
30/03/2012 : MET000192
11/02/2011 : MET000192
19/02/2010 : MET000192
18/02/2009 : MET000192
04/03/2008 : MET000192
02/02/2007 : MET000192
03/03/2006 : MET000192
15/03/2005 : MET000192
06/04/2004 : MET000192
12/02/2003 : MET000192
15/03/2002 : MET000192
22/02/2000 : MET000192
01/01/1996 : MET192
01/01/1995 : MET192

Coordonnées
JAN LATHOUWERS

Adresse
OL VROUWLAAN 14 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande