JL CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : JL CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 860.259.643

Publication

30/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

(J~~1~4 '1's ln de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" .iie

,.,.,_..-1....._m .~,< i.,.,....,... .._....~.

~~i9~lççeex~~~~;ff='i~~eyyl~~yy;~++drr ter~,~~r¬ ¬ Zte~~g+r~~.,.M>' Ce i4S'.1:~~y9211Yt~ VAN fi10OP~Ia1i11~iJ

2 R APR. 2015

ANTWERPEN el«, TURNHOUT De Griffier

.,. .r'w.wr" 'wed

Ondernemingsnr : 0860.259.643

Benaming

(voluit) : JL CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Korte Vianenstraat 4 bus 4 te 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 31 maart 2015, gehouden op de maatschappelijke zetel blijkt dat ;

- De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Aile stukken nog uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. - Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, Dhr. Lauwers Johnny.

De vergadering besluit bij afzonderlijke stemming unaniem kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor het uitoefenen van zijn mandaat tot en met heden.

- De vergadering stelt vast dat de vennootschap op heden geen activiteiten meer heeft, geen activa meer te verdelen heeft en dat aile schulden vereffend zijn.

Aldus beslist te vergadering, gezien er geen verdere daden van vereffening dienen te gebeuren om geen vereffenaar te benoemen, tengevolge waarvan unaniem wordt beslist de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

- Bijgevolg verklaart de vergadering "de vereffening gesloten" en stelt zij vast dat de vennootschap "JL Consult G.C.V." definitief opgehouden heeft te bestaan.

Dhr. Lauwers Johnny, zal ten persoonlijke titel instaan voor het vervullen van alle eventueel nog bestaande en toekomstige verplichtingen.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden door Dhr. Lauwers Johnny, op zijn woonplaats, Korte Vianenstraat 4 bus 4 te 2300 Turnhout.

LAUWERS Johnny

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenïrig.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JL CONSULT

Adresse
KORTE VIANENSTRAAT 4 4 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande