JB INGENEERING, AFGEKORT : JBI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JB INGENEERING, AFGEKORT : JBI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.561.537

Publication

19/07/2013
ÿþ mod 11.1



in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II III l II UI III Iii II

*13112622*

- -----

Ondernetningsnr 53G

:Benaming (voluit) : JB Ingeneering

(verkort): JBI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Leuvensesteenweg, 691

2812 Mechelen (Muizen) il

i"

Onderwerp akte :Oprichting

k ."

Er blijkt uit een akte verleden voor mij, Meester Aloïs VAN den BOSSCHE, notaris tej i Vorselaar Op acht juli tweeduizend dertien,

!DAT: de Heer BLYWEERT Jan Alfons, geboren te Lier op 6 oktober 1951, rijksregister-nummer:

i! 51.10.06-247.35, weduwnaar van wijlen Mevrouw Rosa Francine Goeleven, wonende te i

2812 Mechelen (Muizen), Leuvensesteenweg 691. il a) een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "JB Ingeneering", in het kort "JBI",

i b) met zetel te 2812 Mechelen (Muizen) en als eerste adres Leuvensesteenweg 691, en met:i

j zelfde adres als exploitatiezetel. .r:

c) De vennootschap heeft tot doel:

'1 0

:I - Het ontwikkelen, begeleiden, stimuleren van bouwprojecten in directe en indirecte zin.

i - Projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening, woningbouw, voor

de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementen, voor kantoorbouw, voor infrastructuurwerken, voor de bouw of de aanleg .

van: commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, ,

autowegen, wintersportcentra enz., voor de aanleg of renovatie van stadswijken j1- Projectontwikkeling in de ruimste zin.

- Beheer van eigen patrimonium.

- Algemene aannemingen. ;1

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en

verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en als makelaar optreden in

,

onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de 1

meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing. - Het uitbaten van een algemeen bouwbedrijf met inbegrip van schrijnwerkerij, timmerwerken, metsel- en betonwerken, betonrestauraties, plafonneren, cementwerken, tegels zetten, behangen, plaatsen van wand en vloerbekledingen, dakbedekkingen en dakrenovaties, waterbehandelingen, bouw en vernieuwbouw, plaatsen en kuisen van industriële vloeren, momentrestauraties, alle schilderwerken, waartoe ook behoren

industriële schilderwerken, kunstschilderwerken, wit- en sauswerken, muurschilderingen en schilderingen voor technische of huishoudelijke doeleinden, plaatsen van afsluitingen, stellingbouw- en grondwerken. Het ondernemen van vervoer, aan- en verkoop van materialen en materieel, meubelen, meubilair en alle voorwerpen en artikelen bestemd voor il

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

T

de inrichting en uitrusting van gebouwen. De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiïngswerken door onderaannemers en speciale technieken. In het algemeen moeten alle bouwactiviteiten toegelaten worden zonder enige beperking.

- Het beheren van gebouwen als syndicus of anderszins.

- De vennootschap mag aldus en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle studies ontwerpen en plannen opmaken en uitwerken, alle constructies bouwen, afwerken, i

veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, alle aannemingen van werken, zowel private, openbare als industriële aanvaarden en uitvoeren. Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

- De vennootschap mag alle verrichtingen doen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, financiële of industriële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk van natuur zijn haar maatschappelijke activiteit te vergemakkelijken of uit te breiden.

- De vennootschap mag zich interesseren bij middel van inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bijstaande of toekomstige vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of samenhangend met haar doel zou zijn.

- De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Het beleggen van vermogenswaarden in het algemeen, uitgezonderd deze wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap kan administratieve zetels, filialen, succursalen, agentschappen,

vertegenwoordigingen, werkplaatsen en handelskantoren oprichten, zowel in België als in

het buitenland mits inachtneming van de toepasselijke regelgeving.

De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle bedrijven, ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, met een gelijksoortig of aanverwant doel, of waarvan het nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van het hare of de uitbreiding van haar werkzaamheden.

d) Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een', fractiewaarde van 11100st° van het kapitaal, Elk aandeel heeft recht op één stem.

Inbreng in veld

De Heer Blyweert Jan, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00), volledig volgestort en waarvoor hem 100 aandelen worden toegekend.

e) De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd.

f) Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: Voornoemde heer Blyweert Jan, die verklaart deze opdracht te aanvaarden en dat er geen maatregel bestaat die zich tegen deze aanvaarding verzet.

g) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2014. Daarna volgt het boekjaar het gewone kalenderjaar.

h) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van juni om 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van juni 2015 om

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

18.00 uur.

Volmachten:

Kruispuntbank

Het administratief mandaat voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten wordt toevertrouwd aan Baert Consulting Comm V., vertegenwoordigd door de Heer Baert Guy Constant Gerda, wonende te 9120 Beveren, Maalderij, 25.

Volmacht Ondernemingsloket:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Baert Consulting Comm V., vertegenwoordigd door de Heer Baert Guy, voornoemd, voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van zestien januari tweeduizend en drie tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

Volmacht B.T.W.

Tevens wordt volmacht verleend aan Baert Consulting Comm V., vertegenwoordigd door de Heer Baert Guy, voornoemd, teneinde eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

A. VAN den BOSSCHE

Notaris

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 11.08.2015 15412-0365-012

Coordonnées
JB INGENEERING, AFGEKORT : JBI

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 691 2812 MUIZEN(MECHELEN)

Code postal : 2812
Localité : Muizen
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande