JAZZ SOFTWARE & SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAZZ SOFTWARE & SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.235.056

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 20.06.2014 14197-0145-010
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 24.06.2013 13207-0385-012
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 30.08.2012 12510-0225-010
07/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0832.235.056

Benaming

(voluit) : JAZZ SOFTWARE & SERVICES

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Zandstraat 22 - 2440 Geel

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke Zetel

Uit de oprichtingsakte blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke en de adminstratieve zetel van de vennootschap naar Kievermont 169 - 2440 Geel. De zetelverplaatsing geldt vanaf 01 mei 2011.

Chheda Pradip Amrutlal

Zaakvoerder

/MI\

Mffl

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

deERGELEGD

GRIFFIC RCCHTBANK VAN

2 5 MEI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

Griffue

Luik B

*11066683'

Vo beho aan Belg Staat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

05/01/2011
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NI E E ir i ~ -7 L ~ G D

GRii"r"-' l',?..1,i``.".'. VAN

27 CriC. 2',1

Griffie



IN. VVf I le1.1VLJLL

" iiooaiaa"

Ondernemingsnr : DIS 2, ,' 3 r, of De gi.itti-ar

Benaming

{voluk) : JAZZ SOFTWARE & SERVICES

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aanspra-'ke-'lijk-heid

Zetel : te 2440 Geel, Zandstraat 22

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

UIT EEN AKTE verleden voor notaris Luc Moortgat, te Geel, op éénentwintig december tweeduizend tien, geregistreerd te Geel, op 22 DEC 2010, zeven bladen geen verzendingen Reg.5 deel 584 folio 89 vak 5, ontvangen vijfentwintig euro (25,00¬ ), getekend de ontvanger ai R.VAN TONGELEN.

BLIJKT dat een besloten vennootschap niet beperkte aanspra-'ke-'lijkheid werd opgericht als volgt :

1. Identiteit der oprichters : De Heer CHHEDA Pradip Amrutlal, geboren te India, Bombay op vier oktober negentienhonderd vierenzestig, RR 64.10.04 519-96, in huwelijk met mevrouw SHAH Jyoti Jayantbhai hierna genoemd, wonende te 2440 Geel, Zandstraat 22. Echtgenoten gehuwd te India onder het Indisch wettelijk stelsel, zijnde zuivere scheiding van goederen, stelsel niet gewijzigd, alzo verklaard. EN Mevrouw SHAH Jyoti Jayantbhai, geboren te India, Bombay op zesentwintig december negentienhonderd vierenzestig, RR 64.12.26 498-53, in huwelijk met de heer Chheda Pradip Amrutlal voornoemd, wonende te 2440 Geel, Zandstraat 22. Echtgenoten gehuwd te India onder het Indisch wettelijk stelsel, zijnde zuivere scheiding van goederen, stelsel niet gewijzigd, alzo verklaard.

2. Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Benaming : « JAZZ SOFTWARE & SERVICES ».

3. Zetel : te 2440 Geel, Zandstraat 22.

4. Doel : De vennootschap heeft tot doel:

-De uitbating van een kantoor voor het ontwikkelen van computerprogramma's en computertoepassingen ; het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software) alsook de analyse van de behoeften en problemen van de gebruiker.

-De kleinhandel, groothandel, import, export en commissiehandel in computers, computeronderdelen en toebehoren zowel in hardware als software.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

5. Geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Volstorting in geld : 6.200,00-eur

6. Duur en aanvang: voor onbepaalde duur vanaf 21/12/2010.

7. Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, en voor de'Iste maal in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

8. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om achttien (18.00) uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. En voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en twaalf op de eerste vrijdag van de maand mei.

9. Omvang en wijze van uitoefening van het bestuur:

Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Voor-

behoudE

aan he

Belgisc Staatsbl;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2010. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.

10. Benoemingen : Benoeming en bezoldiging van zaak-'voerder(s). Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één.

Wordt aangesteld tot deze functie voor de duur der vennootschap, de heer Pradip CHHEDA voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Met eenparigheid van stemmen wordt deze beslissing goedgekeurd.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Benoeming van de commissaris. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het 1ste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan wordt in-gesteld.

Bijzondere lastgeving.

. De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BV BVBA Quaest Fiduciaire, te 2440 Geel, Stationsstraat 84/d, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in de kruispuntbank ondernemingen, voor de aanvraag van een B.T.W. nummer en verder voor alle documenten die dienen opgesteld en ondertekend te worden teneinde de werking van de vennootschap te kunnen bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hierbij neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte en bankattest. Notaris Luc Moortgat

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Voor-

behouijen aán het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 30.08.2016 16533-0259-010

Coordonnées
JAZZ SOFTWARE & SERVICES

Adresse
KIEVEMONT 169 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande