JEROEN ALLAERT

Société en commandite simple


Dénomination : JEROEN ALLAERT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 507.876.459

Publication

14/01/2015
ÿþ}

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llil111~iri~~i~h~ mui

500678

Hechtbank van koophandel

Antweroen

0 2 JAN. 2015

e

afdelGg rAriwerpen

Ondernemingsnr Bertarning

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

0507 e 87 6.45 9

JEROEN ALLAERT

Gewone commanditaire vennootschap

Bremboslei 8 te 2180 Ekeren

De partijen

1.ALLAERT Jeroen, geboren te Wilrijk op 23/11/1982, wonende te 2180 Ekeren, Bremboslei 8, rijksregisternummer 82.11.23-273-60, echtgenoot van FUCHS Valérie, gehuwd op datum 26/06/2010 onder het wettelijk stelsel, hier genoemd de werkende vennoot

2.FUCHS Valérie, geboren te Edegem op 19112/1983, wonende te Ekeren, Bremboslei 8, rijksregisternummer 8312.19-388-93, echgenote van Allaert Jeroen, gehuwd op datum 26/06/2010 onder het wettelijk stelsel, hier genoemd de stille vennoot

zijn overeengekomen

Een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap

onder de naam van " Jeroen Allaert "voorafgegaan of gevolgd door de vermelding " gewone commanditaire

vennootschap " of de afkorting " G.C,V. " met zetel te Ekeren, Bremboslei 8.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Er wordt overeengekomen dat de stille vennoot een kapitaal inbrengt van 500 euro en de werkende vennoot

500 euro.

STATUTEN

Afdeling 1 : naam  duur -- zetel  doel

Artikel 1 : naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap met als naam

Jeroen Allaert.

Artikel 2 : duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden, Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging..

Artikel 3 : zetel

De vennootschap is gevestigd te 2180 Ekeren, Bremboslei 8. De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden in België.

Artikel : doel

De vennootschap heeft tot doel : zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden als in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland.

De onderneming in sanitaire inrichtingen, gasverwarming, centrale verwarming, lood- koper en zinkwerken te weten

-het uitoefenen van het beroep van sanitair installateur-loodgieter meer bepaald het verrichten van elk loodgieterswerk door plaatsing, herstelling, verandering of onderhoud van sanitaire- en waterbehandelingsinstallaties;

- het uitoefenen van het beroep van installateur van centrale verwarming gevoed door vaste, vloeibare of gasvormige brandstof meer bepaald de plaatsing, herstelling, verandering en onderhoud van centrale verwarmingsinstallaties;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijjagen Tiij Feue giscli Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-het uitoefenen van het beroep van installateur van verwarming met gas met individuele toestellen meer bepaald de plaatsing, herstelling, verandering en onderhoud van verwarmingsinstallaties van lokalen met individuele toestellen met gas;

-de groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop, huur en verhuur van alle sanitaire en

waterbehandelingsinstallaties, verwarmingstoestellen op gas, elektriciteit, mazout of enige andere brandstof,

zink-, koper- en loodproducten en alle toebehoren, neven- en onderhoudsproducten in de meest uitgebreide zin

van het woord;

-aanleg van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie;

-aanleg van telecommunicatielijnen  en netten;

-onderneming voor de installatie van elektrische bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

-onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal;

-onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties;

-onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders;

-onderneming voor het uitmeten en testen van telecomverbindingen en communicatienetwerken in het

algemeen;

-het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan binnen-en buitenlandse

vennootschappen, ondernemingen, particulieren en verenigingen, onder meer op het vlak van administratie,

management, bedrijfsorganisatie en promotie;

-de aankoop en de verkoop van woningen in het algemeen of op plan;

-het uitvoeren, doen uitvoeren, verhandelen, bemiddelen, promoten, voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle werken en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de onderneming van alle bouwwerken, zowel private als openbare, zoals ten titel van voorbeeld kunnen worden vermeld: grondwerken, optrekken van gebouwen, bekistingen, ijzervlechtwerken, algemene bouwonderneming, reinigen van gevels, sloopwerken, plaatsen van afsluitingen, waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer en anderszins, plaatsen van alle wand-en vloerbekleding, zowel in hout als in andere materialen, warmte en geluidsisolering, plafonneer-, cementeer- en andere pleisterwerken, timmer-en schrijnwerk voor gebouwen, plaatsen van ruiten, glas en andere doorzichtige materialen, elektriciteitswerken en plaatsing van bekabeling, schilderwerken, plaatsen van verwarmingssystemen, sanitaire inrichting, plaatsen van bliksemafleiders.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen, zowel in binnen-als buitenland. Haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen behouden, oordeelkundig uit te breiden, en in de ruimste zin van het woord te beheren.

Afdeling 2 : Vermogen van de vennootschap

Artikel 5 : vermogen

Er wordt een kapitaal ingebracht van 1.000 euro (10 aandelen ), waarvan er 500 euro wordt gestort door de stille vennoot en 500 euro door de werkende vennoot. De vennoten worden naar de verhouding van hun inbreng aandeelhouder.

Artikelti participatie

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgegaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van art.1690 van het burgerlijk wetboek. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van een overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Afdeling 3 : Beheer

Artikel 7 : benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder -- vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Jeroen Ailaert, Bremboslet 8 te 2180 Ekeren.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat, hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 8 : Salaris

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn/haar kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 9: bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennootschap bevoegd is. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

Artikel 10 : volmacht

I .1

Bijlagen bij hét Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen de bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Aan Paul Van Goal, accountant, wonende te 2160 Wommelgem, Kapelaan Staslaan 26 wordt volmacht verleend om alle administratieve formaliteiten bij de directe belastingen en/of de BTW -- administratie en het ondernemingsloket te vervullen, alsook de vertegenwoordiging bij eventuele controle door hogervermelde instanties.

Artikel 11 : aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot zijn inbreng in kapitaal. De werkende vennoot is onbeperkt aansprakelijk.

Afdeling 4 Toezicht

Artikel 12 : benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap. Hij Kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Afdeling 5 ; Vergadering van de vennoten

Artikel 13 : dag, uur en plaats  oproeping

Een vergadering van de vennoten, de jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om 20 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten of andere punten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda geschiedt per brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 14 : bevoegdheid van de algemene of bijzondere vergadering

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake

-de vaststelling van de jaarrekening

-de bestemming van de beschikbare winst

-de wijziging van de statuten

-de vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder, het instellen van een vennootschapsvordering

tegen hem en het verlenen van kwijting

Artikel 15 : besluitvorming  notulen

Elke vennoot heeft recht op één stem. Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten

vertegenwoordigen, ln de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de

aanwezige vennoten. Bij wijziging van de statuten is unanimiteit van aile vennoten vereist De uiteindelijke

besluiten worden genomen door de werkende vennoot.

Artikel 16 : boekjaar

Een normaal boekjaar loopt van 01 januari tot 31 december.

Afdeling 6 : Overgangsbepalingen  eerste algemene vergadering

Teneinde de eerste vergadering, de datum van afsluiten van het eerste boekjaar, het tijdstip van begin van

de vennootschap vast te stellen

Met eenparig goedvinden beslist de vergadering

-eerste jaarvergadering : de eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016

- aanvang en afsluiten van het eerste boekjaar : het eerste boekjaar wordt afgesloten per 31/12/2015 en vangt aan vanaf heden

De comparanten verklaren bij toepassing van art.60 van de vennootschappenwet dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten laste van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden 29/12/2014.

Aldus opgemaakt te Ekeren, 29/12/2014 in vier exemplaren, waarvan elke partij erkent een origineel ondertekend exemplaar te hebben ontvangen, één exemplaar is bestemd voor het registratiekantoor, één exemplaar is bestemd voor de griffie van de rechtbank van koophandel.

getekend : Allaert Jeroen, zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd : een ondertekend exemplaar van de oprichtingsakte

I

x Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notes. hetzij van de perso{o)n{en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JEROEN ALLAERT

Adresse
BREMBOSLEI 8 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande