JOS VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOS VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.660.136

Publication

04/02/2013
ÿþ,M

M d Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11







Neergelegd ter griffle van d Rechtbank Vith Koophandel te Antwetpcn, OP

2 2 JAN 2015

Griffie

5-(12 É 6 0e 3Ê

Ondernenningsnr Benaming

(voluit) JOS VASTGOED

(verl(ort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 219

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dominique Maes te Turnhout op 18 januari 2013, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie overeenkomstig artikel 173 1131s Wetboek Registratierechten, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht ais volgt

door

1- "JOS" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Filip Wuyts te Kapellen op 3 april 2009, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 april 2009 onder nummer 09055399.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 219, BTW BE 0810.996.412/ RPR Antwerpen.

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, handelend overeenkomstig haar statuten, door de heer Peeters Johan Jozef Louis, rijksregisternummer 64.08.12-079.88, wonende te Kapellen, Zilveren-hoeklaan 15, hiertoe benoemd bij de oprichting, gepubliceerd als gemeld,

2- "LUC VAN DE WIEL" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blij-kens akte verleden voor notaris Joseph Van Roosbroeck te Ekeren op 30 december 1985, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 februari 1986 onder nummer 85255287.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 219, BTW BE 0427,995.573 RPR Antwerpen,

vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, handelend overeenkomstig haar statuten, door de heer Van De Wiel Luc Ludovicus Josephus Carolina, rijksregisternummer 64.07.18-079.95, wonende te 2900 Schoten, Valkenlaan 33, hiertoe aangesteld in de oprichtingsakte, gepubliceerd als gemeld.

3- "BATIMMO Ann Huybrighs & Luc Van De Wiel, afgekort "BATIMMO"" besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 25 augustus 2006, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staats-blad van 7 september 2006 onder nummer: 06139427.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 219, BTW BE 0883.223.602 RPR Antwerpen,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, handelend overeenkomstig haar statuten, door de heer Van De Wiel Luc, voornoemd, hiertoe aangesteld onmiddellijk na de oprichting, gepubliceerd als gemeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . 4aasn en hoedanigheid van de instru,nenterande notaris. hetz;i van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van deraen te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1.- Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "JOS VASTGOED".

Artikel 2.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Artikel 3,- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 219.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders,

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

Het kopen, verkopen, in- en uitvoeren, huren en verhuren, beheren of laten, bouwen, verbouwen, renoveren van roerende en onroerende goederen.

De ambulante handel, verkoop op markten en in openbare gelegenheden.

Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend ver-mogen.

Alle studies en operaties met betrekking tot alle roerende en onroerende goederen en rechten en tot alle rechten die daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, bouw en verbouwing, aanpassing, huur en verhuur, ruiling, verkopen in het algemeen alle operaties die rechtsreeks of onrechtstreeks betrek-king hebben op het beheer of op het produktief maken, voor zichzelf of voor derden van alle be-bouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Dit alles in de meest ruime zin, zowel in binnen- als in buitenland, zowel in groot- als in kleinhan-del.

Eén en ander voor zover de vennootschap of haar aangestelden zal kunnen beschikken over de vereiste kwalificaties en/of vergunningen.

Deze opsomming is niet beperkend,

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezen-lijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtin-gen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen verwerven, en dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingsakkoorden afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroe-rende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doen deze hebben.

Plaatsing en storting van het kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zes-honderd euro (¬ 18.600,00) voIledig geplaatst is.

Het is verdeeld in honderd aandelen (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één honderdste (1/100ste) ieder.

Inbreng in geld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. "JOS" besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid, voornoemd sub 1), onderschrijft het kapitaal ten betope van vierduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 4.650,00), waarvoor vijfentwin-tig (25) aandelen worden toegekend.

2, "LUC VAN DE WIEL" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd sub 2), onderschrijft het kapitaal ten belope van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor vijftig (50) aandelen worden toegekend.

3. "BATIMMO" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd sub 3), on-derschrijft het kapitaal ten belope van vierduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 4.650,00), waarvoor vijfentwintig (25) aandelen worden toegekend.

De comparanten verklaren dat het kapitaal van de vennootschap volledig onderschreven is en is valstart ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 645-100420701, bij de J. Bank Van Breda en C° NV, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOS VASTGOED" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 18 januari 2013, dat mij, notaris, is overhandigd om bewaard te worden in het dossier.

Ieder aandeel is volstort ten belope van één/ derde.

Artikel 12,- Benoeming-Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

1. "JOS" bvba, voornoemd sub 1), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Peeters Johan, voornoemd;

2. "LUC VAN DE WIEL" bvba, voornoemd sub 2), vertegenwoordigd door haar vaste vertegen-woordiger, de heer Luc Van De Wiel, voornoemd;

3. "BATIMMO" bvba, voornoemd sub 3), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Huybrighs Ann Elisabeth Maria, wonende te Antwerpen, district Ekeren, Pastoor Goet-schalckxstraat 59;

die verklaren de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Artikel 14.- Intern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dien-stig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, niet uitzondering van die handelin-gen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

Artikel 19. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van juni om 14 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag ge-houden, de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni 2015 om 14 uur. Artikel 26. - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

tl

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoer-der de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig

december 2014. Daarna volgt het boekjaar het gewone kalenderjaar.

Artikel 27.- Bestemming van de winst - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vor-men, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gere-serveerti. MACHTEN

Bij de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten volgende volmachten verleend, met recht van indeplaatstelling, aan boekhoudkantoor "Van Gassen BVBA", met zetel te 2180 Ekeren, Ferdinand Pauwelsstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Gassen.

Kruispuntbank

voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten;

Volmacht Ondernemingsloket:

voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003) tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve fo maliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschrifteneen dergelijke.

Volmacht

voor eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belas tingen over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

NOrAkAeS Hr1W .D

ti Voor

J behouden

aan het,.

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedsneleid van de~nsirurhenierende nafans. heizij van de perso(o n(en) bevoegd de rei tspersocin ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening

01/04/2015
ÿþ 441

I .=s 1 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

implimm

Re3cilibc> }si'd~t ~rgy}nfa~li ~l

FntrnrpGn

20 1'~~~a~

2Fd-1in0 Ant:°'rrPr t

v



Ondernemingsnr : 0502.660.136

Eenaming

(voluit) : JOS VASTGOED

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 219

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dominique Maes te Turnhout op 9 maart 2015, neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel voor registratie overeenkomstig artikel 173 1°bis van het Wetboek Registratierechten, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders va' de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOS VASTGOED", met maatschappelijke ketel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 219, onder meer volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN GELD

al De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal té verhogen - bij wijze van inbreng in geld  met een bedrag van tweehonderd duizend euro (E 250.000,00), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 218.600,00) te brengen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwejénlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.er ,bijgevolg mits stijging van dë fractiewaarde van de honderd (100) bestaande aandelen zonder nominale waa de,

bl Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging.

De aandeelhouders zijnde, 1) JOS BVBA, 2) LUC VAN DE WIEL BVBA, 3) BATIMMO BVBA, allen voornoemd, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Alle aandeelhouders verklaren voor zoveel als nodig te verzaken aan de uitoefening van hut voorkeurrecht zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

"JOS" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemde aandeelhoûder, verklaart dadelijk in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van vijftigduizend euro (50.000,00 EUI );

"LUC VAN DE WIEL" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemde aandeelhouder, verklaart dadelijk in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van honderd duizend euro (100.000,00 EUR);

"BATIMMO" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemde aandeelhouder, verklaart dadelijk in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van vijftigduizend euro (50.000,00 EUIZ);

De aandeelhouders verklaren en de vergadering erkent dat de kapitaalverhoging volledig g'eplaatst en elk aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort is door middel van een stortir)g in geld van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap conform de wettelijke bepalingen, bij J, Van Breda & Co NV Bank , onder nummer BE84 6451 0046 5359.

Een attest van deze globale storting, afgeleverd door voormelde bank op 6 maart 2015 zal h eraan gehecht blijven om mee geregistreerd te worden.

cf Vergoeding voor de inbreng.

De vergoeding voor deze inbreng bestaat louter uit een stijging van de fractiewaarde van de honderd (100) bestaande aandelen. Er worden aan de vennoten geen nieuwe aandelen toegekend gezien aan volgende voorwaarden is voldaan:

- alle-vennoten zijn opi h[eden-aanwezig,

- alle vennoten hebben de kapitaalverhoging goedgekeurd;

- de inbreng gebeurt pro rata het bestaande aandeelhouderschap.

VASTSTELLING VAN DE

TOTSTANDKOMING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig

geplaatst en daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op tweehonderd achttienduizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzijvan de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoe

en a n

zeshonderd euro (¬ 218.600,00) gebracht is, vertegenwoordigd door honderd (100) aáridelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering verklaart dat de gelden, die bij voormelde bank werden gedeponeerd, beschikbaar zijn. TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan, besluit de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 218.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde."

DERDE BESLUIT: MACHTIGING

E

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap Op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, conform het Wetboek van venncotschappen.

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "Van Gassen BVBA", gevestigd te 2180 Ekeren, Ferdinand Pauwelsstraat 12, vertegenwoordigd door Dirk Van Gassen, om namens en voor rekening van de vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.





Voor ontledend uittreksel,

Dominique Maes

Notaris te Turnhout

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift akte  gecoördineerde statuten













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0445-011

Coordonnées
JOS VASTGOED

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 219 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande