JEAN BURTIN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JEAN BURTIN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.135.381

Publication

09/02/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu~~~uwiimuwowo~~Nu

" iaoaaass

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 JAN. 2012

KOOPHA lel? TURNHOUT pre griffier

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwerp akte :

J35.

JEAN BURTIN

Vennootschap onder firma Vosstraat 11, 2400 Mol, België

Uittreksel uit oprichtingsakte

Heden 02.01.2012 hebben comparanten,

1) De Heer BURTIN Jean , geboren te Meerhout op 15 januari negentienhonderd zesenveertig , NN 46.01.15-189.43 gehuwd, met gemeenschap van goederen op 22 augustus negentienhonderd negenen zestig wonende te Mol, Vosstraat 11.

2) Mevrouw CUYVERS Rita, geboren te Mol op negen februari negentienhonderd zevenenveertig, NN 47.02.09-232.14, gehuwd, met gemeenschap van goederen op 22 augustus negentienhonderd negenen zestig wonende te Mol, Vosstraat 11

verklaart hierbij een vennootschap onder firma op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt.

Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1 : De vennootschap is een vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming ' JEAN BURTIN'

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2400 Mol. Hij mag bij beslissing van de

zaakvoerders naar elke plaats in het land zowel in België als in het buitenland worden overgebracht.

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel , dit zowel in België als daarbuiten:

Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, het verstrekken van adviezen en verlenen van diensten inzake studie, administratie, organisatie en handels aangelegenheden, het opnemen van bestuurdersmandaten in de meest ruime zin genomen, aan derden. Managementactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz. Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie. Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie, internationale handel. Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers

Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder auteursrecht.

Onderneming voor het verstrekken van organisatieontwikkeling - begeleiding en directie coaching. Verhuur en verkoop van roerende goederen, rollend materieel, decoratieve elementen, enz. Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:De verwerving, de vervreemding, het

beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aapzlen van oeroen te vertegenwoord'gen

Verso : Naam en handtekening.

wijlagen bij het Refgiséh Staatsblad - 09102/2012 - Annexes du Moniteur belge

bouwen en verbouwen, de procuratie, bouwpromotie, projectontwikkeling, onroerende leasing en roerende leasing

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Uitoefenen van bestuursmandaten in binnen en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochtervennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij lia Bèlgisel Staatsbril _ a970//20Il - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Vennoten

Artikel 5 : Alle oprichters zijn vennoten . Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen

namens de vennootschap aangegaan.

Artikel 6 : Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden.

Artikel 7 : De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend.

Artikel 8 : Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief.

Maatschappelijke kapitaal

Artikel 9 : Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 250,00 euro, door de vennoten, oprichters in geld ingebracht in de maatschappelijke kas.

1) De Heer Jean Burtin, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 125,00 euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas, hij ontvangt 125 aandelen

2) Mevrouw Rita Cuyvers, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 125,00 euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas, zij ontvangt 125 aandelen

Bestuur - Vertegenwoordiging - controle

Artikel 10 : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Het bestuur van de vennootschap wordt, voor de duur van de vennootschap toevertrouwd aan de heer Jean Burtin, Vosstraat I l te 2400 Mol.

Artikel I I : De zaakvoerder handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 12 : Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

Algemene vergadering

Artikel 13 : De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over:

Op de laatste b!z. van[ !W k B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1) goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

2) wijziging van statuten

Artikel 14 : De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

Artikel 15 : ledere vennoot heeft het recht op één stem.

Artikel 16 : De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om 17 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist.

Boekjaar- jaarrekening- Resultaat

Artikel 17: Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op eenendertig december 2012, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen. Het eerste boekjaar gaat in op 01 januari 2012.

Artikel 18: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. De nettowinst kan vervolgens gereserveerd worden met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijke doel. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen de winst uit te keren in dezelfde verhouding van de ingebrachte gelden. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Ontbinding- terugtrekking van een vennoot

Artikel 19 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de

algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20 : ln geval van ontbinding wordt de heer Jean Burtin als vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen.

Diverse bepalingen

Artikel 21 : Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 22 : Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de ter zake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

De oprichters,

De Heer Jean Burtin Mevrouw Rita Cuyvers

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JEAN BURTIN

Adresse
VOSSTRAAT 11 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande