JO & JOHAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JO & JOHAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.545.428

Publication

15/07/2013
ÿþMod Wald 95.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Neergelegd t-r r;I';e -:lil de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2013

Griffie 0 4 JUL'

Ondememingsnr " 0501.545.428

Benaming

(voluit) : JO & JOHAN

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Aalmoezenierstraat 66 te 2000 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 11/06/2013

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel over te brengen van Aalmoezenierstraat 66 te 2000 Antwerpen naar Vosveld 5 te 2110 Wijnegem met ingang vanaf 7 7 juni 2013.

Getekend,

Nicolas Story zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

>13108858*

be a sr sta

io

05/12/2012
ÿþ Moa W ord 1 i.1

[Luik B. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I UIII 11111 liii IIi

III

bel

aa

Be Star

llfoergelegd ter grrffro ven do »bue Xosrphondel ia Ani«v®rpori" , op

Griffie 26 t1oV. 2017

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aalmoezenierstraat 66 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 19 november 2012, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jo & Johan" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoten: 1. De heer BEDDELEEM Matthew, bestuurder, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Helmstraat 109 bus 401.

2. De heer BEDDELEEM Ruben Mikhaël, bestuurder, wonende te 2900 Schoten, Jozef Hendrickxstraat 95.

3. De heer STORY Nicolas, bestuurder, wonende te 2000 Antwerpen, Aalmoezenierstraat 66

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Jo & Johan".

3) Zetel: gevestigd te 2000 Antwerpen, Aalmoezenierstraat 66.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

a) Ontwerpen van meubels : kantoor- en winkelmeubelen, stoelen en zitmeubels, keukenmeubelen, eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen, tuin- en terrasmeubelen, vervaardiging van andere meubelen

b) Activiteiten van gespecialiseerde designers

c )Ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen

d) Binnenhuisinrichting/decoratie

e) Vervaardiging van meubels : kantoor- en winkelmeubelen, stoelen en zitmeubels, keukenmeubelen,

eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen, tuin- en terrasmeubelen, vervaardiging van andere meubelen

f) Overige detailhandel in nieuwe artikelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.

g) Groothandel in andere consumentenartikelen, n.e.g.

h) Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken.

i) Het bemiddelen ais tussenpersoon in de handel, op commissie of onder een handelsagentuur, in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking

j) Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuursopdrachten- en mandaten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar.

k) Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken.

1) Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Ondernemingsnr : Benaming :

(voluit) ; Jo & Johan (verkort)

050 1 " 545 " 428

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



.i ~- m) De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, bijhuizen en filialen oprichten, zowel in België als in het buitenland, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren.

n) De activiteiten van een holdingvennootschap: het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Zij mag aile commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

6} Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichters tekenen in op alle aandelen, onderschrijven elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstorten elk van deze aandelen ten belope één/derde, zodat zij elk respectievelijk nog hierna gemelde bedragen dienen te volstorten:

-De heer BEDDELEEM Matthew heeft ingetekend op 62 aandelen waarop aldus nog 4.133,33 euro te volstorten blijft.

-De heer BEDDELEEM Ruben heeft ingetekend op 62 aandelen waarop aldus nog 4.133,33 euro te volstorten blijft.

-De heer STORY Nicolas heeft ingetekend op 62 aandelen waarop aldus nog 4.133,34 euro te volstorten blijft.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer 363-1128129-59 bij ING België NV.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8} Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om achttien (18.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden cie dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerders: Worden benoemd tot niet statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: de heer Matthew Beddeleem, de heer Ruben Beddeleem en de heer Nicolas Story, allen voornoemd. De mandaten van de heren Matthew en Ruben Beddeleem worden niet bezoldigd en het mandaat van de heer Nicolas Story wordt wel bezoldigd. Alle zaakvoerders kunnen elk afzonderlijk optreden.

L , y

Vdbr-

behouden

aart het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013. De eerste' jaarvergadering za! worden gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni tweeduizend veertien om 18.00 uur.

14) Goedkeuring wordt verleend aan aile handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

16) Machten: Wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld, teneinde bij de Kruispuntenbank voor

Ondernemingen en bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en aile stukken te ondertekenen, voor

de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hieraan en de doorhaling ervan: de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA" met zetel te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373,

hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Henri Vanhaeren, woonachtig Joos Robijnslei 80 te

2140 Borgerhout en/of mevrouw Peggy De Vrij, woonachtig Voetbalstraat 8 te 2275 Lille, en/of mevrouw

Kathleen Mostmans, woonachtig Bosduinstraat 36/5 te 2990 Wuustwezel,

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 19 november 2012

-volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ni

liII~YIIYIIIVI*IIII

1 090359

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 8 MEI 2015

afdelin~.,A~tyerpen

I IP

Annexes du Móriiieur1ié1 é

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vosveld 5 te 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 19/3/2015

De vergadering heeft notie genomen van het ontslag van volgende zaakvoerders :

-Matthew Beddeleem

-Ruben Beddeleem

-Nicolas Story

Het ontslag wordt aanvaard en gaat in vanaf 19 maart 2015.

Kwijting wordt gegeven voor het gevoerde beleid.

De beslissing wordt aangenomen met éénparighe.id van stemmen.

De vergadering benoemt tot nieuwe zaakvoerder

-Dhaemer Michael wonende te Koning Albertiel 18 te 2950 Kapellen,

Het mandaat neemt aanvang vanaf 19 maart 2015,

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Vosveld 5 te 2110 Wijnegem naar Koning Albertiel 18 te 2950 Kapellen en dit met ingang vanaf 19 maart 2015.

Getekend,

Dhaemer Michael

zaakvoerder

Ondernemingsnr : 0501.545.428

Benaming

(volgit) : JO & JOHAN

(verkort) :

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : petto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JO & JOHAN

Adresse
VOSVELD 5 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande