JANSSENS INVESTMENT SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANSSENS INVESTMENT SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.532.833

Publication

08/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële marketen en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordelen van deren, zaakvoerder(s)s en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd (100)ste van het kapitaal vertegenwoordigen. De verschijners verklaren inbreng in natura te doen, die kadert in een procedure van partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ICT Field Services , met zetel te 2060 Antwerpen, Slachthuislaan 78. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen op 29 juni 2004, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 juli 2004, onder het nummer 0106918, en waarvan de statuten laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Anne Cartuyvels te Antwerpen op 31 juli 2013 onder nummer 03004320. In het splitsingsvoorstel en het verslag van de bedrijfsrevisor, Carl Rombaut, navermeld, werden de activa en passiva, rechten en verplichtingen, verbonden aan de activiteit van  financieel beheer beschreven die zullen overgaan van  ICT Field Services naar de in onderhavige akte op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  JANSSENS INVESTMENT SERVICES Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

reserves en winstverdeling :

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Overgangsbepalingen :

Tot niet statutair zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur: de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "Janssens Group", met zetel te Brussel, Tervurenlaan 34 en

ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0827.605.186.

Het mandaat is bezoldigd

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en zal worden afgesloten op 31 december 2016. De eerste

jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "C. Rombaut Bedrijfsrevisoren", vast vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut

wordt benoemd tot commissaris tot de jaarvergadering van 2017, en derhalve zal zijn mandaat lopen

tot en met het boekjaar 2016

Coordonnées
JANSSENS INVESTMENT SERVICES

Adresse
SLACHTHUISLAAN 78 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande