JEROEN BEERTEN EN TOM LOUWETTE IR. ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JEROEN BEERTEN EN TOM LOUWETTE IR. ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.061.905

Publication

10/04/2014
ÿþMad Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

---------------- -----

Ondememingsnr: 0836.061.905

Benaming

(voluit): Jeroen Beerten en Tom Louwette Ir. Architecten

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap ovv Besloten Vennootschap met Beperkte " Aansprakelijkheid

Zetel: Kroonstraat 73 - 2140 Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

loorgoised far erre ma da Rochtbaste aa Koophaei ro Ateorpon, op

31 MRT 2014

Griffie

-t.

*14077619*

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerders d.d. 11/02/2014:

Tijdens de vergadering hebben de zaakvoerders beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met ingang van 1 januari 2014, te wijzigen naar:

Italiëlei 124 B 95

2000 Antwerpen

de heer Tom Louwette

statutair zaakvoerder

_ - - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Eo: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

henrnartri tin rckr" htenarcrieb 1en ororflorman u.n rlardmn ta lémetananiernnrainan.

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 14.06.2013 13182-0552-014
18/05/2011
ÿþmod 2.1

4 ï_.~. L~IJJ;_'~í~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11

" 11074762*

Neergelegd ter grif%e van de Rechtb

ank

p Koophandel le Antwerpen op

Griffie 0 6 MEI 2011

Ondernemingsnr :

Benaming : Jeroen Beerten en Tom Louwette Ir. Architecten (voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kroonstraat 73

2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp akte :Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: oprichting

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 5 mei 2011, eerstdaags; te registreren, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met. Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. De heer LOUWETTE Tom geboren te Brecht (district 2) op 5 juni 1974, echtgenoot vans; mevrouw HAAGDORENS Liesbeth, geboren te Brasschaat op 30 mei 1979, wonend te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Kroonstraat 73.

2. De heer BEERTEN Jeroen Gilsbert Jan, ongehuwd, geboren te Hasselt op 30 november 1975, wonende te 1030 Schaarbeek, Leopold III-laan 8 b020.

Vorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met Beperkte !: Aansprakelijkheid.

Naam: "Jeroen Beerten en Tom Louwette 1r. Architecten".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, ondermeer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedebouw,

landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere

uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en': verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met.. de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle, niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel: roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan;" leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen. Dit alles met dien verstande dat dit niet gebeurt op commerciële wijze, dit beheer zoals een goede huisvader verricht wordt en:' dat de verrichtingen het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de' uitoefening van het beroep van architect, moeten dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn. Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke' wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van uitsluitend professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig, de: Wet van zesentwintig juni negentienhonderd drieënzestig, het Reglement van Beroepsplichten, de.,

aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect' door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Fecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0836.061.905

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

nad 2.1

Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van architect

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

Dit omvat:

Het beheer van een roerend vermogen

Het beheer van een onroerend vermogen

Meer specifiek, alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de instandhouding, de verfraaiing, de verbouwingen, de bebouwing, de ontwikkeling en de uitbating van deze goederen weliswaar als bouwheer dan wel als diens mandataris.

De vennootschap mag onroerende goederen huren en verhuren, zich borg stellen en onroerende goederen of haar eigen handelszaak, in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen heeft. Vervreemding van onroerende goederen mag vanzelfsprekend zijn indien zij past in het normale beheer van haar vermogen

De uitoefening van de architectuur zal gebeuren in naam en voor rekening van de vennootschap en alle ' daaruit voortvloeiende honoraria worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2140 Borgerhout, Kroonstraat 73.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (C 18 600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderdste (1/100e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (C 6 200,00) door inbreng in geld.

Bestuur: Elk aandeel is ondeelbaar. Indien het aandeel toebehoort aan verscheidene eigenaars, is de uitoefening van de aan het aandeel verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

Voor wat betreft de architect-aandelen moet deze persoon gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Enkel en alleen bij uitoefening van het voorkeurrecht zowel bij kapitaalsverhoging als bij overdracht van aandelen zal de blote eigenaar en niet de vruchtgebruiker het recht van voorkeur genieten.

; De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot mogen onder geen voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van eisen. Zij moeten voor de uitoefening van hun rechten zich gedragen naar de statuten en de besluiten van de algemene vergadering.

Indien een architect-aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, kan de uitoefening van het stemrecht enkel ' toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijk persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden ook voor bestuurders, leden van het directiecomité en meer algemeen alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap.

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent. Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders:

1.De Heer LOUWETTE Tom, geboren te Brecht(district 2) op 5 juni 1974 wonend te 2140 Antwerpen ; (Borgerhout), Kroonstraat 73, voornoemd.

2.De Heer BEERTEN Jeroen Giisbert Jan, ongehuwd, geboren te Hasselt op 30 november 1975, wonende te 1030 Schaarbeek, Leopold III-laan 8 b020, voornoemd.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder / bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.7



Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de derde maandag van de maand mei om achttien uur. Indien deze dag valt op een zondag of op een wettelijke feestdag zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

" De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele " . commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken.

Boekiaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maat- schappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ , tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen. Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december . tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Zaakvoerder: Tot statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur werden in voormelde statuten aangesteld, de heer Jeroen Beerten en de heer Tom Louwette, die deze aanstelling aanvaarden na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Deze mandaten van zaakvoeder zijn bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

; In toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap zodat deze verbintenissen geacht wordt van in den beginne door de vennootschap te zijn aangegaan.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 Wetboek van Vennootschappen.

, De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te warden bekrachtigd. Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan de heer Wim Meert, director bij KPMG Fiduciare, Bourgetlaan 40 te 11.30 , Brussel, ieder het recht om afzonderlijk te handelen met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het " register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
JEROEN BEERTEN EN TOM LOUWETTE IR. ARCHITECT…

Adresse
KROONSTRAAT 73 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande