JOHNSON WORKS

Société en commandite simple


Dénomination : JOHNSON WORKS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 547.932.808

Publication

27/03/2014
ÿþOndernemingsnr : () 5 4 7 " 9 3 2 e 8 0 8

Benaming (voluit) "JOHNSON WORKS"

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Herentalsebaan 94 - 2390 Oostmalie

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 23/12/2013

Tussen de ondergetekenden:

1. De heer Johnson Steven, wonende te 2390, Oostmalle, Herentalsebaan 94,

verder vernoemd ais 'beherend vennoot, enerzijds, en Mevrouw Van Rooy Ellen, wonende te 2390

Oostmalle, Herentalsebaan 94, eveneens vernoemd als beherend vennoot,

2. De heer Van Rooy Dieter, wonende te 2390 Oostmalle Lierselei 122, verder vernoemd als 'stille vennoot', anderzijds,

werd op 23 december tweeduizend en dertien een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doen de beherende vennoten een

inbreng van

negenhonderd euro en de stille vennoot van honderd euro sommen die zij ter beschikking stellen

van de vennootschap door storting in de maatschappelijke kas. De vennootschap beschikt

aldus bij haar oprichting over een werkingskapitaal van duizend euro

Artikel 1 - Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt: "JOHNSON WORKS".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2390 Oostmalle, Herentalsebaan 94.

Hij kan worden overgebracht naar een andere plaats in België bij besluit van de algemene

vergadering der vennoten met inachtneming van de bepalingen opgelegd door de taalwetgeving.

Artikel 3 - Duur

De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatele-stelling, of onbekwaamverklaring van de laatst overblijvende beherend vennoot. Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij unaniem besluit van aile vennoten.

Op de laatste blz. van Lulk É vermelden "kecto : Naam en hoedanigheld van a, instrumenterende notaris, hetzji:e%n --- pers6(65rilar-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

4 )

MQdPDF 11.1

Luik

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*14068456*

Neergelegd fr- ,.'"'e Rechtbank

van Koophanth., io Antwerpen, op

Griffie

4 MM 2014

II

r Voor-bthouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 4- Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Het verrichten en uitvoeren van stukadoor- en bezettingswerken aan nieuwe op te richten woningen en bestaande woningen, tot de inrichting en renovatie, rehabilitatie, verbetering, het herstel en / of het onderhoud en kleine verbouwingswerken van woningen en mogelijk bedrijfsgebouwen. Het uitvoeren van metsel- en voegwerken, en overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. Het aanleggen van opritten en klinker partijen bestemd voor de toegang van diverse woon- en bedrijfsgebouwen, en de aanverwante werken die voor deze uitvoeringen noodzakelijk zijn. Het aanleggen van parking- en toegangsfaciliteiten tot gebouwen. Het verrichten van isolatiewerkzaamheden en waterdichtingswerken tot gebouwen en constructies. Al deze handelingen in de meest ruimste zin van het woord.

Zij mag zowel in België als in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel of van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken ; en onder meer, aile roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, overschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in aile vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen, zowel in het binnen- als buitenland.

ArtIkel 5 - Vennoten.

Er zijn twee soorten vennoten: beherende en stille vennoten.

Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn.

Indien de laatst overblijvende beherend vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of onder curatele wordt gesteld, wordt de vennootschap ontbonden.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Artikel 6 - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren.

Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap verbinden. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Aile vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en nemen de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap. De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

Artikel 10 - Boekjaar - Jaarrekening Bestemming van het resultaat.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met éénendertig december. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap.

Hierbij aansluitend maken de beherende vennoten de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. Deze jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Ze vormt één geheel, en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschappenwet. Ze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de laatste maandag van de maand mei, volgende op het afgesloten boekjaar, om negentien uur. Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Op de laatste biz. van Luik 13 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

4

, - vel-volg Mod PDF11.1

S.LOTBEPAL1NGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap treffen ondergetekenden in algemene vergadering verenigd, volgende besluiten en leggen zij volgende verklaringen af.

Er wordt met eenparigheid van stemmen overgegàan tot de benoeming en aanstelling van de

beherénde vennoten:

-De heer Johnson Steven, wonende te 2390 Oostmalle, Herentalsebaan 94;

-Mevrouw Van Rooy Ellen, wonende te 2390 Oostmalle, Herentalsebaan 94;

HM eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en veertien.

De vennootschap neemt alle rechten, verplichtingen en verbintenissen over die voortvloeien uit handelingen, akten en overeenkomsten gesteld of eangegaan door vennoten, oprichters, of volmachthebbers in naam van de vennootschap in oprichting vanaf 23/12/2013. '

Volmacht met machtiging tot in de plaatsstelling wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L&A Consulting" te 2390 Oostmalle, Leeuwerikenlaan 12, vertegenwoordigd door de heer Gysbrechts Alexander, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingsaciministraties, waaronder de BTW-administratie en sociale administraties te regelen, alsook teneinde alle formaliteiten tot het bekomen of voorleggen van aile getuigschriften te volbrengen, dit naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

In drievoud opgemaakt te Malle op drieëntwintig december tweeduizend en dertien. Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 23/12/2013

Johnson Steven

Beherend vennoot

..... _ . '

lan,v;te u7. van 1.plit,5 ricftnMerlo -; Mitam e.n van de insirurnenletende notails, 'neUii van de peiso(o)0,em

hevnegd defeeh16per5oon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verect Naam en handtekening.

26/11/2014
ÿþ Mal PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. vin Cork -B vermelden : Recfâ- Naam hetzij vande perso(o)n(en)--

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veriegenv oordigen Verso : Naam en handtekening.

lftl1llIIm~ro~~~m

1 21w~ 86

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 17 NU. 7014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte . Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 30/09/2014

De maatschappelijke zetel wordt vanaf heden verplaatst naar De Speelhoven 41 - 2390 MALLE.

De vergadering geeft volmacht aan het kantoor L&A Consulting bvba, vertegenwoordigd door de heer Gysbrechts Alexander om alle wettelijke verplichtingen en formaliteiten te volbrengen met betrekking tot deze besluiten van de Bijzondere Algemene Vergadering.

Steven JOHNSON

Vennoot

0547.932.808

Johnson Works

Gewone commanditaire vennootschap Herentalsebaan 94 - 2390 Malle

Coordonnées
JOHNSON WORKS

Adresse
HERENTALSEBAAN 94 2390 OOSTMALLE

Code postal : 2390
Localité : Oostmalle
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande