JOJO'S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOJO'S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.176.005

Publication

13/05/2013
ÿþModword 1 la

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

jNeepiegd ter griffie van dé g van Koophttr;rtel te .~ e~ godent(

3 0 APR 2013 Griffie

ni ii muuii u i i ni

*13072444*

v beh

aa

Be' Star

i



Ondernemingsar : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : 0817.176.005

JOJO'S

BVBA

Museumstraat 45 te 2000 Antwerpen

Verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge interne beslissing wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 24 april 2013 verplaatst van de Museumstraat 45 te 2000 Antwerpen naar de Graaf Van Egmontstraat 39 bus te 2000 Antwerpen.

De zaakvoerder Joël Gemeiner

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik $ vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam cri handtekening.

03/12/2012
ÿþ ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

+12194968

Ondernemingsnr : 0817.176.005

Benaming

(voluit) : JOJO'S

(verkort) :

Neergejegdtertgriifie van deaechtballk van KoophandarteAntneen, op

2 2 NOV, 201?

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Graaf Van Egmontstraat 39 bus A te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge interne beslissing wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 16 november 2012 verplaatst van de Graaf van Egmontstraat .39 bus A te 2000 Antwerpen naar de Museumstraat 45 te 2000 Antwerpen.

De zaakvoerder Joël Gemeiner

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2012
ÿþ Mod Word 11,1



B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1 Neergelegd ter ~tefAntwe peffie van deR~opfbaltk van Koopban

*1Y168301* 2 1 ANN, 2012

Griffie







Ondernemingsnr : 0817.176.005

Benaming

(voluit) < JOWA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Graaf Van Egmontstraat 39 bus A te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging

Tekst

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Rob eyns te Antwerpen op zesentwintig juli tweeduizend en twaalf, "Geregistreerd twee bladen één renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 2 augustus 2012, boek 5/284 blad 16 vak 15. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De eerstaanwezend inspecteur wn. (get.) H, Huberland", dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen werden: 1) De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in 'JOJO'S'.

2) De vergadering beslist volgt aanvullingen in te lassen in de statuten:

Artikel 9 bis  Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de aandeelhouders daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben. De overeenkomsten gesloten tussen de zaakvoerder-enige vennoot en de vennootschap, worden eveneens opgenomen in voormeld bijzonder verslag, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

Artikel 11c-- Deelname op afstand via elektronisch communicatiemiddel

1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden. De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder, Dit reglement bepaald tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd. Om de veiligheid van het elektronisch communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronisch communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Artikel 11d  Uitoefening van het stemrecht langs elektronische weg vóór de algemene vergadering

Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronisch weg op afstand le stemmen vóór de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap opgemaakt en ter beschikking van de vennoten gesteld formulier. De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

j + Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement' opgesteld door de zaakvoerder, Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige leden te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen,

3) De vergadering geeft volmacht aan de zaakvoerder voor de uitvoering van voorgaande beslissingen en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van de gecoördineerde tekst van de statuten.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee (2).

Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd, naast de heer GEMEINER Joël Jozef François, wonende te 2000 Antgwerpen, Tolstraat 69, en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: de heer CHACHAM Josef, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Frans Biirontlaan 7, die verklaart deze benoeming te aanvaarden na verklaard te hebben niet getroffen te zijn door enige maatregel die hem zou beletten dit mandaat te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Michel Robeyns.

Tegelijk hiermee neergelegd ter griffie: afschrift op zegel van het proces-verbaal en, vijf voor echt verklaarde kopieën en de nieuwe gecoordineerde statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 03.08.2012 12378-0129-016
19/07/2012
ÿþ Mod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





giÉtr1e van 05 R6CiileJÎii

~tan

Koophandel te Anitverpen, c~

Griffie i~1~i 2Oit

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

HhII liII llhI ItI (IlI IIII (II I1(II

" iaia~sea*

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : 0817.176.005

(verkort) JOWA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Graaf Van Egmontstraat 39A, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : ontslag - benoeming - overdracht aandelen

Tekst :

1. Bij unanieme beslissing van de BAV van de bvba JOWA dd. 06/07/2012 werd het ontslag van de heer Frank MASMEIJER, wonende aan de Justitiestraat 6A te 2018 ANTWERPEN als zaakvoerder bekrachtigd.

2. Bij unanieme beslissing van de BAV van de bvba JOWA dd. 06/07/2012 werd de heer Josef CHACHAM, wonende aan de Frans Birontlaan 7 te 2600 BERGHEM, benoemd als zaakvoerder.

3. De heer Joël GEMEINER dewelke 100 % van de aandelen in BVBA JOWA bezit, draagt hiervan 50 % over aan de heer Josef CHACHAM, die aanvaardt.

De totaliteit van de overgedragen aandelen (75 aandelen) vertegenwoordigen 50 % van het onderschreven maatschappelijk kapitaal.

Joël GEMEINER

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n;on}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iteergeegd tif ei% van de Kocktiati ires Koopitandid k Aatwerpes, N -

3 0 AUG. 2011

Griffie

*11113 H111 j111111

beh aa Be Sta:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0817.176.005

Benaming

(voluit) : JOWA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Graaf van Egmontstraat 39, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : wijziging zaakvoerderschap

1. Bij unanieme beslissing van de BAV van de BVBA JOWA dd. 21/06/2011 werd het ontslag van de heer' Carlo Didden, wonende aan de Jan Beersstraat 31 te 2018 Antwerpen, als zaakvoerder, bekrachtigd.

2. Bij unanieme beslissing van de BAV van de BVBA JOWA dd. 29/06/2011 werd het ontslag van de heer Eric Wechsmuth, wonende aan de Verdussenstraat 32 te 2018 Antwerpen, als zaakvoerder, bekrachtigd, en werd de heer Frank Masmeijer benoemd als zaakvoerder.

Joël GEMEINER zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 31.08.2011 11475-0291-017
24/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
JOJO'S

Adresse
GRAAF VAN EGMONTSTRAAT 39 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande