JOFRI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOFRI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.080.736

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 23.06.2014 14213-0601-008
15/10/2014
ÿþIn de billagen bij het Belgis lpj na neerlegging ter griffie v n eksit

e e -

an e

NK VAN KOOPHANDEL

W 1 .1

n kopie

-

06 OKT, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

Griffie

11,11111.1,13 112111111111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onciernemingsnr : 0456.080.736.

Benaming

(voluit) : JOFRI

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2200 Herentals, de Paepestraat 47/0101

(volledig adres)

Onderwerp akte : (VRIJWILLIGE) ONTBINDING - VEREFFENING - SLUITING (VAN DE VEREFFENING).

Er blijkt uit een akte verfeden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op dertig september twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOPRI gevestigd te 2200 Herentals, de Paepestraat 47/0101, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Francis van Schoubroeck met standplaats te Herentals op tweeëntwintig september negenttenhonderd miltenriegentig, bekendgemaakt n de Billage tat het Belgisch Staatsblad van eztittien uktaber daarna onder het nummer 951018-470 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Francis van Schoubroeck met standplaats te Herentals op vijfentwintig oktober tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig november daarna, onder nummer 04160699, beslist heeft hetgeen volgt:

EERSTE BESLISSING. GOEDKEURING JAARREKENING(EN) - KWIJTING.

a. Op basis van voormelde staat van activa en passiva, afgesloten op 25 augustus 2014 wordt de huidige (tot op heden lopende) jaarrekening op vandaag afgesloten en eveneens goedgekeurd,

b. De enige vennoot verklaart dat er sinds voormelde datum van 25 augustus 2014 geen activa- noch passivabewegingen (meer) geweest zijn.

c. De enige vennoot verleent zichzelf als zaakvoerder algehele en volledige kwijting en decharge voor zijn mandaat uitgeoefend zowel tijdens het voorgaande (reeds afgesloten) boekjaar als voor het huidig (tot op vandaag lopend) boekjaar.

TWEEDE BESLISSING. VERSLAGEN.

a. De enige vennoot verklaart en erkent kennis te hebben van zowel zijn (bestuurs)verslag als zaakvoerder, vermeld in de agenda en waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, als het (controle)verslag van voornoemde extern accountant, kantocrhoudend te 2200 Herentals, Gouclbioemstraat 28, aangewezen door hemzelf als zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, boekhoudkundig afgesloten op 25 augustus 2014, hetzij minder dan drie maanden voorafgaandelijk dezer.

Voormelde staat werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen.

b. De enige vennoot verklaart en erkent een afschrift van voormeld (controle)verslag ontvangen te hebben vdár vandaag en/of hiervan eveneens v6i5r vandaag kennis te hebben genomen of ten laatste op heden, voorafgaandelijk dezer, kennis te hebben van dit (controle)verslag zodat geen bewijs van de al dan niet vervulling van de verzending van de stukken (samen met de oproepingsbrief) dient te warden voorgelegd overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dienaangaande verklaart de enige vennoot af te zien van de voorziene termijn van terbeschikkingstelling van het verslag aangezien hij voldoende kennis heeft van de inhoud ervan om met kennis van zaken te kunnen beslissen over de ontbinding van de vennootschap.

c. Er wordt akte genomen dat de besluiten van het (controle)verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, door voornoemde extern accountant, op datum van tweeëntwintig september tweeduizend veertien, letterlijk luiden ais volgt:

In het kader van de procedure tot ontbinding van de vennootschap heeft de zaakvoerder van JOFR1 bvba een staat van activa en passive per 25 augustus 2014 opgesteld in de hypothese van beëindiging van haar aktiviteiten.

De staat vermeldt een balanstotaal van 1.515.693,07 euro en een netto-actief van 1.491.458,51 euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit onze controlewerkzaamheden, die wij overeenkomstig de toepasselijke professionele

normen hebben uitgevoerd op de ons verstrekte gegevens en verklaringen, is gebleken dat voormelde staat een volledig, juist en getrouw beeld geeft van de financiele toestand van de vennootschap op voormelde datum, onder voorbehoud van eventuele fiscale navorderingen.

Alle schulden aan derden op de voormelde staat, evenals aile latere schulden aan derden tot op datum van onderhavig verslag, werden inmiddels betaald of geconsigneerd, zoals is gebleken uit de voorgelegde betalingsbewijzen.

Gedaan te goeder trouw,

Herentals, 22 september 2014.

(getekend) François SAS, extern accountant,

namens Sas Accounting Service bvba,

- Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris  na onderzoek- het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1 van voormeld Wetboek gehouden is.

Overeenkomstig artikel 184, §5, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris bovendien dat voormeld verstag in zijn conclusies melding maakt van de terugbetaling van aile schulden ten aanzien van derden of van de consignatie van de nodige gelden om aile schulden ten aanzien van derden te voldoen.

DERDE BESLISSING, (VRIJWILLIGE) ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP,

Aangezien de vennootschap niet meer actief is en besloten heeft haar activiteiten te beëindigen en in de toekomst ook geen activiteit meer zal hebben, beslist de enige vennoot uitdrukkelijk tot de ontbinding van de vennootschap op datum van heden.

VIERDE BESLISSING. VASTSTELLING VAN DE "DE FACTO" VEREFFENING.

- De enige vennoot stelt vast dat de vereffening van de vennootschap reeds v66r haar ontbinding "de facto" bewerkstelligd werd en dat bijgevolg het ganse vermogen van de vennootschap op heden geheel werd vereffend en verdeeld en dat de afrekening mag of kan gesloten worden.

- De enige vennoot bevestigt voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met deze vereffening.

- De enige vennoot stelt vast

1. dat er geen vereffenaar is aangeduid;

2. dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

Bijgevolg kan de ontbinding en vereffening in één akte geschieden overeenkomstig artikel 184, paragraaf 5 van het Wetboek van Vennootschappen en kan de sluiting van de vereffening van de vennootschap waarvan hierna sprake, dadelijk voltrokken worden,

Overeenkomstig het wetboek van Vennootschappen worden de zaakvoerder(s) ten aanzien van derden als vereffenaar(s) beschouwd.

VIJFDE BESLUIT, SLUITING (VEREFFENING).

a. De enige vennoot spreekt de sluiting van de vereffening uit, verklaart de afrekening ais afgesloten en stelt vast dat de vereffening is beëindigd en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOFRI, definitief opgehouden heeft te bestaan op heden (onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar).

Bijgevolg brengt deze beslissing van rechtswege overdracht mee van het maatschappelijk vermogen aan de enige vennoot, ondergetekende comparant, die er zich persoonlijk en onvoorwaardelijk. toe Verbindt alle eventuele nog niet gekende en/of niet geconsigneerde passiva voor zijn rekening te nemen, te vereffenen en te betalen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf,

b. De enige vennoot beslist nog dat de maatschappelijke boeken, bescheiden en documenten van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgende adres: bij de heer Jozef Vercammen te 2200 Herentals, de Paepestraat 47 bus 101, die dit op zich neemt.

c. De enige vennoot stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan de schuldeisers of aan de vennoot en die hen niet konden worden afgegeven.

De sommen en waarden die (nog) zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht aan hen niet is kunnen gebeuren, zullen gestort worden in de Deposito- en Consignatiekas,

LAATSTE BESLUIT z VOLMACHTEN EN MACHTIGING

De enige vennoot verleent aile machten en bevoegdheden aan Boekhoudkantoor Vercammen, te 2200 Herentals, Servaas Daemsstraat 62, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte en in het bijzonder maar daartoe niet beperkt, aile verklaringen af te leggen en aile eventuele documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming, en verder om ai het nodige te doen bij aile (andere) bevoegde overheidsdiensten (waaronder BTW-Administratie) met het oog op de schrapping van de vennootschap ais (handels)onderneming of met het oog op de aangifte van stopzetting van werkzaamheid.

INtoor- \/

behouden Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter VanhenoXthoven.

aan het Samen hiermee neergelegd -; expeditie akte (vrijwillige) ontbinding, vereffening, (sluiting) van de vereffening

tielgisch - bijzonder verslag van de zaakvoerder - verslag van de bedrijfsrevisor.

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotoMen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 23.08.2011 11450-0117-008
28/03/2011 : TU077900
10/09/2010 : TU077900
01/10/2009 : TU077900
13/08/2008 : TU077900
03/12/2007 : TU077900
02/08/2007 : TU077900
06/09/2006 : TU077900
29/09/2005 : TU077900
23/11/2004 : TU077900
28/10/2003 : TU077900
16/01/2003 : TU077900
21/12/2001 : TU077900
27/10/2000 : TU077900

Coordonnées
JOFRI

Adresse
DE PAEPESTRAAT 47, BUS 101 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande